Hvordan du enkelt legger til en samtale-knapp til WordPress (trinn for trinn)

hvordan du legger til en samtale-knapp på et wordpress-nettsted


Vil du legge til en samtale-knapp på WordPress-nettstedet ditt? Å legge til en samtale-knapp på nettstedet ditt gjør det enklere for besøkende å ringe deg rett fra nettstedet ditt.

Faktisk kommer nesten halvparten av Internett-trafikken fra mobile enheter, så hvis nettstedet ditt ikke har en samtale-knapp, vil du sannsynligvis miste mange potensielle potensielle kunder.

I dagens artikkel viser vi deg hvordan du enkelt kan legge til en samtale-knapp på WordPress-nettstedet ditt med en plugin og uten en plugin.

Hvorfor legge til en samtale-knapp på nettstedet ditt?

Å legge til en samtale-knapp på nettstedet ditt kan være en stor fordel for deg og din virksomhet.

Dette gjør det praktisk og problemfritt for besøkende å komme i kontakt med deg rett fra nettstedet ditt.

Med en samtale nå-knapp på WordPress-nettstedet ditt, konverterer du faktisk trafikken på nettstedet til verdifulle potensielle kunder. Og ved å integrere en profesjonell telefontjeneste, kan du dele numre med ansatte, ringe videresending osv.

La oss se på hvordan du legger til en samtale-knapp til WordPress.

Metode 1: Legge til Call Now-knapp ved hjelp av en plugin

Den enkleste måten å legge til en samtale-knapp til WordPress er ved å bruke WP-anropsknapp plugg inn.

Med denne pluginen kan du enkelt legge til en samtale-knapp uten å skrive en eneste kodelinje. Du kan også gjøre det fra din klassiske redaktør eller Gutenberg-redaktøren, avhengig av hva som er aktivt på nettstedet ditt.

Først må du installere og aktivere WP Call Button-plugin på nettstedet ditt. Etter installasjonen er det på tide å konfigurere plugin-modulen.

Konfigurerer Ring Now-knappen Plugin for å legge til en klebrig knapp

Når pluginen er aktivert, gå til Innstillinger »WP-anropsknapp på WordPress-oversikten. På denne siden vil du se 3 forskjellige faner.

 • Sticky Call-knapp
 • Statisk anropsknapp
 • Om oss

Ved å gå til fane med klebrig anropsknapp, kan du legge til en klebrig anropsknapp til ditt WordPress-nettsted. Dette betyr at knappen vil være synlig uansett hvor langt du ruller nedover siden.

wp anropsknapp, ring nå

La oss gå foran og slå på Call Now-knappen. Skriv deretter inn firmaets kontaktnummer som du vil at besøkende skal ringe til.

Hvis du ikke har et telefonnummer til bedriften, kan du få et fra Nextiva. Dette er selskapet vi bruker for vår VoIP-leverandør.

Du kan deretter jobbe med utseendet til samtalen nå-knappen.

ring nå-knappen

Du har muligheten til å legge til knappeteksten, velge posisjon og farge. Du kan også velge hvor du vil vise knappen. Som standard vises knappen på alle sidene på nettstedet ditt. Men du kan også skjule det fra bestemte sider hvis du vil.

Når du er ferdig med å gjøre disse endringene, klikker du på lagre-knappen på slutten av siden. Det er det. De besøkende kan nå ringe deg på ditt registrerte virksomhetsnummer direkte fra nettstedet ditt.

B. Legge til en statisk samtale-knapp på nettstedet ditt

Du kan også legge til en statisk samtale nå-knapp på nettstedet ditt. La oss se hvordan du gjør dette på Classic-redaktøren og Gutenberg-redaktøren.

Bruke Classic Editor

Gå til for å legge til knappen Innstillinger »WP-anropsknapp» Statisk anropsknapp

På denne siden ser du noen få tilpasningsalternativer. Ved å bruke disse alternativene kan du endre teksten og fargen på knappen. Du kan til og med skjule telefonikonet fra knappen hvis du vil. Vi vil imidlertid anbefale deg å ikke gjøre det fordi telefonikonet hjelper deg med å sende en tydelig melding til brukerne dine om formålet.

Når alle endringene er gjort, kopier du ganske enkelt kortkoden og limer den inn på siden eller posten der du vil vise knappen. Det er alt. Ring nå-knappen vises nå på nettstedets innlegg eller side.

Bruker Gutenberg Editor

Hvis du bruker Gutenberg-redigereren, bare gå til den bestemte siden der du vil vise samtalen nå-knappen. Du kan enten redigere en eksisterende side eller opprette en ny. Nå kan du legge til WP Call Now-blokken ved å bruke symbolet ‘+’.

Du vil ha de samme tilpasningsalternativene her akkurat som Classic Editor. Du kan også endre knappeteksten og fargen slik at de passer til nettstedets utseende. Du kan også skjule eller vise telefonikonet på knappen din hvis du vil. Når du er ferdig med å tilpasse den, lagrer du innstillingene.

Hvis det er et eksisterende innlegg, må du klikke på Oppdater-knappen for å starte knappen. Hvis det er et nytt innlegg, må du huske å trykke på knappen Publiser. Knappen din skal vises på innlegget ditt med en gang.

Legger til en ring nå-knapp til widgeten

Med WP Call-knapp kan du legge til samtalen-knappen i nettstedets widgetiserte områder. For å gjøre det, trenger du bare å gå til dashbordet og klikke på Utseende »Widgets.

Dra nå knappalternativet og slipp det i widgetområdet ditt.

Du kan deretter jobbe med tekst, farge etc. som du gjorde i prosessene ovenfor.

Legge til en samtale-knapp manuelt

Bortsett fra å bruke en plugin, kan du også bruke anropsknappen ved å legge til en enkel HTML-kode. Også denne metoden er en enkel, og du kan enkelt bruke den ved å følge prosessen vi skal forklare her.

Disse koblingene vil åpne telefonappen på mobile enheter. På stasjonære datamaskiner vil Mac-brukere se et alternativ for å åpne linken i Facetime, mens Windows 10-brukere vil se muligheten til å åpne den i Skype.

Du kan starte med å gå til WordPress-teksteditoren din og legge til følgende HTML-kode.

+1 (555) 555-1212

Ring meg

Ikke glem å erstatte telefonnummeret ovenfor med ditt eget virksomhetsnummer. Du kan også tilpasse ankerteksten (Ring meg) også.

Denne lenken kan plasseres hvor som helst på nettstedet ditt. Du kan også bruke et telefonikon ved siden av samtalen nå. Du kan gjøre dette ved å klikke på Media »Legg til nytt

Last opp telefonikonet du vil vise på skjermen. Når bildet er lastet opp, klikker du på det og kopierer URL-en til bildet.

Gå nå til innlegget eller siden der du la til HTML-koden. Du kan deretter pakke inn URL-adressen til bildet i telefonlenken slik:

Når du forhåndsviser innlegget, vil du nå se telefonikonet sammen med nummeret. Når en besøkende klikker på dette bildet, kan de direkte nå deg på bedriftsnummeret ditt.

Legge til Ring nå-knapp til navigasjonsmenyer manuelt

La oss nå se hvordan du legger til samtalen nå-knappen i navigasjonsmenyen uten en plugin. Ikke bekymre deg. Du trenger ikke kode noe for det.

Bare gå til WordPress-oversikten og klikk på Utseende »Meny. Klikk nå på den egendefinerte koblingsfanen til høyre. Du vil se 2 forskjellige felt her.

I lenkefeltet er det bare å legge til telefonnummeret ditt. I tekstboksen kan du legge til ankerteksten du vil ha på knappen. Fullfør prosessen ved å klikke på alternativet Legg til til meny. Det er det, alternativet Ring nå blir nå lagt til i navigasjonsmenyen.

Sporing av ringeknappen klikker

Nå som du har lagt til samtalen nå-knappen, ville det ikke være bra om du kan spore dem også? Dette trinnet er bare mulig hvis du bruker WP Call Button Plugin for prosessen.

Du kan gjøre det ved å integrere plugin-modulen med Google Analytics. Alt du trenger å gjøre er å installere MonsterInsights-plugin, som lar deg spore hver aktivitet på nettstedet ditt.

Her er en detaljert guide for bruk av MonsterInsights.

Så det er det!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å legge til call-now-knappen til WordPress.

Det kan også være lurt å sjekke ut hvordan du oppretter en gratis forretningsadresse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map