Hur man skapar en recensionssida i WordPress (som tjänar pengar) år 2020

hur man skapar en recension webbplats med wordpress


Vill du bygga en recension webbplats? Att skapa en egen granskningswebbplats är ett av de bästa sätten att tjäna pengar online med affiliate-marknadsföring.

I den här artikeln visar vi dig hur du sätter ihop en recensionsajt med WordPress och tjänar en vinst som en proffs.

Vad är en recension webbplats?

En granskningswebbplats är en innehållswebbplats som syftar till att generera affiliateintäkter genom att publicera produktrecensioner i en specifik men ändå bred kategori (till exempel mobiltelefoner eller videospel).

För att skapa en granskningswebbplats måste du välja en specifik nisch, publicera produktrecensioner och hänvisa anslutna produkter till den nischen. Du får betalt när någon köper från dina hänvisningslänkar.

Det enklaste sättet att hitta produkter du vill marknadsföra är att gå med i ett filialprogram som Amazon AssociatesCommission Junction eller Shareasale och bläddra igenom deras webbplatser.

När du har valt en produkt du vill dela kan du få en anknuten länk och marknadsföra produkten genom den länken på din webbplats.

Läs mer: Bästa Affiliate Plugins för WordPress.

Krav för att bygga en granskningswebbplats

För att bygga en granskningswebbplats behöver du följande saker:

 • Ett domännamn: Det är webbadressen för din webbplats, t.ex. IsItWP.com eller Google.com.
 • webbhotell: Det är här dina webbplatsfiler lagras.
 • WordPress-plugins: Vi rekommenderar att du använder följande WordPress-plugins för din recensionswebbplats.
  • WP-produktgranskning: Förvandla dina inlägg till smarta recensioner med betyg.
  • ThirstyAffiliates: Det bästa plugin för hantering av anslutna länkar.
  • MonsterInsights: Den bästa Google Analytics-plugin. Det ger dig också inblick i hur bra dina affiliate-länkar fungerar på din webbplats.
  • WPForms: Det bästa WordPress-formuläret plugin som också låter dig publicera användargenererade recensioner på din recension webbplats.

Steg 1: Skapa en WordPress-granskningswebbplats

Vi rekommenderar alltid att du använder WordPress för att skapa en granskningswebbplats. WordPress är världens mest populära webbplatsbyggare. Det ger dig oändliga möjligheter att bygga och anpassa din webbplats. För mer information bör du kolla in våra guider för WordPress-granskning och varför använda WordPress.

För att bygga en recensionsajt med WordPress måste du köpa ett domännamn och webbhotell.

Vi rekommenderar att du använder Bluehost för att vara värd för din WordPress-webbplats. Bluehost erbjuder en affär till våra användare inklusive ett gratis domännamn, gratis SSL-certifikat och över 60% rabatt på WordPress-värd.

Bluehost är en av de största värdleverantörerna i världen. Det är också en officiellt rekommenderad värdleverantör av WordPress.org. Läs vår kompletta Bluehost-recension för mer information.

Klicka här för att göra anspråk på detta exklusiva Bluehost-erbjudande »

För mer information, läs vår artikel om hur du skapar en webbplats med WordPress.

Missa inte den här guiden för bästa webbhotellföretag.

Steg 2: Förvandla din typiska webbplats till en produktgranskningswebbplats

Därefter måste du installera och aktivera WP Product Review-plugin på din webbplats. Detta plugin låter dig enkelt förvandla dina WordPress-artiklar till smarta recensioner med betyg. Det låter dig också enkelt lägga till stjärnbetyg bredvid dina recensioner i Googles sökresultat.

Några viktiga funktioner i WP Product Review är:

 • Placera din recensionruta var som helst i ditt inlägg.
 • Lägg till jämförelsetabeller till dina granskningsinlägg. Detta gör att dina besökare enkelt kan välja rätt produkt från tabellen.
 • Anpassa granskningstabellen och betygsikonerna som du vill.
 • Spara din tid genom att automatiskt importera Amazon produktinformation.

Efter aktivering av plugin, ett nytt menyalternativ, Produktrecension, kommer att läggas till i ditt WordPress admin-område. Om du klickar på den kommer du till inställningssidan för insticksprogrammet.

I Allmänna Inställningar fliken, kan du ändra recensionens ruta, aktivera eller inaktivera granskningskommentarer, rika utdrag, ändra granskningsposttypen, etc..

granska webbplatsens plugin-allmänna inställningar

Nästa, gå över till Betygsfärger fliken där du kan ändra färgalternativ på betygsval, betygsdiagram, svaga betyg, inte dåliga betyg, bra betyg och mycket bra betyg.

Du kan sedan välja den typografi du vill och anpassa köpknappen du vill.

Steg 3: Publicera recensioner i WordPress

Det är enkelt att publicera recensioner med WP Product Review-insticksprogrammet.

I din sidredigerare kan du hitta en metruta som heter Produktgranskning Extra inställningar.

publicera produktrecension

Om du publicerar en recension kan du välja Ja. Sedan uppmanas du att välja en granskningsmall, ange produktkategorier, lägga till anknytningslänkar och mer.

När du är klar kan du publicera ditt inlägg.

Rekommenderade plugins för att skapa en granskningswebbplats

Vi rekommenderar starkt att du installerar följande WordPress-plugins på din recensionswebbplats.

1. ThirstyAffiliates:

ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates är den bästa plugin för hantering av anslutna länkar. Det låter dig enkelt organisera dina affiliate-länkar på en enda plats, så att du kan infoga affiliate-länkar i dina artiklar direkt från din postredaktör.

När du organiserar alla dina affiliate-länkar på en enda plats kan du snabbt hitta och ersätta länkarna utan problem.

Detta är praktiskt, särskilt när företaget du marknadsför ändrar affiliate-länken som du har lagt till dina artiklar. Du behöver inte gräva igenom varje blogginlägg du har publicerat för att hitta och ersätta affiliate-länkar. Istället kan du helt enkelt ersätta affiliate-länken i din WordPress-admin. Detta kommer automatiskt att ändra länkarna som infogats i alla dina inlägg.

Plugin låter dig också klocka på dina affiliate-länkar så att du kan förvandla dina fula affiliate-länkar till vackra länkar.

Kom igång med ThirstyAffiliates!

Läs vår kompletta ThirstyAffiliates-granskning för mer information.

2. MonsterInsights:

MonsterInsights

MonsterInsights är den bästa Google Analytics-plugin för WordPress. Med MonsterInsights kan du enkelt konfigurera Google Analytics och till och med aktivera spårning av affiliate-länkar på din webbplats.

Genom att aktivera spårning av affiliate-länkar kan du förstå vad som fungerar bäst för din publik. Det kan också ge dig inblick i hur du optimerar din recension webbplats för att öka affiliate-provisioner.

Genom att spåra klickna på dina affiliate-länkar kan du ta reda på:

 • Mest lönsamma trafikkällor
 • De bästa sidorna på din webbplats
 • Förstå vilken typ av innehåll som fungerar bäst för att generera affiliateintäkter

Kom igång med MonsterInsights!

Läs vår fullständiga MonsterInsights-recension.

3. WPForms:

WPForms

WPForms är det bästa kontaktformuläret för WordPress. Detta plugin gör det enkelt att enkelt bygga alla typer av onlineformulär, till exempel betalningsformulär, inloggningsformulär osv.

WPForms gör att användare kan lämna recensioner på din WordPress-webbplats. Med dess inlämningsfunktion kan du skapa ett formulär för inlämning av frontend-inlägg. När en användare fyller i formuläret skickas posten till din WordPress-administratör som ett inlägg eller en sida för din granskning. På det sättet kan du granska de skickade posterna och sedan publicera dem.

Kolla också in denna fullständiga jämförelse mellan WPForms v TypeForm.

Kom igång med WPForms!

Läs hela WPForms-granskningen.

Det är allt!

Vi hoppas att den här guiden hjälpte dig att skapa en granskningswebbplats med WordPress. Om du gillade den här artikeln kanske du vill kolla in våra artiklar om hur du skapar en mikrojobbsida som Fiverr och skapar en professionell e-post med G Suite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map