Hur man skapar WooCommerce BOGO “Buy One Get One” -erbjudanden

köp 1 få 1


Vill du skapa WooCommerce-erbjudanden “köp en få en” (BOGO)?

BOGO är det bästa erbjudandet du kan ställa in på din webbplats, särskilt om du sitter på en massa lager som du vill rensa. Utan tvekan, “köp en få en” -affär hjälper till att maximera försäljningen och intäkterna i din e-handel butik.

I den här artikeln visar vi dig hur du skapar WooCommerce BOGO “köp en få en” -affär snabbt och enkelt steg för steg.

Varför skapa WooCommerce-BOGO-erbjudanden “Buy One Get One”?

Lagerstyrning är en av de största problemen du behöver ta itu med som e-handelshandlare. Att inrätta BOGO-erbjudanden är det bästa sättet att rensa ut varulager. Dessutom hjälper det dig att göra mer försäljning och intäkter.

Som standard tillåter WooCommerce inte att du ställer in en BOGO-affär. Du kan dock använda ett plugin som Advanced Coupons för att lägga till köp en få en erbjudanden till din webbplats.

Låt oss ta en titt på hur man skapar WooCommerce BOGO “köp en få en” -avtal steg för steg.

Steg 1: Installera WooCommerce-plugin för avancerade kuponger

Först måste du installera och aktivera plugin för avancerade kuponger. Mer information finns i vår artikel om hur du installerar ett WordPress-plugin.

Gå till till när du har aktiverat plugin-programmet WooCommerce »Inställningar i ditt WordPress admin-område. Under Avancerade kuponger fliken, ange din licensnyckel.

Avancerad kuponglicens

Du kan få licensnyckeln från ditt konto på webbplatsen för avancerade kuponger. Licensnyckeln kommer att integrera plugin-programmet i din WooCommerce-butik.

Steg 2: Lägg till en ny kupong och skapa BOGO-erbjudanden

Gå nu till WooCommerce »Kupong -sidan i din WordPress-admin. Och klicka på Lägg till kupong knapp.

Lägg till ny kupong

Ange titeln för den nya kupongen. Kunder måste skriva in denna kupong för att lösa in köp en får en affär under kassan.

Kupongtitel

Du kan antingen generera en kupongkod automatiskt genom att klicka på Generera kupongkod knapp. Det rekommenderas dock att du skapar en anpassad kupongkod för att se till att kupongerna är lätta att komma ihåg för dina användare.

Bogo-erbjudanden och generera kupongkod

I Kupongdata , klicka på BOGO-erbjudanden fliken för att skapa nya köp en få en erbjudanden.

Här kan du definiera hur du vill ställa in ett BOGO-avtal. Du kan antingen välja en produkt och tillämpa avtryckaren, välja valfri kombination av produkter eller ett urval av produkter från en viss kategori.

Triggers Coupon Deal

Börja med att välja en trigger och välj produkter som du vill erbjuda enligt denna affär. Klicka på Lägg till produkt alternativ att välja produkter.

Det bästa med avancerade kuponger är att det ger dig mycket flexibla alternativ för att skapa anpassade BOGO-erbjudanden som du vill.

Du kan antingen ge bort en produkt helt gratis när du köper en bunt eller erbjuda en specifik rabatt på den andra produkten (som, köpa en produkt och få 50% rabatt på den andra produkten).

Ta en titt på bilden nedan till exempel … Här, när någon köper en T-shirt, erbjuds en annan gratis och läggs automatiskt till i sin kundvagn under kassan.

Prisrabatt

Om du väljer att erbjuda en annan produkt eller en kombination av produkter i affären, måste din kund välja den kostnadsfria eller rabatterade produkten och lägga till den i sin kundvagn manuellt.

Överskridande pris

För att ställa in ett rabatterat pris eller procentandel på den andra produkten, kan du klicka på rullgardinsmenyn “$” under Pris / rabatt alternativ.

Steg 3: Ställ in ytterligare inställningar för BOGO-erbjudanden

I Ytterligare inställningar, Du kan välja hur ofta du vill att BOGO-avtalet ska tillämpas, en eller flera gånger.

Ytterligare upprepade inställningar

Föreställ dig till exempel att du erbjuder en T-shirt gratis för varje köp av 2 T-shirts. Om du väljer En gång, då får dina kunder bara 1 T-shirt oavsett hur många skjortor de har lagt till i vagnen.

Istället om du väljer Upprepat, då kommer plugin att ge en gratis t-shirt för varje 2 t-shirt dina kunder har i vagnen.

Du kan också visa ett anpassat meddelande till dina kunder när de tillämpar affären.

Steg 4: Testa BOGO-erbjudandet i din Woocommerce-butik

För att testa affären i din WooCommerce-butik, gå till framsidan av din WooCommerce-butik. Lägg sedan till en produkt i kundvagnen och ange BOGO-kupongkoden. Klicka på Använd kupong för att fortsätta.

Demo Lägg till i varukorgen

Kupongen kommer att utlösa affären och ge bort det gratis erbjudandet.

Det bästa är att om användaren väljer fel produkt eller produktkvantitet som inte stämmer med dina avtalsinställningar, kommer kupongkoden inte att fungera.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att lära dig att skapa WooCommerce BOGO “köp en få en” -affär. Du kanske också vill kolla in vår guide om hur du lägger till ett kupongkodfält till dina WordPress-beställningsformulär.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map