Hvordan opprette en Amazon Affiliate Store (trinn for trinn)

hvordan du oppretter en amazon tilknyttet butikk


Vil du legge til en Amazon-tilknyttet butikk med WordPress? Amazon er verdens største nettbutikk som hjelper tusenvis av selgere å selge produkter online over hele verden. De har et offisielt tilknyttet system som lar tilknyttede markedsførere som deg anbefale Amazon-produkter til nettstedets publikum og tjene en tilknyttet kommisjon.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du oppretter en Amazon-tilknyttet butikk med WordPress og tjener penger på nettet.

Hvordan Amazon Affiliate Store tjener penger

Amazon.com er verdens største e-handelsbutikk som selger millioner av produkter online over hele verden. De gjør det mulig for hvem som helst å selge på nettet ved ganske enkelt å oppgi produktene sine i butikken.

De Amazon Associates er et tilknyttet program av Amazon som betaler deg for å henvise til Amazon-produkter. Hvis en bruker kjøper et produkt fra henvisningen din, mottar du en provisjon.

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg hos Amazon Associates, velge produktene du vil markedsføre på nettstedet ditt, få en tilknyttet / henvisningslink til det produktets oppføring og markedsføre produktet gjennom den lenken på nettstedet ditt. Du får en provisjon når noen kjøper et produkt fra Amazon ved å klikke på den lenken.

Hvis du noen gang har drømt om å bygge en nettbutikk, men ikke har ressursene til å lage produkter og levere dem til kundens dørstokk, er det å skape en Amazon-tilknyttet butikk det beste alternativet for deg.

Alt du trenger å gjøre er å bli med Amazon Associates, etablere en nettbutikk med WordPress, finne relevante produkter du vil markedsføre, og liste dem i butikken din.

Amazon Affiliate Store-eksempler

Hvis du lurer på hvordan en Amazon-tilknyttet butikk vil se ut, kan du se på noen eksempler på Amazon-tilknyttede butikker for inspirasjon.

Eksempel 1. www.headphones.com

Eksempel 2. www.autoblog.com

Eksempel 3. www.home-designing.com

Å starte en Amazon Affiliate Store (trinn for trinn)

Mens det er hundrevis av e-handelsplattformer tilgjengelig på markedet, er den enkleste og rimeligste plattformen WooCommerce.

WooCommerce er en gratis e-handelsprogramvare som fungerer på toppen av WordPress. Det gir mer enn 30% av alle nettbutikker.

La oss se på hvordan du setter opp en Amazon-tilknyttet butikk med WooCommerce.

Trinn 1: Opprett en tilknyttet butikk med WordPress + WooCommerce

Bare hvilken som helst webside, for å bygge en eCommerce-butikk som spesifikt selger Amazon-produkter, må du eie et domenenavn og webhotell.

De samlede kostnadene for et domenenavn, SSL-sertifikat og WooCommerce-hosting kan virke som ganske mye når du starter med en ny nettbutikk. Den samlede kostnaden vil være rundt $ 13,99 per måned.

Heldigvis har vi forhandlet en avtale med Bluehost (en WordPress og WooCommerce anbefalt hostingleverandør) for våre brukere om å få et gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikat og en enorm rabatt på webhotell.

Bluehost WooCommerce

Det vil kutte ned de opprinnelige kostnadene til $ 3,95 / måned.

Klikk her for å gjøre krav på dette eksklusive tilbudet fra Bluehost »

For en detaljert trinn-for-trinn-guide, sjekk ut hvordan du oppretter en nettbutikk. Denne guiden vil hjelpe deg med å sette opp WordPress og WooCommerce for din Amazon-tilknyttede butikk.

Når du er ferdig med installasjonene, la oss gå videre for å registrere deg på en Amazon-tilknyttet konto.

Trinn 2: Bli med på Amazons tilknytningsprogram

For å få en Amazon-tilknyttet konto, kan du gå videre og registrere deg hos Amazon Associates.

I Amazon tilknyttet program nettsted, Klikk på Bli gratis nå knapp.

Amazon-tilknyttet program

Den tar deg til innloggingssiden. Du kan enten logge deg på din eksisterende konto eller registrere deg for en ny konto.

Påloggingsside for Amazon

Etter å ha logget inn, må du fullføre profilen din for å fortsette. Du må sende inn informasjon om betalingsmottaker og informasjon om nettstedet eller mobilappen din.

Merk: Når du sender inn detaljer, må du lese instruksjonene tydelig på hver side.

Amazon-profil

Når du er fullført, må du vente til søknaden din blir vurdert og godkjent av Amazon-tilknyttede selskaper.

Trinn 3: Installer en tilknyttet plugin

Før du legger til tilknyttede koblinger til ditt tilknyttede nettsted til Amazon, trenger du en plugin, for eksempel Pretty Links som lar deg administrere alle tilknyttede lenker på et enkelt sted i WordPress-dashbordet..

Pretty Links Pro

Hver gang du ønsker å endre en tilknyttet kobling, trenger du ikke grave dypere inn på nettstedet ditt og endre alle disse nettadressene manuelt. I stedet gjør du det ganske enkelt i PrettyLinks-panelet, som automatisk vil endre alle de publiserte URL-ene.

Denne pluginen hjelper deg også å skjule tilknyttede lenker som du markedsfører på nettstedet ditt.

Tilknyttede lenker er vanligvis lange, stygge nettadresser som denne:

http://example.com/products/?product_id=123&affiliate_id

Pretty Links hjelper deg å kappe slike tilknyttede lenker og gjøre dem kortere og penere:

http://www.yoursite.com/refer/productname

Trinn 4: Legg Amazon-produkter til butikken din

Det er enkelt å legge til Amazon-tilknyttede produkter til din WooCommerce-drevne nettbutikk.

Det første du trenger å gjøre er å gå til Produkter »Legg til nytt -siden i WordPress-nettstedets administratorområde. Begynn med å legge til en tittel og en full beskrivelse av det nye produktet.

Legg til nytt Amazon-tilknyttet produkt

Når du er lagt til, blar du ned til Produktdata seksjon. I rullegardinlisten for produkttype velger du Eksternt / tilknyttet produkt.

Velg produkttype

Etter det må du legge til URL-adressen til produktet.

Bare gå til Amazon Associates og søk etter produktet du vil liste på nettstedet ditt. Deretter må du klikke på Få lenke -knappen rett ved siden av det produktet for å få den tilknyttede URL-en.

Få produkt tilknyttet lenke

Gå videre og kopier denne nettadressen. Kom tilbake til produktsiden din i WordPress admin-område og lim inn URL-adressen i Produkt-URL felt.

Legg til Amazon produktlink

I henhold til vilkårene til Amazon Associates, bør du ikke legge til produktpriser manuelt. Du må la både ordinær pris og salgspris være tomme.

Når du legger til URL-adressen til produktet, blar du nedover for å legge til en kort og spesifikk produktbeskrivelse. Sørg for å være nøyaktig med ordene dine, da denne informasjonen vises på butikkens forside og i søkeresultatene for brukere.

Produktbeskrivelse

På høyre side av skjermen kan du stille inn hovedproduktbildet og legge til produktgalleribilder. Hovedbildet vises på butikksiden, og galleribildene vises når brukeren åpner produktet for full visning.

Merk: Amazon lar deg legge til dine tilpassede produktbilder som hoved- og galleribilder. Det er ikke nødvendig å legge om de samme bildene som er tilgjengelige på Amazon.com

Legg til produktbilde

Når du er ferdig med å legge til all produktinformasjon og bilder, kan du gå videre og klikke på publisere -knappen for å se produktene på nettstedet ditt.

For å legge til flere produkter, kan du gjenta denne prosessen og besøke Amazon-tilknyttede butikken for å se alle produktene som er oppført på butikksiden.

Amazon-tilknyttet produktside

Det er i din beste interesse å fortsette å legge til mer relevante produkter ofte til din Amazon-tilknyttede butikk. På den måten pleier de vanlige besøkende å komme tilbake til nettbutikken oftere. Du kan også be brukere om å legge igjen tilbakemeldinger og anmeldelser, som er den beste måten å legge sosialt bevis på nettstedet ditt og overbevise brukere om å gjøre et kjøp.

Det er det!

Amazon-tilknyttede butikken din er nå live, og du kan begynne å tjene penger online ved å selge flere produkter. Du må imidlertid utvide rekkevidden til nettbutikken din for å få flere besøkende og kunder.

Trinn 5: Spor tilknyttede lenker i Google Analytics

Mens Amazon Associates lar deg spore hvilket produkt som gir best resultater i din tilknyttede butikk, for de beste resultatene, kan det være lurt å spore hvilke lenker folk klikker mye og hvilken som ikke gjør det. For å gjøre det, må du installere Google Analytics på WordPress-nettstedet ditt med MonsterInsights.

MonsterInsights-affiliate-linker-sporing

MonsterInsights lar deg også aktivere sporing av tilknyttede lenker på nettstedet ditt.

Her er noen fordeler med sporing av tilknyttede lenker:

 • Du kan finne ut nøyaktig hvordan brukere samhandler med tilknyttede koblinger. Analyser hvor folk klikker mest.
 • Finn ut hvilke koblinger som fører til flest konverteringer, og fokuser på dem.
 • Se hvilke sider som leder mest tilknyttet salg og optimaliser dem for mer inntekter.

Beste praksis for Amazon Affiliate Store

1. Diversifiser inntektene dine
Nå som nettstedet ditt er satt opp, kan du diversifisere inntektene dine ved å selge dine egne e-handelsprodukter til butikken din. Du kan også markedsføre produkter fra andre tilknyttede programmer.

2. Ikke dupliser innhold fra Amazon
Amazon har en streng innholdspolicy, så du har ikke lov til å kopiere innhold direkte fra Amazon. Ofte, eiere av Amazon-tilknyttede butikker, henter produktbildene fra produktprodusentens nettsted og lager egne beskrivelser og annet innhold.

3. Vis ditt tilknyttede partnerskap
For å overholde forskjellige internasjonale lover, må du oppgi tilknyttede partnerskap på nettstedet ditt. For referanse, kan du sjekke IsItWPs FTC-avsløringsside.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvordan du oppretter en Amazon-tilknyttet butikk med WordPress + WooCommerce. Det kan også være lurt å sjekke ut vår nybegynnerguide for tilknyttet markedsføring.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map