Hvordan lage en tilpasset Twitter-feed med WordPress

Ødelagte Twitter FEEDEt av de mest populære ikke-WordPress-relaterte innleggene mine her på Theme Lab handlet om lage en tilpasset Twitter-widget uten plugin.


Det var over tre år siden. Og det fungerer ikke lenger fordi Twitter trakk tilbake versjonen av API det pleide å trekke tweets.

Dette er grunnen til at du kanskje har lagt merke til Theme Lab, så vel som en rekke andre nettsteder, mistet funksjonaliteten i Twitter-feedene sine. Men ikke å bekymre deg, det kan fikses (se på bunnteksten på nettstedet mitt akkurat nå hvis du ikke tror meg).

Første steg

Den dårlige nyheten, “uten plugin” -tingen fungerer ikke så bra lenger. Den gode nyheten, det er en fantastisk WordPress-plugin vi nå kan bruke til å vise tweets. Det heter passende, Vis tweets.

Ta tak i pluginen og installer den. Da må du registrere deg for en Twitter-applikasjon for å få den nødvendige autentiseringsinfo. Ikke bekymre deg, det er gratis.

Jeg hadde allerede en Twitter-applikasjon for en forrige prosjekt, så jeg bare brukte det i stedet for å registrere en ny.

Fatal feil?

Displayet tweets WordPress-plugin krever at CURL er aktivert på serveren din. Dette vil ikke være noe problem hos noen anstendige webhotell, selv om jeg da jeg testet lokalt, fikk en dødelig feil:

Dødelig feil: Ring til udefinert funksjon curl_init () i banen \ til \ wordpress \ wp-content \ plugins \ display-tweets-php \ inkluderer \ Twitter \ twitteroauth \ twitteroauth.php på linje 199

Jeg løste det i XAMPP ved ganske enkelt å fjerne kompensasjonen = php_curl.dll-linjen i php.ini-filen min.

En gang til, vil du sannsynligvis ikke komme inn på dette problemet, men bare i tilfelle … nå vet du det.

Autentisering og konfigurering

Etter å ha installert Plugin-modulen Display Tweets, forhåpentligvis feilfri, gå videre til Innstillinger-siden (Innstillinger → Twitter-feed) og skriv inn følgende informasjon du har fått fra Twitter-applikasjonen din.

  • Forbrukernøkkel
  • Forbrukerhemmelighet
  • Tilgangstoken
  • Access Token Secret

Hold de med ordet “hemmelig” i det, vel … hemmelig. Da må du angi følgende konfigurasjonsalternativer:

  • skjerm navn: I mitt tilfelle “temelab”
  • Telle: Hvor mange tweets du vil vise, opptil 200 (i mitt tilfelle, 2).
  • Inkluder retweets: Selvforklarende
  • Ekskluder svar: Igjen, selvforklarende.

Merk: Å ekskludere retweets og svar kan påvirke det faktiske antallet tweets som vises, da innstillingen “Count” vil hente antall tweets før filtrering av retweets og svar.

Plassering av tweets

Nå må du bestemme hvor og hvordan du skal plassere tweets på WordPress-nettstedet ditt. Du har et par alternativer her, enten å inkludere dem med en kortkode (nyttig for plassering i innlegg) eller en malkode.

I mitt tilfelle brukte jeg følgende malkode og la den der min gamle ødelagte Twitter-feed tidligere var.

<?php if (function_exists ( "display_tweets" )) {display_tweets (); } ?>

Styling av tweets

Merkingen av tweets-utdataene fra Display Tweets-pluginen varierer fra gammel metode for å vise tweets.

Her er et eksempel på den nye markeringen av en enkelt tweet, løftet direkte fra min nåværende side:

Skrev om et problem jeg hadde med å forsvinne widgets etter å ha migrert WordPress til en ny URL. Slik fikser jeg det: http://t.co/Zl7YzkF2JD
– Søndag 7. juli – 01:00

Her er et eksempel på den gamle metodemarkeringen:

I utgangspunktet avsnitt kontra lister. Hvis du brukte den gamle koden, noen av CSS-velgerne dine må justeres for å gjelde den nye markeringsstilen.

Det er vanskelig å si hva som er bedre eller verre, men minst Visning Tweets standard markering bruker ikke lame inline stiler som stil ="skriftstørrelse: 85%;".

Det ser også ut som at plugin-skjermen for tweets har en displaytweets_tweet_template-krok inkludert i tilfelle du vil endre tweet-HTML, noe du ikke egentlig hadde veldig mye kontroll over før.

Konklusjon

Selv om det er litt frustrerende når Twitter går av med gamle API-er og ødelegger mye, forhåpentligvis vil denne nyeste versjonen holde seg på en stund. Siden denne nye metoden bruker autentisering, er den ikke en gratis for alle, som forhåpentligvis reduserer belastningen på Twitter’s ressurser.

Til slutt, tusen takk til Michael Ruddy, som utviklet Display Tweets. Det ser ut som mye tanke gikk inn i pluginen, spesielt når det gjelder fremtidssikring. Det er også en GitHub repo hvis du vil bidra til prosjektet.

Hvis du ser etter en enda raskere og enklere (men ikke fullt så tilpassbar) måte å legge inn en tidslinje på nettstedet ditt, kan det være verdt å se på Twitter sine egne innebygde tidslinjer trekk. Kanskje noe å fordype seg i et fremtidig blogginnlegg.

Uansett, takk for at du har lest, og gå løs på de ødelagte Twitter-feedene hvis du ikke allerede har gjort det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me