Hur man ställer in Shopify med WordPress (steg för steg)

hur man integrerar shopify med wordpress


Undrar du hur du integrerar Shopify med WordPress? För WordPress-nybörjare kan det tyckas svårt att förvandla din WordPress-webbplats till en onlinebutik, men det är det inte. Att starta en onlinebutik är enklare än någonsin tidigare med Shopify och WordPress. Vem som helst kan bygga en vacker online-butik på nolltid och börja sälja direkt utan att veta något om kod.

Så är du redo att bygga din egen onlinebutik och börja sälja omedelbart?

I den här artikeln visar vi dig hur du integrerar Shopify med WordPress steg för steg.

Varför integrera Shopify med WordPress?

WordPress erbjuder flera eCommerce-plugins, som WooCommerce, för att hjälpa dig starta en onlinebutik.

Du kanske undrar varför du ska välja Shopify över de andra e-handelsplugins? Nedan följer några fördelar med att använda Shopify som din butik:

 • Enkel användning : Att komma igång med Shopify är mycket enklare än att använda inbyggda WordPress eCommerce-plugins. Allt du behöver göra är att registrera dig för ett konto hos Shopify för att få din webbutik igång. Du behöver inte heller oroa dig för webbplatsens hastighet eller säkerhet, eftersom Shopify tar hand om allt detta åt dig.
 • Minskat overhead: Shopify är en molnbaserad lösning, så du kommer inte att uppleva trafikavbrott när ditt företag växer. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att ta slut på serverresurser och uppgradera till dyrare WordPress-värd.
 • Enkel integration i sociala medier: Att integrera din onlinebutik med sociala medier är viktigt för att marknadsföra ditt företag och dina produkter. Shopifys app store gör det enkelt. De har appar för att integrera ditt Instagram-flöde på din webbplats, lägga till knappar för delning av sociala medier och mer. Allt du behöver göra är att ladda ner de appar du väljer, ingen kodning krävs.
 • Bättre alternativ för kundvagn: Shopify erbjuder inbyggda betalningsalternativ så att du direkt kan ta betalningar från Visa, Mastercard, Discover och American Express. De erbjuder också flera betalningsgrindar som PayPal, och de kommer automatiskt att beräkna fraktpriser och skatter för dig så att du enkelt kan skicka till var som helst i världen.

Relaterad: 6 bästa e-handelsplattformar för multivendor-marknadsplatser

Vem ska använda Shopify med WordPress?

Shopify är ett bra val för både nybörjare och erfarna säljare. Men Shopify är särskilt bra för nybörjare eftersom det är mycket lättare att använda. Till skillnad från WooCommerce behöver du inte installera någonting och du kan komma igång snabbt.

De har också lätta att förstå prisplaner. Shopifys grundläggande plan börjar på $ 29 per månad. Du behöver inte oroa dig för att spendera för mycket pengar på värdplaner för e-handel och optimering för din onlinebutik. Med deras grundläggande plan kan du minimera riskerna för att starta en onlinebutik. Och när ditt onlineföretag växer kan du uppgradera din plan så att den matchar dina behov.

Shopify är plattformen för dig om du vill ha en lösning som är helt problemfri och är gränslös när det gäller skalbarhet för din webbutik.

hur man lägger till shopify till wordpress

Om du fortfarande hellre vill använda WooCommerce med WordPress, kolla in vår tutorial: Hur man skapar en onlinebutik med WooCommerce – steg för steg.

Låt oss nu gå in på hur vi integrerar Shopify med WordPress.

Ställ in Shopify med WordPress – steg för steg

Att integrera Shopify med din WordPress-webbplats är lika enkelt som att bädda in kodavsnittet. Låt oss titta på steg-för-steg-guiden nedan.

Relaterad: Läs vår kompletta Shopify-recension.

Steg 0: Starta en webbplats på WordPress

Om du inte redan har en WordPress-webbplats måste du skapa en för att starta en onlinebutik med Shopify. WordPress är världens mest populära webbplatsbyggare, det är den bästa plattformen att starta en webbplats. Det kommer med ett antal inbyggda funktioner som hjälper dig att enkelt bygga en webbplats utan att behöva veta något om kod.

Kolla också in den här artikeln om varför du använder WordPress.

Det finns ett antal steg för att starta en webbplats på WordPress. Först måste du välja ett domännamn för ditt företag. Ett domännamn eller URL är din webbplats adress online. Vi rekommenderar att du använder vår domännamngenerator för att hitta det perfekta domännamnet för din onlinebutik.

Därefter måste du välja en webbhotell. En webbhotell är ett företag som tillhandahåller teknologier och tjänster som en webbplats behöver visas på internet. Det är där dina webbplatsfiler lagras. Med andra ord, om ditt domännamn är din adress; din webbhotell är ditt hus.

Vi rekommenderar att du använder Bluehost för att skapa din webbutik. Bluehost är en av de bästa webbhotelltjänsterna tillgängliga och de erbjuder 1-klick WordPress-installation så att du kan skapa din webbutik supersnabb.

start-a-webbplats-Bluehost

Vi har förhandlat fram ett avtal med Bluehost för att erbjuda våra användare ett gratis domännamn, gratis SSL och över 60% rabatt på WordPress-värd. Kontrollera fullständiga detaljer på vår Bluehost-kupongsida.

Klicka här för att göra anspråk på detta exklusiva Bluehost-erbjudande »

Inte nöjd ännu? Läs denna kompletta Bluehost-recension.

Om du vill ha mer detaljerade instruktioner om hur du startar en webbplats på WordPress, kolla in vår handledning om hur du skapar en webbplats – steg för steg.

När du har fått ett domännamn, ett webbhotell, installerat WordPress och byggt din webbplats är du redo att integrera Shopify och börja sälja.

Steg 1: Ställ in en Shopify-butik

Det första steget för att integrera Shopify med WordPress är att skapa ett konto med Shopify. Gå över till Shopify-webbplatsen. På deras hemsida ser du ett område där du kan ange din e-postadress för att starta en gratis 14-dagars rättegång. När du har skrivit in din e-postadress trycker du på Komma igång knapp.

set-up-Shopify-konto

Därefter blir du ombedd att välja ett lösenord för ditt konto och ditt butiksnamn. När du är klar med informationen klickar du på Skapa din butik knapp.

how-to-integrera-Shopify-med-wordpress

Då blir du ombedd att svara på några frågor från Shopify så att de kan lära känna dina behov bättre. Klicka på rullgardinspilen för att välja dina svar på frågorna och klicka sedan på Nästa.

set-up-Shopify-med-wordpress

I nästa område kommer du att bli ombedd att fylla i ditt namn, adress, telefonnummer och webbplatsadress. När du är klar med att fylla i den här delen klickar du på Gå in i min butik knappen längst ner i formuläret.

inrätta-Shopify-konto

Du kommer sedan att omdirigeras till startsidan för ditt Shopify-konto. Din Shopify-butik är nu redo för dig.

Shopify-instrumentbräda

Steg 2: Ställ in betalningar och frakt för din Shopify-butik

För att acceptera betalningar från kunder måste du ställa in betalningar för din Shopify-butik. För att göra det, klicka på inställningar i det nedre hörnet av din hemsida och klicka sedan på Betalningsleverantörer.

Shopify-set-up-betalningar

Ditt Shopify-konto konfigureras automatiskt för att ta emot PayPal-betalningar med PayPal Express Checkout. Om du redan har konfigurerat ett PayPal-konto med den e-postadress du använde för att skapa ditt Shopify-konto, bör du vara redo att acceptera betalningar. Om du inte har ett PayPal-konto, skickar Shopify dig ett e-postmeddelande med instruktioner om hur du ställer in ett PayPal Merchant-konto för att kräva dina pengar.

Kolla också: Bästa WordPress PayPal-plugins.

För att kunna acceptera andra betalningsformer från kunder som kreditkort måste du klicka på Komplett kontoinställning för att ge Shopify mer information om ditt företag.

Steg för steg-set-up-Shopify-betalningar

Du kan också välja att acceptera alternativa betalningsformer som BitPay och GoCoin också.

Det sista steget att ställa in din Shopify-butik så att den är redo att börja sälja är att ställa in frakt. Klicka på inställningar knappen igen och klicka sedan på Frakt.

Shopify-sjöfart-set-up

Som standard kommer fraktsortimentet att ställas in på den butikadress du angav när du ställer in ditt Shopify-konto. Du kan redigera fraktens ursprung om du vill genom att klicka på Ändra fraktens ursprung knapp.

I det här området kan du också definiera leveranszoner och priser för frakt till dessa platser. Om du inte vet hur mycket du ska betala för frakt kan du försöka kontakta ditt lokala postkontor för att få råd.

Steg 3: Lägg till dina produkter till Shopify

Därefter måste du lägga till dina produkter till ditt Spotify-konto. För att lägga till dina produkter, klicka på Produkter i menyn till höger och klicka sedan på Lägg till produkt.

lägg till produkter för att shoppa

Fyll sedan i all information om din produkt inklusive namnet / titeln på din produkt, produktbeskrivning, pris och mer. Ladda upp en högkvalitativ bild av din produkt här också. Du kan också lägga till produkten i en samling för att göra det lättare att hitta i din butik. När du är klar med att fylla i alla detaljer för din produkt klickar du på Spara knapp.

add-produkter till din-Shopify-konto

Upprepa detta steg för alla produkter du erbjuder.

Steg 4: Välja din Shopify-prisplan

Nu när du har konfigurerat grunderna för ditt Shopify-konto måste du välja en prisplan för att faktiskt få din onlinebutik igång. Klicka på Välj en plan -knappen i bannern längst ner på skärmen.

Shopify planlösning

Du kommer då att presenteras med tre olika planalternativ. Om du precis har börjat och säljer online, rekommenderar vi att du väljer Basic Shopify-planen för $ 29 per månad. Du kan alltid uppgradera din plan när du vill om du behöver fler funktioner eller om din onlinebutik växer snabbt. Om du vill välja Basic Shopify-planen klickar du på Välj den här planen knapp.

ställa in shopify med wordpress

Ange sedan din kreditkortsinformation och tryck på Starta planen knapp.

Kom igång med Shopify idag!

Nu är du redo att börja tjäna pengar online med Shopify och din WordPress-webbplats.

Steg 5: Använda Shopify Buy-knappen

Nu är det dags att integrera Shopify med din WordPress-webbplats med köpknappar. Köp-knappar länkar till din Shopify-kassa och de ingår i alla Shopify-planer. Köpknappar låter dig sälja dina produkter på din webbplats eller i blogginlägg. Du kan också använda köpknappar för att skapa en kassalänk som du kan skicka till kunder i e-postmeddelanden eller på sociala medier. Längs e-postmeddelanden kommer ett CRM-verktyg in
praktiskt att hantera leads och kundrelationer.

Om försäljningskanalen Köp-knappen inte visas i avsnittet Försäljningskanal i din Shopify-administratör måste du lägga till den. För att lägga till försäljningskanalen Köp-knappen, klicka på inställningar och klicka sedan på Försäljningskanaler knapp.

lägga till shopify till wordpress med köpknappen

Klicka på Lägg till försäljningskanal knapp. Du ser sedan en lista över tillgängliga försäljningskanaler, bläddra nedåt för att hitta Köp knapp kanal. När du hittar den klickar du på det blå + för att installera.

hur man installerar köpknappen för att integrera shopify och wordpress

När du har installerat försäljningskanalen Köp-knappen klickar du på Skapa köpknapp knapp.

skapa shopify köp-knappen

Välj sedan den produkt du vill skapa en köpknapp för och klicka på Välj produkt knapp. Nu kan du konfigurera utseendet på din köpknapp. Du kan välja en mall, anpassa knappfärgen och texten och handlingen som sker när en kund klickar på knappen. När du är klar med att anpassa utseendet på din knapp klickar du på Generera kod knapp.

shopify produktköpknapp för wordpress

Nästa steg är att kopiera koden och lägga till den till din WordPress-webbplats.

Steg 6: Lägg till Shopify-köpknappar på din WordPress-webbplats

Nu måste vi lägga till dina produkter på din WordPress-webbplats så att du kan börja sälja dem. Klicka på Kopiera kod till urklipp för att kopiera koden du just genererade för den produkten.

add-Shopify-produkt till wordpress

Du kan klistra in den här koden var som helst på din webbplats där du vill att din köpknapp ska visas. Till exempel kan du skapa en sida på din WordPress-webbplats för att visa dina köpknappar. Skapa sidan på WordPress, namnge den och klistra sedan in koden.

hur man lägger till shopify köpknappar till wordpress

Du kan också klistra in koden i blogginlägg eller i din WordPress-sidofält.

Det är allt! Att integrera Shopify med WordPress är så enkelt. Nu när du vet hur du lägger till Shopify på din WordPress-webbplats kommer du att locka kunder och göra massor av försäljning på nolltid.

Missa inte den här intressanta jämförelsen mellan BigCommerce vs WooCommerce eller läs på https://www.isitwp.com/shopify-vs-woocommerce/WooCommerce vs Shopify. Du kanske också vill kolla in vår kompletta lista med Shopify-alternativ och konkurrenter.

Vi hoppas att du gillade den här artikeln. Om du gjorde det, ta en titt på våra artiklar om bästa WooCommerce-värd och 9 bästa SEO-verktyg för att växa din webbplatstrafik, snabbt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map