Hur man skapar en kommande sida i WordPress snart


Vill du skapa en kommande sida i WordPress? Med ett WordPress-kommande plugin kan du sätta upp en sida som kommer snart för att bli användare glada över lanseringen, vare sig det är en webbplats, en blogg eller en produkt.

På så sätt under webbplatsutvecklingen eller omdesignperioden behöver du inte visa en felsida eller en delvis byggd sida för dina användare. Istället kan du publicera en vacker sida som kommer snart för att informera dem om utvecklingen av din lansering.

I den här artikeln visar vi dig hur du skapar en kommande sida i WordPress.

Varför ska du skapa en snart kommande sida?

När din blogg eller webbplats är i utvecklingsprocessen, måste du visa en professionell som snart kommer till dina besökare. På så sätt vet de när de kommer tillbaka och besöker din webbplats.

Låt oss titta på varför det är viktigt att ha en kommande sida innan din lansering:

  • Google förhindrar att nya webbplatser rankas i Googles toppresultat, känd som Google Sandbox-effekt. Utan en snart kommande sida tar det mycket tid för din webbplats att rankas även efter lanseringen. En snart kommande sida kan bekämpa sandboxning eftersom det kommer att vara live sätt före lanseringen och ger dig ett försprång på SEO från första dagen av din lansering.
  • Att lägga till en timer på den kommande snart sidan väcker nyfikenhet bland dina användare och de får veta när din webbplats kommer att lanseras.
  • Du kan lägga till en prenumerationsruta för nyhetsbrev till din kommande sida och växa din e-postlista.

Här är några kommande sidsexempel som du kan kolla in.

Exempel 1:

Kommer snart sidexempel

Exempel 2:

Kommer snart sidexempel

Redo att skapa din kommande sida snart? Låt oss börja!

Skapa en snart kommande sida – steg för steg

Det finns många WordPress-plugins som du kan använda för att skapa en sida som kommer snart. Vi rekommenderar att du använder SeedProd, vilket är det bästa WordPress kommer snart plugin.

Det första du behöver göra är att installera och aktivera SeedProd plugin. För mer information bör du kolla in vår guide om hur du installerar ett WordPress-plugin.

IsItWP-användare kan få 20% rabatt på SeedProd med vår kuponkod WPB20.

Efter aktiveringen, besök Inställningar »Kommer snart Pro i ditt WordPress-administrationsområde. Därifrån kan du ställa in din kommande sida.

Börja med att ändra status till Aktivera Kommer snart-läge. Klicka på Spara alla ändringar för att spara inställningarna.

Aktivera kommer snart

När du har aktiverat den här inställningen kommer alla dina utloggade användare och besökare från sökmotorerna att se den kommande snart-sidan. Du kan komma åt din webbplats genom att logga in på din WordPress-admin.

I nästa steg klickar du på Redigera kommer snart / underhållssida -knappen för att välja en kommande sidmall för din webbplats.

Välj en mall

Du kan hitta massor av olika vackra färdiga mallar för att ställa in en sida som kommer snart. Du kan välja en mall som matchar temat för ditt företag eller webbplats.

Efter valet riktas du till sidanpassaren där du kan redigera mallen och förhandsgranska ändringar direkt.

Redigera kommer snart sida

I den vänstra aktivitetsfältet hittar du många alternativ att anpassa, till exempel tema, innehåll, bakgrundsfärg, typografi och mer. Med realtidssidebyggaren kan du snabbt göra ändringar i din mall och förhandsgranska dem direkt.

Med anpassaren kan du växla mellan Desktop och Mobile förhandsvisning för att se utseendet på din kommande sida.

Mobilvy för nästa sida

Du kan också ansluta den kommande sidan med din favoritmarknadsföringstjänst via e-post.

För att göra detta måste du klicka på Inställningar för e-postformulär från vänster-menyn i kundanpassaren. Aktivera E-postformulär inställning och välj en e-postmarknadsföringstjänst från Spara prenumeranter till falla ner.

För den här självstudien ansluter vi den kommande sidan till MailChimp. Du kan dock välja valfritt MailChimp-alternativ och få andra e-posttjänster från listan.

Aktivera e-postmarknadsföring

Klicka på Konfigurera -knappen och plugin tar dig till inställningssidan.

Nu måste du ange API-nyckeln som du kan få från ditt MailChimp-konto och välja en e-postlista. Rulla ner och klicka på Spara och fortsätt redigering knapp.

MailChimp-inställningar

Nu kommer du att omdirigeras tillbaka till realtidssidebyggaren.

När den kommande snart-sidan är klar klickar du på Spara för att spara dina inställningar.

Det är allt.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att lära dig hur du skapar en kommande sida i WordPress. Du kanske också vill kolla in vår guide om hur du A / B split testar dina WordPress-formulär för att öka konverteringarna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me