Hvordan legge til et tilknyttet program i WordPress (trinn for trinn)

legge til tilknyttet prog til estore


Lurer på hvordan du setter opp et tilknyttet program i WordPress?

Å sette opp et tilknyttet program er en av de enkleste måtene å oppmuntre folk til å markedsføre produktene dine. Folk kan markedsføre produktet ditt på hjemmesiden sin, og når noen kjøper gjennom henvisningen, tjener promotørene en provisjon.

Rollen til et tilknyttet program er å spore henvisningssalg og provisjoner.

Hvorfor legge til et tilknyttet program for å markedsføre produktene dine

Uansett hva du selger på nettet, er det å etablere et tilknyttet program en av de enkleste måtene å markedsføre produktene dine. Ved å legge til et tilknyttet program, får du en sjanse til å markedsføre virksomheten din via henvisninger, og det lar deg også nå ut til tusenvis av mennesker uten å legge mye krefter.

Hvis en blogger for eksempel registrerer seg for programmet ditt som har 10.000 abonnenter, betyr det at ved å la dem markedsføre virksomheten din på nettstedet og sosiale profiler, når du ut til 10.000 mennesker på en gang. Det beste av alt er at du bare må betale dem når brukerne deres kjøper på nettstedet ditt.

Så jo flere tilknyttede selskaper du tiltrekker seg, jo flere mennesker når du ut uten å bruke mange tonn ekstra penger på å annonsere og markedsføre virksomheten din.

Det er i utgangspunktet en inntektsdelende virksomhet som er en vinn-vinn-situasjon for både deg og de som registrerer deg for ditt tilknytningsprogram. Nå som du vet hva tilknyttet program handler om, la oss ta en titt på hvordan du legger til et tilknyttet program til WooCommerce-nettstedet ditt.

Slik legger du til et tilknyttet program til ditt WordPress-nettsted

Det kan være enkelt å legge til et tilknyttet program til ditt WordPress-nettsted hvis du bruker riktig plugin. Affiliate Royale er en slik plugin som vi anbefaler til alle brukerne våre.

Med denne plugin-en er det så mye lettere å starte tilknyttet program uten å måtte gjennomgå en komplisert og tidkrevende prosess. Det er en komplett løsning for alle som ønsker å starte et tilknyttet program for å markedsføre sin virksomhet.

Affiliate Royale er et programvare for nettverksadministrasjon som lar deg overvåke og spore alle tilknyttede klikk, salg og betalinger rett fra nettstedet ditt. Ikke bare tillater det brukere å delta i programmet ditt fra nettstedet ditt, men det lar deg også spare gebyrer som du ellers ville betale til et tredjeparts tilknyttet nettverk..

Du kan begynne å bruke den på enkelt- eller flere nettsteder ved å kjøpe den som bare krever en engangsbetaling.

Trinn 1: Installere Affiliate Royale på ditt WordPress-nettsted

Å installere Affiliate Royale på ditt WordPress-nettsted er akkurat som å installere noen annen plugin. Du må først gå til det offisielle nettstedet og deretter laste ned plugin ved å betale ($ 85 for selgerutgaven).

tilknyttet royale

Når programvaren er lastet ned, går du til nettstedets instrumentbord og klikker på Plugins »Legg til nytt» Last opp. Last opp programvaren du nettopp har lastet ned, og klikk på Aktiver-knappen for å få den til å fungere. Du har nå et brukervennlig dashbord der du kan begynne å lage påloggingssidene for brukerne dine.

Trinn 2: Opprette tilknyttede sider

Når du har aktivert plugin-modulen, vil Affiliate Royale automatisk la deg lage 3 forskjellige typer sider. En side som brukerne kan

 • registrer deg for ditt tilknyttede program
 • logg inn på instrumentbordet
 • administrere deres tilknyttede lenker

For å lage disse sidene, start med å logge deg på Affiliate Royale-dashbordet. Klikk nå på Affiliate Royale-alternativet »Sidene til tilknyttet program. Følgende alternativer vises på skjermen.

legge til tilknyttet program til e-handel

Velg rullegardinpilen automatisk opprette ny side alternativ. Når du velger dette alternativet, vil Affiliate Royale automatisk opprette sidene for deg. Du kan også bruke din egen side. For det må du først lage siden din.

Dette kan gjøres ved å gå til Sider »Legg til nytt på WordPress-oversikten. Så fortsett og lagre siden din. Etter å ha lagret siden kan du bruke den ved å velge den aktuelle siden fra rullegardinpilen.

Når du er ferdig, lagrer du innstillingene. Innstillingene dine blir automatisk endret til noe slikt:

Tilknyttet Royale-innstillinger

På påmeldingssiden kan du legge til felt for å la brukeren registrere deg for programmet ditt.

tilknytning

I dashbordet for tilknyttet administrasjon kan brukerne dine enkelt overvåke statistikk, redigere kontoinformasjon, laste ned lenker & bannere og se betalingsloggen osv.

Tilhørende Royale instrumentpanel

Trinn 3: Sette opp kommisjonsnivåer

Neste trinn er å legge til kommisjonsnivå. På kommisjonsnivåer kan du opprette forskjellige prosentandeler betalt til tilknyttede selskaper og foreldre-tilknyttede selskaper. Det oppfordrer tilknyttede selskaper til å markedsføre ditt tilknytningsprogram.

Hvis du vil legge til denne prosentandelen, finner du alternativet under alternativet for å legge til sidene dine. Klikk på Kommisjonens innstillinger alternativ. Under det ser du et annet alternativ som heter Nivå.

For å gjøre det enkelt å forstå, la oss si at tilknyttet A refererer til et nytt tilknyttet selskap, tilknyttet selskap B hvor tilknyttet selskap er foreldre tilknyttet selskap B. Og antar at du har angitt to forskjellige kommisjonsnivåer:

 • Nivå 1 = 10%
 • Nivå 2 = 5%

Når et salg nå skjer gjennom tilknyttet A, får 10% av salget til tilknyttet selskap Get og tilknyttet selskap B ingenting. Når et salg gjøres gjennom tilknyttet B, får tilknyttet B 10% og tilknyttet A 5%.

Så avhengig av hvilken kommisjon du vil tildele, legg til nivåene dine og definer kommisjonen i feltet ved siden av.

tilknyttet royale commisiion innstillinger

For å legge til flere nivåer, klikker du bare på Legg til nivå knapp. Du ser også et annet alternativ som heter sterk>Gjentakende kommisjoner.

Aktiver bare dette alternativet hvis produktet eller tjenesten din trenger et abonnement. I så fall fortsetter tilknyttet selskap å få sin andel av provisjonen hver gang en bruker fornyer abonnementet. Du bør holde dette alternativet deaktivert hvis produktet er tilgjengelig for et engangskjøp.

Trinn 4: Opprette lenker og bannere for dine tilknyttede selskaper

Neste trinn er å lage lenker og bannere for dine tilknyttede selskaper. Disse brukes av ditt datterselskap for å markedsføre produktet eller tjenesten din. Når en bruker registrerer seg for ditt tilknyttede program, kan de se disse koblingene og bannerne på dashbordet. Generelt trenger Affiliate Royale ikke at du oppretter disse koblingene manuelt. Du kan ganske enkelt bruke standardlenken som den oppretter for deg.

Det vises på toppen av hver fane i tilknyttet dashbord. Det ser ut som noe slikt:

Men hvis du vil opprette en tilpasset lenke, er det mulig også. Du kan opprette denne lenken rett fra Affiliate Royale-dashbordet ved å bla litt nedover på samme side der du opprettet alternativene ovenfor. Følgende alternativer ser du.

Velg det første alternativet Tekst eller banner ved å klikke på rullegardinmenyen. Hvis du velger Tekst deretter vil skjemaet Last opp i tekst / bilde-kolonnen automatisk endres til et tekstfelt. Under måladressen legger du til lenken til produktsiden din. Det er her sluttbrukerne vil lande når et tilknyttet selskap henviser dem til nettstedet ditt.

Det neste alternativet er sneglen. Dette er begrepet eller ordet du vil legge til på slutten av lenken din. For eksempel i denne URL-adressen http://example.com/affiliatename/xyz/, er xyz sneglen.

Det siste alternativet er alternativet Tekst / bilde. Dette kan variere basert på alternativet du velger under koblingstypen du velger. Hvis du velger teksten, vil du ikke kunne laste opp et bilde. Snarere kan du legge til tekst til den. Hvis du vil laste opp et bilde, velger du alternativet Banner.

Rett under dette alternativet finner du et annet alternativ som heter Standard tilknyttet kobling. Merk av i denne ruten hvis du vil at denne tilpassede lenken skal være din standardkobling. Den erstatter deretter standardkoblingen øverst på dashbordfanen.

Trinn 5: Integrere betalingsalternativer

Neste trinn er å sette opp betalingsalternativer. Affiliate Royale støtter og integrerer med forskjellige betalingsalternativer som PayPal, WishList Member, Shopp, Cart66, Authorize.net ARB, WP E-Commerce, JigoShop, MarketPress, Easy Digital Downloads, etc..

Avhengig av hvilket alternativ du foretrekker, kan du velge et ved å merke av i ruten ved siden av. Du trenger ikke å gå gjennom noen ekstra konfigurasjonsprosess for å komme i gang med de fleste av disse alternativene. Plugin-enheten tar automatisk vare på den. Så du kan komme i gang med en gang.

Så det er det. Er det ikke lett å legge til tilknyttede programmer med Affiliate Royale? Vi håper denne artikkelen var nyttig for deg. Hvis du vil vite hvordan du kommer i gang med en nettbutikk, klikk her.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map