Hvordan legge til en BMI-kalkulator til WordPress (Uten koding)

Hvordan legge til addmi-kalkulator i wordpress


Lurer på hvordan du legger til en BMI-kalkulator til helse- og kondisjonsrelatert nettsted?

Body Mass Index (BMI) er et mål på kroppsfett basert på høyde og vekt som gjelder voksne menn og kvinner. Ved å beregne BMI kan du identifisere om en person har en sunn vekt. Hvis du har et helse- og treningsrelatert nettsted som legger til en BMI-kalkulator, er det en fin måte å tiltrekke seg flere besøkende og holde dem engasjert.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du legger til en BMI-kalkulator på nettstedet ditt på en trinnvis måte.

Hvorfor måling av BMI er viktig

Beregning av BMI hjelper deg å finne ut om du har en sunn vekt.

Generelt, jo høyere BMI, jo høyere er risikoen for å utvikle ulike helseproblemer som diabetes, leddgikt, leversykdom, noen typer kreft, høyt blodtrykk, etc..

Ved å legge til en BMI-kalkulator til WordPress-nettstedet ditt, kan du gjøre besøkende til å engasjere og få mer gjentatt trafikk. I denne opplæringen bruker vi plugin-modulen Formidable Forms for å lage BMI-kalkulatoren.

Trinn 1: Last ned Formidable Forms Plugin

Først ut, last ned Formidable Forms-pluginen. Formidable Forms er en avansert WordPress-skjermbygger-plugin som lar deg enkelt opprette alle typer complext-skjemaer i løpet av få minutter uten å måtte ansette en utvikler.

Med Business eller Elite-planen kan du bygge en BMI-kalkulator.

Når du er lastet ned, må du installere og aktivere plugin-modulen på ditt WordPress-nettsted.

Trinn 2: Lag din BMI-kalkulator med formidable skjemaer

Når plugin-en er installert og aktivert, går du til dashbordet og klikker på Formidabel »Legg til nytt.

Du vil nå bli ført til en ny side der du har muligheten til å legge til en form du ønsker. Som standard kommer det med noen få alternativer øverst. For å legge til en BMI-kalkulator, må du bla nedover på skjermen og se etter alternativet BMI-kalkulator under Premium maler alternativ.

Formidable Forms BMI-kalkulator

Hold markøren over alternativet BMI-kalkulator og klikk Lag skjema.

klikk på BMI-kalkulatoren

Dette vil starte en liten popup der du kan navngi skjemaet og spesifisere skjemabeskrivelse. Legg til et navn og klikk på Skape.

Trinn 3: Designe BMI-kalkulatoren

Nå blir du ledet til en ny skjerm der du kan begynne å designe kalkulatoren din. Du har fire faner øverst på skjermen.

 • Bygge
 • innstillinger
 • Innganger
 • Visninger

BMI-kalkulator

Under Bygge -fanen, kan du jobbe med skjemafeltene. Du kan legge til et felt fra venstre panel og tilpasse det feltet i byggherren umiddelbart, som er til høyre. Formfelt er gruppert under 3 forskjellige overskrifter.

 • Legg til felt
 • Avanserte felt
 • Prisfelt

Du kan dra hvilket som helst felt fra venstre og slippe det i byggherren. Hvis du vil ha en grunnleggende BMI-kalkulator, kan du gå med standardfeltene. Husk at du kan tilpasse skjemaet når du vil.

Trinn 4: Konfigurere BMI-kalkulatorinnstillinger

Når du har lagt til alle feltene, kan du jobbe med innstillingene. Innstillingsalternativet har 5 forskjellige seksjoner.

1. Generelt

Her kan du konfigurere de grunnleggende innstillingene, som skjemaets tittel, beskrivelse, bekreftelsesmelding, etc. Du vil også ha en BMI-kalkulatornøkkel og en innebygd nøkkel som kan brukes til å vise skjemaet på nettstedet ditt.

Hvis du vil sende inn skjemaet uten å laste inn siden på nytt, kan du velge Send inn dette skjemaet med AJAX. Du kan også velge å validere skjemaet med javascript.

Du kan også angi at en melding skal vises når skjemaet er vellykket.

bmi kalkulatorinnstillinger

2. Handling og varsling

Under Handling og varsling, kan du legge til handlinger i skjemaet. Her kan du integrere skjemaet ditt med e-postmarkedsføringstjeneste, eCommerce gateway eller til og med spesifisere hvor du skal sende varsler når et skjema er sendt inn.

3. Skjema tillatelser

Under dette alternativet kan du bestemme hvem som kan se, sende inn og redigere skjemaoppføringene. Hvis du vil begrense antall skjemaoppføringer eller skjermsynlighet, kan du konfigurere herfra.

4. Skjemaplanlegging

Det neste alternativet lar deg planlegge skjemaene. I stedet for å publisere et skjema med dette alternativet, kan du velge en dato når du vil vise det. Dette alternativet er nyttig, spesielt når du vil vise tidsfølsomme former.

BMI-kalkulator

5. Styling og knapper

I det neste alternativet kan du style knappene dine. Du kan også velge en mal for å gjøre skjemaet ditt mer attraktivt. Du kan også velge å ikke bruke noen mal.

Du kan legge til knappetekstene dine og justere dem også. Det har også et alternativ å legge til betinget logikk på innsendingsknappen.

6. Tilpass HTML

Det siste alternativet er å tilpasse skjemaet ditt med HTML-koder.

Trinn 5: Publisere BMI-kalkulatoren

Når du er ferdig med å lage ditt BMI-kalkulatorskjema, kan du gå videre og publisere det. For å publisere skjemaet ditt, kan du klikke på publisere knappen øverst til høyre på skjermen under Bygge tab.

Gå nå til innstillinger fanen, så ser du et alternativ som heter Legge inn kortkode.

Kopier denne kortkoden og lim den inn i innleggene og sidene der du vil at BMI-kalkulatoren skal vises. Når du er ferdig, publiser siden. BMI-kalkulatoren din skal nå være live på nettstedet ditt.

Det er det. Du har publisert BMI-kalkulatoren på nettstedet ditt på egen hånd uten å kode.

Vi håper du likte denne artikkelen om å legge til en BMI-kalkulator til WordPress. Det kan også være lurt å sjekke ut de beste kontaktskjema-pluginene på WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map