Hur man skapar en webbplats som Reddit med WordPress (steg för steg)

Hur man skapar en Reddit-liknande webbplats med WordPress


Vill du skapa en webbplats som Reddit med WordPress?

Reddit är ett av de mest populära sociala nätverken för att dela ditt innehåll och driva trafik till din webbplats. Du kan skapa en liknande webbplats för dig själv med WordPress och engagera en större publik.

I den här artikeln visar vi dig hur du skapar en webbplats som Reddit med WordPress.

Väsentliga funktioner för en webbplats som Reddit

Om du bygger en webbplats som Reddit är nedan några funktioner som dina användare kan förvänta sig:

 • Möjlighet för de registrerade användarna att skicka in berättelser
 • Översätt eller lägg ned kommentarer och kommentarer för att hjälpa det bästa innehållet att öka till toppen
 • Kommentera alla inlägg för att gå med i konversationerna.

Krav för att skapa en Reddit-liknande webbplats

För att bygga en webbplats som Reddit behöver du följande saker:

 • Ett domännamn: Det är URL-adressen som användarna skriver i sina webbläsare för att komma åt din webbplats (till exempel google.com eller isitwp.com)
 • Webbhotell: Det är här du lagrar dina webbplatsfiler inklusive foton.
 • WordPress: Det är en plattform som gör att du enkelt kan bygga fantastiska webbplatser utan att behöva anställa en utvecklare eller skriva kod
 • Ett WordPress-tema som ger Reddit utseende och känsla: Ett WordPress-tema eller mall är huden på din webbplats. Det innehåller också funktioner och alternativ som stöder webbplatsens syfte.

Skapa en webbplats som Reddit med WordPress

Reddit är en populär webbplats för sammanställning och innehållsbedömning av sociala nyheter. Det är en plattform för användarengagemang som marknadsförare använder för att dela innehåll och öka sin webbplatstrafik.

Om du vill bygga en Reddit-liknande webbplats finns det många webbplatsbyggare på marknaden med flera verktyg. Den mest rekommenderade lösningen är WordPress.

Varför WordPress? Kolla in hela WordPress-recensionen för att lära dig mer!

Det finns två typer av WordPress-webbplatser som kan förvirra nybörjare. WordPress.com, som är en värdlösning, och WordPress.org, som är en plattform som är själv värd. För mer information bör du läsa vår kompletta guide om skillnaden mellan WordPress.com vs WordPress.org.

För att skapa en webbplats som Reddit måste du använda WordPress.org som är värd själv, vilket är mer flexibelt och erbjuder fantastiska funktioner.

Låt oss dyka in i steg för steg för att skapa en webbplats som Reddit med WordPress.

Steg 1: Köp ett domännamn och webbhotell

Det första du behöver göra är att köpa ett domännamn och webbhotell.

Vi rekommenderar att du använder Bluehost. Det är en av de mest populära webbhotellleverantörerna och en officiell värdpartner för WordPress.

För IsItWP-användare erbjuder de också ett gratis domännamn, gratis SSL-certifikat och en stor rabatt på webbhotell.

Bluehost granskning

Klicka här för att göra anspråk på detta exklusiva Bluehost-erbjudande »

Du kanske också vill kolla in denna kompletta Bluehost-recension!

Besök Bluehost-webbplatsen och klicka på Komma igång knapp. Därefter blir du ombedd att välja en värdplan. För en Reddit-liknande webbplats, låt oss välja den grundläggande planen när du precis är igång (den innehåller ett gratis domännamn och gratis SSL-certifikat). Du kan alltid uppgradera senare när din webbplats växer.

Välj en Bluehost-plan

Nu måste du ange domäninformationen. Du kan antingen fortsätta med en befintlig domän som du äger eller köpa en ny gratis. Välj det bästa alternativet som passar din situation.

Bluehost Välj domän

När du har valt ett domännamn måste du ange din kontoinformation. För enkel registrering kan du logga in med Google och slutföra installationen med några klick.

Skapa konto för Bluehost

Bläddra sedan nedåt tills du hittar paketinformationsrutan. Du kan välja grundplanen i 12 månader, 24 månader eller 36 månader. Det visar också att några tillägg är förvalade, vilket lägger till det totala priset. Vi rekommenderar att du avmarkerar tillägg eftersom du inte behöver dessa direkt. Du kan alltid köpa dem senare när du vill.

Att välja 36-månadersplanen ger dig det bästa priset för dina pengar.

Bluehost-paketinformation

Slutligen måste du bläddra ner till sidan ytterligare och ange dina betalningsuppgifter. Du måste godkänna deras användarvillkor och sedan klicka på Skicka in knapp.

Det är allt!

Du har prenumererat på en värdplan. Skapa ett lösenord för ditt konto.

Efter det får du ett e-postmeddelande med information om hur du loggar in på din kontrollpanel för webbhotell (cPanel), där du kan hantera allt, inklusive webbfiler, e-postmeddelanden och support.

Steg 2: Ställ in WordPress för en Reddit Like-webbplats

Det är enkelt att skapa en webbplats som Reddit med WordPress.

Bluehost erbjuder 1-klick WordPress-installation på deras instrumentpanel. Du måste besöka ditt Bluehost-konto och ange din webbplatsinformation. Det kommer att installera WordPress på några minuter.

Med Bluehost behöver du inte gå igenom en manuell installationsprocess för WordPress. Detta sparar tid och ansträngning. Lägg till ditt webbplatsnamn och taglinje, välj ett tema så är du redo att komma igång med WordPress direkt.

Du kan ändra alla inställningar senare från din WordPress admin-instrumentpanel.

Steg 3: Välj ett WordPress-tema som erbjuder Reddits utseende och känsla

Du behöver ett tema som erbjuder en Reddit-look och känsla. Även om du kan hitta många olika WordPress-teman som erbjuder Reddits utseende, skiljer sig UpVote-temat från resten. Detta tema förvandlar din webbplats till en social plattform som också accepterar användarregistrering. Dina användare kan registrera sig och skicka in sin URL eller berättelse på din webbplats. Användarna kan också logga in för att kommentera historier och länkar. Alla funktioner är lika som Reddit.

Det första du behöver göra är att installera och aktivera UpVote-temat. För mer information bör du kolla in vår guide om hur du installerar ett WordPress-tema.

Efter aktiveringen kan du besöka Inställningar »UpVote från din WordPress-admin. Under Allmän fliken, så kan du välja sidor och hantera andra inställningar.

UpVote Allmänna inställningar

UpVote-temat har många anpassningsalternativ för färger och typografi. Du kan besöka Tema alternativ från vänster-menyn i din WordPress admin-instrumentpanel och ändra inställningar för teckensnitt, färger, länkfärger osv.

Teman anpassning

Nu är din webbplats som Reddit klar. Användarna kan skicka in sina berättelser och webbadresser från front-end när de registrerar sig på din webbplats.

Skicka in berättelsen

Användbara WordPress-plugins för din Reddit-liknande webbplats

WordPress-plugins lägger till fler funktioner och funktionalitet på din webbplats. UpVote-temat är mycket kompatibelt med alla populära plugins.

Du bör kolla in vår kompletta guide för de bästa WordPress-plugins.

Några av de rekommenderade plugins för din webbplats som Reddit listas nedan:

 • WPForms: Det är det mest nybörjarvänliga WordPress-kontaktformuläret. Du kan använda WPForms för att lägga till ett användarregistreringsformulär, skapa en undersökning / enkät och mer.
 • MonsterInsights: Det är den bästa Google Analytics WordPress-plugin. Detta plugin låter dig spåra dina användare, övervaka användarnas beteenden och se detaljerad insikt i din WordPress-instrumentpanel.
 • Sucuri: Det är det bästa WordPress-säkerhetspluginet. Eftersom din webbplats behandlar många användarinlämningar skapar detta plugin en brandvägg för att skydda den mot skadlig programvara, skadligt innehåll och hackare.
 • Yoast SEO: Det är ett populärt WordPress SEO-plugin. Du kan använda detta plugin för att optimera din webbplats för sökmotorer och förbättra din ranking.
 • TrustPulse: Det är det bästa sociala beviset plugin för WordPress. Du kan lägga till detta plugin till din webbplats för att visa dina potentiella användare hur populär din webbplats är.
 • AdSanity: Det är det bästa plugin-programmet för WordPress-annonsplacering. Detta plugin låter dig visa annonsbannrar till de olika avsnitten på webbplatsen och marknadsföra dina partnerpartners.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att lära dig att skapa en webbplats som Reddit med WordPress. Du kanske också vill kolla in vår steg-för-steg-guide om hur du skapar en kommande sida i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map