Hur man skapar en Amazon Affiliate Store (steg för steg)

hur man skapar en affiliate-butik i Amazon


Vill du lägga till en Amazon-affiliate-butik med WordPress? Amazon är världens största onlinebutik som hjälper tusentals handlare att sälja produkter online över hela världen. De har ett officiellt affiliate-system som gör det möjligt för affiliate-marknadsförare som du att rekommendera Amazon-produkter till webbplatsens publik och tjäna en filialprovision.

I den här artikeln visar vi dig hur du skapar en Amazon-affiliate-butik med WordPress och tjänar pengar online.

Hur Amazon Affiliate Store tjänar pengar

Amazon.com är världens största e-handelsaffär som säljer miljontals produkter online över hela världen. De gör det möjligt för alla att sälja online genom att helt enkelt lista sina produkter i sin butik.

De Amazon Associates är ett filialprogram av Amazon som betalar dig för att hänvisa till Amazon-produkter. Om en användare köper en produkt från din remiss får du en provision.

Allt du behöver göra är att registrera dig hos Amazon Associates, välja de produkter som du vill marknadsföra på din webbplats, få en anknuten / hänvisningslänk till den produktens lista och marknadsföra produkten genom den länken på din webbplats. Du får en provision när någon köper en produkt från Amazon genom att klicka på den länken.

Om du någonsin har drömt om att bygga en onlinebutik, men inte har resurser att skapa produkter och leverera dem till din kunddörr, är det bästa sättet att skapa en Amazon-affiliate-butik.

Allt du behöver göra är att gå med i Amazon Associates, inrätta en webbutik med WordPress, hitta relevanta produkter som du vill marknadsföra och lista dem i din butik.

Amazon Affiliate Store-exempel

Om du undrar, hur en Amazon-affiliate-butik skulle se ut, titta på några Amazon-affiliate-butiksexempel för inspiration.

Exempel 1. www.headphones.com

Exempel 2. www.autoblog.com

Exempel 3. www.home-designing.com

Starta en Amazon Affiliate Store (steg för steg)

Det finns hundratals e-handelsplattformar tillgängliga på marknaden, men den enklaste och billigaste plattformen är WooCommerce.

WooCommerce är en gratis eCommerce-programvara som fungerar ovanpå WordPress. Det ger över 30% av alla onlinebutiker.

Låt oss ta en titt på hur du skapar en Amazon-affiliate-butik med WooCommerce.

Steg 1: Skapa en affiliate-butik med WordPress + WooCommerce

Bara vilken webbplats som helst för att bygga en eCommerce-butik som specifikt säljer Amazon-produkter, måste du äga ett domännamn och webbhotell.

Den kombinerade kostnaden för ett domännamn, SSL-certifikat och WooCommerce-värd kan verka ganska mycket när du börjar med en ny onlinebutik. Den sammanlagda kostnaden kommer att vara cirka $ 13,99 per månad.

Lyckligtvis har vi förhandlat avtal med Bluehost (en WordPress- och WooCommerce-rekommenderad webbhotell) för våra användare för att få ett gratis domännamn, gratis SSL-certifikat och en enorm rabatt på webbhotell.

Bluehost WooCommerce

Det kommer att sänka dina initialkostnader till $ 3,95 / månad.

Klicka här för att göra anspråk på detta exklusiva Bluehost-erbjudande »

För en detaljerad steg-för-steg-guide, kolla in hur du skapar en onlinebutik. Den här guiden hjälper dig att ställa in WordPress och WooCommerce för din Amazon affiliate-butik.

När du är klar med installationen, låt oss gå vidare för att registrera dig för ett affiliate-konto hos Amazon.

Steg 2: Gå med i Amazons filialprogram

För att få ett affiliate-konto hos Amazon kan du gå vidare och registrera dig för Amazon Associates.

I Amazon affiliate program webbplats, Klicka på Gå med nu gratis knapp.

Amazon-filialprogram

Det tar dig till inloggningssidan. Du kan antingen logga in på ditt befintliga konto eller registrera dig för ett nytt konto.

Inloggningssida för Amazon

När du har loggat in måste du fylla i din profil för att fortsätta. Du måste skicka information om betalningsmottagaren och information om din webbplats eller mobilapp.

Notera: När du skickar information, läs instruktionerna tydligt på varje sida.

Amazon-profil

När du är klar måste du vänta tills din ansökan har granskats och godkänts av Amazon-associerade.

Steg 3: Installera ett affiliate-plugin

Innan du lägger till dina affiliate-länkar till din Amazon-affiliate-webbplats behöver du ett plugin, som Pretty Links som låter dig hantera alla dina affiliate-länkar på en enda plats i din WordPress-instrumentpanel..

Pretty Links Pro

När du vill ändra en anknuten länk behöver du inte gräva djupare på din webbplats och ändra alla dessa webbadresser manuellt. Istället gör du det helt enkelt på din PrettyLinks-panel som automatiskt kommer att ändra alla publicerade URL: er.

Detta plugin hjälper dig också att täcka de anslutna länkar som du marknadsför på din webbplats.

Affiliate-länkar är vanligtvis långa, fula URL-adresser så här:

http://example.com/products/?product_id=123&affiliate_id

Pretty Links hjälper dig att täcka sådana affiliate-länkar och göra dem kortare och snyggare:

http://www.yoursite.com/refer/productname

Steg 4: Lägg till Amazon-produkter i din butik

Det är enkelt att lägga till dina affiliate-produkter från Amazon till din WooCommerce-drivna onlinebutik.

Det första du behöver göra är att gå till Produkter »Lägg till nytt i ditt WordPress-webbplatss administrationsområde. Börja med att lägga till en titel och en fullständig beskrivning av den nya produkten.

Lägg till en ny Amazon-filial

När du har lagt till rullar du ner till Produktdata sektion. I rullgardinsmenyn för produkttyp väljer du Extern / kopplad produkt.

Välj produkttyp

Efter det måste du lägga till webbadressen till produktpartnern.

Gå bara till Amazon Associates och sök efter den produkt du vill lista på din webbplats. Därefter måste du klicka på Få länk knappen bredvid produkten för att få sin anslutna URL.

Skaffa produktlänkad länk

Gå vidare och kopiera denna URL. Kom tillbaka till din produktsida i WordPress-adminområdet och klistra in URL: n i Produkt URL fält.

Lägg till Amazon produktlänk

Enligt villkoren för Amazon Associates bör du inte lägga till produktpriser manuellt. Du måste lämna både fälten för vanligt pris och försäljningspris tomma.

När du lägger till produktadressen till webben, bläddrar du ner på sidan för att lägga till en kort och specifik produktbeskrivning. Se till att vara exakt i dina ord eftersom denna information kommer att visas på butikens första sida och i sökresultaten för användare.

Produktbeskrivning

På höger sida av skärmen kan du ställa in huvudproduktbilden och lägga till produktgalleribilder. Huvudbilden kommer att visas på butiksidan och galleribilderna kommer att visas när användaren öppnar produkten för full visning.

Notera: Amazon låter dig lägga till dina egna produktfoton som huvud- och galleribilder. Det är inte nödvändigt att publicera samma bilder som finns tillgängliga på Amazon.com

Lägg till produktbild

När du är klar med att lägga till all produktinformation och bilder, gå vidare och klicka på Publicera för att se produkterna på din webbplats.

För att lägga till fler produkter kan du upprepa den här processen och besöka din Amazon-affiliate-butik för att se alla produkter som finns på butiksidan.

Amazon-anslutna produktsida

Det är i ditt bästa intresse att fortsätta lägga till mer relevanta produkter ofta till din Amazon affiliate-butik. På så sätt tenderar dina vanliga besökare att återvända till din webbutik oftare. Du kan också be användare att lämna sina synpunkter och recensioner, vilket är det bästa sättet att lägga till socialt bevis på din webbplats och övertyga användare att göra ett köp.

Det är allt!

Din Amazon-affiliate-butik är nu live och du kan börja tjäna pengar online genom att sälja fler produkter. Du måste dock utöka räckvidden för din onlinebutik för att få fler besökare och kunder.

Steg 5: Spåra affiliate-länkar i Google Analytics

Medan Amazon Associates låter dig spåra vilken produkt som presterar bäst i din affiliate-butik, för bästa resultat, kanske du också vill spåra vilka länkar som klickar mycket på och vilken inte. För att göra det måste du installera Google Analytics på din WordPress-webbplats med MonsterInsights.

MonsterInsights-affiliate-länkar-tracking

MonsterInsights låter dig också aktivera spårning av affiliate-länkar på din webbplats.

Här är några fördelar med spårning av affiliate-länkar:

 • Du kan ta reda på exakt hur användare interagerar med dina affiliate-länkar. Analysera var människor klickar mest.
 • Ta reda på vilka länkar som leder till flest konverteringar och fokusera på dem.
 • Se vilka sidor som leder de flesta affiliate-försäljningar och optimera dem för mer intäkter.

Amazon Affiliate Store bästa metoder

1. Diversifiera dina intäkter
Nu när din webbplats har skapats kan du diversifiera dina intäkter genom att sälja dina egna e-handelsprodukter till din butik. Du kan också marknadsföra produkter från andra partnerprogram.

2. Duplicera inte innehåll från Amazon
Amazon har en strikt innehållspolicy, så du får inte kopiera innehåll direkt från Amazon. Ofta, Amazon-affiliate-ägare, ta tag i produktbilderna från produkttillverkarens webbplats och skapa sina egna beskrivningar och annat innehåll.

3. Visa ditt partnerpartnerskap
För att följa olika internationella lagar måste du avslöja dina partnerskap på din webbplats. Som referens kan du kolla in IsItWPs FTC-avslöjarsida.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att lära dig att skapa en Amazon-affiliate-butik med WordPress + WooCommerce. Du kanske också vill kolla in vår nybörjarguide för affiliate-marknadsföring.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map