Hvordan oppdage og stoppe AdBlocking i WordPress (trinn for trinn)

oppdage adblockere


Ønsker å oppdage og stoppe adblokkeringsprogramvare i WordPress?

Hvis du er en websideeier som bruker annonseinntekter til å støtte nettstedet ditt, kan adblockers være en viktig årsak til bekymring for deg.

Adblokkering eller annonsefiltrering er en populær teknikk som annonser på internett blokkeres eller fjernes slik at det ikke påvirker brukeropplevelsen.

Så hvis besøkende bruker denne teknikken, er det ingen måte at de vil se annonsene du viser på nettstedet ditt. Ved å gjøre det vil brukerne dine definitivt ha en uavbrutt nettopplevelse, men inntektene på nettstedet og strategi for vekst vil få en alvorlig mangel. Derfor er det viktig for deg å oppdage adblockere og hindre dem i å blokkere annonsene dine.

Hva gjør jeg for å blokkere annonsen som utgiver?

Som utgiver er det flere tiltak du kan gjøre for å sikre at adblokkeringsprogramvare ikke påvirker inntektsmodusen din. La oss se på noen av dem.

1. Gjør-ingenting-tilnærmingen

Tittelen sier selv hva du skal gjøre i denne tilnærmingen. Du gjør rett og slett ingenting og tærer på tapet ditt.

2. Passiv tilnærming

I denne tilnærmingen kan du be brukeren om å hvitliste nettstedet ditt og love dem med høykvalitets og ikke-påtrengende annonser. Selv om dette høres fint og enkelt ut, er det ingen sikkerhet for hvor vellykket denne tilnærmingen ville være.

Som et bedre alternativ kan du prøve å lage medlemskapssider og tilby betalte abonnementsplaner. Så brukerne dine kan abonnere på disse planene og glede seg over en annonse-fri sone og få tilgang til avansert innhold og ekstrafunksjoner også.

3. Aggressiv tilnærming

Denne trenger at du blokkerer alle brukere som bruker adblockere i nettleserne. Hvis noen av dem fortsatt vil ha tilgang til nettstedet ditt, må de deaktivere annonseblokkeringen slik at de kan fortsette videre.

Ved å bruke denne tilnærmingen kan du ende opp med å miste brukerne dine som kanskje aldri mer vil være interessert i å komme tilbake til nettstedet ditt. Så i stedet for å skremme dem bort ved å være så tøffe, vil vi anbefale deg å bruke den passive tilnærmingen i stedet.

Hvordan oppdage Adblock-brukere i WordPress

Selv om mange brukere aktivt har brukt adblockere, er det nok av plugins i WordPress-markedet som kan hjelpe deg med å oppdage denne programvaren. I denne opplæringen viser vi deg hvordan du kan omgå adblockere i WordPress på en trinnvis måte. På den måten bruker vi to av de mest populære programtilleggene.

  1. OptinMonster
  2. Adsanity

Men før vi viser deg hvordan du bruker disse programtilleggene, kan du gå til WordPress-oversikten og installere og aktivere begge programtilleggene. La oss nå sjekke ut hvordan du bruker dem.

Metode nr. 1. Registrering og målretting av AdBlocking-brukere med OptinMonster

OptinMonster er et av de mest populære blygenerasjonsverktøyene som hjelper deg å nå dine konverteringsmål og tjene penger på nettstedet ditt. Med denne appen kan du enkelt lage effektive popup-kampanjer for å trekke brukerens oppmerksomhet og oppnå konverteringsmålene dine. Lær mer om OptinMonster her.

En av nøkkelfunksjonene i dette verktøyet er de innebygde AdBlock-detektorene, som du kan identifisere alle enheter som har installert en adblocker. Men for å bruke verktøyet, må du først koble OptinMonster-kontoen til WordPress-nettstedet ditt.

For å gjøre det må du gjøre konfigurer din OptinMonster-konto. Dette er en betalt plan, så du må betale for den. Klikk på Kom i gang -knappen, og du vil se forskjellige prisplaner. For å kjøpe en plan, klikk på Kom i gang knapp. For å bruke AdBlock-deteksjonsfunksjonen, trenger du Vekst plan.

optinmonster-prising

I neste trinn skriver du inn detaljene og deretter utsjekk etter at du har utført betalingen.

Plugin-en du tidligere har installert, fungerer som en kontakt mellom de to. Så når installasjonen er ferdig, går du til WordPress-dashbordet og klikker på OptinMonster.

Klikk nå på Koble til kontoen din tab.

Dette vil omdirigere deg til en ny skjerm der du kan autorisere OptinMonster-kontoen. Klikk på Autoriser OptinMonster tab.

Et nytt vindu vil popup med alternativet til koble til ditt WordPress-nettsted. Klikk på denne fanen, så vil du være på dashbordet. Nå under OptinMonster, klikk på kampanjer »opprette ny kampanje.

optinmonster-kampanjer

Dette tar deg til OptinMonster-appen der du kan velge kampanje. Det er flere kampanjetyper tilgjengelig. Hvis du vil ta en passiv tilnærming, kan du gå for popup-kampanjetypen for lightbox. Hvis du vil aggressivt låse ut AdBlock-brukere, kan du bruke kampanjetypen Fullscreen.

OptinMonster-kampanjetyper

Deretter må du velge en mal. Du kan velge hvem som helst fra de tilgjengelige.

Deretter ser du en ny skjerm der du trenger å navngi kampanjen. Hvis du administrerer flere nettsteder, kan du også velge det du vil vise denne kampanjen. Når det er gjort, traff Begynn å bygge fanen for å fortsette.

Du kommer nå til å dra og slipp-byggherren der du kan designe kampanjen. Klikk på Ja Nei alternativet (som vist på skjermdumpen) til ja ved å klikke på det og deretter klikke på activate knapp.

optinmonster innstillinger

Nå i tekstdelen klikker du elementene enkeltvis og redigerer dem. Du kan legge til et bilde også hvis du vil.

For å legge til blokkering kan du bruke legg til blokk knappen på toppen. Når du er ferdig med å utforme kampanjen din, går du til Visningsregler fanen ved siden av Design knapp. Under den første regelen må du velge besøkendes adblock er aktivert.

Etter det blar du ned og setter innstillingene til hvilken som helst side.

Kampanjen din er nesten klar til å bli lagt ut. Det siste trinnet er å publisere den. Så gå til publisere knappen øverst. Du vil se en ny skjerm vises. På denne siden kan du slå statusknappen til å leve.

Gå tilbake til WordPress-oversikten og klikk på OptinMonster »Kampanjer. Du vil se kampanjen din vises her. Klikk på Rediger utskriftsinnstillinger link.

Forsikre deg om at du har sjekket Aktiver kampanje på stedet alternativ.

Og det er det. Kampanjen din skal begynne å vises på nettsteder for brukere som har aktivert adblokker.

Metode nr. 2. Oppdage og målrette AdBlocking-brukere med AdSanity

Adsanity er en strålende annonseadministrasjonsplugin for WordPress som også tilbyr en annonseoppdagelsesfunksjon med et tillegg. Dette tillegget oppdager adblocking-programvare og begrenser Adblock-brukere fra å få tilgang til nettstedet ditt til de deaktiverer adblocking. Plugin-en er superenkelig å bruke. Lær mer om Adsanity her.

Når du har aktivert plugin-modulen, går du til WordPress-oversikten og klikker på AdSanity »Innstillinger og klikk på kategorien Tillegg.

Du vil se flere tillegg her. Se etter Deteksjon av annonseblokker addon og klikk påMer informasjon fane. Du vil nå bli omdirigert til en ny side der du kan kjøpe en kopi av tillegget.

Når addon er installert på nettstedet ditt, gå til Adsanity »Innstillinger» Addons. Her i det første feltet legger du til innlegg og sider slik at advarselen vises på hele siden. I det neste alternativet velger du Advarsel Modal. Legg nå meldingen du vil vise, til Adblock-brukere som lander på nettstedet ditt. Til slutt, under alternativet Advarselsmodus, velger du Påbudt, bindende felt.

adsanity addon

Og det er det. Etter å ha gjort disse endringene, klikk på Lagre endringer -knappen, og du er god til å gå. Alle som besøker nettstedet ditt med en Adblocker installert, vil se meldingen du la til i innstillingene ovenfor.

Vi håper denne artikkelen var nyttig for deg. Hvis du vil vite om andre måter å tjene penger på å blogge, sjekk det ut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me