Hur man lägger till en BMI-kalkylator till WordPress (utan kodning)

Hur man lägger till addbmi-miniräknare i wordpress


Undrar hur du lägger till en BMI-kalkylator på din hälso- och fitnessrelaterade webbplats?

Body Mass Index (BMI) är ett mått på kroppsfett baserat på höjd och vikt som gäller vuxna män och kvinnor. Genom att beräkna BMI kan du identifiera om en person har en hälsosam vikt. Om du har en hälso- och fitnessrelaterad webbplats att lägga till en BMI-räknare är ett bra sätt att locka fler besökare och hålla dem engagerade.

I den här artikeln visar vi dig hur du lägger till en BMI-kalkylator på din webbplats steg för steg.

Varför mäta BMI är viktigt

Att beräkna din BMI hjälper dig ta reda på om du har en hälsosam vikt.

I allmänhet, ju högre BMI, desto högre är risken för att utveckla olika hälsoproblem som diabetes, artrit, leversjukdom, vissa typer av cancer, högt blodtryck, etc..

Genom att lägga till en BMI-kalkylator på din WordPress-webbplats kan du som utgivare göra dina besökare engagerade och få mer upprepad trafik. I den här handledningen använder vi plugin-programmet Formidable Forms för att skapa BMI-kalkylatorn.

Steg 1: Ladda ner plugin för formidabla formulär

Hämta först plugin-programmet Formidable Forms. Formidable Forms är ett avancerat plugin-plugin för WordPress-formulärbyggare som låter dig enkelt skapa alla typer av komplicerade formulär inom några minuter utan att behöva anställa en utvecklare.

Med Business eller Elite-planen kan du bygga en BMI-kalkylator.

När du har laddats ner installerar och aktiverar du plugin på din WordPress-webbplats.

Steg 2: Skapa din BMI-kalkylator med formbara former

När din plugin är installerad och aktiverad, gå till din instrumentpanel och klicka på Formidabel »Lägg till nytt.

Nu kommer du till en ny sida där du har möjlighet att lägga till en form som du väljer. Som standard kommer det med några alternativ överst. Om du vill lägga till en BMI-kalkylator måste du bläddra ner på skärmen och kontrollera om BMI-miniräknaren finns under Premium mallar alternativ.

Formidabla Forms BMI-kalkylator

Håll muspekaren över BMI-kalkylatorn och klicka på Skapa formulär.

klicka på BMI-kalkylatorn

Detta startar en liten popup där du kan namnge formuläret och ange formulärbeskrivning. Lägg till ett namn och klicka på Skapa.

Steg 3: Designa din BMI-kalkylator

Nu dirigeras du till en ny skärm där du kan börja designa din räknare. Du har fyra flikar högst upp på skärmen.

 • Bygga
 • inställningar
 • inlägg
 • Visningar

BMI-kalkylator

Under Bygga fliken, kan du arbeta med formulärfält. Du kan lägga till ett fält från vänsterpanelen och anpassa det fältet direkt i byggaren, som är till höger. Formfält grupperas under 3 olika rubriker.

 • Lägg till fält
 • Avancerade fält
 • Prissättningsfält

Du kan dra valfritt fält från vänster och släppa det i byggaren. Om du vill ha en grundläggande BMI-räknare kan du gå med standardfältet. Tänk på att du kan anpassa formuläret när du vill.

Steg 4: Konfigurera BMI-kalkylatorinställningar

När du har lagt till alla fälten kan du arbeta med dess inställningar. Inställningsalternativet har 5 olika avsnitt.

1. allmän

Här kan du konfigurera de grundläggande inställningarna, som formtitel, beskrivning, bekräftelsemeddelande, etc. Du har också en BMI-kalkylatangent och en inbäddningsnyckel som kan användas för att visa formuläret på din webbplats.

Om du vill skicka in formuläret utan att ladda om sidan kan du välja Skicka in detta formulär med AJAX. Du kan också välja att validera formuläret med javascript.

Du kan också ställa in ett meddelande som ska visas när formuläret har skickats in.

bmi-kalkylatorinställningar

2. Åtgärd och anmälan

Under Åtgärd och anmälan, du kan lägga till åtgärder i ditt formulär. Här kan du integrera ditt formulär med e-marknadsföringstjänst, eCommerce gateway eller till och med ange var du ska skicka aviseringar när ett formulär har skickats in.

3. Formulera behörigheter

Under det här alternativet kan du bestämma vem som kan se, skicka och redigera formulärposter. Om du vill begränsa antalet formulärposter eller formulärsynlighet kan du konfigurera härifrån.

4. Formulär schemaläggning

Nästa alternativ låter dig schemalägga dina formulär. Med det här alternativet, snarare än att publicera ett formulär direkt, kan du välja ett datum när du vill visa det. Det här alternativet är praktiskt, särskilt när du vill visa tidskänsliga formulär.

BMI-kalkylator

5. Styling och knappar

I nästa alternativ kan du utforma dina knappar. Du kan också välja en mall för att din form ska se mer tilltalande ut. Du kan också välja att inte använda någon mall.

Du kan lägga till dina knapptexter och anpassa dem också. Det har också ett alternativ att lägga till villkorad logik till din skicka-knapp.

6. Anpassa HTML

Det sista alternativet är att anpassa din form med HTML-taggar.

Steg 5: Publicera din BMI-kalkylator

När du är klar med att skapa din BMI-kalkylatorformulär kan du gå vidare och publicera den. För att publicera ditt formulär kan du klicka på Publicera -knappen uppe till höger på skärmen under Bygga flik.

Gå nu till inställningar och du ser ett alternativ som heter Bädda in kortkod.

Kopiera den här kortkoden och klistra in den i dina inlägg och sidor där du vill att BMI-kalkylatorn ska visas. När du är klar publicerar du sidan. Din BMI-kalkylator ska nu vara direkt på din webbplats.

Det är allt. Du har framgångsrikt publicerat din BMI-miniräknare på din webbplats på egen hand utan kodning.

Vi hoppas att du gillade den här artikeln om att lägga till en BMI-kalkylator till WordPress. Du kanske också vill kolla in de bästa kontaktformulärens plugins på WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map