Hur man upptäcker och stoppar AdBlocking i WordPress (steg för steg)

upptäcka adblockers


Vill upptäcka och stoppa adblockeringsprogramvara i WordPress?

Om du är en webbplatsägare som använder annonsintäkter för att stödja din webbplats kan adblockers vara en viktig orsak till dig.

Adblockering eller annonsfiltrering är en populär teknik genom vilken annonser på internet blockeras eller tas bort så att det inte påverkar användarens surfupplevelse.

Så om din besökare använder den här tekniken finns det inget sätt att de ser annonserna du visar på din webbplats. Genom att göra det kommer dina användare definitivt att ha en oavbruten surfupplevelse men din webbplatsintäkter och strategi för tillväxt kommer att få en allvarlig svårighet. Därför är det viktigt för dig att upptäcka adblockers och hindra dem från att blockera dina annonser.

Vad man ska göra för att blockera annonser som utgivare?

Som utgivare finns det flera åtgärder du kan vidta för att se till att adblockeringsprogramvara inte påverkar ditt inkomstläge. Låt oss titta på några av dem.

1. Do-Nothing-metoden

Titeln säger själv vad man ska göra i den här metoden. Du gör helt enkelt ingenting och bär din förlust.

2. Passiv strategi

I det här tillvägagångssättet kan du be din användare att vitlista din webbplats och lova dem med högkvalitativa och icke-påträngande annonser. Även om detta låter trevligt och enkelt, finns det ingen säkerhet om hur framgångsrik denna metod skulle vara.

Som ett bättre alternativ kan du prova att skapa medlemssidor och erbjuda betalda abonnemangsplaner. Så dina användare kan prenumerera på dessa planer och njuta av en annonsfri zon och få tillgång till avancerat innehåll och extrafunktioner också.

3. Aggressiv strategi

Den här behöver du för att blockera alla användare som använder adblockers i deras webbläsare. Om någon av dem fortfarande vill komma åt din webbplats måste de inaktivera annonsblockeraren så att de kan gå vidare.

Genom att använda den här metoden kan du förlora dina användare som kanske aldrig mer är intresserade av att återvända till din webbplats. Så snarare än att skrämma bort dem genom att vara så hårda, rekommenderar vi att du använder den passiva metoden istället.

Hur man upptäcker Adblock-användare i WordPress

Även om många användare aktivt har använt adblockers finns det många plugins på WordPress-marknaden som kan hjälpa dig att upptäcka den här programvaran. I den här tutorialen visar vi dig hur du går förbi adblockers i WordPress steg för steg. På så sätt kommer vi att använda två av de mest populära pluginsna.

  1. OptinMonster
  2. Adsanity

Men innan vi visar dig hur du använder dessa plugins, gå till din WordPress-instrumentbräda och installera och aktivera båda insticksprogrammen. Låt oss nu kolla hur vi använder dem.

Metod nr 1. Upptäcka och rikta in AdBlocking-användare med OptinMonster

OptinMonster är ett av de mest populära blygenereringsverktygen som hjälper dig att uppnå dina konverteringsmål och tjäna pengar på din webbplats. Med den här appen kan du enkelt skapa effektiva popup-kampanjer för att uppmärksamma användarens uppmärksamhet och uppnå dina konverteringsmål. Läs mer om OptinMonster här.

En av nyckelfunktionerna i detta verktyg är de inbyggda AdBlock-detektorerna, med vilka du kan identifiera alla enheter som har installerat en adblocker. Men för att använda verktyget måste du först ansluta ditt OptinMonster-konto till din WordPress-webbplats.

För att göra det måste du ställa in ditt OptinMonster-konto. Detta är en betald plan så att du måste betala för det. Klicka på Komma igång -knappen så ser du olika prisplaner. För att köpa en plan, klicka på Komma igång knapp. Om du vill använda AdBlock-detekteringsfunktionen behöver du Tillväxt planen.

optinmonster-prissättning

I nästa steg anger du dina uppgifter och sedan kassar efter betalningen.

Plugin som du tidigare har installerat fungerar som en anslutning mellan de två. Så när installationen är klar, gå till WordPress-instrumentpanelen och klicka på OptinMonster.

Klicka nu på Anslut ditt konto flik.

Detta kommer att omdirigera dig till en ny skärm där du kan godkänna ditt OptinMonster-konto. Klicka på Auktorisera OptinMonster flik.

Ett nytt fönster popup med alternativet att anslut till din WordPress-webbplats. Klicka på den här fliken så kommer du på din instrumentpanel. Klicka nu under OptinMonster kampanjer »skapa en ny kampanj.

optinmonster kampanjer

Detta tar dig till OptinMonster-appen där du kan välja din kampanj. Det finns flera kampanjtyper tillgängliga. Om du vill ta ett passivt tillvägagångssätt, gå sedan till popup-kampanjtypen för lightbox. Om du vill blockera AdBlock-användare aggressivt kan du använda kampanjtypen Fullscreen.

OptinMonster kampanjtyper

Därefter måste du välja en mall. Du kan välja vem som helst från de tillgängliga.

Därefter ser du en ny skärm där du behöver namnge din kampanj. Om du hanterar flera webbplatser kan du också välja den där du vill visa den här kampanjen. En gång gjort, träffa Börja bygga för att fortsätta.

Nu kommer du att dra och släpp-byggaren där du kan utforma kampanjen. Klicka på Ja Nej alternativet (som visas på skärmdumpen) till ja genom att klicka på det och sedan klicka på Aktivera knapp.

optinmonster-inställningar

Nu i textavsnittet klickar du på elementen individuellt och redigerar dem. Du kan också lägga till en bild om du vill.

För att lägga till block kan du använda lägg till block knappen överst. När du är klar med att utforma din kampanj, gå till Visa regler fliken bredvid Design knapp. Under den första regeln måste du välja besökarens adblock är aktiverat.

Efter det bläddrar du ned och ställ dina inställningar till vilken sida som helst.

Din kampanj är nästan redo att gå live. Det sista steget är att publicera det. Så gå till Publicera knappen överst. Du ser en ny skärm visas. På denna sida växlar statusknappen för att leva.

Gå tillbaka till WordPress-instrumentpanelen och klicka på OptinMonster »Kampanjer. Du ser din kampanj visas här. Klicka på Redigera utgångsinställningar länk.

Se till att du har kontrollerat Aktivera kampanj på webbplatsen alternativ.

Och det är allt. Din kampanj börjar visas på webbplatser för användare som har aktiverat annonsblockerare.

Metod # 2. Upptäcka och rikta in AdBlocking-användare med AdSanity

Adsanity är en lysande ad-plugin för annonshantering för WordPress som också erbjuder en funktion för annonsdetektering med ett tillägg. Det här tillägget upptäcker adblocking-programvara och begränsar Adblock-användare från att komma åt din webbplats tills de inaktiverar adblocking. Pluginet är superlätt att använda. Läs mer om Adsanity här.

När du aktiverar plugin, gå till din WordPress-instrumentpanelen och klicka på AdSanity »Inställningar och klicka på fliken Tillägg.

Du ser flera tillägg här. Leta efter Detektion av annonsblock addon och klicka påMer information flik. Du kommer nu att omdirigeras till en ny sida där du kan köpa en kopia av tillägget.

När tillägget är installerat på din webbplats, gå till Adsanity »Inställningar» Addons. Här i det första fältet lägg till inlägg och sidor så att varningen visas på hela webbplatsen. I nästa alternativ väljer du Varning Modal. Lägg nu till meddelandet du vill visa till Adblock-användare som landar på din webbplats. Slutligen, under alternativet Varningsläge, välj Obligatorisk fält.

adsanity addon

Och det är allt. När du har gjort dessa ändringar klickar du på Spara ändringar och du är bra att gå. Alla som besöker din webbplats med en Adblocker installerad ser meddelandet som du lagt till i ovanstående inställningar.

Vi hoppas att den här artikeln var till hjälp för dig. Om du vill veta om andra sätt att tjäna pengar på att blogga ska du kolla in det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map