Hvordan lage en kommende side i WordPress


Vil du lage en kommende side i WordPress? Et WordPress-program som snart kommer, lar deg sette opp en kommende side for å bli brukere begeistret for lanseringen, enten det er et nettsted, en blogg eller et produkt.

På den måten i løpet av nettstedets utvikling eller omdesignperiode, trenger du ikke å vise en feilside eller en delvis bygget side for brukerne dine. I stedet kan du publisere en vakker side som kommer snart for å fortelle dem om fremdriften i lanseringen.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du oppretter en kommende side i WordPress.

Hvorfor bør du opprette en snart kommende side?

Når bloggen eller nettstedet ditt er i utviklingsprosessen, må du vise en profesjonell side som kommer snart til de besøkende. På den måten vil de vite når de skal komme tilbake og besøke nettstedet ditt.

La oss se på hvorfor det er viktig å ha en kommende side før lanseringen:

  • Google forhindrer at nye nettsteder rangeres i Googles toppresultater, kjent som Google Sandbox-effekt. Uten en kommende side, tar det mye tid for nettstedet ditt å bli rangert selv etter lanseringen. En snart kommende side kan bekjempe sandboksing ettersom det vil være live måte før lanseringen og gir deg et forsprang på SEO fra første dag av lanseringen.
  • Å legge til en tidtaker til den kommende siden vekker nysgjerrighet blant brukerne dine, og de får vite når nettstedet ditt skal lanseres.
  • Du kan legge til et abonnement i et nyhetsbrev på siden som kommer snart og utvide e-postlisten din.

Her er noen eksempler på snart side som du kan sjekke ut.

Eksempel 1:

Kommer snart sideeksempel

Eksempel 2:

Kommer snart sideeksempel

Klar til å opprette den kommende siden din? La oss komme i gang!

Opprette en kommende side – trinn for trinn

Det er mange WordPress-plugins som du kan bruke til å lage en side som kommer snart. Vi anbefaler å bruke SeedProd, som er den beste WordPress-plugin som snart kommer.

Det første du trenger å gjøre er å installere og aktivere SeedProd plugg inn. For mer informasjon, bør du sjekke guiden vår for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

IsItWP brukere kan få 20% rabatt på SeedProd med vår kuponkode WPB20.

Etter aktiveringen, besøk Innstillinger »Coming Soon Pro -siden i WordPress-administratorområdet ditt. Derfra kan du sette opp den kommende siden.

Begynn med å endre statusen til Aktiver Kommer snart-modus. Klikk på Lagre alle endringer for å lagre innstillingene.

Aktiver kommer snart-siden

Når du har aktivert denne innstillingen, vil alle de utloggede brukerne og besøkende fra søkemotorene se den kommende siden. Du kan få tilgang til nettstedet ditt ved å logge deg på WordPress-administratoren din.

I neste trinn, klikk på Rediger kommer snart / vedlikeholdsside -knappen for å velge en snartkommende sidemal for nettstedet ditt.

Velg en mal

Du kan finne mange forskjellige vakre ferdige maler for å sette opp en kommende side. Du kan velge en mal som samsvarer med temaet for bedriften eller nettstedet ditt.

Etter valget blir du ledet til sidetilpasseren, der du kan redigere malen og forhåndsvise endringer umiddelbart.

Rediger kommer snart side

På venstre oppgavelinje finner du mange alternativer å tilpasse, for eksempel tema, innhold, bakgrunnsfarge, typografi og mer. Med sidebyggeren i sanntid kan du raskt gjøre endringer i malen og forhåndsvise dem umiddelbart.

Tilpasseren lar deg veksle mellom forhåndsvisning av skrivebord og mobil for å se utseendet på den kommende siden.

Mobilvisning for snart kommende side

Du kan også koble den kommende siden med favorittmarkedsføringstjenesten din for e-post.

For å gjøre dette, må du klikke på Innstillinger for e-postskjema alternativet fra venstre meny i tilpasningen. Aktiver E-postskjema innstilling og velg en e-postmarkedsføringstjeneste fra Lagre abonnenter på fall ned.

For denne opplæringen kobler vi den kommende siden med MailChimp. Du kan imidlertid velge alle alternativer for MailChimp og få andre e-posttjenester fra listen.

Aktiver e-postmarkedsføring

Klikk på Konfigurer -knappen og pluginen tar deg til innstillingssiden.

Nå må du legge inn API-nøkkelen som du kan få fra MailChimp-kontoen din og velge en e-postliste. Bla ned og klikk på Lagre og fortsett å redigere knapp.

MailChimp-innstillinger

Nå blir du omdirigert tilbake til sanntidsbyggeren.

Når den kommende siden snart er klar, klikker du på Lagre for å lagre innstillingene.

Det er alt.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvordan du lager en kommende side i WordPress. Det kan også være lurt å sjekke guiden vår om hvordan du splitter test WordPress-skjemaene dine for å øke konverteringene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me