Hvordan lage et nettsted for små bedrifter i 5 enkle trinn (2020)

Hvordan lage et nettsted for små bedrifter


Vil du lage et nettsted for å markedsføre småbedrifter? Å lage et nettsted for bedriften din kan hjelpe deg med å vokse på internett. Heldigvis kan du opprette et lite forretningsnettsted på egen hånd uten å betale en heftig avgift til en utvikler.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du oppretter et nettsted for små bedrifter i fem enkle trinn.

Hvorfor skal du opprette et nettsted for din lille bedrift?

Som bedriftseier vil du dele dine produkter og tjenester med verden. Dette kan gjøres ved å opprette en bedriftsnettsted. Et nettsted maksimerer rekkevidden for nye kunder og hjelper deg med å utvide virksomheten raskere.

I det siste var det ikke lett å lage en nettside eller opprette en nettbutikk for en liten bedrift. Folk pleide å ansette profesjonelle utviklere som oppretter nettsteder, og det var en stor utgift for en eier av en liten bedrift. Nå har teknologien avansert, og du kan bygge din egen webside uten å ha noe kunnskap om koding.

Ta også en titt på artikkelen vår om de beste WordPress-bøkene, inkludert bøkene på WordPress-nettsteder for virksomhet.

La oss se på hvordan du oppretter et lite forretningsnettsted i fem enkle trinn, uten hjelp fra en utvikler.

Trinn 1: Velge en plattform for å lage et lite nettsted

Først må du velge riktig plattform som gir deg tilgang til alle funksjonene du trenger for å opprette nettstedet ditt. De fleste nybegynnere anser det ikke som viktig, men det er basefaktoren på nettstedet ditt. Hvis du velger riktig plattform for dine behov, vil alle de andre oppgavene du påtar deg bli enkle.

Vi anbefaler at du velger WordPress for å opprette din hjemmeside for små bedrifter. Det er en kjent programvare som støtter 31% av alle nettsteder på internett.

WordPress er flott for små bedriftsnettsteder, da det kommer med mange innebygde funksjoner som gjør arbeidet ditt enkelt. Den har hundretusenvis av gratis maler og utvidelser som hjelper deg å lage nettstedet ditt uten å skrive en eneste kodelinje. Det beste av alt er at det gir deg full kontroll over nettstedet ditt.

WordPress kommer i to smaker: WordPress.com og WordPress.org. For nettstedet ditt trenger du WordPress.org som er selvhusholdende, for det har fantastiske funksjoner i tillegg til tilgang til gratis temaer og plugins. For mer informasjon, kan du lese WordPress.com vs. WordPress.org.

Nå som du vet hvilken plattform du skal velge, kan du starte selve prosessen med å opprette nettstedet ditt.

Trinn 2: Kjøp av domene og hosting for nettstedet ditt for små bedrifter

Det første du trenger er et domenenavn og webhotell for å begynne å opprette bedriftsnettstedet ditt med WordPress.

Dette innebærer penger, og det kan være lurt å ha et alternativ som koster mindre i de første stadiene av utviklingen. Totalt sett koster et domenenavn deg $ 14,99 per år, og webhotell koster rundt $ 7,99 / måned, noe som er mye penger hvis du er i et budsjett som går i bløt.

Vi anbefaler Bluehost-hosting for nettstedet ditt. For leserne våre tilbyr de et gratis domenenavn, et gratis SSL-sertifikat og 60% AVSLAG på WordPress-hosting. Dette reduserer kostnadene for et domenenavn og hosting til $ 2,75 / måned.

Klikk her for å gjøre krav på dette eksklusive tilbudet fra Bluehost »

Når du er på Bluehosts hjemmeside, klikker du på Kom i gang nå -knappen for å fortsette.

opprette en blogg på bluehost

Du blir ført til prissiden. Du kan se nærmere på Grunnleggende og I tillegg til planer. Disse planene er rimelige og tilbyr gode tjenester for små bedrifter nettsteder.

Velg en bluehost-plan for å starte en blogg

Når du har bestemt deg for det, kan du klikke på Å velge for å velge plan og gå videre til neste trinn for å kjøpe domenenavnet ditt.

bluehost domenekjøp

For et nettsted for små bedrifter anbefales det å velge et domenenavn som er enkelt, kort og lett å uttale. Et domenenavn skal være relevant for virksomheten din og gi potensielle kunder en pekepinn på hva merkevaren din handler om. Bruk litt tid på å søke etter riktig domenenavn, da det kan være en viktig suksessfaktor for nettstedet ditt. Du kan til og med søke etter et domenenavn ved å bruke verktøyet vårt for domenenavngenerator.

Når du får ditt domenenavn, kan du klikke på neste knapp. Nå må du legge til dine personlige opplysninger som navn, e-post, adresse osv.

Bluehost-pakkeinformasjon

På samme side vil det vise noen få tillegg som du kan ta med i hostingplanen. Bare fjern merket for dem og fortsett å se totalprisen, velg betalingsmåte og fullfør kjøpet.

Merk: Hvis du vil ha noen av disse vertsadapterene senere, kan du legge dem til fra vertsdashbordet.

Trinn 3: Installere WordPress på hostingkontoen din

Når du abonnerer på hostingplanen din, blir du bedt om å velge et WordPress-tema. Du kan velge hvilket som helst tema i dette trinnet fordi du alltid kan endre temaet senere (vi viser deg hvordan du gjør det i et senere trinn i denne opplæringen).

velg et tema

Du blir deretter bedt om å velge navn og tagline for nettstedet ditt.

opprette et nytt WordPress nettsted

Etter å ha spesifisert detaljene, klikk neste. Bluehost vil nå installere WordPress for deg, og når du er ferdig, vil du vise en skjerm som denne:

Wordpress installasjon vellykket

Du kan logge inn på nettstedet ditt ved å legge ved wp-admin til nettadressen din. Slik ser WordPress-påloggingsadressen din ut:

http://example.com/wp-admin

Du kan nå logge deg på WordPress-nettstedet ditt med legitimasjonsbeskrivelsen som er sendt til din e-postadresse.

wordpress innlogging

I ditt WordPress admin-område kan du endre generelle innstillinger, opprette sider og administrere hele nettstedet.

Denne WordPress-installasjonen har et grunnleggende tema som installeres og aktiveres automatisk. Du kan endre standardmal til et tema du ønsker. Det er hundretusener av gratis og premium temaer tilgjengelig på internett.

Du kan sjekke ut denne samlingen av de beste og mest populære WordPress-temaene for nettstedet ditt for små bedrifter. Bare velg et WordPress-tema som har en fantastisk design og samsvarer med funksjonene du trenger for nettstedet ditt.

Etter å ha valgt et tema, kan du ganske enkelt installere det i WordPress. For mer informasjon, se vår trinnvise guide for hvordan du installerer et WordPress-tema.

Alle WordPress-temaer har forskjellige funksjoner og alternativer for å tilpasse utseendet og følelsen på nettstedet ditt. Du kan alltid gå til Utseende »Tilpass -siden i WordPress-administratorområdet ditt for å redigere temaets innstillinger.

Tilpass nettstedets utseende

På denne siden kan du lage menyer, endre nettstedfarger, legge til et topptekstbilde og mer. Når du er ferdig med innstillingene, kan du klikke på publisere -knappen for å se disse endringene i handling.

Selv om det er enkelt å finne et WordPress-tema som tilpasser seg arbeidsflyten, er tilpasningsalternativene for de fleste temaer begrenset. Med mindre du er en utvikler, kan du ikke gjøre vesentlige endringer i tematikken.

Hvis du ønsker å lage et tilpasset skreddersydd design for nettstedet ditt på egen hånd, kan du installere et WordPress-drag and drop-byggeplugin. De mest populære er Beaver Builder og Divi Theme, ettersom de begge gir deg mange alternativer for å lage et fantastisk forretningsnettsted enkelt.

Trinn 4: Lage nettstedets sider

Etter å ha aktivert temaet ditt, må du lage noen få sider og legge til virksomhetens informasjon. Nettsteder for små bedrifter er ikke lastet med innhold, så du kan lage enkle nettsider med grunnleggende detaljer for brukerne dine.

Hvis du vil opprette en ny side, må du gå til Sider »Legg til nytt i ditt WordPress admin-område.

Ny side i WordPress

Du kan opprette så mange sider du trenger for nettstedet ditt. Hvis du vil legge til eller oppdatere informasjon på de publiserte sidene, kan du ganske enkelt redigere dem fra WordPress-adminområdet.

Legg til alle viktige sider som er nødvendige for et lite forretningsnettsted som om oss, tjenester, produkter, support (hvis tilgjengelig) eller andre nyttige sider vil bli opprettet.

Når du har rullet, kan du legge til flere sider som en bloggside, separate merksider for hvert produkt og mer. Hold det enkelt for nå.

Trinn 5: Legge til funksjoner på nettstedet ditt

WordPress kommer med tusenvis av plugins (apper) for å gjøre jobben enkel for deg. Du kan bruke disse programtilleggene for å legge til utrolige funksjoner på nettstedet ditt uten å redigere en eneste kodelinje.

Plugins-siden

WordPress-depotet har over 50 000 gratis plugins som du kan bruke til å legge til funksjoner på nettstedet ditt. Bare installer og aktiver de du vil ha, så er du på vei.

For mer informasjon, se vår trinnvise guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

I tillegg anbefaler vi deg å sjekke ut denne artikkelen om hvordan du oppretter en mikrojobbside som Fiverr.

Ting å gjøre rett etter å ha opprettet ditt WordPress-nettsted

Når nettstedet ditt er klart, bør du utføre noen få oppgaver som er nødvendige for å få bedriftsnettstedet ditt til å fungere godt på internett. For eksempel kan du forbedre rangeringene av søkemotoren for å få mer trafikk, overvåke spam-kommentarene på nettstedet ditt, øke sidehastigheten, sikre nettstedet ditt fra hackere og malware og legge til et kontaktskjema.

La oss ta en titt på trinnene du bør ta umiddelbart etter at du har bygget et nettsted for småbedrifter.

 • Kontakt skjema: Legg til et kontaktskjema på bedriftsnettstedet. Det kan også være lurt å sjekke ut vårt ekspertvalg for de beste WordPress-kontaktskjema-plugins. Brukerne dine kan få kontakt med deg ved hjelp av disse skjemaene.
 • Legg til Google Analytics-sporing: Legg til Google Analytics-sporing på nettstedet ditt for små bedrifter ved å installere MonsterInsights-plugin. I de første stadiene er alle besøkende viktige, og MonsterInsights kan ta seg av det for deg.
 • WordPress sikkerhet: Sikre WordPress-nettstedet ditt ved å installere noen av de beste WordPress-sikkerhetspluginene. Vi anbefaler Sucuri, som er et mest populært WordPress-sikkerhetsplugin, og vi bruker det på alle våre nettsteder.
 • Forbedre WordPress SEO: Øk SEO ved å bruke de beste WordPress SEO plugins. Vi anbefaler at du bruker Yoast SEO-pluginen.
 • WordPress sikkerhetskopiere: Planlegg en sikkerhetskopi av ditt WordPress-nettsted med den beste WordPress-sikkerhetskopin. Du kan også sjekke ut denne guiden for hvordan du enkelt tar sikkerhetskopi av WordPress-nettstedet ditt.
 • WordPress ytelse: Forbedre bedriftsnettstedets ytelse ved å installere de beste WordPress-hurtigbufring og andre WordPress-ytelsestillegg.
 • Forhindre spam-kommentarer: Forhindre spam-kommentarer ved å installere Akismet-pluginen på nettstedet ditt.
 • Utvikle nettstedet ditt: Utvikle besøkende og kunder ved å bruke de beste WordPress-ledegenerering-plugins.
 • Forretningstelefontjeneste: Tillat deg brukere å få kontakt med deg ved å legge til en forretningstelefontjeneste på nettstedet ditt.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvordan du oppretter et lite forretningsnettsted i fem enkle trinn. Og les også ekspertens svar på hvor mye koster et nettsted før du starter nettstedet ditt.

Hvis du vil ha mer detaljerte trinn, kan du lese hvordan du starter et WordPress-nettsted fra grunnen av (trinn for trinn).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map