Hvordan lage et vurderingsnettsted i WordPress (som tjener penger) i 2020

hvordan lage en anmeldelsenettsted med wordpress


Vil du bygge et vurderingsnettsted? Å lage din egen anmeldelsenettsted er en av de beste måtene å tjene penger på nettet med tilknyttet markedsføring.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du setter sammen et vurderingsnettsted med WordPress og tjener fortjeneste som en proff.

Hva er et vurderingsnettsted?

Et vurderingsnettsted er et innholdsnettsted som tar sikte på å generere tilknyttet inntekt ved å publisere produktanmeldelser i en bestemt, men allikevel bred, kategori (for eksempel mobiltelefoner eller videospill, for eksempel).

For å lage et vurderingsnettsted, må du velge en spesifikk nisje, publisere produktanmeldelser og henvise tilknyttede produkter til den nisjen. Du får betalt når noen kjøper fra henvisningskoblingene.

Den enkleste måten å finne produkter du ønsker å markedsføre, er å bli med i et tilknyttet program som Amazon AssociatesCommission Junction eller ShareASale og bla gjennom nettstedene deres.

Etter å ha valgt et produkt du vil dele, kan du få en tilknyttet kobling og markedsføre produktet gjennom den lenken på nettstedet ditt.

Les mer: Beste tilknyttede plugins for WordPress.

Krav til å bygge et vurderingsnettsted

For å bygge et vurderingsnettsted trenger du følgende ting:

 • Et domenenavn: Det er nettadressen til nettstedet ditt, for eksempel IsItWP.com eller Google.com.
 • Webhotell: Det er her nettstedsfilene dine er lagret.
 • WordPress-plugins: Vi anbefaler å bruke følgende WordPress-plugins for vurderingsnettstedet.
  • WP-produktanmeldelse: Gjør innleggene dine til smarte anmeldelser med rangeringer.
  • ThirstyAffiliates: Det beste plugin-programmet for tilknytningsledelse.
  • MonsterInsights: Den beste Google Analytics-plugin. Det gir deg også innsikt i hvor bra tilknytningskoblingene dine presterer på nettstedet ditt.
  • WPForms: Det beste WordPress-skjemaet plugin som også lar deg publisere brukergenererte anmeldelser på vurderingsnettstedet ditt.

Trinn 1: Konfigurer et WordPress Review Website

Vi anbefaler alltid å bruke WordPress for å sette opp en anmeldelsenettsted. WordPress er den mest populære nettstedbyggeren i verden. Det gir deg uendelige muligheter for å bygge og tilpasse nettstedet ditt. For mer informasjon, bør du sjekke guidene våre om gjennomgang av WordPress og hvorfor bruke WordPress.

For å bygge et vurderingsnettsted med WordPress, må du kjøpe et domenenavn og webhotell.

Vi anbefaler at du bruker Bluehost for å være vert for ditt WordPress-nettsted. Bluehost tilbyr en avtale til våre brukere, inkludert et gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikat og over 60% avslag på WordPress-hosting.

Bluehost er en av de største hostingleverandørene i verden. Det er også en offisiell anbefalt vertsleverandør av WordPress.org. Les vår komplette Bluehost-anmeldelse for mer informasjon.

Klikk her for å gjøre krav på dette eksklusive tilbudet fra Bluehost »

For mer informasjon, les artikkelen vår om hvordan du lager et nettsted med WordPress.

Ikke gå glipp av denne guiden for de beste webhotellfirmaene.

Trinn 2: Transformer det typiske nettstedet ditt til et produktanmeldelsesnettsted

Deretter må du installere og aktivere WP Product Review-plugin på nettstedet ditt. Denne pluginen lar deg enkelt gjøre WordPress-artiklene dine om til smarte anmeldelser med rangeringer. Det lar deg også enkelt legge til stjernevurderinger ved siden av vurderingene dine i Googles søkeresultater.

Noen viktige funksjoner i WP Product Review er:

 • Plasser anmeldelse-boksen din hvor som helst i innlegget ditt.
 • Legg til sammenligningstabeller i vurderingsinnleggene. Dette lar besøkende enkelt velge riktig produkt de ønsker fra bordet.
 • Tilpass gjennomgangstabellen og vurderingsikonene slik du ønsker.
 • Spar tid ved å importere Amazon produktinformasjon automatisk.

Etter å ha aktivert plugin-modulen, et nytt menyelement, Produktanmeldelse, vil bli lagt til ditt WordPress admin-område. Hvis du klikker på den, kommer du til innstillingssiden for plugin-modulen.

I Generelle innstillinger -fanen, kan du endre plasseringen av gjennomgangsboksen, aktivere eller deaktivere gjennomgangskommentarer, rike utdrag, endre type anmeldelsepost osv..

gjennomgå generelle innstillinger for plugin-området

Neste, gå over til Ratingfarger -fanen hvor du kan endre fargene på rangeringsalternativene, rangeringskartene, svake rangeringer, ikke dårlige rangeringer, gode rangeringer og veldig gode rangeringer.

Du kan deretter velge den typografien du ønsker, og tilpasse kjøpeknappen du ønsker.

Trinn 3: Publiser anmeldelser i WordPress

Det er enkelt å publisere anmeldelser med WP Product Review-pluginen.

I sidenedigereren din kan du finne en metaboks som heter Ekstrainnstillinger for produktanmeldelse.

publiser produktanmeldelse

Hvis du publiserer et vurderingsinnlegg, kan du velge Ja. Deretter blir du bedt om å velge en vurderingsmal, spesifisere produktkategorier, legge til tilknyttede lenker og mer.

Når du er ferdig, kan du publisere innlegget ditt.

Anbefalte plugins for oppretting av et vurderingsnettsted

Vi anbefaler deg på det sterkeste å installere følgende WordPress-plugins på vurderingsnettstedet.

1. ThirstyAffiliates:

ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates er det beste plugin-programmet for tilknytningsledelse. Det lar deg enkelt organisere tilknyttede koblinger på et enkelt sted, slik at du kan sette inn tilknyttede lenker i artiklene dine direkte fra redigeringsprogrammet ditt.

Når du organiserer alle tilknyttede lenker på et enkelt sted, kan du raskt finne og erstatte lenkene uten problemer.

Dette kommer godt med, spesielt når selskapet du markedsfører, endrer tilknytningslinken som du har lagt til artiklene dine. Du trenger ikke å grave gjennom hvert blogginnlegg du har publisert for å finne og erstatte tilknyttede koblinger. I stedet kan du ganske enkelt bytte ut tilknyttet lenke i WordPress-administratoren din. Dette vil automatisk endre koblingene som er satt inn på alle innleggene dine.

Plugin-enheten lar deg også klokke tilknyttede koblinger slik at du kan gjøre de stygge tilknyttede koblingene dine til pene lenker.

Kom i gang med ThirstyAffiliates!

Les vår komplette ThirstyAffiliates-gjennomgang for mer informasjon.

2. MonsterInsights:

MonsterInsights

MonsterInsights er den beste Google Analytics-plugin for WordPress. Med MonsterInsights kan du enkelt konfigurere Google Analytics, og til og med aktivere sporing av tilknyttede lenker på nettstedet ditt.

Ved å aktivere sporing av tilknyttede lenker, kan du forstå hva som fungerer best for publikum. Det kan også gi deg innsikt i hvordan du kan optimalisere vurderingsnettstedet for å øke tilknyttede kommisjoner.

Ved å spore klikkene på tilknyttede koblinger, kan du finne ut:

 • Mest lønnsomme trafikkilder
 • Topp tjene sider på nettstedet ditt
 • Forstå hvilken type innhold som fungerer best for å generere tilknyttet inntekt

Kom i gang med MonsterInsights!

Les vår komplette MonsterInsights-anmeldelse.

3. WPForms:

WPForms

WPForms er det beste kontaktskjema-plugin for WordPress. Denne plugin gjør det enkelt å bygge alle typer online skjemaer med letthet, for eksempel betalingsformer, påloggingsformer osv.

WPForms lar brukere legge igjen anmeldelser på WordPress-nettstedet ditt. Med funksjonen for innsending av innlegg kan du opprette et skjema for innsending av frontend-innlegg. Når en bruker fyller ut skjemaet, blir oppføringen sendt til din WordPress-administrator som et innlegg eller side for gjennomgang. På den måten kan du gå gjennom innsendte oppføringer og deretter publisere dem.

Ta også en titt på denne fulle sammenligningen mellom WPForms v TypeForm.

Kom i gang med WPForms!

Les hele WPForms-gjennomgangen.

Det er det!

Vi håper denne guiden hjalp deg med å lage en anmeldelsenettsted med WordPress. Hvis du likte denne artikkelen, kan det være lurt å sjekke artiklene våre om hvordan du oppretter et mikrojobbside som Fiverr og oppretter en profesjonell forretnings-e-post med G Suite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map