Hvordan lage et nettsted som Reddit med WordPress (trinn for trinn)

Hvordan lage et Reddit-lignende nettsted med WordPress


Vil du lage et nettsted som Reddit med WordPress?

Reddit er et av de mest populære sosiale nettverkene som deler innholdet ditt og fører trafikk til nettstedet ditt. Du kan lage et lignende nettsted for deg selv ved å bruke WordPress og engasjere et større publikum.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du oppretter et nettsted som Reddit med WordPress.

Viktige funksjoner for et nettsted som Reddit

Hvis du bygger et nettsted som Reddit, er noen funksjoner nedenfor brukerne dine forventer:

 • Evnen til at de registrerte brukerne kan sende inn historier
 • Oppdater eller kommenter innlegg og kommentarer for å hjelpe det beste innholdet til å stige til toppen
 • Kommenter et innlegg for å delta i samtalene.

Krav for å lage et Reddit-lignende nettsted

For å bygge et nettsted som Reddit, trenger du følgende ting:

 • Et domenenavn: Det er nettadressen som brukerne skriver inn nettleserne for å få tilgang til nettstedet ditt (for eksempel google.com eller isitwp.com)
 • Webhotell: Det er her du lagrer nettstedets filer inkludert bilder.
 • WordPress: Det er en plattform som lar deg enkelt lage fantastiske nettsteder uten å måtte ansette en utvikler eller skrive kode
 • Et WordPress-tema som gir utseendet og følelsen av Reddit: Et WordPress-tema eller en mal er huden på nettstedet ditt. Det inkluderer også funksjoner og alternativer som støtter formålet med nettstedet.

Opprette et nettsted som Reddit med WordPress

Reddit er et populært nettsted for sosiale nyhetsaggregasjoner og innholdsrangeringer. Det er en plattform for brukerengasjement som brukes av markedsførere til å dele innhold og øke nettstedstrafikken.

Hvis du vil bygge et Reddit-lignende nettsted, er det mange nettstedbyggere i markedet med flere verktøy. Den mest anbefalte løsningen er WordPress.

Hvorfor WordPress? Sjekk ut den komplette WordPress-anmeldelsen for å lære mer!

Det er to typer WordPress-nettsteder som kan forvirre nybegynnere. WordPress.com, som er en hostet løsning, og WordPress.org, som er en plattform som er selv vert. For mer informasjon, bør du lese vår komplette guide om forskjellen mellom WordPress.com vs WordPress.org.

For å sette opp et nettsted som Reddit, må du bruke WordPress.org, som er hostet selv, som er mer fleksibelt og tilbyr gode funksjoner.

La oss dykke inn i trinnvis prosess for å lage et nettsted som Reddit med WordPress.

Trinn 1: Kjøp et domenenavn og webhotell

Det første du trenger å gjøre er å kjøpe et domenenavn og webhotell.

Vi anbefaler å bruke Bluehost. Det er en av de mest populære webhotellleverandørene og en offisiell WordPress hosting-partner.

For IsItWP-brukere tilbyr de også et gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikat og god rabatt på webhotell.

Bluehost anmeldelse

Klikk her for å gjøre krav på dette eksklusive tilbudet fra Bluehost »

Det kan også være lurt å sjekke ut denne komplette Bluehost-anmeldelsen!

Besøk Bluehost-nettstedet og klikk på Kom i gang knapp. Deretter blir du bedt om å velge en vertsplan. La oss velge en grunnleggende plan når du nettopp er i gang (det inkluderer et gratis domenenavn og gratis SSL-sertifikat). Du kan alltid oppgradere senere etter hvert som nettstedet ditt vokser.

Velg en Bluehost-plan

Nå må du legge inn domenen informasjonen. Du kan enten fortsette med et eksisterende domene som du eier eller kjøpe et nytt gratis. Velg det beste alternativet som passer din situasjon.

Bluehost Velg domene

Etter å ha valgt et domenenavn, må du oppgi kontoinformasjonen. For enkel registrering kan du logge på med Google og fullføre oppsettet med noen få klikk.

Opprettelse av Bluehost-konto

Deretter blar du ned til du finner pakkeinformasjonsboksen. Du kan velge grunnleggende plan i 12 måneder, 24 måneder eller 36 måneder. Den viser også at noen få tillegg er forhåndsvalgt, og legger opp totalprisen. Vi anbefaler å fjerne merket for tilleggene fordi du ikke trenger disse med en gang. Du kan alltid kjøpe dem senere når du vil.

Hvis du velger 36-månedersplan, får du den beste verdien for pengene.

Bluehost-pakkeinformasjon

Til slutt må du bla videre til siden og angi betalingsopplysningene dine. Du må godta deres vilkår for bruk og deretter klikke på Sende inn knapp.

Det er det!

Du har tegnet en hostingplan. Gå videre og lag et passord for kontoen din.

Etter det vil du motta en e-post med informasjon om hvordan du logger på kontrollpanelet for webhotell (cPanel), der du kan administrere alt, inkludert webfiler, e-postmeldinger og support.

Trinn 2: Sett opp WordPress for et Reddit Like-nettsted

Det er enkelt å sette opp et nettsted som Reddit med WordPress.

Bluehost tilbyr 1-klikks WordPress-installasjon på dashbordet deres. Du må besøke Bluehost-kontoen din og oppgi informasjon om nettstedet ditt. Det vil installere WordPress om noen minutter.

Med Bluehost trenger du ikke å gå gjennom en manuell installasjon av WordPress. Dette sparer deg for tid og krefter. Legg til nettstedets navn og tagline, velg et tema, så er du klar til å komme i gang med WordPress umiddelbart.

Du kan endre alle innstillinger senere fra WordPress admin-dashbordet.

Trinn 3: Velg et WordPress-tema som tilbyr Reddit utseende og følelse

Du trenger et tema som tilbyr et Reddit utseende. Selv om du kan finne mange forskjellige WordPress-temaer som tilbyr Reddit utseende, skiller UpVote-temaet seg ut fra resten. Dette temaet forvandler nettstedet ditt til en sosial upvoting-plattform som også godtar brukerregistrering. Brukerne dine kan registrere seg og sende inn URL eller historie på nettstedet ditt. Brukerne kan også logge på for å oppdatere historier og lenker. Alle funksjonene er de samme som Reddit.

Det første du trenger å gjøre er å installere og aktivere UpVote-temaet. For mer informasjon, bør du sjekke guiden vår for hvordan du installerer et WordPress-tema.

Etter aktiveringen kan du besøke Innstillinger »UpVote fra WordPress-administratoren din. Under Generell fanen, lar den deg velge sidene og administrere andre innstillinger.

UpVote Generelle innstillinger

UpVote-temaet har mange tilpasningsalternativer for farger og typografi. Du kan besøke Temaalternativer fra venstre meny i WordPress admin-dashbordet og endre innstillinger for skrifter, farger, koblingsfarger osv.

Tematilpasning

Nå er nettstedet ditt som Reddit klar. Brukerne kan sende inn sine historier og nettadresser fra front-end når de har registrert seg på nettstedet ditt.

Send inn historien

Nyttige WordPress-plugins for ditt Reddit-lignende nettsted

WordPress-plugins legger til flere funksjoner og funksjonalitet på nettstedet ditt. UpVote-temaet er svært kompatibelt med alle populære plugins.

Du bør sjekke ut vår komplette guide for de beste WordPress-pluginsene.

Noen av de anbefalte programtilleggene for ditt nettsted, som Reddit, vises nedenfor:

 • WPForms: Det er den mest nybegynnere WordPress-kontaktskjema-plugin. Du kan bruke WPForms til å legge til et brukerregistreringsskjema, lage en undersøkelse / avstemning og mer.
 • MonsterInsights: Det er den beste Google Analytics WordPress-plugin. Denne pluginen lar deg spore brukerne dine, overvåke brukeratferd og se detaljert innsikt i WordPress-dashbordet.
 • Sucuri: Det er den beste WordPress-sikkerhetsplugin. Siden nettstedet ditt tar for seg mange brukerinnleveringer, lager denne pluginen en brannmur for å beskytte den mot skadelig programvare, skadelig innhold og hackere..
 • Yoast SEO: Det er en populær WordPress SEO-plugin. Du kan bruke denne plugin-en for å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer og forbedre rangeringen.
 • TrustPulse: Det er den beste sosiale bevis plugin for WordPress. Du kan legge til denne pluginen på nettstedet ditt for å vise potensielle brukere hvor populært nettstedet ditt er.
 • AdSanity: Det er den beste plugin-modulen for WordPress-annonse. Denne pluginen lar deg vise annonsebannere til de forskjellige delene av nettstedet og markedsføre dine tilknyttede partnere.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære å lage et nettsted som Reddit med WordPress. Det kan også være lurt å sjekke ut vår trinnvise guide for hvordan du oppretter en kommende side i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map