Hur man skapar en nedräkningstimer i WordPress (steg för steg)

nedräkningstimer i wp


Vill du lägga till en nedräkningstimer på din WordPress-webbplats, men inte säker på hur du gör det? Då är du på rätt plats.

En nedräkningstimer hjälper dig att skapa en känsla av brådska på din webbplats och uppmuntrar användare att vidta önskad åtgärd som att köpa en produkt innan de går miste om erbjudandet. Att använda en nedräkningstimer är effektiv för att öka spänningen kring en kommande försäljning, ett webinar, nå en milstolpe eller fira ett kommande evenemang som är viktigt för ditt företag.

Du kan använda dessa nedräknings timerwidgets för att påminna din publik om dina kommande evenemang så att de vet exakt när de ska återvända till din webbplats för att utnyttja eller observera den stora händelsen.

När ska man använda en nedräkningsur

Det finns många fall när du kanske vill lägga till en nedräkningstimer på din webbplats. Men det fungerar bäst i följande fall.

 • på en snart kommande sida innan du startar din webbplats
 • att låta besökare veta när webbplatsen kommer att finnas tillgänglig igen om den är nere för underhåll.
 • vid värd för ett evenemang eller konferens
 • innan du introducerar en ny produkt eller tjänst
 • försäljningsevenemang

Lägga till nedräkningstimer till WordPress

I WordPress kan du lägga till en nedräkningstimern på din webbplats på flera sätt. Vi förklarar två sätt i den här artikeln.

 1. Lägga till en nedräkningstimer med OptinMonster
 2. Lägga till en nedräkningstimer med SeedProd

Metod 1: Lägga till en nedräkningstimer med OptinMonster

Den här metoden är användbar om du vill visa din nedräkningstimer i form av en widget på din webbplats. Med OptinMonster, lägga till en widget för nedräkningstimer är superlätt.

optinmonster-popups

Det bästa med att använda OptinMonster för att lägga till en nedräkningstimer är att det är enkelt att konfigurera och inte kräver kodning. Det är en av de mest kraftfulla blygenerationsapparna som hjälper dig att uppnå konverteringsmålen på din webbplats snabbt och enkelt. Med den här appen kan du skapa några av de mest avancerade popup-kampanjerna och visa dem exakt för din målgrupp.

Läs vår recension på OptinMonster och läs mer om den.

Allt du behöver göra är att skapa ditt konto med OptinMonster och installera och aktivera sedan plugin-programmet OptinMonster på din webbplats.

Steg 1: Ansluta OptinMonster-appen med plugin-programmet

Det bör noteras att plugin fungerar som en anslutning mellan din WordPress-webbplats och appen. Gå vidare och installera OptinMonster-plugin på din webbplats.

När plugin är aktiverat, gå till din WordPress instrumentpanel och klicka på OptinMonster till vänster på skärmen. Du kommer att se två alternativ här.

 • Skaffa OptinMonster
 • Anslut till ditt OptinMonster-konto

Om du inte har skapat ett konto med OptinMonster Klicka sedan redan på det första alternativet för att göra det. Om du redan har skapat kontot, gå sedan till det andra alternativet. Du ser ett alternativ som säger Auktorisera OptinMonster. Klicka på det.

auktorisera optinmonster

Du kommer nu att omdirigeras till ett nytt fönster där du ser ett alternativ till Anslut med WordPress. Klicka på det här alternativet så kommer appen automatiskt att ansluta sig till din WordPress-instrumentbräda.

Steg 2: Skapa din nedräkningstimer med OptinMonster

Det är nu dags för dig att börja skapa din nedräkningstimernwidget. Så först måste du gå till din WordPress-instrumentpanel och klicka på OptinMonster »Kampanjer» Skapa nya kampanjer.

optinmonster kampanjer

Välj nu din kampanjtyp och välj sedan en mall du väljer. Du kan välja valfri kampanjtyp bland de som erbjuds dig och sedan integrera en nedräkningstimer i den. Låt oss välja ett flytande fält som kampanjtyp.

Rulla ner för att hitta mallarna och välj en du gillar mest.

I nästa steg blir du ombedd att namnge din kampanj. Du måste också välja den webbplats där du vill visa denna nedräkningsur.

När du är klar klickar du på Börja bygga flik. Detta startar drag-and-drop-byggaren där du kan designa din kampanj. Här under Design , klicka på Lägg till block flik.

Bläddra nu ner för att hitta Elementblock. Du får se Nedräkning alternativ. Dra det här elementet och släpp det på din designpanel till höger på skärmen.

Nu kan du klicka på din design till höger och anpassa vart och ett av dina element för att ge det en perfekt look. Du kan anpassa alla element inklusive dina texter, typsnitt, färg osv.

Om du vill redigera nedräkningstimern klickar du bara på elementen på din designpanel så ser du flera redigerbara alternativ i din redigeringspanel till vänster. Välj Nedräkning »Inställningar.

Här kan du arbeta med hur du vill att din nedräkningstimer ska visas. Du kan välja klockslaget när nedräkningen ska börja och sluta. För att göra det lättare för dina användare att förstå början och slutet av din nedräkning globalt kan du också lägga till besökarens lokala tid. Du kan också lägga till enhetens visningstyp som dagar, timmar, minuter, sekunder osv. Om du inte är nöjd med ett visst element, använd bara radera-alternativet för att ta bort det.

Gå sedan till Visa regler fliken där du kan välja var och när du vill visa kampanjen.

optinmonster, välkomstport, wp välkomstport, listbyggnad

Du kan använda Integration fliken till integrera din kampanj med en e-postmarknadsföringstjänst.

Steg 2: Publicera din nedräkningstimer

När du är klar med alla inställningar klickar du på Spara knapp. Nu längst upp på skärmen ser du en Ja Nej alternativ. Klicka på den och slå på aktivera nu knapp.

Gå sedan till Publicera flik. För att publicera kampanjen, se till att statusen aktiveras leva.

optinmonster, välkomstport, wp välkomstport, listbyggnad

Gå nu till din WordPress-instrumentbräda och klicka på Redigera utgångsinställningar.

Detta visar dig ett alternativ som heter Aktivera kampanj på webbplatsen. Markera rutan bredvid. Under det kan du också anpassa vem som kan se din välkomstport. När du är klar trycker du på Spara-knappen så går du bra.

optinmonster, välkomstport, wp välkomstport, listbyggnad

Och det är allt. Din kampanj bör vara live nu. Du kan nu besöka din webbplats från front-end och se nedräkningstimern i aktion. Här är en förhandsgranskning av vad vi just har skapat.

Metod 2: Lägga till en nedräkningstimer med SeedProd

Den här metoden är användbar om du lanserar en ny webbplats eller om din redan etablerade webbplats är under underhåll och du vill låta dina besökare veta att den kommer att visas snart.

SeedProd är ett fantastiskt kommande plugin som snart kommer att låta dig skapa fantastiska sidor som kommer snart och underhållsläge inom några minuter. Plugin kan du lägga till flera element på din kommande sida, inklusive en nedräkningstimer.

SeedProd

Låt oss se hur du lägger till en nedräkningstimer med SeedProd steg för steg.

Steg 1: Installera SeedProd

Det första steget är att installera SeedProd plugin på din WordPress-webbplats.

När plugin-programmet har installerats och aktiverats måste du bekräfta din licensnyckel. Din nyckel är tillgänglig i ditt SeedProd-konto skapat vid köp av produkten. Klistra in nyckeln i det tomma fältet och klicka på kryssrutan för att bekräfta den.

När din licensnyckel har validerats, gå till SeedProd »Inställningar. Följande fönster har du nu på skärmen.

seedprod-granskning - aktivera kommer snart på sidan

Klicka här på Aktivera kommer snart alternativ följt av Redigera kommer snart / underhållssida. Nu har du flera teman på skärmen. Så gå vidare och välj det tema du gillar mest.

SeedProd kommer snart teman

När du är klar kommer du att riktas till sidbyggaren där du kan börja skapa din nedräkningstimer.

Steg 2: Skapa din nedräkningstimer

När du är på din sidbyggare i SeedProd, ser du alla redigeringsalternativ till vänster och den visuella byggaren till höger. Du kan gå till var och en av dessa flikar till vänster och arbeta med utseendet på din kommande sida. Kolla in hur du sätter på underhållsläge och hur du skapar en kommande sida snart.

Du kan anpassa din bakgrund genom att gå till Bakgrundsinställningar flik. Du kan ändra dess färg, lägga till en bild eller en video i bakgrunden och göra mycket mer här. Om du vill arbeta med textens sida använder du Innehåll -fliken precis ovanför bakgrundsfliken.

Du kan också lägga till sociala ikoner, e-postformulär, en framstegsfält och mer till din kommande sida. För att lägga till nedräkningsuret, gå till nedräkningen. Byt nu Aktivera nedräkning alternativ.

Du kan sedan välja nedräkningens tidszon, välja ett slutdatum och ställa in formatet för din nedräkning. Baserat på ditt slutdatum försvinner timern automatiskt från din webbplats på det angivna datumet. När du är klar trycker du på Spara-knappen i det övre vänstra hörnet på skärmen.

Steg 3: Publicera din nedräkningstimer

Nu när den kommande snart sidan är klar med nedräkningstimern är det dags för dig att publicera den på din webbplats. Precis ovanför Spara knappen i det övre vänstra hörnet ser du ett alternativ som heter Tillbaka till Inställningar.

Detta tar dig till samma fönster som du valde Aktivera kommer snart alternativet i början. Klicka nu på Spara alla ändringar -knappen för sidan för att gå live.

seedprod-granskning - aktivera kommer snart på sidan

Så här ser din sida ut för dina besökare.

Nedräkning

Det är allt!

Vi hoppas att den här guiden hjälpte dig att skapa en nedräkningstimer på din webbplats. Du kanske också vill kolla in hur du lägger till socialt bevis på din WordPress-webbplats för att få användarnas förtroende och öka dina konverteringsmål.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map