Hvordan få dokumenter signert elektronisk med WordPress

hvordan signere dokumenter elektronisk i wordpress


Vil du gå papirløs og signere dokumenter elektronisk?

Å få dokumentene signert over e-postmeldinger virker som en kjedelig prosess – brukerne dine må skrive ut dokumentet, signere og skanne det, og så e-post det tilbake til deg.

Heldigvis med WordPress, kan du hoppe over alle trinnene og la brukerne signere dokumentene med en e-signatur med en gang. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du får signert dokumentene dine på WordPress-nettstedet ditt uten å gå gjennom alle de lange prosessene.

Men før det, la oss se hvorfor digitale signaturer er viktige, og hvordan kan det være nyttig for bedriften din.

Hvorfor signere dokumenter elektronisk

Uansett hvilken virksomhet du driver med på nettet, er det mange fordeler med å få dokumentene dine signert elektronisk.

For det første gjør e-signaturer eller digital signering av dokumenter det lettere for kunden din å signere dokumentene. Kundene dine kan signere papirene ganske enkelt ved hjelp av en mus eller en berøringsskjerm og sende dem tilbake til deg med en gang.

For det andre kan du hoppe over alle trinnene med å sende e-posten frem og tilbake, og få ting gjort raskere. Dette betyr at du raskt kan avslutte tilbudene og ikke trenger å vente til papirene dine blir signert.

Trinn 0: Lag tjenesteavtaledokumentet

Før du oppretter en kopi av serviceavtalen, må du vite de nøyaktige punktene som skal inkluderes i den, slik at du kan ha riktige detaljer før du får den signert. En typisk avtalekopi vil vanligvis bestå av følgende:

 1. Servicevilkår og betaling
 2. Adresse og kontaktnummer for din klient
 3. Signaturfelt

Hvis du ikke er sikker på hvordan du oppretter en avtalekopi, dette prøve kan hjelpe deg i gang. Når avtalen er klar, kan du legge til det digitale signaturfeltet på kopien. Slik kan du gjøre det.

Trinn 1: Installer WPForms-plugin for å legge til digital signaturfelt

WPForms

Det første trinnet er å installere og aktivere WPForms plugin på nettstedet ditt. WPForms er en av de beste og mest populære WordPress-kontaktskjema-plugins som lar deg opprette en hvilken som helst type form, inkludert et digitalt signaturform med den robuste dra- og slipp-skjermbyggeren. Den trenger absolutt ingen koding og krever mindre enn 5 minutter å lage din første form.

Trinn 2: Installer WPForms Signature Addon

I det andre trinnet må du installere WPForms Signatur addon. For det, gå til WordPress-oversikten og klikk på WPForms »Addons. Nå bruker du søkefeltet for å finne WPForms Signature Addon.

WPForms signatur addons

Når den er funnet, treffer du Aktiver -knappen for addon for å begynne å jobbe.

Trinn 3: Lag ditt første skjema for aktivering av e-signatur

Nå som du har installert og aktivert addon, er det på tide å opprette det første skjemaet som er aktivert for e-signatur. For det går du til oversikten og klikker på WPForms »Legg til nytt.

Velg nå en formmal. Det er flere alternativer å velge mellom. Men av hensyn til denne opplæringen, velger vi Enkelt kontaktskjema alternativ.

Enkel kontaktformal

Nå skal du være på skjemabyggersiden din, der du vil se alle elementene til venstre og den visuelle byggherren til høyre. Siden dette er en dra og slipp-byggherre, kan du enkelt dra alternativene fra venstre og slippe det i skjemaet til høyre.

Du kan også omorganisere rekkefølgen på feltene dine ved å dra og slippe dem på ønsket sted. Når du har lagt til alle nødvendige felt og inkludert kopien du har skrevet for avtalen, legger du til Signatur alternativet fra fancy felt. Bare dra det alternativet og slipp det i skjemaet.

WPForms signatur addon

Ikke glem å treffe Lagre -knappen øverst til høyre i feltet.

Trinn 4: Legge ned signeringsskjemaet på nettstedet ditt

Skjemaet ditt er nå klart og klart til å bli startet. Alt du trenger er å legge skjemaet ditt inn på nettstedet slik at det er synlig for brukerne dine. Opprett et nytt innlegg / side (eller rediger et eksisterende), og klikk ganske enkelt på Legg til skjema -knappen over verktøylinjen.

Legg til skjema i innlegget

En popup-meny vises. Velg kontaktskjemaet du opprettet fra rullegardinmenyen. Klikk deretter Legg til skjema.

Trykk Publiser (eller Oppdater, hvis du redigerer et eksisterende innlegg / side), og skjemaet ditt vises live på nettstedet ditt, klar til å rocke og rulle.

Det er det! Brukerne dine kan nå enkelt bruke feltet til å signere skjemaet og sende det inn uten å gå gjennom noen komplisert prosess. Avhengig av dine behov, kan du legge til eller fjerne hvilket som helst felt fra skjemaet.

e-signatur, hvordan signere et skjema

Med WPForms, kan du ha mange andre slike avanserte funksjoner som vil gjøre ting mye enklere for deg. Hvis du vil vite om disse funksjonene, kan du lese vår detaljerte anmeldelse om WPForms.

Hvis du likte denne artikkelen, vil du kanskje også sjekke ut hvordan du oppretter en tilpasset påloggingsside i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map