Hur man ökar den maximala filuppladdningsstorleken i WordPress (avslöjad)

hur man ökar den maximala filuppladdningsstorleken i wordpress


Vill du öka din maximala filuppladdningsstorlek i WordPress? Låga gränser för uppladdning av filer kan orsaka a ditt filnamn överskrider den maximala uppladdningsstorleken för denna webbplats fel och hindrar dig från att ladda upp filer i ditt mediebibliotek eller från att installera stora plugins och teman.

I den här artikeln visar vi dig hur du ökar den maximala filuppladdningsstorleken på din WordPress-webbplats.

Kontrollera din maximala filuppladdningsstorleksgräns i WordPress

Om du har problem med den maximala filöverföringsgränsen måste du först kontrollera filöverföringsgränsen för din webbplats. Du kan enkelt kontrollera det från din WordPress-instrumentpanel.

För att göra det måste du gå till Media »Lägg till nytt från din WordPress-instrumentpanel. Då ser du den maximala filöverföringsstorleksgränsen för din WordPress-webbplats.

wordpress-maximum-file-upload-size

Låt oss gå vidare och kolla hur du ökar den maximala filuppladdningsstorleken för att lösa problemen. Vi börjar med snabbfixalternativ först.

Notera: De tre första metoderna är avsedda för att snabbt fixa problemen orsakade av maximala gränser för uppladdning av fil. Men de kanske inte fungerar med vissa delade värdar. I så fall måste du gå till det fjärde alternativet, dvs. kontakta din webbhotell.

1. Redigera din temafunktionsfil

Det första sättet att öka den maximala filöverföringsstorleken är att redigera ditt temas funktioner.php-fil.

För att göra det måste du gå till Utseende »Redaktör från din instrumentpanel. Gå sedan till functions.php länk till högerpanelen och klicka på den. När filen öppnas bläddrar du ner till botten av sidan och skapar en ny rad. Därefter måste du kopiera koden nedan och klistra in den där. När du har gjort det, glöm inte att uppdatera filen.

@ini_set (‘upload_max_size’, ‘256M’);
@ini_set (‘post_max_size’, ‘256M’);
@ini_set (‘max_execution_time’, ‘400’);

edit-tema-funktioner

När du gör det kan du gå vidare och kontrollera om det fungerade på din webbplats. Om det inte gjorde det kan du prova de andra metoderna nedan.

2. Skapa eller redigera en befintlig PHP.INI-fil

För den här metoden måste du komma åt din WordPress-webbplatss rotmapp genom att använda en FTP- eller File Manager-app i ditt webbhotells cPanel-instrumentbräda..

Sedan måste du leta efter filen php.ini i din rotmapp. Om du inte hittar den måste du skapa en fil som heter php.ini och ladda upp den i rotmappen. I de flesta fall, om du har en delad värd, ser du den inte.

Öppna sedan filen php.ini och lägg till följande kod i den:

upload_max_filesize = 256M
post_max_size = 256M
max_execution_time = 400

Filstorleken definierad ovan i exemplet kan justeras efter dina behov.

3. Redigera .htaccess-fil

För att öka den maximala filöverföringsstorleksgränsen med den här metoden måste du komma åt root-mappen på din webbplats som i metod 2.

Öppna din webbplats rotmapp och hitta .htaccess-filen i den. Öppna sedan filen för att redigera den och lägg till följande kod:

php_value upload_max_filesize 256M
php_value post_max_size 256M
php_value max_execution_time 400
php_value max_input_time 400

Det är allt. Du kan gå till alternativet för mediauppladdning igen och kontrollera om det fungerade. Om det inte lyckades måste du kontakta din webbhotell som föreslås i nästa metod.

4. Be din webbhotell att öka den maximala filuppladdningsstorleken

Om ovanstående lösningar inte fungerade för dig, måste du kontakta din WordPress-webbhotell för den ultimata lösningen.

Din WordPress-filöverföringsgräns är i princip relaterad till de resurser som din webbhotell tilldelat för din webbplats. Värdtjänster begränsar ibland filöverföringsstorleken för ditt eget bästa. Till exempel; genom att begränsa filöverföringsstorleken kan du förhindra dina användare att ladda upp stora filer, videor osv.

Men ibland kan det begränsa dig från att ladda upp användbara filer på din webbplats och installera WordPress-plugins. När ett sådant problem inträffar kan du prova någon av ovanstående metoder eller be din webbhotell att öka den maximala filuppladdningsstorleken för din webbplats.

Till exempel använder vi Bluehost för några av våra projekt och de är snabba på att lösa problem som detta.

Bluehost-värd-Free-business-e-post

Bluehost erbjuder en speciell rabatt för IsItWP-användare. Du kan få WordPress-värd för bara $ 2,75 per månad. Du får också ett gratis domännamn.

Om du vill veta mer är här vår fullständiga Bluehost-granskning.

Vi hoppas att detta hjälpte dig att öka den maximala filuppladdningsstorleken i WordPress. Du kanske också vill läsa vår guide om hur du skapar en anpassad inloggningssida i WordPress på rätt sätt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map