Hur man skapar ett popup-formulär i WordPress (steg för steg)

skapa ett popup-formulär


Vill du skapa ett popup-formulär för din webbplats? Det är en fantastisk idé! Få saker konverterar besökare till prenumeranter, följare och kunder än popup-kampanjer.

Det är därför vi i den här artikeln ska visa dig hur du skapar en popupform på det enkla sättet, steg för steg.

Varför skapa ett popup-formulär?

När det gäller att växa din e-postlista förblir popup långt före kurvan jämfört med andra typer av optinformer. Med popups har användarna sett sina konverteringar öka med så mycket som 600%.

Vissa användare gillar emellertid inte popups på grund av dess påträngande karaktär. Folk hatar popup-fönster när de kastas in i läsarens ansikten när de besöker din webbplats.

Det är därför du behöver en smart popup-lösning som OptinMonster. OptinMonster är den bästa WordPress-popup-plugin som låter dig enkelt skapa alla typer av optinformulär, inklusive en popupformulär. Det bästa av allt är att du kan styra alla aspekter av din popup-kampanj från hur och när den utlöses till vem den visas. På så sätt kan du växa din e-postlista utan att vara påträngande.

OptinMonster

Och naturligtvis har den sömlös integration med alla de mest populära e-postmarknadsföringstjänsterna som MailChimp, Constant Contact, Drip, etc..

Det finns ett stort antal mallar tillgängliga, så att du kan komma igång direkt utan att behöva bygga din popup från början (men du kan göra det om du vill!).

För att få det, gå till OptinMonsters officiella webbplats och registrera dig. Glöm inte att använda vår speciella kod SAVE10 vid kassan för att få 10% rabatt bara för att vara en IsItWP-läsare!

1. Bygg din kampanj

Logga in på ditt OptinMonster-konto. Därifrån kommer du till din instrumentpanel. Kom igång genom att klicka på det gröna Skapa kampanj knapp.

Skapa kampanj

Därefter blir du ombedd att välja en kampanjtyp. Klick Dyka upp eftersom du vill skapa ett popup-formulär.

Välj popup

Välj din favoritkampanjmall för att komma igång. Håll bara musen över den design du gillar bäst och klicka Använd mall. För den här självstudien använder vi balansmallen.

Välj mall

Därifrån blir du ombedd att namnge din kampanj och välja vilken av dina webbplatser du vill att ditt popup-formulär ska visas på. När du har fyllt i fälten klickar du på Börja bygga knapp.

Som magi kommer du att tas med till kampanjbyggaren. Du ser standardversionen av vilken mall du valde. Eftersom vi valde balans, så ser det ut:

Standardkampanj

Nu kan du börja finjustera mallen för att göra den helt din egen.

2. Anpassa din kampanj

Varje stor popup har en fantastisk bild, så vi börjar där. Klicka på standardbilden för att öppna avsnittet Redigera bildelement till vänster. Klicka sedan Välj att byta bild.

Byt ut bilden

Du kan välja en bild från ditt befintliga bildbibliotek (om du har laddat upp något tidigare), eller så kan du välja att ladda upp en ny bild från din dator.

När din bild ser fantastisk ut, flytta till rubriktext. Klicka bara på den för att välja den. När du väl valt kommer ett redigeringsområde att dyka upp till vänster. Gå vidare och skriv din egen rubrik och fikla med textelementen efter behov. Du kan ändra teckensnitt, storlek, färg och allt annat du vill göra det perfekt.

Redigera rubrik

Följ sedan samma steg för att anpassa kropp text.

Redigera kroppsinnehåll

Glöm inte att klicka på det gröna Spara knappen uppe till höger. Spara så ofta du behöver under hela byggprocessen för att se till att behålla alla dina ändringar.

Spara kampanj

Vid behov kan du också ändra utseendet och texten för din e-postoptin-fält. Klicka bara på den för att redigera den, samma som allt annat. Det finns alternativ till vänster för att ändra fältets text såväl som färgen och stilen på skicka-knappen.

Redigera e-postrutan

På tal om inlägg … Nu är det dags att ansluta din e-postmarknadsföringstjänst till din popup!

Relaterad: Hur man skickar in ett formulär utan siduppdatering i WordPress

3. Aktivera e-postintegration

Eftersom de flesta popup-kampanjer i dag används för att få leads och prenumeranter är detta steg ett av de viktigaste.

OptinMonster integreras med alla de mest populära leverantörerna av e-posttjänster; Men för den här guiden använder vi MailChimp.
Börja med att klicka på integrationer -fliken högst upp på skärmen och klicka sedan på Lägg till ny integration på vänster sida.

Lägg till ny integration

Välj MailChimp på rullgardinsmenyn.

Välj EMS

Fyll i fälten för ditt MailChimp-kontotikett och API. Du kan få dessa från ditt MailChimp-konto. Om du behöver hjälp med den här aspekten, följ bara dokumentationen från OptinMonster.

Anslut till MailChimp

Klicka sedan på det gröna Anslut till MailChimp för att fortsätta.

Du blir då ombedd att välja vilka av dina listor du vill ha din form för anslutning till. Klicka på den du vill ha.

Bam! E-postintegration har nu slutförts. Till nästa steg!

4. Konfigurera visningsreglerna

Klicka på Visa regler längst upp på sidan. Därifrån får du en sida som ser ut så här:

Visa regler

Konfigurera dina visningsregler hur du vill. Klicka bara igenom varje sektion och fikla med det tills du är nöjd.

5. Hit Publicera

Nu är det dags att göra din kampanj live! Slå Publicera -fliken högst upp på skärmen. Klicka sedan på växeln så att den blir grön och säger LEVA.

Publicera

Glöm inte att träffa Spara knappen en sista gång!

Därifrån bläddrar du ner till Plattform alternativ. Välj WordPress och följ sedan anvisningarna.

Välj plattform

Du är nästan där! Ett steg att gå.

6. Gör ditt popup-formulär live på WordPress

Logga in på din WordPress-instrumentpanel. Det bör nu finnas en OptinMonster-flik på vänster sida. Klicka på den för att se en lista över alla dina kampanjer. Om du inte ser kampanjen du gjorde, slå på Uppdatera knapp.

Uppdatera kampanjer

När din kampanj dyker upp klickar du på Gå och lev länk.

Gå och lev

Det är allt! Du är klar. Nu kommer ditt popup-formulär att dyka upp på din webbplats.

Vi hoppas att denna handledning hjälpte dig att lära dig att skapa ett popup-formulär för din WordPress-webbplats.

Om du tyckte att den här guiden var användbar kanske du också gillar vår lista över de bästa plugins för marknadsförare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map