Hvordan lage et avtalebestillingssystem med WordPress

hvordan lage bestillingssystem for avtaler


Ønsker du å bygge et online bestillingssystem for avtaler? Det kan være vanskelig å administrere avtaler for tjenestene dine. Ved å sette opp et bestillingssystem for avtaler, kan du la dine kunder enkelt planlegge avtaler på nettstedet ditt uten din involvering.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan lage et bestillingssystem for avtaler med WordPress.

Velge en avtale Bookings Plugin for WordPress

Med alle de forskjellige pluginene for avbestillingsbestilling der ute, er det enkelt å lage et avtalsbestillingssystem med WordPress. For de beste resultatene, kan du enten velge BirchPress eller WPForms for timeplanlegging.

BirchPress er det beste valget hvis du trenger en fullstendig plugin for avtale om bestilling på nettstedet ditt. Den lar deg administrere avtalene dine direkte fra WordPress-dashbordet.

Du kan velge WPForms hvis du vil integrere avtalene dine med din favoritt-frittstående bestillingsplattform for avtaler. WPForms er en komplett online skjermbygger. Med sin Zapier-integrasjon kan du koble avtalebestillingsskjemaet ditt med alle webapplikasjoner som støtter Zapier.

Her er en veiledning hvordan lage et kundebestillingsskjema med WPForms og administrer avtaler med Google Kalender for eksempel.

I opplæringen bruker vi BirchPress for å lage en avtale om bestillingssystem med WordPress.

Komme i gang med et avbestillingssystem

For å sette opp et nettsted for avtalebestilling med WordPress, må du kjøpe et domenenavn og webhotell.

Et domenenavn er nettstedets adresse på internett, som Google.com og IsItWP.com, og webhotell er der innholdsfilene på nettstedet ditt lagres online.

Vi anbefaler at du starter nettstedet ditt på Bluehost, en av de beste vertsleverandørene i verden. De er også en offisiell hostingleverandør av WordPress selv.

Vi har samarbeidet med Bluehost for å tilby brukerne et GRATIS domenenavn og over 60% avslag på webhotell. Med Bluehost kan du starte nettstedet ditt for så lavt som $ 2,75 per måned.

Klikk her for å gjøre krav på dette eksklusive tilbudet fra Bluehost »

Trinn 1: Installer og konfigurer BirchPress

Det første du trenger å gjøre er å installere og aktivere BirchPress-pluginen. Etter aktiveringen kan du gå over til plugininnstillingene ved å navigere til Avtaler »Innstillinger og begynn å konfigurere reservasjonssystemet ditt.

generelle innstillinger - avtalebestilling

På innstillingssiden kan du finne noen forskjellige seksjoner:

 • Generell: Tilpass generelle alternativer inkludert tidssone, valuta, standard kalendervisning og så videre.
 • Formbygger: Her kan du tilpasse avtaleformene.
 • Varsler: Konfigurer et varsel til tjenesteleverandører og kundene dine. E-post sendes når en avtale bestilles, planlegges eller kanselleres.
 • betalinger: I fanen Betalinger kan du konfigurere betalingsinnstillingene. BirchPress lar deg samle inn betaling via PayPal. Hvis du vil ha flere betalingsportaler, må du installere WooCommerce-integrasjon.
 • WooCommerce: Aktiver WooCommerce-integrasjon i denne delen.
 • Tilpasset kode: Legg til tilpasset kode i BirchPress-plugin-en din.

Trinn 2: Legg til stedene dine

Hvis du tilbyr tjenesten din på flere steder, kan du administrere avtaler for alle stedene dine fra WordPress-administratoren din. Alt du trenger å gjøre er å legge til lokasjoner i BirchPress og la brukerne velge riktig sted når de bestiller en avtale.

Gå til for å legge til et sted Avtaler »Steder. Klikk deretter Legg til beliggenhet.

Generelle innstillinger

Deretter kan du spesifisere flere detaljer om posisjonen din, inkludert telefonnummer, adresse, postnummer osv.

Du vil gjerne sjekke artikkelen vår om de beste forretningstelefontjenester og -systemer.

Trinn 3: Legg til tjenesteleverandører

Deretter vil du legge til tjenesteleverandører eller ansatte. Hvis du er en solopreneur, må du bare legge til deg selv som tjenesteleverandøren.

Hvis du vil administrere avtaler for hele firmaet ditt for, for eksempel, din skattekonsulentvirksomhet, må du legge til hver konsulent i reservasjonssystemet ditt.

Det er enkelt å legge til leverandører i reservasjonssystemet ditt. Navigere til Avtaler »Tilbyder og spesifiser detaljene til leverandørene dine.

tilordne tjenester for leverandør

Du kan spesifisere navn og beskrivelse av hver leverandør i redigereren. Tildel deretter tjenestene hver leverandør kan utføre i Tjenester-boksen. Når du blar nedover siden, ser du flere metabokser som følger:

 • Tilleggsinformasjon: Spesifiser e-postadressen til leverandøren.
 • Kalenderintegrasjon: BirchPress fungerer med kalenderne du allerede har, inkludert Google, iCal, iPhone, Android og Outlook. Du kan importere og synkronisere avtalene dine automatisk.
 • Fridager: Spesifiser fridagene i kalenderen
 • Fremdriftsplan: Velg en by og legg til en plan for hver leverandør.

Trinn 4: Legg til tjenestene dine

Hvis du vil legge til en tjeneste i BirchPress, gå til Avtaler »Tjenester og spesifiser detaljene dine. På høyre side kan du spesifisere stedene du skal utføre denne tjenesten, og leverandørene som kan håndtere den.

tjenesteinnstillinger

Deretter blar du nedover siden og justerer tjenesteinnstillingene dine etter behov.

Trinn 5: Publiser bestillingsskjemaet

Nå som du har konfigurert alle detaljene om tjenestene dine, er det på tide å publisere reservasjonsskjema for avtaler.

Et bestillingsskjema kan være innebygd i et sidepost og widgets via kortkode. Når den er publisert, kan kundene dine enkelt sjekke tilgjengeligheten og bestille avtaler på nettet.

For å publisere et bestillingsskjema oppretter du en ny side i WordPress. Legg deretter følgende kortkode til redaktøren uansett hvor du vil legge inn skjemaet: [Bpscheduler_booking_form]

Alternativt kan du legge til en avtale direkte fra WordPress-oversikten ved å gå til Avtaler »Ny avtale.

Slik ser et eksempel på bestillingsskjema:

skjema for avtale om avtale

Du kan også sjekke ut kalenderen for å se og administrere bookinger ved å gå til Avtaler »Kalender.

kalender bjørkepress

Det er det!

Vi håper denne guiden hjalp deg med å booke en avtale om bestillingssystem med WordPress. For flere plugins, kan du sjekke vår guide for bestillingsbestillingsprogramtillegg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map