Hvordan lage et “Google Forms Style” -skjema i WordPress

hvordan lage Google Forms stilformer i WordPress


Vil du lage “Google Forms-stil” -skjemaer for ditt WordPress-nettsted?

Mange forleggere velger Google Forms for å lage en undersøkelse fordi den gir en distraksjonsfri destinasjonsside dedikert til skjemaet.

Hvis du vil lage en distraksjonsfri destinasjonsside spesielt for skjemaet ditt, men ikke vil bruke en tredjeparts-app, som Google Forms, er du på rett sted.

I denne opplæringen viser vi deg hvordan du oppretter en “Google Forms-stil” -skjema rett fra WordPress-dashbordet ditt ved hjelp av en plugin som heter WPForms.

Naturlig opprette et “Google Forms Style” -skjema i WordPress

wpforms-kontakt-skjema-plugin

WPForms er det beste kontaktskjema-plugin på markedet som kommer med flere skjemaoppsett, inkludert en layout som heter Skjema sider. Formsidene fra WPForms er et godt alternativ til Google Forms.

Det beste er at i motsetning til Google Forms, lar WPForms deg legge merkevarelogoen til skjemaet. Ingen tredjeparts logo vises. Plusssiden er ikke kontrollert av WordPress-temaet ditt, så du trenger ikke å nøye deg med middelmådige skjemaoppsett og konverteringer med lav form

Du kan bruke WPForms til å lage destinasjonssider for tilpasset skjema for:

 • Ledende generasjon
 • undersøkelser
 • Registrering av nettsteder
 • Registrering av arrangement

og mye mer. Sjekk ut denne detaljerte gjennomgangen av WPForms.

Trinn 1: Installere og aktivere WPForms

installer wpforms

Det første trinnet er å installere og aktivere WPForms plugin på nettstedet ditt.

Når det er gjort, kan du begynne å opprette formularside for ditt WordPress-nettsted.

Trinn 2: Installere skjemamaler Pack Addon

Neste trinn er å installere Skjema sider tillegg. Med dette tillegget kan du enkelt gjøre skjemaet ditt til en destinasjonsside med et tilpasset skjema. For å aktivere denne plugin, gå til WordPress-oversikten og klikk på WPForms »Addons. Nå bruker du søkefeltet etter Form Pages-tillegget.

Formsider addon

Når det er funnet, klikker du på Installer Addon -knappen for addon for å begynne å jobbe.

Trinn 3: Opprette et nytt skjema med WPForms

Gå til for å opprette en ny form WPForms »Legg til nytt på WordPress-oversikten. Deretter blir du ført til en ny side der du kan velge en mal for skjemaet.

wpforms-maler

La oss velge Enkelt kontaktskjema mal. Du vil nå bli ledet til en ny side der du kan se skjemabehandleren til høyre og skjemafeltene og andre innstillinger til venstre.

WPForms Builder

Du kan ganske enkelt dra feltene fra venstre og slippe dem i skjemabyggeren til høyre. I motsetning til Google Forms, vil du også få et alternativ for å koble skjemaet ditt til en e-postmarkedsføringstjeneste og betalingstjenester. Her er en trinn-for-trinn-guide for å lage et enkelt kontaktskjema med WPForms.

Trinn 4: Konvertere et kontaktskjema til en skjemaside

Når skjemaet ditt er opprettet, er det på tide å konvertere det til en skjemaside. For det må du gå til Innstillinger »Generelt» Skjema-sider.

Her finner du et alternativ som heter Aktiver skjemasidemodus. Bare velg avkrysningsruten ved siden av.

WPForms Builder danner sidesaddon

Dette utvider alternativene dine, og du vil se forskjellige felt som blir lagt til. De fleste av disse feltene er selvforklarende, så du kan fylle dem ut i henhold til dine krav.

I de to første feltene kan du legge til en tittelsidetittel og en melding du vil formidle til brukerne dine.

Landingssidskjema

I de neste tre feltene finner du et alternativ for permalink (dette opprettes automatisk av WPForms, så du trenger ikke å gjøre noe her), et alternativ for headerlogo der du kan laste opp virksomhetslogoen din, og et alternativ for fargevalg.

WPForms Builder-maler pakker addon-innstillinger, google former stylet form

Til slutt får du to layoutstiler å velge mellom.

 • Moderne: Denne viser en bredere form med avrundede hjørner. Den nedre delen av bakgrunnen til siden din vil være mørkere enn fargen du velger for fargeskjemaet.
 • Classic: Dette alternativet viser en smalere form med firkantede hjørner. Den nedre delen av bakgrunnen til siden din vil være lysere enn fargeskjemaet.

klassisk og moderne design

Velg den du liker best. Når det er gjort, treffer du Lagre -knappen øverst til høyre på skjermen. Du kan også bruke Forhåndsvis skjema -knappen øverst til høyre for å forhåndsvise endringene dine. Og slik ser det ut.

Forhåndsvisning skjemaer destinasjonsside, google former stilform

Trinn 5: Publisere destinasjonssiden for skjemaet

Når skjemaets destinasjonsside er klar, er det på tide å publisere skjemaet. For det kan du gå til hvilken som helst side eller innlegg du vil vise skjemaet ditt. Klikk nå på + knappen og finn WPForms alternativ.

Publiser wpforms, google former stylet form

Nå klikker du på den. Velg skjemaet du nettopp opprettet fra rullegardinpilen ved siden av.

Publsih wpforms destinasjonssiden skjema, google former stil form

Nå treffer publisere knappen til høyre for skjemaet skal vises.

Og det er hvor enkelt det er å lage en formular med Google Form for WordPress-nettstedet ditt. Vi håper du fant denne artikkelen nyttig. Hvis du gjorde det, kan det være lurt å sjekke ut hvordan du oppretter et kartleggingsskjema med WPForms.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map