Hvordan lage et søkbar Tweet-arkiv med WordPress

twitter mislykkes hvalLa oss innse det, den Twitter-søk suger og du er heldig som finner tweets over en uke gamle med det, selv om de fremdeles eksisterer.


Twitter har vært plaget med serviceproblemer og den sviktende hvalen (som noen kodet i ren CSS) er en regelmessig forekomst igjen.

Jeg kom over en veiledning her om dagen hvordan jeg skulle lage et søkbart arkiv med tweets som du kan bruke til å være vert for dine egne tweets. Og den beste delen er? Det er drevet av WordPress.

I denne artikkelen skal jeg gå inn på erfaringene mine med hvordan jeg oppretter min egen @themelab tweet arkiv drevet av WordPress, inkludert:

 • Sikkerhetskopierer tweetsene mine med en tredjeparts tjeneste
 • Importerer de eldre tweetsene til WordPress
 • Konfigurer det slik at nye tweets blir importert automatisk
 • Installere temaet for å vise dem pent

Sikkerhetskopiere tweetsene dine

Det første trinnet er å ta sikkerhetskopi av tweets. Det er noen få tredjeparts tjenester for å gjøre dette, jeg personlig brukte TweetBackup med god suksess. Det er viktig å huske ikke å forvente å ta sikkerhetskopi av alle tweetsene dine.

Jeg klarte bare å ta 910 av over 6000+ den gangen. Selv ved bruk av andre Twitter-sikkerhetskopitjenester ble det samme antall tweets sikkerhetskopiert, noe som antyder at det er en begrensning av Twitter selv. Det er best å ta sikkerhetskopi så snart som mulig, spesielt hvis du er en hyppig tweeter.

Jeg hadde noen problemer med å logge inn på TweetBackup først, men til slutt fungerte det. Hvis du blir frustrert, kan du også prøve BackupMyTweets.com. Det er verdt å merke seg at BackupMyTweets får deg til å “betale” ved å legge ut en tweet som markedsfører deres tjeneste. Hvis det er for smertefullt for deg (det er ganske smertefritt, lover jeg), har du også muligheten til å betale $ 9,95 per år.

backupmytweets

Når sikkerhetskopieringsprosessen er fullført, ser du etter “eksport” -alternativet og lagrer som RSS. Du bør ha en XML-fil med alle tweets som kan reddes. Neste trinn er å importere disse til WordPress.

Importer tweets til WordPress

Først av alt foreslås det at du oppretter en ny WordPress-installasjon for tweetarkivet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å skille den fra resten av det vanlige WordPress-innholdet. Jeg har personlig brukt et underdomen, så det ikke ville forstyrre noen permalinks fra bloggen.

Neste trinn er å bla til Verktøy → Importer og velg “RSS” -alternativet.

WordPress RSS Import

Last opp XML-filen du nettopp hentet fra den neste skjermen, fra hvilken tweet backer-upper-tjeneste du nettopp brukte. Tweetsene dine skal nå lastes inn på WordPress-nettstedet ditt.

 • Åpenbart tips: Forutsatt at dette er en ny WordPress-installasjon, vil du sannsynligvis ønske å slette “Hello World!” post.
 • Ikke så åpenbart tips: Siden tweets fra sikkerhetskopifilen er formatert som “brukernavn: tweet-meldingen er her” (dvs. “themelab: Min faktiske tweet vises her”), vil du kanskje bruke Søk på Regex-plugin for å slette dette. Bare bytt ut “brukernavn:” i innholdet i innlegget, og husk å ta med plassen etter.

Grip nye tweets automatisk

Nå som du har lagret alle dine gamle tweets, vil du forsikre deg om at nye tweets automatisk blir fanget og lagret som WordPress-innlegg. For dette bruker vi Twitter Verktøy-plugin av Alex King.

Etter at du har installert og verifisert Twitter-kontoinformasjonen din, må du sørge for at følgende to alternativer er angitt på innstillingssiden for plugin-enheten (Innstillinger → Twitterverktøy):

 • Aktiver alternativet for å opprette en tweet når du legger ut i bloggen din? NEI
 • Lag et blogginnlegg fra hver tweets? Ja

Alternativer for Twitter-verktøy

Jeg er ikke sikker på hva som ville skje hvis du satte “Ja” til begge deler, men jeg har ikke tenkt å finne ut av det selv av frykt for å irritere drittene fra mine følgere. Douglas Bownman, forfatteren av den opprinnelige guiden, beskrev den som en “endeløs sløyfe med gjentagelse av tweets og blogginnlegg.”

Alle de andre alternativene, for eksempel om du vil ekskludere @replies, er enten ikke nødvendige eller opp til dine personlige preferanser.

Merk: Etter å ha installert Twitter Tools la jeg merke til noen dupliserte tweets (sammen med de sikkerhetskopierte tweetsene mine) som jeg gikk tilbake og slettet manuelt.

Tweet Archive Theme

Douglas Bownman fra stopdesign var også hyggelig nok til å slippe tweet arkiv tema brukte han gratis.

Tweet Archive Theme

Temaet fungerer ut av esken, men det krever litt * gispe * direkte temaredigering for å tilpasse det hardkodede området (som jeg har fremhevet i rødt) med din egen kontoinformasjon. Bare åpne opp header.php og bla til bunnen.

tweet-arkiv-header

Forsikre deg om at du har følgende praktisk for å kopiere og lime inn i området “bruker” i overskriftsfilen:

 • En URL-adresse på 48 × 48 til din Twitter-avatar (eller hva du egentlig vil)
 • Ditt navn (jeg brukte for eksempel “Theme Lab”)
 • Twitter-brukernavnet ditt (@themelab)
 • Steds- og nettsteds-URL (themelab.com)

Eller du kan bare fjerne det helt, det er opp til deg. Det er også en fin visning av arkivkoblinger som ikke gjør det virker som fryktet på et arkivorientert nettsted som dette.

Hvis du lager dine egne tilpasset tema sørg for å vise innholdet i innlegget og ha full dato og tid som permalink til innlegget. Jeg er ikke sikker på at kommentarer virkelig er nødvendige for et tema som dette, men igjen, det er nettstedet ditt nå, så du kan gjøre hva du vil med det.

Oppdater: Jeg la merke til at søkeskjemaet hadde / tweets / URL hardkodet inn i skjemahandlingen, som tydeligvis ikke vil fungere hvis du har installert noe sted foruten en / tweets / underkatalog. For å rette opp dette, erstatt følgende kode i searchform.php:

Og erstatt med:

Konklusjon

Jeg skulle virkelig ønske jeg la opp dette for lenge siden. Jeg er en Twitter-rusavhengig og har over 6000 tweets (følg meg på @themelab) og dessverre klarte jeg ikke å sikkerhetskopiere dem alle, bare rundt 15% av dem.

Nok en gang vil jeg takke Douglas Bowman for stopdesign for guiden om innstillinger dette opp så vel som temaet. Det var faktisk mye enklere enn jeg trodde, og det er flott at den kan drives av min favoritt CMS, WordPress, ved hjelp av noen ekstra plugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map