Hvordan lære treningskurs online (trinn for trinn)

hvordan du underviser i gymtimer på nettet


Ønsker å tilby kondisjonstimer på nettet?

Mens folk holder seg hjemme under denne pandemien, er det å tilby gymtimer på nettet en fin måte å hjelpe dem å holde seg i form og sunn. På den måten kan du lære praktiske hjemmeøvelser for å hjelpe dem med å kaste litt kilo og fett og bygge styrke.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan undervise i gymtimer på nettet, steg for steg.

Fordelene med undervisning i gymklasser online

Å ha et treningsnettsted kan ha flere fordeler. Her er noen av dem.

 • Nå ut til en stor brukerbase uavhengig av de geografiske grensene.
 • Få en solid passiv inntekt ved å tilby forskjellige medlemsnivåer, hver med en spesifikk pris.
 • Det er veldig nyttig i viktige tider som Covid-19-krisen når folk over hele kloden blir anbefalt å holde seg innendørs.

Når det er sagt, la oss nå se på hvordan du lager et nettsted for undervisning i gymtimer på nettet.

Trinn 1: Opprette et nettsted for Fitness / Gym Class

Det første trinnet er å sette opp et nettsted hvor du kan lage og selge gymtimer. Her er en veiledning som vil lære deg hvordan du lager et nettsted fra bunnen av.

Når nettstedet ditt er klart, er det på tide å velge et medlemskapsprogram.

Av hensyn til denne opplæringen bruker vi MemberPress-plugin. Det er en fantastisk plugin som er lastet med flotte funksjoner. Du kan bruke den til å godta betalinger, begrense tilgangen til treningsprogrammene dine, tillate nedlasting av programmer og gjøre mye mer.

Lær mer om MemberPress her.

Trinn 2: Installere og konfigurere MemberPress Plugin

Å bruke et medlemskaps-programtillegg, som MemberPress, er den beste måten å lage og selge digitale kondisjonskurs på nettet. Det lar deg begrense tilgangen til premiuminnholdet på nettstedet ditt for vanlige besøkende på nettstedet. Det lar deg skjule innholdet ditt bak en betalingsmur slik at ikke alle kan få tilgang til innholdet.

For å låse opp innholdet ditt trenger brukerne dine å kjøpe et medlemskap på nettstedet ditt. Alternativt kan du også lage gratis kurs i bytte mot e-postadressen deres.

Så fortsett og installer denne pluginen på nettstedet ditt.

Når installasjonen og aktiveringen er fullført, gå til MemberPress »Alternativer på venstre side av oversikten. Du vil se flere faner her.

MemberPress innstillinger

Hver fane tilbyr forskjellige alternativer for å tilpasse innstillingene. Du kan konfigurere innstillingene ved å gå til hver av disse sidene hver for seg.

Trinn 3: Legge til betalingsmetoder

Hvis du vil legge til en betalingsmetode, går du til betalinger fane. I begynnelsen ser du en tom side med en + tegn under betalingsmetoder. Klikk på den. Dette vil utvide siden med forskjellige alternativer. Klikk på rullegardinpilen under Inngangsport for å se betalingsalternativene.

Medlemspressbetalinger

Her ser du forskjellige alternativer som Autoriser.Nett, PayPal Standard, PayPal Betalinger Pro osv. Velg alternativet du vil legge til på nettstedet ditt. Når du er ferdig, klikker du på Oppdater for å lagre innstillingene.

Trinn 4: Opprette medlemsnivåer for klassene dine

Ved å legge til forskjellige medlemsnivåer, er det enkelt for deg å kategorisere kurset ditt i forskjellige prisplaner.

Gå til for å opprette et medlemsnivå MemberPress »Medlemskap» Legg til nytt.

Du kan nå begynne å opprette ditt medlemskap ved å legge til en tittel og en beskrivelse for medlemsnivået. På høyre side kan du angi en pris, faktureringstid og tilgjengelighetsperiode under Medlemskapsbetingelser.

MemberPress nivåer

Når du er ferdig, blar du nedover siden for å finne Valg for medlemskap. Her har du 4 forskjellige faner.

 • Registrering
 • Tillatelse
 • Prisboks
 • Avansert

I Registrering -fanen kan du konfigurere tekstknappen for registreringsknappen og ha muligheten til å aktivere en tilpasset takkemelding, angi om du vil sende en velkomstmelding til brukeren eller ikke..

Innstillinger for MemberPress innstillinger

Neste er Tillatelse fane. Her kan du velge hvem som kan kjøpe et medlemskap. Du har også muligheten til å sette opp en Ingen tillatelse beskjed.

MedlemPress tillatelse til medlemskap

Under Pris -fanen, kan du legge til prisene på medlemsnivået ditt. Du har også muligheten til å legge til fordeler ved å velge nivå osv.

Legg til nytt medlemskap

Til slutt, med Avansert -fanen, kan du legge til URL for medlemskap, vilkår for medlemspriser, osv.

Så avhengig av dine behov kan du bruke disse alternativene til å tilpasse innstillingene.

Trinn 5: Legge til tilgangsregel

Å legge til en tilgangsregel er en fin måte å begrense tilgjengeligheten til klassene dine for bestemte brukere. For å legge til Tilgangsregler, gå til MemberPress »Regler» Legg til nytt.

Du kan holde tilgjengeligheten til alt innholdet ditt begrenset, eller velge et spesifikt innhold. Hvis du vil slippe innholdet ditt i deler, er det også mulig. Du kan gjøre det ved å rulle lenger ned på skjermen og velge alternativene under Drip / Utløps .

Drypp MemberPress

Når du har lagt til reglene, kan du lagre innstillingene. Nettstedet ditt er nå klart til å publisere innholdet.

Trinn 6: Legge til treningsstudioene dine for medlemmene

Gå til for å legge til et treningsstudio for brukerne dine Innlegg »Legg til nytt fra WordPress-oversikten. Legg nå til innholdet ditt ved hjelp av WordPress-redigereren. Hvis du er ny på WordPress Slik kan du legge til innholdet ditt inkludert mediefiler.

Gymklasse på nettet

Du kan også legge til kategorier, tagger, kjente bilder osv. I innlegget ditt. Når du har laget innholdet ditt, kan du bla nedover siden din og finne MemberPress Uautorisert tilgang seksjon.

Denne delen lar deg konfigurere hva dine uregistrerte brukere ser når de prøver å få tilgang til premiuminnholdet. Du kan vise dem en uautorisert melding, et spesifikt påloggingsskjema eller et utdrag.

Bare klikk på rullegardinmenyen og velg alternativene som passer best til dine behov. Når det er gjort, treffer du publisere -knappen for innlegget for å gå live. Du kan nå gå til Alle innlegg og sjekk liveinnlegget ditt. Basert på innstillingene våre vil dette innlegget være tilgjengelig for brukere som har kjøpt treningsnivået – 1.

MemberPress

Det er det. Nettstedet ditt er nå klart til å selge gymklassene online. Det kan også være lurt å bruke et godt fitness-tema på nettstedet ditt. Ta også en titt på hvordan du legger til en GRATIS BMI-kalkulator på nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map