Hur man undervisar fitnessklasser online (steg för steg)

hur man undervisar gymkurser online


Vill erbjuda fitnessklasser online?

Medan människor stannar hemma under den här pandemin, är att erbjuda gymnastikundervisningar online ett bra sätt att hjälpa dem att hålla sig i form och sund. På så sätt kan du lära lättanvända hemövningar för att hjälpa dem att släppa lite kilo och fett och bygga styrka.

I den här artikeln visar vi dig hur du undervisar gymkurser online, steg för steg.

Fördelarna med undervisning gymkurser online

Att ha en fitnesswebbplats kan ha flera fördelar. Här är några av dem.

 • Nå ut till en stor användarbas oavsett geografiska gränser.
 • Få en solid passiv inkomst genom att erbjuda olika medlemsnivåer, var och en med ett specifikt pris.
 • Det är oerhört användbart i avgörande tider som Covid-19-krisen när människor över hela världen uppmanas att stanna inomhus.

Efter att ha sagt det, låt oss nu titta på hur man skapar en webbplats för att undervisa gymkurser online.

Steg 1: Skapa en webbplats för gym / gymklass

Det första steget är att sätta upp en webbplats där du kan skapa och sälja gymtimmar. Här är en handledning som lär dig hur du skapar en webbplats från grunden.

När din webbplats är klar är det dags att välja ett plugin för medlemskap.

För den här tutorialen kommer vi att använda plugin-programmetPressPress. Det är en fantastisk plugin som är laddad med fantastiska funktioner. Du kan använda den för att acceptera betalningar, begränsa åtkomsten till dina träningsprogram, tillåta nedladdningar av program och göra mycket mer.

Läs mer om MemberPress här.

Steg 2: Installera och ställa in MemberPress Plugin

Att använda ett medlemskapsplugin, som MemberPress, är det bästa sättet att skapa och sälja digitala fitnesskurser online. Det låter dig begränsa åtkomsten till premiuminnehållet på din webbplats för vanliga webbplatsbesökare. Det låter dig dölja ditt innehåll bakom en betalvägg så att inte alla kan komma åt innehållet.

För att låsa upp ditt innehåll behöver dina användare köpa ett medlemskap på din webbplats. Alternativt kan du också skapa gratis kurser i utbyte mot deras e-postadress.

Så gå vidare och installera det här plugin på din webbplats.

När installationen och aktiveringen är klar, gå till MemberPress »Alternativ på vänster sida av din instrumentbräda. Här ser du flera flikar.

MemberPress-inställningar

Varje flik erbjuder olika alternativ för att anpassa dina inställningar. Du kan konfigurera inställningarna genom att gå till var och en av dessa sidor individuellt.

Steg 3: Lägga till betalningsmetoder

För att lägga till en betalningsmetod, gå till betalningar flik. I början ser du en tom sida med en + tecken nedan Betalningsmetoder. Klicka på det. Detta utvidgar sidan med olika alternativ. Klicka på rullgardinspilen under Inkörsport för att se betalningsalternativen.

Medlemspressbetalningar

Här ser du olika alternativ som Authorize.Net, PayPal Standard, PayPal Payments Pro, etc. Välj alternativet du vill lägga till på din webbplats. När du är klar klickar du på Uppdatering för att spara dina inställningar.

Steg 4: Skapa medlemsnivåer för dina klasser

Genom att lägga till olika medlemsnivåer är det lätt för dig att kategorisera din kurs i olika prissättningsplaner.

Gå till för att skapa en medlemsnivå MemberPress »Medlemskap» Lägg till nytt.

Du kan nu börja skapa ditt medlemskap genom att lägga till en titel och en beskrivning för medlemsnivån. Sedan till höger kan du ställa in ett pris, faktureringstid och tillgänglighet under Medlemskapsvillkor.

MemberPress-nivåer

När du är klar bläddrar du ner på sidan för att hitta Alternativ för medlemskap. Här har du fyra olika flikar.

 • Registrering
 • Tillstånd
 • Prislåda
 • Avancerad

I Registrering fliken kan du konfigurera texten för registreringsknappen och har möjlighet att aktivera ett anpassat tackmeddelande, ställa in om du vill skicka ett välkomstmeddelande till användaren eller inte.

Inställningsalternativ för MemberPress

Nästa är Tillstånd flik. Här kan du välja vem som kan köpa ett medlemskap. Du har också möjlighet att ställa in en Inget tillstånd meddelande.

MedlemPress tillstånd för medlemskap

Under Pris kan du lägga till dina medlemsnivåpriser. Du har också möjlighet att lägga till fördelar med att välja nivå osv.

Lägg till nytt medlemskap

Slutligen, med Avancerad -fliken, kan du lägga till URL-medlemskap för medlemskap, villkor för medlemspriser, osv.

Så beroende på dina krav kan du använda dessa alternativ för att anpassa dina inställningar.

Steg 5: Lägga till åtkomstregel

Att lägga till en åtkomstregel är ett bra sätt att begränsa tillgängligheten för dina klasser till vissa användare. För att lägga till Åtkomstregler, gå till MemberPress »Regler» Lägg till nytt.

Du kan hålla tillgängligheten för allt ditt innehåll begränsat eller välja ett specifikt. Om du vill släppa ditt innehåll i delar är det också möjligt. Du kan göra det genom att bläddra längre ner på skärmen och välja alternativen under Dropp / Expiration .

Droppa MemberPress

När du har lagt till reglerna, gå vidare och spara dina inställningar. Din webbplats är nu redo att publicera innehållet.

Steg 6: Lägga till dina gymklassprogram för medlemmar

Gå till om du vill lägga till ett gymklassprogram för dina användare Inlägg »Lägg till nytt från din WordPress-instrumentpanel. Lägg nu till ditt innehåll med WordPress-redigeraren. Om du är ny inom WordPress Så här kan du lägga till ditt innehåll inklusive mediefiler.

Gym klass online

Du kan också lägga till kategorier, taggar, presenterade bilder etc. till ditt inlägg. När du är klar med att skapa ditt innehåll bläddrar du ner på sidan och letar efter MemberPress Obehörig åtkomst sektion.

Det här avsnittet låter dig konfigurera vad dina oregistrerade användare ser när de försöker få åtkomst till ditt premiuminnehåll. Du kan visa dem ett obehörigt meddelande, ett specifikt inloggningsformulär eller ett utdrag.

Klicka bara på rullgardinsmenyn och välj de alternativ som bäst passar dina krav. När du är klar, slå på Publicera knappen för inlägget att gå live. Du kan nu gå till Alla inlägg och kolla ditt live-inlägg. Baserat på våra inställningar kommer detta inlägg att vara tillgängligt för användare som har köpt träningsnivån – 1.

MemberPress

Det är allt. Din webbplats är nu redo att sälja gymnastikskurser online. Du kanske också vill använda ett bra fitness-tema på din webbplats. Kolla också in hur du lägger till en GRATIS BMI-kalkylator på din webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map