Hvordan legge til SSL og HTTPS i WordPress (trinn for trinn)

legg til ssl og https i wordpress


Vil du installere et SSL-sertifikat på WordPress-nettstedet ditt? Installering av et SSL-sertifikat forteller de besøkende at de har en sikker tilkobling. Med det kan du fremme tillit til nettstedet ditt blant de besøkende.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du legger til SSL og HTTP på nettstedet ditt.

Hva er SSL og HTTPS?

SSL (Secure Sockets Layer) er et industristandard sikkerhetstiltak som oppretter en kryptert kobling mellom de besøkende ‘nettlesere og nettstedet ditt. Bruk av SSL og HTTPS sikrer at all data som overføres mellom besøkende og deg forblir kryptert. Enkelt sagt muliggjør SSL en sikker forbindelse mellom deg og besøkende for å sikre at bare autoriserte personer kan få tilgang til informasjonen som sendes inn på nettstedet ditt.

ssl sertifikat

Når du installerer et SSL-sertifikat på nettstedet ditt, blir nettadressen til nettstedet ditt forhåndsinnstilt med https, i stedet for http. I tillegg vises også et lite grønt hengelåsikon som signaliserer for besøkende at de har en sikker tilkobling.

Hvorfor trenger du SSL og HTTPS?

Mange nettstedseiere antar feil at SSL bare er for nettsteder som aksepterer online betalinger. Realiteten er: HVER nettsted trenger et SSL-sertifikat.

Nedenfor er noen fordeler med å bruke SSL og HTTPS på nettstedet ditt:

1. Nettstedets ytelse

Det er rapportert at nettsteder levert over HTTP / 2 klarer seg 50-70 prosent bedre enn nettsteder over HTTP / 1.1.

For å kunne dra nytte av HTTP / 2, må nettstedet ditt kjøre over HTTPS på grunn av nettleserstøtte.

2. SEO-rangering

Google bruker SSL som rangeringssignal i søkeresultatene. Det betyr at ved å installere SSL på nettstedet ditt, er sjansen bedre for deg å ha en høyere plassering i søkeresultatene enn konkurrentene dine som ikke installerte SSL..

3. Tillit og sikkerhet

De visuelle signalene som vises i den besøkende nettleseren som en del av SSL-sertifikatet, kan virke små. Imidlertid er det mange av de besøkende som leter etter disse tillitstjenestesignalene før de deler privat informasjon med deg på nettstedet ditt.

Studier viser faktisk at 77% av besøkende på nettstedet ditt er bekymret for at dataene deres blir oppfanget eller misbrukt på nettet. Og 90% av de besøkende er mer sannsynlig å stole på et nettsted hvis det viser sikkerhetsindikatorer.

Å legge til SSL er den beste måten å fremme tillit til nettstedet ditt og oppmuntre kundene dine til å dele sensitiv informasjon med deg uten å måtte bekymre deg for et sikkerhetsbrudd.

Bruke SSL på ditt WordPress-nettsted

For å installere SSL på nettstedet ditt, må du kjøpe et SSL-sertifikat.

Et SSL-sertifikat koster vanligvis rundt 49,99 dollar, men hvis du bruker Bluehost som vertsleverandør, vil du få et gratis SSL-sertifikat, pluss et gratis domenenavn, sammen med kjøpet av ditt webhotell. Til sammen koster kjøpet bare 2,75 dollar per måned.

Klikk her for å gjøre krav på dette eksklusive tilbudet fra Bluehost »

Alternativt kan du kjøpe SSL fra leverandører som Godaddy.

Etter å ha kjøpt et SSL-sertifikat, kan du be hostingleverandøren din om å installere det for deg.

Slik konfigurerer du WordPress for å bruke SSL og HTTPS

Hvis du bruker et nytt nettsted, må du oppdatere http med https i nettadressen til nettstedet. For å gjøre dette, gå til Innstillinger »Generelt og oppdater WordPress-adresse- og nettstedsadressefeltene.

Hvis du legger til SSL til det eksisterende nettstedet ditt, må du omdirigere all HTTP-forespørsel til HTTPS. Alt du trenger å gjøre er å legge til følgende kode i din .htaccess-fil, som du kan finne i rotkatalogen din.

RewriteEngine On
RewriteCond% {SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^ (. *) $ Https://www.yoursite.com/$1 [R, L]

Sørg for å erstatte eksempel.com med nettadressen til nettstedet.

Hvis du er på en Nginx-server, må du legge til følgende kode i stedet:

server {
hør 80;
servernavn ditt nettsted.com www.yoursite.com;
retur 301 https: //yoursite.com$request_uri;
}

Hvis du også ønsker å implementere SSL og HTTPS på WordPress admin-området eller påloggingssidene, må du konfigurere SSL i wp-config.php-filen. Bare legg til følgende kode over “Det er alt, slutt å redigere!” linje i wp-config.php-filen:

definere (‘FORCE_SSL_ADMIN’, sant);

Slik konfigurerer du SSL og HTTPS på spesifikke sider

Hvis du av en eller annen grunn bare vil bruke SSL på bestemte sider på nettstedet ditt, må du installere plugin-modulen WordPress HTTPS (SSL).

Etter å ha installert plugin-modulen, kan du finne HTTPS-menyen i WordPress admin-dashbordet.

ssl plugin

I SSL-vertsfeltet, må du oppgi domenenavnet ditt.

Imidlertid, hvis du bruker et delt SSL-sertifikat, må du oppgi vertsinformasjonen i stedet for domenenavnet ditt.

Hvis du bruker en ikke-tradisjonell SSL-vert med en annen port, kan du spesifisere portinfo i Port-feltet.

Hvis boksen Tving SSL-administrasjon er avmerket, tvinger plugin-modulen WordPress til å bruke HTTPS på alle administratorområdesidene.

Det neste alternativet er Force SSL Exclusive. Merk av for denne boksen vil bare bruke SSL på sider der du har merket av for Force SSL-alternativet. All annen trafikk går til vanlig HTTP-url.

Dette er et godt valg hvis du vil bruke SSL på bestemte sider som handlekurv, kasse, kontosider osv. Når dette alternativet er aktivert i plugininnstillingene, kan du gå til bestemte sider der du vil bruke HTTPS.

velg spesifikke https

Velg deretter avkrysningsruten ved siden av Sikkert innlegg alternativ.

Det er det!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg å legge til SSL og HTTPS på WordPress-nettstedet ditt. Hvis du likte denne artikkelen, kan du også glede deg over artikkelen vår om må ha plugins for forretningsnettsteder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map