Hur man skapar ett “Google Forms Style” -formulär i WordPress

hur man skapar Google Forms stilformer i WordPress


Vill du skapa “Google Forms-stil” -formulär för din WordPress-webbplats?

Många förlag väljer Google Forms för att skapa en undersökning eftersom det ger en distraktionsfri målsida som är avsedd för formuläret.

Om du vill skapa en distraktionsfri målsida specifikt för ditt formulär, men inte vill använda en tredjepartsapp, som Google Forms, är du på rätt plats.

I den här tutorialen visar vi dig hur du skapar en “Google Forms-stil” -formulär direkt från din WordPress-instrumentpanel med hjälp av ett plugin som heter WPForms.

Nativt Skapa ett “Google Forms Style” -formulär i WordPress

wpforms-contact-formen-plugin

WPForms är det bästa kontaktformuläret på marknaden som kommer med flera formulärlayouter, inklusive en layout som heter Formsidor. Formsidorna av WPForms är ett bra alternativ till Google Forms.

Det bästa är att till skillnad från Google Forms låter WPForms du lägga till märkeslogotypen på din formsida. Ingen tredjepartslogotyp visas. Dessutom kontrolleras inte formsidans layout av ditt WordPress-tema, så du behöver inte nöja dig med mediokra formlayouter och konverteringar med låg form

Du kan använda WPForms för att skapa målsidor för anpassad form för:

 • Lead Generation
 • Undersökningar
 • Webbplatsregistreringar
 • Registreringar av händelser

och mycket mer. Kolla in denna detaljerade recension av WPForms.

Steg 1: Installera och aktivera WPForms

installera wpforms

Det första steget är att installera och aktivera WPForms plugin på din webbplats.

När detta är gjort kan du börja skapa din formulärsida för din WordPress-webbplats.

Steg 2: Installera formulärmallar Pack Addon

Nästa steg är att installera Formsidor tillägg. Med detta tillägg kan du enkelt förvandla ditt formulär till en målsida för anpassad form. För att aktivera detta plugin går du till din WordPress-instrumentpanel och klickar på WPForms »Addons. Använd nu sökfältet för att lägga till formulärsidorna.

Formsidor tillägg

När den hittats klickar du på Installera Addon -knappen för addon för att börja arbeta.

Steg 3: Skapa ett nytt formulär med WPForms

Gå till om du vill skapa en ny form WPForms »Lägg till nytt på din WordPress-instrumentpanel. Därefter kommer du till en ny sida där du kan välja en mall för ditt formulär.

wpforms-templates

Låt oss välja Enkelt kontaktformulär mall. Du kommer nu att ledas till en ny sida där du kan se formulärredigeraren till höger och formulärfält och andra inställningar till vänster.

WPForms Builder

Du kan helt enkelt dra fälten från vänster och släppa dem i formulärbyggaren till höger. Till skillnad från Google Forms får du också ett alternativ att ansluta ditt formulär till en e-postmarknadsföringstjänst och betaltjänster också. Här är en steg-för-steg-guide för att skapa ett enkelt kontaktformulär med WPForms.

Steg 4: Konvertera ett kontaktformulär till en formulärsida

När ditt formulär framgångsrikt har skapats är det dags att konvertera det till en formulärsida. För det måste du gå till Inställningar »Allmänt» Formsidor.

Här hittar du ett alternativ som heter Aktivera formsidoläge. Markera bara kryssrutan bredvid.

WPForms Builder formar sidesaddon

Detta kommer att utöka dina alternativ och du ser olika fält läggas till. De flesta av dessa fält är självförklarande, så du kan fylla i dem enligt dina krav.

I de två första fälten kan du lägga till en blankett-sidtitel och ett meddelande som du vill överföra till dina användare.

Landningsformulär

I de kommande tre fälten hittar du ett permalänkalternativ (detta skapas automatiskt av WPForms, så du behöver inte göra någonting här), ett rubriklogotypalternativ där du kan ladda upp din företagslogotyp och ett färgschemaalternativ.

WPForms Builder-mallar packar tilläggsinställningar, Google formar formform

Slutligen får du två layoutstilar att välja mellan.

 • Modern: Den här visar en bredare form med rundade hörn. Den nedre delen av sidans bakgrund blir mörkare än färgen du väljer för ditt färgschema.
 • Klassisk: Detta alternativ visar en smalare form med fyrkantiga hörn. Den nedre delen av din sidas bakgrund kommer att vara ljusare än ditt färgschema.

klassisk och modern design

Välj den du gillar bäst. När du är klar, slå på Spara -knappen längst upp till höger på skärmen. Du kan också använda Förhandsgranska formulärsidan för att förhandsgranska dina ändringar. Och så ser det ut.

Förhandsvisning formar målsida, google formar formform

Steg 5: Publicera din målsida

När din målsida är klar är det dags att publicera ditt formulär. För det kan du gå till valfri sida eller inlägg där du vill visa ditt formulär. Klicka nu på + knappen och hitta WPForms alternativ.

Publicera wpforms, Google Forms formad form

Klicka nu på den. Välj det formulär du just har skapat i rullgardinspilen bredvid.

Publsih wpforms formulär för målsida, Google formar formform

Slå nu på Publicera knappen till höger för att formuläret ska gå live.

Och det är hur lätt det är att skapa en Google Form-formad form för din WordPress-webbplats. Vi hoppas att du tyckte att den här artikeln var till hjälp. Om du gjorde det, kanske du också vill kolla in hur du skapar en enkätformulär med WPForms.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map