Hvordan konfigurere og konfigurere SMTP i WordPress (trinn for trinn)

sette opp og konfigurere smtp, wp mail smtp


Har du problemer med å sende eller motta e-post til og fra WordPress-nettstedet ditt? E-postleveringsfeil er et vanlig problem i WordPress.

Som standard bruker WordPress PHP-post () -funksjonen for å sende e-post. Men problemet er at mange WordPress-hosting-servere ikke er konfigurert til å bruke denne funksjonen. Derfor kan mange av e-postene dine bare havne i spam-mapper eller ikke bli levert i det hele tatt.

Dette kan være en årsak til bekymring for suksessen til bedriften din. Den gode nyheten er imidlertid at dette problemet enkelt kan løses ved å sette opp og konfigurere en SMTP-server på nettstedet ditt.

SMTP eller Simple Mail Transfer Protocol er en kommunikasjonsprotokoll for sending av e-postmeldinger mellom forskjellige servere. Det fungerer tett med Mail Transfer Agent og sikrer at kommunikasjonen blir sendt til riktig datamaskin og riktig e-post innboks. Ved å bruke den som en del av kommunikasjonen, reduseres sjansene for at meldingene dine ikke blir levert i stor grad.

En annen foretrukket måte å sikre vellykket levering av e-postene dine kan være å bruke tredjeparts e-posttjenester som Sendgrid, MailGun, etc. Men dette kan koste deg litt ekstra penger.

Det er grunnen til at i stedet for å gå til en tredjeparts e-posttjeneste, foretrekker mange brukere å sette opp en SMTP-server på grunn av hvor pålitelig og kostnadseffektiv den er.

I denne artikkelen lærer vi deg hvordan du konfigurerer og konfigurerer SMTP og gjør kommunikasjonene dine til en jevnere prosess. Så la oss komme i gang.

Sette opp og konfigurere SMTP i WordPress

Det første du trenger å gjøre er å installere en plugin som WP Mail SMTP.

WP Mail SMTP

WP Mail SMTP-plugin løser enkelt e-postleveringsproblemer ved å forbedre og endre hvordan WordPress-nettstedet ditt sender e-posten. Den konfigurerer wp_mail () -funksjonen på nytt for å sikre at riktig SMTP-vert-legitimasjon brukes eller utnytte en innebygd SMTP-postleverandør..

Hvis du bruker en av programmets innebygde SMTP-postleverandører, blir e-postene dine sendt ved å bruke API-en til leverandøren. Dette betyr at selv om webhotellet blokkerer SMTP-porten, vil e-postene dine fortsatt bli levert.

Så la oss sjekke hvordan du bruker denne pluginen. Men før det, må du opprette en e-postkonto med hosting-tjenesten din. Vi viser deg hvordan du gjør det ved å bruke Bluehost-tjenestene.

Trinn 1: Sette opp en e-postkonto hos verten

Av hensyn til denne opplæringen skal vi sjekke ut hvordan du oppretter en e-postadresse i cPanel. Administrasjonen av kontosystemet kan avvike noe avhengig av hosting-tjenesten du bruker, men det grunnleggende systemet er stort sett det samme.

Så for å begynne, logg deg på hosting cPanel og klikk på Mail-delen E-postkontoer »opprette nye

Dette vil vise deg et skjema med et antall felt. Fyll den ut. Siden denne kontoen vil bli brukt til å sende WordPress-e-postmeldinger, anbefaler vi at du oppretter en e-postkonto som [email protected]

Når kontoen din er opprettet, kan du bruke den til å sende e-postmeldingene dine. Men før det trenger du to viktige detaljer fra hostingleverandøren.

  • SMTP-vert for din e-postadresse
  • SMTP-port for sikker innlogging

For å få denne informasjonen, må du kontakte leverandøren av hostingtjenester.

Trinn 2: Installere og sette opp WP Mail SMTP

Når e-postkontoen din er klar og klar, må du deretter installere WP Mail SMTP-plugin på WordPress-dashbordet. Det er en gratis plugin som er tilgjengelig i WordPress-depotet.

Når plugin-en er installert og aktivert, gå til WordPress-dashbordet ditt WP Mail SMTP på venstre side av skjermen. Velg nå Innstillinger »Generelt. Her må du oppgi e-postadressen du nettopp opprettet. Skriv også inn navnet du vil vise som avsender. Hvis du hopper over å legge til navnet, bruker pluginen standardnavnet som WordPress. Så sørg for at du legger til dette feltet.

Bla nedover siden, så finner du et alternativ for å velge mailer. Velg andre SMTP. Akkurat over det finner du et alternativ merket returvei. Merk av i ruten ved siden av.

Ved å merke alternativet for returvei, angir du returveien slik at den samsvarer med avsenderens e-postadresse. Det er viktig å krysse av i denne boksen hvis du virkelig vil spore e-postene som du returnerte og ikke leverte. Bla nå lenger ned på skjermen for å finne flere alternativer som lar deg sette opp SMTP-alternativene.

SMTP-innstillinger

Du finner informasjonen om verten og portene fra hostingleverandøren. Ideelt sett er SMTP-verten mail.yourdomain.com (erstatt yourdomain.com med ditt eget domenenavn). For SMTP-port brukes 465 ofte. Det neste alternativet er å velge kryptering. Dette kan enten være SSL eller TLS avhengig av hvilken du bruker. Forsikre deg om at du oppgir denne informasjonen riktig, ellers kan du ende opp med å få en feil.

Endelig bytter du godkjenningsfanen og oppgir SMTP-brukernavn og passord. For ditt SMTP-brukernavn kan du ganske enkelt bruke e-postadressen din. Når du er ferdig, trykker du på Lagre innstillinger-knappen slik at du ikke mister endringene.

Trinn 3: Testing av SMTP-innstillingene

Nå som innstillingene er gjort, la oss teste om alt fungerer bra. Du kan gjøre dette under E-post-test fanen som er tilgjengelig like ved siden av Generell Innstillinger-fanen.

Skriv inn e-postadressen der du vil motta testmailene. Når du er ferdig, klikker du på Send e-post -knappen slik at du kan motta e-posten i innboksen. Plugin vil nå sende deg en e-postmelding ved hjelp av SMTP-innstillingene som vi nettopp konfigurerte. Så snart meldingen er sendt, vil du se en suksessmelding vises på skjermen.

Og det er det. Nå skal du ikke ha noen problemer med å levere eller motta e-post. Vi håper denne artikkelen er nyttig for deg. Hvis du likte denne artikkelen, vil du kanskje også vite hvordan du utvider e-postlisten din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map