Hvordan aktivere rullesporing i WordPress med Google Analytics

Rullesporing


Vil du aktivere rullesporing på ditt WordPress-nettsted?

Ved å spore rulleaktivitet på nettstedet ditt, kan du enkelt finne ut hvor langt en bruker ruller ned på hvert innlegg. Ved å kjenne dybden på rullen deres, får du vite den nøyaktige delen der de mister interessen og forlater nettstedet ditt.

Dette hjelper deg med å endre den spesifikke delen og gjøre den interessant nok til å engasjere publikum til slutt. Dette hjelper deg med å få mer trafikk, redusere avvisningsfrekvensen og øke konverteringene på nettstedet ditt.

Google Analytics er et flott verktøy for å hjelpe deg med å oppdage brukerens rulleaktivitet på nettstedet. Når det er sagt, med standardinnstillingen for Google Analytics er ikke rullesporing aktivert på nettstedet ditt.

Google Analytics Rullesporing i WordPress Gjort enkelt

Den enkleste måten å aktivere rullesporing i WordPress er ved å bruke en plugin. Og det beste alternativet, i dette tilfellet, er MonsterInsights plugg inn. MonsterInsights er et av de mest populære Google Analytics-programtilleggene for WordPress.

monsterinsights, brukerinnlogging og registrering plugins

Når denne pluginen er installert på dashbordet ditt, trenger du aldri å bytte faner for å spore nettstedets ytelse. Alt kan styres og sees rett fra WordPress-oversikten, og det lar deg spore hver brukerinteraksjon på nettstedet ditt, for eksempel e-handelstransaksjoner, klikk på tilknyttede lenker, nedlastinger av filer, forfattersporing, SEO-score og mye mer.

MonsterInsights tilbyr deg til og med sanntidsstatistikker direkte fra dashbordet.

Hvis du vil vite mer om denne plugin, kan du lese vår detaljerte anmeldelse av MonsterInsights.

Det beste er at en av MonsterInsights viktige funksjoner er spor-dybdesporing. La oss nå sjekke hvordan du aktiverer rullesporing i WordPress med MonsterInsights.

Trinn 1: Installer MonsterInsights for rullesporing

Det første trinnet for å komme i gang er å installere MonsterInsights-pluginen på ditt WordPress-nettsted. Denne funksjonen kommer med MonsterInsights Plus eller en høyere plan.

MonsterInsights lar deg enkelt koble nettstedet ditt med Google Analytics uten å skrive en eneste kodelinje.

Slik kan du sette opp en Google Analytics-konto og koble den til MonsterInsights.

Trinn 2: Aktiver rullesporing

Når alt oppsettet er fullført, vil sporingssporing automatisk bli aktivert på nettstedet ditt. Du trenger ikke å gå gjennom noen ekstra innstillinger. For å sjekke det gå til MonsterInsights i WordPress-dashbordet og klikk på Innsikt »Engasjement.

bla sporing, monsterinsights

Hvis den ikke automatisk er aktivert, må du forsikre deg om at du bruker versjon 7.6.0 og nyere.

Dette alternativet er som standard aktivert på nettstedet ditt uten behov for tillegg. Når de besøkende bla gjennom 25%, 50%, 75% eller 100% på nettstedet ditt, vil MonsterInsights utløse hendelser på Google Analytics.

Trinn 3: Vise rapporter for rullesporing i WordPress

Denne rapporten er tilgjengelig rett på WordPress-oversikten. Gå til for å se det Innsikt »Rapporter» Forlag i WordPress-oversikten. Du vil se det rett ved siden av Renter seksjon.

I denne rapporten vil du kunne se den gjennomsnittlige rulledybdeprosenten for hele nettstedet. Så du vet nøyaktig hvordan de besøkende samhandler med innholdet ditt. Og det gir deg også en sjanse til å optimalisere innleggene dine for bedre engasjement. Du kan også tydelig bestemme hvor du vil plassere annonsene dine og handlingsfremmende tiltak for flere klikk.

Hvis du vil, kan du også se disse rapportene på Google Analytics-oversikten.

Visning av sporingsrapporter i Google Analytics Dashboard

Ved å aktivere rullesporing med MonsterInsights, kan du også sjekke rapportene dine direkte på Google Analytics-dashbordet uten å logge deg på WordPress-dashbordet..

For å logge på Google Analytics-kontoen din. Gå nå til Atferd »Hendelser» Oversikt.

Du får se Bla dybde lenke under Arrangementskategori alternativet som vist på skjermdumpen over. Bare klikk på den lenken, så finner du en detaljert rapport med en gang. Hvis du vil sjekke den totale hendelsen som utløses for hver listet prosent av rulle, klikker du på Arrangementsetikett alternativ.

Hvis du vil sjekke rulledata i sanntid, er det også mulig. For det gå til Sanntid »Hendelser på Google Analytics-oversikten. Du ser rulleaktiviteten i sanntid som skjedde de siste 30 minuttene.

Så det er det. Er det ikke enkelt å aktivere rullesporing med MonsterInsights?

Det kan også være lurt å sjekke ut hvordan du aktiverer nedlastingssporing i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map