Hur man skapar ett anpassat Twitter-flöde med WordPress

Trasig Twitter FEEDEtt av mina populäraste icke-WordPress-relaterade inlägg här på Theme Lab handlade om att skapa en anpassad Twitter-widget utan ett plugin.


Det var för över tre år sedan. Och det fungerar inte längre för Twitter gick tillbaka versionen av API: n det brukade dra i tweets.

Det är därför du kanske har märkt Theme Lab, såväl som ett antal andra webbplatser, förlorat funktionaliteten i deras Twitter-flöden. Men inte att oroa dig, det kan fixas (titta på sidens sidfot just nu om du inte tror mig).

Första stegen

De dåliga nyheterna, “utan plugin” -saken fungerar inte så bra längre. Den goda nyheten, det finns ett fantastiskt WordPress-plugin som vi nu kan använda för att visa tweets. Det heter, passande, Visa tweets.

Ta tag i plugin och installera den. Då måste du registrera dig för en Twitter-applikation för att få den nödvändiga autentiseringsinformationen. Oroa dig inte, det är gratis.

Jag hade redan en Twitter-applikation för en föregående projekt, så jag använde det bara istället för att registrera en ny.

Allvarligt fel?

Display Tweets WordPress-plugin kräver att CURL är aktiverat på din server. Detta kommer inte att vara ett problem på någon anständig webbhotell, även om när jag testade lokalt stötte jag på följande dödliga fel:

Dödligt fel: Ring till odefinierad funktion curl_init () i sökvägen \ till \ wordpress \ wp-content \ plugins \ display-tweets-php \ innehåller \ Twitter \ twitteroauth \ twitteroauth.php på rad 199

jag löst det i XAMPP genom att helt enkelt avmarkera kompensationen = php_curl.dll i min php.ini-fil.

Om igen, har du förmodligen inte stött på det här problemet, men bara för fall … nu vet du det.

Autentisera och konfigurera

Efter att ha installerat plug-in-displayen för Tweets, förhoppningsvis felfri, gå vidare till sidan Inställningar (Inställningar → Twitter-flöde) och mata in följande information som du fick från din Twitter-applikation.

 • Konsumentnyckel
 • Konsumenthemlighet
 • Åtkomsttoken
 • Access Token Secret

Håll de med ordet “hemlighet” i det, ja … hemlighet. Då måste du ställa in följande konfigurationsalternativ:

 • Skärmnamn: I mitt fall, “themelab”
 • Räkna: Hur många tweets att visa, upp till 200 (i mitt fall, 2).
 • Inkludera retweets: Självförklarande
 • Uteslut svar: Återigen självförklarande.

Notera: Om du utesluter retweets och svar kan påverka det faktiska antalet visade tweets, eftersom inställningen “Count” kommer att hämta antalet tweets innan du filtrerar bort retweets och svar.

Placera tweets

Nu måste du bestämma var och hur du ska placera tweets på din WordPress-webbplats. Du har ett par alternativ här, antingen inkludera dem med en kortkod (användbar för att placera i inlägg) eller en malltagg.

I mitt fall använde jag följande malltagg och placerade den där mitt gamla trasiga Twitter-flöde brukade vara.

<?php if (function_exists ( "display_tweets" )) {display_tweets (); } ?>

Styling av tweets

Markeringen av tweets som matas ut från Display Tweets-plugin varierar från gammal metod för att visa tweets.

Här är ett exempel på den nya markeringen av en enda tweet, lyfts direkt från min nuvarande webbplats:

Skrev om ett problem jag hade försvunna widgets efter att jag migrerade WordPress till en ny URL. Så här fixade jag det: http://t.co/Zl7YzkF2JD
– Söndag 7 juli – 01:00

Här är ett exempel på den gamla metodmarkeringen:

I grund och botten, stycken kontra listor. Om du använde den gamla koden, vissa av dina CSS-väljare måste justeras för att tillämpa den nya markeringsstilen.

Det är svårt att säga vilket är bättre eller sämre, men åtminstone Visa tweets standardmarkering använder inte lame inline-stilar som stil ="teckenstorlek: 85%;".

Det ser också ut som att plugin för visning Tweets har en displaytweets_tweet_template-krok ingår om du vill ändra tweet-HTML, något du egentligen inte hade så mycket kontroll över förut.

Slutsats

Det är lite frustrerande när Twitter går in i gamla API: er och bryter mycket saker, förhoppningsvis kommer den senaste versionen att hålla sig kvar ett tag. Eftersom den här nya metoden använder autentisering är den inte en fri-för-alla, vilket förhoppningsvis minskar belastningen på Twitter: s resurser.

Slutligen, mycket tack till Michael Ruddy, som utvecklade Display Tweets. Det ser ut som att många tankar gick in i plugin, särskilt när det gäller framtidssäkerhet. Det finns också en GitHub repo om du vill bidra till projektet.

Om du letar efter ett ännu snabbare och enklare (men inte riktigt anpassningsbart) sätt att bädda in en tidslinje på din webbplats kan det vara värt att titta på Twitter inbäddade tidslinjer funktion. Kanske något att fördjupa sig i ett framtida blogginlägg.

Hur som helst, tack för att du läst och gå fixa de trasiga Twitter-flödena om du inte redan har gjort det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map