Hvordan lage fantastiske WordPress Optin-skjemaer (trinn for trinn)

hvordan lage en optin-form


Vil du legge til et optin-skjema på hjemmesiden din? Et optin-skjema er nyttig for å få flere brukerabonnementer, og det lar deg engasjere besøkende ytterligere. Når du har de riktige verktøyene, kan du implementere en strategi for å nå ut til brukerne dine og få e-postadressene deres. I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du enkelt oppretter et optin-skjema på ditt WordPress-nettsted.

Hva er en Optin Form?

Et optin-skjema er et brukerabonnement og e-postmarkedsføring. Du kan øke abonnentene på nettstedet ditt enkelt ved å bruke et interaktivt optin-skjema. Disse abonnentene kan senere bli dine kunder.

Du kan lage et fantastisk optin-skjema for de besøkende, slik at de gjerne melder seg på e-post nyhetsbrevet og blir en del av adresselisten når du implementerer de riktige verktøyene.

Vi vil lede deg gjennom to forskjellige metoder for å lage et optin-skjema på ditt WordPress-nettsted.

Metode nr. 1 – Bruke OptinMonster:

Passer best for brukere som ønsker å lage fantastiske, konverteringsoptimaliserte former. OptinMonster er en frittstående plattform, noe som betyr at du kan opprette et optin-skjema på ethvert nettsted, inkludert WordPress, Shopify, Joomla, HTML-nettsted, osv..

Metode nr. 2 – Bruke WPForms:

Velge WPForms hvis du vil at en WordPress-plugin skal opprette et optin-skjema. Fordelen er at du kan bygge så mange som optinformer rett innenfor WordPress-dashbordet.

Klar? La oss komme i gang!

Metode 1: Lag et Optin-skjema i WordPress ved å bruke OptinMonster

Først vil vi bruke OptinMonster-plugin.

OptinMonster er den beste plug-in for generasjon av WordPress. Det er den kraftigste, mest fleksible plugin som er tilgjengelig, og brukes til å enkelt lage optin-kampanjer for de besøkende. OptinMonster har mange fantastiske funksjoner for å øke abonnentene dine.

Sjekk også ut artikkelen vår om de beste WordPress-popup-programtilleggene med OptinMonster.

Før vi starter, må du installere og aktivere OptinMonster-pluginen. For mer informasjon, kan du se vår trinnvise guide for hvordan du installerer en plugin i WordPress.

Etter aktivering, må du gå til OptinMonster -menyen i WordPress-administratorområdet ditt for å oppgi en API-nøkkel.

For å få API-nøkkelen, må du gå til kontoen din på OptinMonsters nettsted og besøke API siden fra toppmenyen.

Kopier API

Kopier og lim inn denne API-nøkkelen til OptinMonster-siden på din WordPress Admin-konto.

Legg til API-nøkkel

Klikk på Lagre innstillinger -knappen for å fortsette.

Etter det må du klikke på Lag ny kampanje -knappen øverst til høyre på skjermen. Den vil starte OptinMonster-kampanjenes opprettingsside i et nytt vindu.

Velg en kampanje

Du må velge en kampanjetype for å komme i gang. Siden vi oppretter et enkelt optin-skjema, la oss velge en popup-kampanje og bla ned for å velge en mal.

Merk: Du kan også opprette en optin-skjema ved hjelp av andre kampanjetyper. Vi valgte en popup for denne opplæringen fordi det er det mest populære alternativet.

Velg kampanjemal

Den vil be deg om å legge til et navn for din optin-formkampanje og velge nettstedet der du vil vise det. Legg til denne informasjonen og klikk på Begynn å bygge knapp.

Begynn å bygge

Deretter ser du designsiden for å konfigurere optin-skjemaet.

Design optin form

På denne siden kan du gå til Optin-innstillinger fra venstre meny for å administrere grunnleggende innstillinger som optin visningsstiler, lukkeknapp og tilpasset CSS.

I blokker innstillinger, har du muligheten til å legge til flere blokker i optin-skjemaet. Dra og slipp-funksjonaliteten i OptinMonster gjør det enkelt for deg å legge til blokker enkelt. Med disse blokkene kan du legge til tekst, bilder, felt osv.

Du kan gå til Vise innstillinger for å administrere alternativer for skjerm og varighet. Det lar deg endre kampanjenavnet ditt, legge til cookie-varighet, angi containerbredden og mer.

Vis innstillinger for optin

Du kan også konfigurere suksessmeldingen for de nye abonnentene dine. Denne suksessmeldingen vises etter at brukerne har fylt inn optin-skjemaet på nettstedet ditt. Bare skift til Suksess fanen fra toppen av skjemaets forhåndsvisning.

Suksess-fanen

I Innstillinger for suksess, du kan administrere suksessvisningsstiler, lukke knappinnstillinger og legge til tilpasset CSS. Videre lar innstillingene for suksessvisningstiler deg legge til et bilde i suksessmeldingen, endre skrifttypen, tilpasse fargene og mer.

For alle innstillingene vil du ha en forhåndsvisning på høyre side, så du vet nøyaktig hvordan optin-skjemaet vil vises på nettstedet ditt når det er live.

Deretter må du legge til en integrasjon som samler e-postadressene fra de besøkende. Gå til integrasjoner fanen fra toppen av siden og klikk på Legg til ny integrasjon knapp.

Legg til ny integrasjon

OptinMonster inneholder mange integrasjoner for de beste e-posttjenesteleverandørene som AWeber, MailChimp, Constant Contact, SendInBlue og mer.

Du kan velge en e-postleverandør som AWeber og koble OptinMonster med AWeber å fortsette.

Når du er fornøyd med innstillingene for optin-skjemaet, klikker du på Lagre -knappen øverst til høyre på skjermen.

Den beste delen av å lage en optin-form ved å bruke OptinMonster er at du får alt til fingerspissene. Etter å ha lagret innstillingene, kan du gå videre og klikke på publisere knapp.

Gå tilbake til OptinMonster-siden i WordPress Admin-området og klikk på kampanjer knapp.

Merk: Hvis du ikke finner optin-skjemaet ditt der, klikker du på Oppdater kampanjer knapp.

OptinMonster kampanjeside

Klikk på Rediger outputinnstillinger lenken under navnet på kampanjen du har valgt, og aktiver alternativet Kampanje på nettstedet. Du kan også kontrollere hvem som skal se denne optin-skjemaet.

Innstillinger for utgang

Lagre innstillingene for å se optin-skjemaet ditt i aksjon.

Du kan alltid redigere design og tekst på optin-skjemaet. OptinMonster er fullt fleksibel og lar deg legge til flere funksjoner i optin-kampanjene du allerede har opprettet, slik at du kan øke e-postabonnentene dine utrolig raskt.

Du vil også sjekke ut denne sammenligningen mellom OptinMonster vs Sumo for å finne ut vinneren blant dem.

Hvis du leter etter en alternativ metode, kan du fortsette å lese nedenfor for å bruke WPForms til å opprette et optin-skjema på WordPress-nettstedet ditt.

Metode 2: Lag et Optin-skjema i WordPress ved hjelp av WPForms

WPForms er det beste WordPress-skjemaet plugin på markedet. Det lar deg enkelt legge til tilpassede skjemaer på nettstedet ditt, inkludert en optin-form.

Det første du trenger å gjøre er å installere og aktivere WPForms plugg inn. For mer informasjon, se vår trinnvise guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

Ved aktivering må du bekrefte lisensnøkkelen din for å få øyeblikkelig tilgang til alle WPForms funksjoner og tillegg.

For å få lisensnøkkelen, må du logge deg på WPForms-kontoen.

WPForms kontoside

Kopier og lim inn denne lisensnøkkelen til ditt WordPress Admin-område på WPForms »Innstillinger side. Nå, klikk på Bekrefte knapp.

Bekreft lisensen

Når du er bekreftet, må du gå til integrasjoner -fanen på WPForms-innstillingssiden. På denne siden finner du e-postleverandøren for konstant kontakt.

E-postleverandøren vil hjelpe deg med å lagre e-postene til abonnentene dine. Det lar deg også opprette e-postlister, kontakte abonnentene dine og mer.

I slekt: Slik utvider du e-postlisten din, RASKT.

Merk: Du kan også integrere skjemaet ditt med andre e-postleverandører som AWeber, MailChimp, GetResponse, etc. Alle disse alternativene er tilgjengelige som tillegg på WPForms »Addons side.

Legg til ny konto

Du må legge til en ny konto hos Constant Contact for å integrere denne tjenesten med optin-skjemaet. Bare følg vår trinn-for-trinn-guide hvordan du kobler konstant kontakt med WPForms.

Etter det må du gå til WPForms »Legg til nytt fra WordPress Admin-området for å starte WPForms-byggherren.

Legg til en tittel på det nye skjemaet og klikk på Nyhetsbrev Registreringsskjema mal.

Lag et nyhetsbrevskjema

Den laster inn et ferdig skjema for påmelding til nyhetsbrev.

Nå må du koble dette skjemaet til e-postleverandøren for konstant kontakt for å lagre e-postene. For det må du gå til markedsføring fanen på venstre side og klikk på alternativet Konstant kontakt for å koble skjemaet ditt til det.

Legg til ny tilkobling

Du må klikke på Legg til ny tilkobling for å opprette en tilkobling. Gi forbindelsen din navn, og du er klar til å koble til flere felt til optin-skjemaet.

Lagre skjemaet og avslutt. Til slutt må du vise dette skjemaet på WordPress-nettstedet ditt.

Bare gå til Sider / Innlegg »Legg til nytt i WordPress Admin-området ditt og klikk på Legg til skjema-knappen over tekstredigereren. Det åpner en popup der du kan velge optin-skjema og klikke på Legg til skjema for å sette den inn på siden / innlegget ditt.

Sett inn skjema

Du kan også vise optin-skjemaet i de widget-klare områdene, som sidefeltet, ved hjelp av WPForms-widgeten.

Det er alt!

Vi håper dette innlegget hjalp deg med å lære hvordan du oppretter et optin-skjema på ditt WordPress-nettsted. Det kan også være lurt å sjekke guiden vår om hvordan du oppretter et tilpasset brukerregistreringsskjema i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map