Hvordan lage et popup-skjema i WordPress (trinn for trinn)

opprette et popup-skjema


Ønsker du å lage et popup-skjema for nettstedet ditt? Det er en fantastisk idé! Få ting konverterer besøkende til abonnenter, følgere og kunder enn popup-kampanjer.

Det er grunnen til at vi i denne artikkelen skal vise deg hvordan du oppretter en popup-skjema på den enkle måten, steg for steg.

Hvorfor opprette et popup-skjema?

Når det gjelder å utvide e-postlisten din, holder popup seg langt foran kurven sammenlignet med andre typer optinformer. Med popups har brukerne sett konverteringene øke med hele 600%.

Noen brukere liker imidlertid ikke popups på grunn av sin påtrengende natur. Folk hater popups når de blir dyttet inn i leserens ansikter når de besøker nettstedet ditt.

Dette er grunnen til at du trenger en smart popup-løsning som OptinMonster. OptinMonster er det beste WordPress popup-plugin som lar deg enkelt opprette alle typer optinformer, inkludert et popup-skjema. Det beste av alt er at du kan kontrollere alle aspekter av popup-kampanjen din fra hvordan og når den utløses til hvem den vises til. På den måten kan du utvide e-postlisten din uten å være påtrengende.

OptinMonster

Og selvfølgelig har den sømløs integrasjon med alle de mest populære e-postmarkedsføringstjenestene som MailChimp, Constant Contact, Drip, etc..

Det er et stort antall maler tilgjengelig, slik at du kan komme i gang umiddelbart uten å måtte bygge din popup fra grunnen av (selv om du kan det hvis du vil!).

For å få det til, ta turen til OptinMonsters offisielle nettsted og meld deg på. Ikke glem å bruke vår spesielle kode SAVE10 i kassen for å få 10% avslag bare for å være en IsItWP-leser!

1. Bygg kampanjen din

Logg deg på OptinMonster-kontoen din. Derfra blir du ført til oversikten. Kom i gang ved å klikke på det grønne Lag kampanje knapp.

Lag kampanje

Deretter blir du bedt om å velge en kampanjetype. Klikk popup siden du vil opprette et popup-skjema.

Velg Popup

Velg favorittkampanjemalen din for å komme i gang. Bare hold musepekeren over designet du liker best, og klikk på Bruk mal. For denne opplæringen bruker vi saldo-malen.

Velg mal

Derfra blir du bedt om å navngi kampanjen din og velge hvilke av nettstedene du vil at popup-skjemaet skal vises på. Når du har fylt ut feltene, klikker du på Begynn å bygge knapp.

Som magi blir du tatt med til kampanjebyggeren. Du ser standardversjonen av hvilken mal du valgte. Siden vi valgte Balance, er det slik det ser ut:

Standard kampanje

Nå kan du begynne å finpusse malen slik at den blir helt din egen.

2. Tilpass kampanjen din

Hver flotte popup har et flott bilde, så vi begynner der. Klikk på standardbildet for å åpne delen Editing Image Element til venstre. Klikk deretter Velg å erstatte bilde.

Erstatt bilde

Du kan velge et bilde fra det eksisterende bildebiblioteket ditt (hvis du har lastet opp noe før), eller du kan velge å laste opp et nytt bilde fra datamaskinen din.

Når bildet ditt ser fantastisk ut, flytter du til overskriftstekst. Bare klikk på den for å velge den. Når du har valgt det, vises et redigeringsområde til venstre. Gå foran og skriv din egen overskrift og fikle med tekstelementene etter behov. Du kan endre skrifttype, størrelse, farge og alt annet du vil gjøre det perfekt.

Rediger overskrift

Følg deretter de samme trinnene for å tilpasse brødtekst.

Rediger kroppens innhold

Ikke glem å klikke på det grønne Lagre knappen øverst til høyre. Lagre så ofte du trenger i hele byggeprosessen for å sikre at du beholder alle endringene dine.

Lagre kampanje

Om nødvendig kan du også endre utseende og tekst for din e-post-optin-feltet. Bare klikk på den for å redigere den, på samme måte som alt annet. Det vil være alternativer til venstre for å endre feltets tekst samt farge og stil på innsendingsknappen.

Rediger e-postboks

Apropos innsendinger … Nå er det på tide å koble e-postmarkedsføringstjenesten din til popup-en!

I slekt: Hvordan sende inn et skjema uten sideoppdatering i WordPress

3. Aktiver e-postintegrasjon

Siden de fleste popup-kampanjer i disse dager brukes til å skaffe potensielle kunder og abonnenter, er dette trinnet noe av det viktigste.

OptinMonster integreres med alle de mest populære e-posttjenesteleverandørene; Men for denne guiden bruker vi MailChimp.
Start med å klikke på integrasjoner kategorien øverst på skjermen, og klikk deretter Legg til ny integrasjon på venstre side.

Legg til ny integrasjon

Velg MailChimp fra rullegardinmenyen.

Velg EMS

Fyll ut feltene for etiketten og API for MailChimp. Du kan få disse fra MailChimp-kontoen din. Hvis du trenger hjelp med dette aspektet, følger du bare dokumentasjonen levert av OptinMonster.

Koble til MailChimp

Klikk deretter på det grønne Koble til MailChimp -knappen for å fortsette.

Du blir deretter bedt om å velge hvilke av listene du vil ha skjemaet ditt for å koble til. Klikk på den du vil ha.

Bam! E-postintegrering er nå fullført. Til neste trinn!

4. Konfigurer skjermreglene

Klikk på Visningsregler øverst på siden. Derfra vil du bli vist en side som ser slik ut:

Visningsregler

Konfigurer skjermreglene dine du vil. Bare trykk gjennom hver seksjon og fikle med den til du er fornøyd.

5. Hit Publiser

Nå er det på tide å gjøre kampanjen din live! Slå den publisere fanen øverst på skjermen. Klikk deretter på vekselen slik at den blir grønn og sier BO.

publisere

Ikke glem å treffe Lagre knappen en siste gang!

Derfra blar du ned til Plattform alternativ. Å velge WordPress og følg deretter instruksjonene som følger med.

Velg plattform

Du er nesten der! Et skritt å gå.

6. Gjør popup-skjemaet ditt live på WordPress

Logg deg på WordPress-oversikten. Det skal nå være en OptinMonster-fane på venstre side. Klikk på den for å se en liste over alle kampanjene dine. Hvis du ikke ser kampanjen du har laget, trykker du på Forfriske knapp.

Oppdater kampanjer

Når kampanjen din vises, klikker du på Gå live link.

Gå live

Det er det! Du er ferdig. Nå vises popup-skjemaet ditt på nettstedet ditt.

Vi håper denne opplæringen hjalp deg å lære å lage et popup-skjema for ditt WordPress-nettsted.

Hvis du fant denne guiden nyttig, kan du også like vår liste over de beste programtilleggene for markedsførere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map