Hur man växer din e-postlista FAST! (23 Insanely Easy Tips)

tips för att få fler e-postprenumeranter


Letar du efter de bästa tipsna för att växa din e-postlista? Som företagare behöver du en lista med e-postadresser för att dela nyheter, erbjudanden, innehåll och mer. Du behöver riktiga prenumeranter som interagerar med dig och vidtar åtgärder på dina e-postmeddelanden.

I den här artikeln kommer vi att dela 23 tips som hjälper dig att enkelt få fler e-postprenumeranter.

Innan vi börjar rekommenderar vi att du använder en e-postmarknadsföringstjänst som AWeber, MailChimp, Drip eller Constant Contact för dina e-postkampanjer.

Redo? Bra. Här är våra favoritips, baserade på våra personliga upplevelser, för att enkelt växa din e-postlista:

1. Skapa en Avsluta-avsikt-popup

Du kanske har bra trafik, men visste du att över 65% av de besökarna aldrig kommer att komma till din blogg igen?

Det beror inte på att de inte vill besöka igen eller att din blogg inte är tillräckligt attraktiv. Det verkliga skälet är att de kanske aldrig kan hitta dig igen. Men om du får dem att prenumerera på din e-postlista kommer de definitivt att höra från dig och besöka din blogg oftare.

Att ha en prenumerationslåda är bra, men vad kommer du göra med de besökare som lämnar utan att prenumerera?

Vad du behöver är Exit-Intent Technology. Det fungerar på ett intelligent sätt för att visa en opt-in-popup till de användare som är på väg att lämna din blogg.

Exit Intent-teknik i OptinMonster

För att skapa en Exit-Intent-popup måste du använda OptinMonster, det bästa blygenereringsverktyget på marknaden. Registrera dig bara för gratisversion av OptinMonster och du kan uppgradera det efter behov.

Först måste du göra det skapa en kampanj i OptinMonster. Efter det, gå över till Visa regler »När ska kampanjen visas? »På utgångsplan sida och aktivera visningsregel genom att klicka på statusomkopplingen.

Aktivera visningsregeln

När du skapar en Exit-Intent-popup måste du göra den attraktiv och fördelaktig så att besökare vill dela sin e-post. Försök att göra dem ett erbjudande som de inte kan vägra. Som leder oss till …

2. Dela rabatter och erbjudanden

En optin kan hindra besökaren från att stänga sidan genom att på ett iögonfallande sätt visa dem vad du har att erbjuda. Ge dem exklusiva rabatter och erbjudanden i gengäld för deras e-postadress.

Kolla in hur restaurangens webbplats frestar sina besökare genom att erbjuda en gratis biffmåltid i utbyte mot att registrera sig:

Rabatt och erbjudanden för registrering

Du kan lägga till rabatter och erbjudanden enligt din nisch för att göra det relevant för din blogg. Det är ett fantastiskt sätt att konvertera övergivande besökare till prenumeranter.

Med obegränsade anpassningsalternativ för OptinMonster, Du kan enkelt lägga till en bild och text i din Exit-Intent-popup för att öka din e-postlista.

3. Skapa en 2-stegs optin

Undrar vad en 2-stegs optin är?

Det är en enkel teknik att få dina besökare att registrera dig på din e-postlista med lite psykologiskt slag. Du kan skapa denna typ av optin med OptinMonster.

När din kampanj är klar måste du gå till Visa regler »När bör kampanjen visas? inställningar och besöka fliken MonsterLink ™ (On Click) för att aktivera den.

Efter det kan du kopiera koden och klistra in den på valfri sida eller inlägg på din blogg.

Två steg optin

Kampanjen visas med en knapp. När användarna klickar på knappen kommer de att se din kampanj och släppa deras e-postadress för att avsluta processen.

Du bör följa den här steg-för-steg-guiden om hur du skapar en 2-stegs optin för dina e-postkampanjer för mer detaljerad information.

4. Lägg till ett attraktivt välkomstmeddelande

hur man växer din e-postlista - välkomstmeddelande

Första intrycket av din blogg bör vara intressant och iögonfallande. Ibland kan ett kraftfullt och attraktivt välkomstmeddelande vara en bra källa för att få e-postprenumeranter.

Detta är särskilt användbart när du publicerar en gästartikel på en känd blogg och ville välkomna dessa läsare till din blogg.

Du kan också erbjuda en hel del i ditt välkomstmeddelande och använda en 2-stegs optin, så att besökare kan prenumerera på din e-postlista när du har fått intresset för deras intresse.

5. Lägg till en Optin och en CTA längst ner i inlägg

De besökare som läser dina blogginlägg fram till slutet är särskilt viktiga. De gillar ditt innehåll så mycket att de inte studsade mitt i artikeln.

Nu är det rätt tid att få dem konverterade från en förbipasserande besökare till en vanlig läsare. Du kan lägga till en CTA i slutet av ditt inlägg för att be läsarna att ange sin e-postadress.

OptinMonster låter dig lägga till en widget efter innehållet för dina läsare att prenumerera direkt från din blogg. På så sätt behöver du inte lägga till kampanjen manuellt till varje blogginlägg.

6. Skapa blymagneter

En blymagnet liknar ett utbyteserbjudande för besökarna på din blogg. Du ger dem en gratis och användbar resurs och de ger dig deras e-postadresser. Det är en beprövad teknik och hjälper till att växa din e-postlista.

Men tänk om du inte har något att erbjuda dina besökare? Vad händer om du inte har en e-bok eller en gratis checklista?

Oroa dig inte! Här är en enkel lösning: samla dina mest populära bloggartiklar och konvertera dem till en PDF-fil. Besök helt enkelt Utskriftsvänligt och lägg till webbadressen till en av dina artiklar. Klicka på PDF knappen och ladda ner den.

Du har nu en blymagnet att erbjuda dina besökare och du kan skapa så många du behöver. Enkel!

Därefter måste du gå till OptinMonsters kampanjbyggare och besöka Framgång flik. Därifrån måste du öppna Blocks i menyn till vänster. Lägg till ett knappblock i framgångsoptinering och namnge det Ladda ner nu.

Ladda ner framgång tema

Gå sedan till Knapp Åtgärd för att lägga till blymagnet URL. Det gör att dina användare kan ladda ner resursen direkt efter att de har angett sin e-postadress.

För mer information, kolla in vårt inlägg på hur man levererar en blymagnet mer effektivt.

7. Lägg till innehållsblockering

Innehållsblockering är ett annat fantastiskt sätt att växa din e-postlista snabbt. Du kan blockera en del av innehållet och be läsarna lägga till sin e-postadress och prenumerera för att fortsätta läsa inlägget.

Detta kan göras med, gissade du det: OptinMonster.

Till att börja med måste du ta reda på vilka är de mest populära artiklarna på din blogg med mest trafik. För WordPress-användare, MonsterInsights gör ett bra jobb kl visar inlägg med högsta trafik i din instrumentpanel.

Om du inte använder WordPress går du bara till Google Analytics och klickar på Beteende »Webbplatsinnehåll» Landningssidor. Det visar dina inlägg med högst trafik.

Därefter måste du göra det skapa en kampanj efter inlägg eller inline. I kampanjbyggarens inställningar måste du gå till Optin »Blockering av innehåll.

Innehållsblockering

Här kan du definiera hur du vill blockera innehållet för dina läsare.

När besökarna prenumererar kan de läsa hela artikeln och din e-postlista kommer att växa.

8. Använd färgvariationer

e-postlista - använd färgvariationer

Färger spelar en viktig roll för att locka besökaren till din kampanj. Färgerna på popup, registreringsknapp, bild, text osv är avgörande. Olika färger lämnar en annan effekt på tittaren.

För OptinMonster-användare är det mycket enkelt att ändra färgerna på nästan alla element som används i kampanjen. Du behöver bara välja element och det visar redigeringsalternativet på vänster sida. Det låter dig välja valfri färg för dina element med det kraftfulla färgväljaren.

Du bör kolla in det här forskning om vilka färger som konverterar de flesta prenumeranter.

Det beror på sammanhanget för din optinform. Se till att du väljer färgerna på ett klokt sätt och gör din optin interaktiv.

9. Dela Testa dina optins

Fortfarande oroa dig för färger? Du kan sätta hela kampanjen i ett A / B-delningstest för att se vilken optinform som passar bäst för dig.

Vi rekommenderar att du använder Google Optimize, en gratis A / B-testning och personalisering av Google. Det låter dig enkelt utföra experiment för att se vad som fungerar bäst på din webbplats. Det bästa av allt är att Google Optimize är byggd ovanpå Google Analytics, så att du kan börja använda dina Analytics-data för att utföra A / B-test och förbättra dina optinformkonverteringar direkt..

Använda MonsterInsights-plugin är det enklaste sättet att ansluta Google Analytics och Google Optimize till din WordPress-webbplats. Med dess Google Optimera tillägg, du kan skapa flera varianter av din form och enkelt utföra A / B-delningstestning.

Google Optimera tillägg

Du bör kolla in den här guiden på hur man A / B testformulär och öka prenumeranter för steg för steg-instruktioner.

10. Använd utlösande ord för knappar

Du måste lägga till värdefull text för besökare på dina CTA-knappar. Användning av personliga ord kan vara mycket attraktiv.

Till exempel bör du använda “Ladda ner min e-bok” istället för “ladda ner e-bok”, eller “Starta min kostnadsfria testversion” istället för “Starta gratis testversion”.

Detta är bara ett par grundläggande exempel för att skapa mer personliga CTA-knappar för besökare. Om du fortfarande inte är säker på texten kan du dela A / B-test med flera varianter av dina optinformulär.

11. Lägg till vittnesmål i Optin och CTA

Har du någonsin använt dina vittnesmål för något annat än att bara lägga till dem till en vittnesmålssida?

Du kan visa dessa vittnesmål i dina kampanjer och välja formulär för nya besökare för att se vad andra användare har sagt om dig. Det är en användbar metod och fördelen är enkel: växa din e-postlista.

Har du inte tillräckligt med vittnesmål än? Du kan också använda offert från dina kunder som du har fått i uppskattningsmeddelanden eller en Tweet som berömmer ditt arbete. Använd allt som säger något bra om dig eller dina produkter för att lugna dina besökare … och de kommer snabbt att bli prenumeranter!

12. Bygg en målsida

Vad är en målsida?

Tja, en målsida är en enkel sida på din webbplats som alla andra sidor. Du lägger dock till din riktade e-postkampanj på den här sidan. När dina besökare landar här kommer de att hitta det viktigt att prenumerera innan de fortsätter vidare på din webbplats.

En målsida är byggd för att se till att din publik ska se fokuserat innehåll (dvs. din e-postkampanj). Det är en testad och framgångsrik metod för att växa din e-postlista.

För att snabbt bygga en målsida kan du använda ett WordPress-destinationssidans plugin på din webbplats.

Du kan länka denna målsida i dina betalda kampanjer på sociala medier, e-postmeddelanden, hänvisningskällor och mer.

13. Lägg till en kampanjlänk i din e-postsignatur

Skickar du många e-postmeddelanden varje dag? Om du lägger till länken till din senaste kampanj under varje e-postmeddelande kommer du att marknadsföra kampanjen exponentiellt ytterligare.

När du har skapat din kampanj i OptinMonster måste du besöka Kampanjpubliceringsalternativ och klicka på Shareable MonsterLink ™.

Delbara monsterlänkar

Nu har du ett delbart MonsterLink ™ som du kan använda var som helst för att dela din kampanj, och en e-postsignatur är det perfekta stället. Oavsett vilken e-postleverantör du använder, finns det ett alternativ att skapa en e-postsignatur.

För Gmail-användare kan du gå till Inställningar »Allmänt och leta efter Signatur fält.

Epostsignatur

Du kan lägga till länken för din målsida, kampanjsida eller någon annan sida som har en optin för läsare till prenumeranter.

14. Be inte för mycket information

Du kan lägga till så många fält på dina opt-in-formulär du vill. Men behöver du faktiskt ALLA den informationen från besökaren? Vanligtvis räcker en e-postadress för att få användaren ombord.

Om du använder OptinMonster kan du helt enkelt ta bort de extra fälten från dina optinformulär som inte krävs.

Dölj namnfältet

Klicka till exempel på namnfältet i din anmälningsformulärbyggare och dess alternativ visas på vänster sida. Du kan stänga av den genom att klicka på växlingsinställningen.

15. Lägg till en Optin-länk i din Twitter Bio

Ett annat bra sätt att marknadsföra din kampanj och växa din e-postlista är att lägga till en delbar länk i din Twitter-bio. Du kan ha ett bra följande på Twitter, och folk vill se mer från dig.

Redigera helt enkelt din Twitter-biograf och lägg till en länk till din kampanjsida eller en populär artikel med en tilltalande optinform.

16. Skapa Facebook-sida Registreringsknapp

Varje professionell verksamhet har en närvaro på Facebook. Det finns ett alternativ på Facebook-sidor att lägga till en klickbar länk med standardknapptext som Boka nu, Kontakta oss, Registrera dig, etc..

Facebook-sida registrera dig

Du kan visa den här knappen bredvid Facebook Like-alternativet på din företagssida. Det låter dig bifoga din kampanj-URL med knappen. Du kan också köra betalda marknadsföringskampanjer för denna anmälningsknapp specifikt.

Dina Facebook-fans kommer att trycka på knappen och registrera sig för kampanjen.

17. Aktivera dina sociala konton

Du kan spendera mycket tid på flera sociala mediekanaler för att interagera med dina anslutningar.

Varför använder du inte den tiden för att marknadsföra din kampanj och växa din e-postlista?

Du behöver inte skräppost mot din kampanjlänk på sociala mediekanaler. Det rätta sättet är att hjälpa människor som letar efter en lösning på sina problem, och deras frågor bör vara relevanta för din nisch.

När du väl är i grupperna kommer folk att ansluta till dig automatiskt och de behöver mer av dig. Det är rätt tid att få dem prenumererade på din e-postlista.

18. Annonsera din kampanj

växer din e-postlista - Facebook-annons

När du aktivt hjälper människor på Facebook och andra sociala medieplattformar är det dags att marknadsföra din kampanj på sociala kanaler.

Du bör planera en betald kampanj för din kampanj på plattformar på sociala medier och övervaka ökningen i din prenumerationslista.

19. Dölj de onödiga elementen

Du kan ha en lång sidofält med många alternativ för besökare. Men besökarna kanske inte är intresserade av många av de här snygga sidobarwidgetsna.

Fokusera helt enkelt på ditt huvudmål: att växa din e-postlista. Ju fler distraktioner du lägger till, desto färre är det chansen att få prenumeranter. Du måste dölja all fluff och visa din optin synligt för läsarna att ange sin e-post och gå med i din e-postlista.

20. Använd prenumerationsavkryssningsruta i kontaktformulär

Om din webbplats är byggd på WordPress kan du använda WPForms-insticksprogrammet för att lägga till en prenumerationsruta med ditt kontaktformulär. WPForms integreras med populära leverantörer av e-posttjänster som AWeber, MailChimp och Constant Contact.

Prenumerera kryssrutan

Det är det enklaste sättet för dina besökare att prenumerera på din e-postlista medan du skickar ett kontaktformulär.

Du bör kolla dessa guider för att lära dig mer om varje e-posttjänstleverantör separat:

Så här lägger du till en kryssruta för MailChimp-registrering i ditt kontaktformulär
Så här lägger du till en AWeber-registrering för ditt kontaktformulär
Hur du lägger till en kryssruta för en konstant kontaktregistrering i ditt kontaktformulär

21. Lägg till kampanjlänk på tacksidor

När besökarna lägger till kommentar på din webbplats kan du omdirigera dem till en tacksida. På den här sidan kan du visa prenumerationsrutan med hjälp av Yoast Kommentarhacks plugin i WordPress.

Eftersom de ansträngde sig för att komma i kontakt med dig finns det en god chans att de kommer att underteckna ditt prenumerationsformulär.

22. Dela länkar till andra bloggar

Det finns flera bloggar med mycket trafik som erbjuder att dela intressanta kampanjer, som din, med sina målgrupper. Du kan skicka din kampanj till dessa bloggar. När du väl godkänt kan du se en topp i din e-postlista.

Du kan också skriva snabba gästposter om din kampanj och dela den på bloggarna som är relevanta för din affärsnisch. På så sätt kan du leverera din kampanj till olika målgrupper.

23. Håll det enkelt

Sist men inte minst.

Håll din kampanj enkel för besökare eftersom den hjälper dem att snabbt registrera sig och din e-postlista kommer att växa. Och du bör kolla in denna jämförelse mellan OptinMonster vs Sumo.

Vi hoppas att den här guiden hjälpte dig att lära dig hur du växer din e-postlista. Du kanske också vill kolla våra guider om hur du skapar en gratis affärs-e-post på mindre än 5 minuter och hur du skapar ett e-postmeddelande på rätt sätt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map