Hvordan lage et tilpasset brukerregistreringsskjema i WordPress

Tilpasset brukerregistreringsskjema


Leter du etter å lage et tilpasset brukerregistreringsskjema i WordPress? God idé! Som standard er WordPress ‘brukerregistreringsskjema ganske kjedelig. Hvorfor ikke krydre det med din personlige merkevarebygging?

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du oppretter et tilpasset brukerregistreringsskjema i WordPress, steg for steg.

Hvorfor legge til et tilpasset brukerregistreringsskjema?

Det handler om merkevarebygging, baby! Standard WordPress-brukerregistreringsskjema viser merkevaren deres, ikke din. Det stemmer ikke med resten av nettstedets generelle “utseende”.

Du kan også legge til et tilpasset brukerregistreringsskjema til hvilken som helst side på WordPress-nettstedet ditt. I tillegg kan du konfigurere det slik at det omdirigerer brukere når de har registrert seg. som betyr at du kan sende brukere til en hvilken som helst destinasjonsside du ønsker. Dette er en flott måte å samle potensielle kunder hvis du for eksempel viderekobler brukere til e-postoptinsiden.

Så nå som du vet “hvorfor”, la oss gå til “hvordan”. Herfra og ut lærer vi deg nøyaktig hva du trenger for å lage et tilpasset brukerregistreringsskjema i WordPress.

Hvordan lage et tilpasset brukerregistreringsskjema i WordPress

Start med å laste ned WPForms-plugin. Deretter installerer og aktiverer du den. Ikke sikker på hvordan? Ikke noe problem. Du kan hoppe over til guiden vår om hvordan du installerer en WordPress-plugin for å få alt sortert.

Husk at du vil trenge det Pro-plan (eller bedre) av WPForms for å bygge et tilpasset brukerregistreringsskjema i WordPress. Frykt ikke. Ved å bruke kupongkoden vår, SAVE10, du kan ta 10% av kostnadene rett utenfor flaggermusen.

Etter å ha aktivert plugin-modulen, gå over til WPForms »Addons for å installere brukerregistrerings Addon. Bare klikk på “Installer Addon” og trykk deretter “Aktiver” når det er installert.

Klar? Rått. Det er på tide å begynne å lage ditt tilpassede brukerregistreringsskjema i WordPress.

Start WPForms-byggherren ved å gå over til WPForms »Legg til nytt.

Navngi skjemaet ditt, og velg deretter malen “Brukerregistreringsskjema”.

Denne prøven / malen vil ha følgende brukerregistreringsfelt forhånds lagt til:

  • Navn
  • Brukernavn
  • e-post
  • Passord
  • Kort biografi

Hvis du liker det du ser, kan du være på god vei til neste trinn.

Hvis du vil omorganisere feltene, kan du gjøre det med dra og slipp-funksjonen. Du kan også legge til flere felt ved å dra dem over fra venstre kolonne. Du kan også fjerne alle felt du ikke er fornøyd med. WPForms er kjent for sine tilpasningsfunksjoner. Ha det gøy med det.

Når du er klar, trykk på Lagre og gå til neste trinn.

Slik legger du til tilpassede felt i skjemaet for brukerregistrering

WPForms har en fin funksjon som lar deg koble tilpassede brukerprofiler til brukerregistreringsskjemaet. For å gjøre dette, må du imidlertid gjøre justeringer på WordPress-nettstedet ditt: du må legge til flere brukerprofilfelt.

For å oppnå dette, trenger du en ekstra WordPress-plugin.

Ethvert plugin som bruker standard WordPress tilpassede felt for å legge til og lagre metadata, vil fungere med WPForms. Imidlertid vil vi bruke denne opplæringen User Meta Manager.

Last ned, installer og aktiver plugin-modulen User Meta Manager. Etter å ha blitt aktivert, kan du gå til Brukere »User Meta Manager og klikk på “Legg til tilpasset meta.”

Du må angi en nøkkel for at det tilpassede brukerprofilfeltet skal bli gjenkjent internt. Deretter må du velge en feltype. For denne opplæringen bruker vi et URL-felt for å legge til en Facebook-profiladresse.

Under “Etikett”, må du oppgi en etikett for å beskrive hva feltet er. Dette vil være synlig for brukere på nettstedet ditt når de fyller ut skjemaet.

Hvis du vil legge til det tilpassede metafeltet, klikker du “Send.” Gå så over til Brukere »Profilen din å se magien i aksjon.

Nå som du har laget et tilpasset brukerprofilfelt, er det på tide å legge det til det tilpassede brukerregistreringsskjemaet i WordPress via WPForms. For å gjøre dette, må du gå til WPForms »Alle former og rediger skjemaet du lagret tidligere (eller opprett et nytt).

Når du har fått skjemaet ditt på skjermen, klikker du på et felt fra venstre kolonne og drar det til skjemaet. For denne opplæringen legger vi til et nettsted / URL-felt til skjemaet.

Deretter, siden du la til et Facebook-profil-URL-alternativ for brukerne dine, vil du at det nye feltet skal gjenspeile det. Klikk på feltet for å redigere det. Endre deretter etiketten fra “Nettsted / URL” til “Facebook-profil-URL” fra feltalternativ-delen på venstre side. Du kan også legge til en beskrivelse om nødvendig.

Lagre skjemaet når du er ferdig.

Deretter må du klikke på Innstillinger-knappen for å få tilgang til avanserte skjemainnstillinger og feltkartlegging. Klikk på kategorien Brukerregistrering på denne siden.

WPForms vil nå vise skjemafeltene dine med en rullegardinmeny under dem for å velge WordPress-registreringsfeltet du vil kartlegge det med.

WPForms vil automatisk kartlegge standardfeltene som Navn, E-post, Passord osv. Du kan også velge en side der du vil at brukerne skal bli omdirigert til når de først har sendt skjemaet.

Herfra blar du ned til delen “Egendefinert brukermeta”. Skriv inn den tilpassede metatasten du opprettet tidligere, og velg deretter skjemafeltet du vil kartlegge den med.

Når det er gjort, klikker du på Lagre og går til det siste trinnet.

Slik legger du til ditt tilpassede brukerregistreringsskjema i WordPress

Dette er den enkle delen. Det er jevn seiling fra dette tidspunktet.

Med WPForms, kan du legge til skjemaer enkelt og raskt i innleggene, sidene eller sidefeltwidgets på WordPress-nettstedet.

For dette eksempelet oppretter vi en ny side.

På skjermbildet for redigering av sider finner du en WPForms-knapp rett over verktøylinjen. Gi den sucker et godt, hardt klikk.

Nå skal det være en popup på skjermen. Velg skjemaet du laget fra rullegardinmenyen, og klikk deretter på Sett inn skjema-knappen.

Blam! Nå er en kortkode for skjemaet ditt på siden din. Trykk på “Publiser” (eller “Oppdater” hvis du redigerer en gammel side), og skjemaet ditt vil være live på nettstedet ditt.

Foretrekker du en sidebar-widget? Ikke noe problem. Bare gå til Utseende »Widgets og dra WPForms-widgeten til sidefeltområdet.

Velg skjemaet du lagde fra rullegardinmenyen i widgetens innstillinger. Klikk deretter Lagre. Det er det! Nå er brukerregistreringsskjemaet ditt i sidefeltet.

opprette widget

Sjekk også ut hvordan du oppretter et AMP-skjema i WordPress.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvordan du oppretter et tilpasset brukerregistreringsskjema i WordPress. Hvis du leter etter mer fantastiske ting du kan gjøre med WPForms, sjekk ut vår artikkel om hvordan du oppretter en undersøkelse i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me