Hvordan lage en tilbudskalkulator i WordPress (trinn for trinn)

hvordan lage en tilbudskalkulator i wordpress


Vil du lage en tilbudskalkulator i WordPress?

En tilbudskalkulator lar kundene dine velge produktene / tjenestene de ønsker for å få et øyeblikkelig pristilbud eller pris.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du lager en tilbudskalkulator i WordPress, trinn for trinn uten å skrive noen kode.

Lage en tilbudskalkulator med WordPress

Med en tilbudskalkulator kan kundene dine velge forskjellige produkter eller tjenester og bruke filtre for å sjekke prisene før de sender inn ordrene.

Hvis du vil lage en tilbudskalkulator, må du bruke plug-in for Formidable Forms.

Selv om det er mange forskjellige plugins som gir deg tilbudsberegning, er her noen få måter hvordan Formidable Forms skiller seg ut fra dem.

 • Lage en komplekst sitatskjema eller bestillingsskjema enkelt med for mange variabler.
 • Lage en frittstående bestillingsskjema og viser øyeblikkelig totalprisen.
 • Integrer med WooCommerce for å skape en sømløs handleopplevelse.

Formidable Forms-pluginen kommer med flere skjemamaler som du kan bruke til å lage et hvilket som helst skjema raskt. Disse formmalene er enkle å tilpasse takket være dra og slipp-byggherre. Du kan også bruke den blanke malen til å legge til tilpassede felt og sette opp et skjema du liker.

Sjekk ut vår komplette Formidable Forms-anmeldelse for mer informasjon.

La oss se på denne trinnvise veiledningen for hvordan du oppretter en tilbudskalkulator på riktig måte i WordPress.

Trinn 1: Lag et tilbudsskjema

Det første du trenger å gjøre er selvfølgelig å installere Formidable Forms på nettstedet ditt. Den tilbyr en mal som du kan bruke til å opprette tilbudsskjema umiddelbart.

Men før du gjør det, må du forsikre deg om at du har lagt til produktene / tjenestene du vil selge, og spesifiser kostnadene. Det er flere måter å vise prisalternativene på skjemaet ditt. Du kan bruke radiobokser, avmerkingsbokser eller nedtrekksfelt for å legge til produktene.

Merk av i boksene og radioknappene

Bruk dra-og-slipp-skjermbyggeren for å legge til felttyper for å vise alternativene.

Deretter kan du klikke på et hvilket som helst felt for å se alternativene på venstre side av skjermen. Standardalternativene vil være “Alternativ 1”, “Alternativ 2”, osv. Du kan gå foran og erstatte teksten med produktnavnene dine.

Sjekk nå Bruk separate verdier alternativet for å legge til priser ved siden av hvert produkt. Legg gjerne til flere alternativer på listen hvis du vil.

Bruk separate verdier

Disse verdiene vil være nyttige for å beregne totale priser for utvalgte produkter automatisk.

Du kan bruke de avanserte alternativene til å tilpasse stilinnstillingene for forskjellige felt.

Trinn 2: Legg til et skrivebeskyttet felt for å vise totalpris

Deretter må du legge til en Antall -feltet på skjemaet ditt for å vise totalprisen. Dette nummerfeltet skal settes til å være skrivebeskyttet slik at brukerne ikke kan redigere totalprisen.

I Avanserte instillinger delen, finner du en Standardverdi alternativ. Du må klikke på kalkulatorikonet og deretter klikke på menyikonet.

Avanserte instillinger

Den vil vise Beregn standardverdi alternativer. I denne delen må du legge til desimaler. Den foreslåtte verdien er ‘2’ for å beregne prisen.

Standardverdi

I Feltliste delen nedenfor, kan du gå videre og søke i feltene du vil beregne i skjemaet. Velg navn eller ID på feltene for å legge dem til i listen.

Du kan se et eksempel på hvordan plugin-programmet vil vise de totale prisene på grunnlag av brukerens produktvalg.

Total prisberegning

Hver gang brukeren endrer produkter eller kategorier, vil den oppdatere prisen i tilbudskalkulatoren automatisk.

Trinn 3: Legg til betalingsmetoder i skjemaet for kalkulator

Etter å ha beregnet og vist totalprisen, må du legge til betalingsmåten for brukere å fullføre kjøpet. Formidable Forms-pluginen kommer med flere tillegg for å legge til betalingsalternativer, inkludert Stripe, Authorize.net, PayPal, osv..

Du kan velge en betalingsmåte. De fleste av disse metodene bruker kredittkort som et alternativ for å samle betalingene online.

Kredittkort

Legg til kredittkortfeltet, og tilpass det i Feltalternativer seksjon.

Trinn 4: Publiser og vis tilbudskalkulatoren i WordPress

Nå er skjemaet for kalkulatorklaring klart. Du kan publisere og vise den på hvilken som helst produktside i WordPress.

For å publisere skjemaet i Gutenberg-blokkereditoren, kan du legge til en ny blokk og velge Formidable Forms. Deretter kan du velge tilbudsberegningsskjema.

Hvis du bruker Classic-redigereren, klikker du på Formidable-ikonet over redigereren. Det åpner en popup, og du kan velge tilbudsberegningsskjema. Klikk på Sett inn for å legge til skjemaet på siden din.

Det er alt.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvordan du lager et skjema for tilbudskalkulator i WordPress. Det kan også være lurt å sjekke guiden vår om hvordan du sender inn et skjema uten sideoppdatering i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map