Hvordan lage et tilpasset WordPress-oppsett (trinn for trinn)

tilpassede oppsett, beverbuilder


Vil du lage tilpassede WordPress-oppsett for nettstedet ditt for å gi det et unikt utseende?

Uansett ferdighetssett, er det enkelt å lage en tilpasset WordPress-layout uten å måtte ansette en utvikler.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du oppretter en tilpasset WordPress-layout ved å bruke et kjent WordPress-sidebygger-plugin, Beaver Builder.

Mange av dere må lure på, hvorfor lage en tilpasset layout når du bare kan velge et premiumtema og sparke av siden din med et av de forhåndsbygde layoutene.

Hvorfor opprette tilpassede WordPress-oppsett

Du finner en rekke premium WordPress-temaer som tilbyr flere fantastiske innebygde oppsett, som er klare til å brukes med en gang. Du kan definitivt velge disse vakre layoutene og gi nettstedet ditt et attraktivt utseende.

Men problemet med slike oppsett er at de på grunn av klar tilgjengelighet blir mye brukt av hundrevis og tusenvis av brukere på nettet.

Det betyr at hvis du bruker en forhåndsbygd layout for WordPress-nettstedet ditt, vil du ikke kunne gi et tydelig utseende med mindre du tilpasser det mye. I tillegg kan det hende at disse layoutene heller ikke oppfyller dine krav. Å bygge en tilpasset layout er det beste alternativet i disse tilfellene.

Opprette et tilpasset WordPress-oppsett

Den beste måten å lage visuelt fantastiske tilpassede oppsett for nettstedet ditt, er å bruke Beaver Builder-plugin. Beaver Builder er et populært plug-in-plugin for dra og slipp som lar deg lage noen av de mest fantastiske layoutene i løpet av få minutter.

Beaver Builder

Det beste med denne plugin-en er fleksibilitetsnivået hvis tilbud. Du kan ta kontroll over nesten hva som helst.

Farger, tekster, skrifter, bilder – alt kan tilpasses for å få et nøyaktig utseende som du alltid har drømt om.

En annen ting du vil elske med Beaver Builder er at i motsetning til andre plugins for sidebyggerprogrammer, er den nybegynnervennlig, og du trenger ikke bruke timer på å finne ut hvordan du bruker den. I tillegg tilbyr den dusinvis av visuelt fantastiske maler som hjelper deg i gang.

Sjekk ut Beaver Builder-gjennomgangen her. La oss nå sjekke hvordan du oppretter dine egendefinerte oppsett ved hjelp av denne pluginen.

Trinn 1: Installere og konfigurere Beaver Builder i WordPress

Det første trinnet er å installere og aktivere Beaver Builder på nettstedet ditt. Du kan laste ned programtillegget ved å gå til Beaver Builder’s nettsted. Når den er aktivert, gå til Innstillinger »Sidebygger.

Beaver Builder-innstillinger

Her kan du legge inn lisensnøkkelen for å aktivere støtte og motta oppdateringer. Når du er ferdig, er du klar til å lage din første tilpassede layout.

Trinn 2: Opprett ditt første tilpassede oppsett

Gå til for å lage din første tilpassede layout Alle sider »Legg til nytt på WordPress-oversikten. På tekstredigeringsprogrammet har du muligheten til å bytte til sidebyggeren.

Bare klikk på dette alternativet så ser du fanebladet for sidebygger. Du vil se flere malalternativer her. Så velg den du liker mest for oppsettet ditt. Du kan også klikke på rullegardinpilen og velge hvilken type oppsett du ønsker. Dette kan være for destinasjonssidene eller innholdssidene dine.

Når dette er gjort, blir du henvist til dra- og-slipp-byggherren. For å redigere et bestemt felt, trenger du bare å holde musepekeren over det bestemte området og deretter klikke på det og begynne å tilpasse designet.

Du kan legge til opptil 6 kolonner, sidefelt, lyd, bilder, separatorer og mer til layoutene dine. Hvis du vil legge til rader og sidefelt, klikker du på Radoppsett faner. Dra deretter antall kolonner du vil ha, og slipp den i den visuelle byggherren.

Når kolonnene er lagt til, klikker du bare på dem og tilpasser dem slik at de samsvarer med dine krav. Du kan endre bakgrunn, tekstfarge, legge til lenker, tekster, rammer og mer i kolonnene dine. Disse kolonnene og radene kan også lagres for senere bruk. For det, klikker du bare på Lagre -knappen på slutten av popup.

For andre elementer må du bruke Grunnleggende moduler alternativ. Du har også flere andre elementer som du kan legge til i oppsettet, for eksempel knapper, trekkspill, prissettingstabeller, kart, nedtellingstimere og mye mer.

Du trenger ganske enkelt å dra elementene fra høyre og slippe det i den visuelle byggherren til venstre. Hver av disse elementene kan tilpasses. Så hvis du for eksempel vil legge til en ny overskrift, klikker du bare på Overskrift og dra og slipp det i oppsettet. Etter det klikker du på overskriftselementet for å tilpasse det.

Du har tre forskjellige faner her. Generelt, stil og forhånd. Den første lar deg legge til tekster, lenker osv. I overskriftene dine. Den andre fanen lar deg style overskriften med forskjellige farger, skrifter osv Avansert alternativet lar deg jobbe på marginene, synlighet, lydhørhet, animasjon osv.

Du kan legge til så mange elementer og moduler du vil ved å bruke samme metode og deretter tilpasse den til å oppfylle dine krav.

Etter at du har redigert layoutene, klikker du på Ferdig -knappen øverst til høyre på skjermen. Du vil se en ny popup med flere forskjellige alternativer som de som vises på skjermdumpen nedenfor.

beaver builder lagre layout

Ved å bruke disse alternativene kan du enten lagre utkastet ditt, publisere det eller forkaste det.

Trinn 3: Gjenbruk av oppsettet

Beaver Builder lar deg også lagre det tilpassede WordPress-oppsettet og bruke det når du vil. Gå til for å bruke dette alternativet Verktøy øverst til høyre på skjermen. Følgende alternativer vises på skjermen.

bever byggmester verktøy

Avhengig av dine behov, velg alternativet. Hvis du vil bruke malen til senere bruk, klikker du på Lagre mal og navngi oppsettet. Etter det traff Lagre knapp.

Wordpress-oppsett lagrer tempat

Trinn 4: Administrere malene dine

Oppsettene du oppretter med Beaver Builder, kan brukes på ubegrensede nettsteder. Malene som er opprettet av brukerne, lagres i en tilpasset posttype kalt maler.

Som standard er dette alternativet skjult. Du kan synliggjøre den ved å gå til Innstillinger »Sidebygger» Maler tab.

Klikk nå på Aktiver maleradministrator og trykk på Lagre malinnstillinger knapp. Når du gjør dette, vil du legge merke til et nytt menyelement med navnet Maler som vises i WordPress-administratorfeltet. Alle sidelayoutene du lagrer som mal, vises på den siden.

Eksportere dine WordPress-oppsett

Siden layoutene du oppretter er lagret som en tilpasset innleggstype, kan du enkelt eksportere Beaver Builder-maler. For dette har du den innebygde eksportfunksjonen i WordPress. Gå til for å bruke denne funksjonen Verktøy »Eksporter side.

Wordpress layout eksport

Velg nå Maler. Klikk på rullegardinpilen og velg malen du vil eksportere. Etter det, traff Last ned eksportfil og WordPress sender en XML-fil som du kan laste ned.

Importer Beaver Builder Layouts

Hvis du vil importere en layout, går du til dashbordet på nettstedet der du vil at denne utformingen skal importeres. Gå nå til Innstillinger »Importer» WordPress. Klikk på Installer nå-alternativet under WordPress-fanen. Dette vil laste ned og installere WordPress-importør-plugin.

Når plugin-en er lastet ned, kan du laste opp XML-filen du nettopp har lastet ned. Oppsettet ditt er nå klart til å brukes på det andre nettstedet ditt.

Og det er det. Vi håper du likte artikkelen vår. Hvis du gjorde det, vil du kanskje også vite noen av de andre Beaver Builder-alternativene du kan prøve ut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map