Hvordan legge til Google AdSense-annonser i WordPress (nybegynnerguide)


Lurer du på hvordan du kan tjene penger på WordPress-nettstedet ditt med Google AdSense?

Google AdSense er verdens største annonsenettverk som lar nettstedseiere tjene penger ved å plassere annonser på nettstedet deres. Det er sannsynligvis den enkleste måten å tjene penger online for nybegynnere.

Imidlertid vet mange brukere ikke hvordan de skal legge til disse annonsene på nettstedet sitt for å oppnå maksimal fortjeneste. I denne opplæringen viser vi deg hvordan du legger til AdSense-annonser til WordPress på en trinnvis måte. Men før det, kan vi se på hvordan Google AdSense fungerer.

Hvordan fungerer Google AdSense?

Som utgiver er alt du trenger å gjøre å sende nettstedet ditt til AdSense, og når nettstedet ditt er godkjent, legger du AdSense-kodebiten til nettstedet. Google leverer automatisk annonser som er målrettet mot innholdet eller publikummet ditt.

Kort sagt er det slik Google AdSense fungerer for deg som utgiver:

 • Velg annonseplass
 • AdSense publiserer de høyest betalte annonsene på nettstedet ditt
 • Du får betalt når besøkende klikker på disse annonsene

Annonsene opprettes og betales av selskaper som ønsker å markedsføre sine produkter eller tjenester. Du vil motta 68% av beløpet som annonsøren betaler per klikk, og det gjenværende beløpet går som provisjon til Google. AdSense betaler din andel når inntekten når $ 100.

Hvor mye kan du tjene på Google AdSense?

Det er umulig å forutsi hvor mye penger du kan tjene på Google AdSense. Det er flere faktorer som avgjør hvilken provisjon du får, for eksempel hvor mye trafikk du får, hvilken type innhold du gir, hvor brukerne dine befinner seg, hvordan du konfigurerer annonsene osv..

Når det er sagt, tjener noen utgivere på heltid fra Adsense og andre tjener lite til ingen.

Selv om du kan finne noen Google AdSense-kalkulatorer på nettet, er ingen av dem et pålitelig verktøy.

Når betaler Google AdSense utgivere

Google AdSense betaler innen den 21. hver måned. Betalingen skjer imidlertid bare hvis inntektene dine overstiger $ 100. Hvis du ikke tjener $ 100 på en måned, vil inntektene rulle over til neste måned.
La oss nå se på hvordan du kommer i gang med Google AdSense.

Trinn 1: Opprette en konto med Google AdSense

For å komme i gang med Google AdSense, må du først registrere deg for en Google AdSense-konto. Hvis du allerede har en Google-konto, kan du bruke det samme for å sette opp AdSense-kontoen.

Google vil gjennomgå søknaden din og sende deg et svar (enten du har bestått vurderingsprosessen eller ikke) innen 6-8 timer etter at du har fylt ut skjemaet. De kan avvise søknaden din hvis nettstedet ditt ikke oppfyller AdSense sine vilkår og programretningslinjer. Så sørg for at nettstedet ditt er helt klart og overholder AdSense sine vilkår før du sender inn søknaden din til vurdering.

Hvis du fjerner gjennomgangsprosessen, kan du ganske enkelt logge deg på AdSense-kontoen din.

Trinn 2: Kopiere Google AdSense-koden

For å få koden, begynn med å logge deg på kontoen din. På venstre side av skjermen ser du et alternativ som heter Annonsene mine. Klikk på den og velg Ny annonseenhet knapp.

I neste skjermbilde blir du bedt om å velge en annonsetype. Velg annonsetypen du ønsker.

Ny annonseenhet google adsense

Hvis du ikke er sikker på hvilken du vil velge, kan du starte med Tekst- og visningsannonser alternativ. I neste trinn må du navngi annonseenheten din. Dette navnet er ikke synlig for nettstedbrukerne dine. Det er bare nødvendig for intern bruk, slik at du kan navngi det du vil.

AdSense annonsestørrelsestype

Du kan også velge størrelsen på annonsene dine. Selv om du kan velge hvilken størrelse du vil, er det noen få størrelsesanbefalinger for maksimal fortjeneste. Etter å ha valgt annonsestørrelse, kan du velge annonsetype. For bedre resultater, bør du velge tekst og visningsannonsetype.

Velg deretter annonsestilen. Sørg for å velge det beste fargeskjemaet som passer inn på nettstedet ditt. Med tilpassede kanaler kan du gruppere individuelle annonseenheter og få resultatstatistikker for den gruppen.

Google lar deg også velge hva du skal gjøre hvis samsvarende AdSense-annonser ikke blir funnet (noe som sjelden skjer). I stedet for å vise en blank side, kan du vise din egen annonse.

Når du har fullført alle trinnene ovenfor, klikker du på Lagre og få kode knapp. Du vil nå se en suksessmelding på skjermen din. Under det ser du en annonsekode.

Kopier hele koden og lim den i notisblokken. Vi bruker denne koden i neste trinn. Nå kan du legge denne kodebiten til WordPress på to måter.

 • Legge til Google AdSense-kode til WordPress uten plugin
 • Legge til Google AdSense-kode til WordPress med en plugin

La oss se på begge måtene hver for seg.

Trinn 3.1: Legge til Google AdSense-kode til WordPress med en plugin

Vi bruker Adsanity-pluginen for å vise annonser på nettstedet ditt. Adsanity er et annonseadministrasjonsplugin som lar deg lage annonsene dine som tilpassede innleggstyper og vise dem på nettstedet ditt ved hjelp av widgeter og snarvekoder.

For å komme i gang, må du installere og aktivere Adsanity i WordPress-oversikten. Når det er gjort, gå til Adsanity »Opprett annonser» Eksternt annonsenettverk.

hvordan du viser annonser med Adsanity

Legg nå et navn til annonsen din, velg annonsestørrelse. Bla deretter nedover for å se et avsnitt som heter Annonsekode. I dette området limer du inn Adsense-annonsekoden som du tidligere har kopiert.

Når det er gjort, traff publisere knappen på høyre side.

Trinn 3.1.1: Vise annonsene dine i WordPress-innlegg og sider

Når koden er lagt til, gå til Innlegg »Rediger innlegg. Her kan du legge til annonseplasser. Du finner tre alternativer her.

 • AdSanity annonsegruppe
 • AdSanity tilfeldig annonse
 • AdSanity enkeltannonse

For å finne disse alternativene, klikk på + for å legge til en blokk. Bruk nå søkealternativet for å finne AdSanity.

Nedenfor kan du bruke disse alternativene til å legge til AdSense-annonsene på nettstedet ditt. Hvis du for eksempel velger det første alternativet, vil du se en ny pop-up som ber deg velge en annonsegruppe fra de du har opprettet. Du kan velge det ved å klikke på rullegardinpilen ved siden av.

Du kan velge det totale antallet annonser som skal vises og velge kolonner og justere dem også. Dette er spesielt nyttig når du vil vise en haug mindre annonser sammen.

Når du har valgt annonsene, trykker du på publisere knappen til høyre. Du kan gjøre det samme med de to andre alternativene også.

Nå skal annonsene dine vises i innleggene dine. Du kan bruke samme metode for å vise annonser på sidene dine.

Trinn 3.1.2: Angi en utløpsdato for AdSense-annonsene dine

Når annonsen er publisert, kan du også velge en utløpsdato for annonsene. For det er det bare å klikke på Redigere lenken under publisere knapp. Nå kan du endre datoen under inntil-delen.

annonseutløp

Annonsen utløper automatisk etter den valgte datoen. Hvis du ikke vil at annonsene skal utløpe, velger du bare Publiser for alltid alternativ.

Trinn 3.2: Legge til Google AdSense-kode til WordPress (Uten en plugin)

For å legge til Google AdSense-annonsene på WordPress-nettstedet ditt, må du først vite hvor du vil at annonsen din skal vises. Du kan vise det i sidefeltene, i innholdet ditt eller hvor du vil. Det vanligste stedet å vise annonsen er sidefeltet på nettstedet ditt.

Du kan vise annonsene dine i sidefeltene ved å gå til Utseende »Widget i WordPress admin-dashbordet. Dra og slipp nå Tilpasset HTML widget til riktig widget-område og lim inn Google AdSense-koden din der inne.

Når du er ferdig, klikker du på Lagre og du er ferdig.

Hvis du vil ha mer kontroll over måten du viser og administrerer annonsene dine, kan du prøve å bruke en plugin for annonseadministrasjon på nettstedet ditt. AdSanity-pluginen er den beste blant disse programtilleggene.

Legge til Google AdSense-annonser på nettstedet ditt: vanlige spørsmål

1. Hva er den beste AdSense-størrelsen

Å velge en god størrelse for annonsen din er en av de viktigste faktorene hvis du virkelig ønsker å optimalisere den for maksimal fortjeneste. Noen av de mest brukte størrelsene er 336 × 280 og 300 × 250. Disse størrelsene passer godt på tvers av alle skjermstørrelser og har også den beste betalingsraten.

2. Kan du klikke på dine egne Google AdSense-annonser?

Selv om det er fristende å klikke på dine egne annonser eller anbefale venner og familie å gjøre det, må du huske at dette vil få Google til å forby deg fra programmet.

3. Hva er det beste AdSense-plasseringsområdet?

Når det gjelder plassering, velg det området der besøkende vil være mer oppmerksom på. På den måten kan du maksimere klikk og tjene mer. På den måten anbefales det å plassere annonsene dine i innholdsområdet mellom tittelen og innholdet.

4. Hva er muligens den beste klikkfrekvensen i Google AdSense?

CTR i Google AdSense er forskjellig for forskjellige nettsteder avhengig av ulike faktorer som nettstedets emner, målgruppens type, annonseplassering på nettstedet ditt, etc. Du kan ikke virkelig bestemme en ideell CTR for Google AdSense fordi det ikke er noen måte å finne ut av klikkfrekvensene for andre nettsteder.

5. Hvorfor blir Google AdSense-applikasjonen avvist?

Hvis AdSense-søknaden din blir avvist, betyr det at nettstedet ditt ikke oppfyller vilkårene og programretningslinjene til AdSense. Forsikre deg om at du leser dem for å sikre at nettstedet ditt oppfyller alle kravene før du søker på programmet.

Bortsett fra det, basert på hvor du befinner deg geografisk, anbefales det at nettstedet ditt må være minst 6 måneder gammelt, og at du som søker må være 18 år eller over.

Så det er det. Vi håper denne artikkelen er nyttig for deg. Det kan også være lurt å sjekke ut de beste Google AdSense-alternativene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map