Hvordan sende inn et skjema uten sideoppdatering i WordPress

send inn et skjema uten sideoppdatering


Vil du forhindre at siden din blir oppdatert når en besøkende sender inn et skjema? Som standard lastes hele siden på nytt ved å klikke på skjema-innsendingsknappen. Og det er da dataene som er lagt inn i skjemaet blir overført og lagret på serveren.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du aktiverer innsending av Ajax på WordPress-skjemaene dine og forhindrer at siden lastes inn på nytt.

Hvorfor aktivere Ajax-skjemainnsending i WordPress

Ajax-skjemainnlevering er spesielt nyttig hvis du vil legge inn et skjema i en modal popup. Uten at AJAX-skjemainnsending er aktivert, ville hele siden må oppdateres, noe som fører til at popup-vinduet lukkes. På den måten kan brukere gå glipp av den viktige bekreftelsesmeldingen som holder dem engasjert.

Når AJAX-skjemainnsending er aktivert, kan brukerne dine se bekreftelsesmeldingen når skjemaet ble sendt inn på samme side uten å laste det inn på nytt.

ajax-skjemainnleveringer

For å aktivere innsending av ajax-skjema på ditt WordPress-nettsted, anbefaler vi WPForms, den beste formen plugin for WordPress.

Trinn 1: Opprette et nytt skjema

For å begynne å lage skjemaet ditt, må du først installere WPForms-pluginen på WordPress-nettstedet ditt.

Ikke sikker på hvordan? Ikke noe problem. Du kan hoppe over til guiden vår om hvordan du installerer en WordPress-plugin for å få alt sortert.

Når plugin-en er installert og aktivert, går du til WordPress-dashbordet og naviger til WPForms »Legg til nytt. Du blir nå omdirigert til en side der du kan velge en mal for skjemaet.

WPForms tilbyr 7 forskjellige formmaler å velge mellom. La oss velge Enkelt kontaktskjema alternativet for denne opplæringen og legg deretter til et filopplastningsfelt til skjemaet.

WPForms skjemaoppsett

Du vil nå se skjemabyggeren på skjermen din. På venstre side av skjermen har du Legg til felt og Feltalternativer fane. Du kan bruke disse kategoriene til å konfigurere kontaktskjemaet.

slett et felt fra wpforms

WPForms gjør det enkelt for deg å legge til felt i skjemaet ditt med dra og slipp. Du kan også endre plasseringen av feltene ved å dra og slippe. Hvis du vil fjerne et felt, er det også enkelt. Bare hold markøren over det uønskede feltet, og klikk på slette ikonet som vises øverst til høyre i feltet.

Under Feltalternativer -fanen, kan du endre feltets etikett, endre formatet på navnefeltet, endre skriftstørrelse og aktivere eller deaktivere etiketter og undermerk. Du har også et alternativ for å aktivere betinget logikk alternativ.

Når du er ferdig med å opprette skjemaet ditt med skjemabyggeren, klikker du på lagre -knappen, så endringene dine forblir intakte.

Nå som vi har laget et enkelt kontaktskjema, la oss legge til filopplastingsfunksjonen til det.

For å legge til en filopplastningsfunksjon, er alt du trenger å gjøre å klikke på File Upload-feltet i det venstre panelet. Alternativt kan du dra skjemafeltet Last opp fil og slippe det til ønsket sted i skjermbyggeren.

skjema for opplasting av fil

Trinn 3: Aktiver innsending av Ajax-skjema

Når endringene er lagret, klikker du på innstillinger -fanen på venstre side av sidebyggeren. Du vil se flere alternativer her. Gå til Generell alternativ. Under dette vil du se en rekke felt. Her kan du endre navnet på skjemaet ditt, legge til en skjemabeskrivelse, endre knappeteksten osv.

Hvis du blar lenger ned på skjermen, vil du se noen få avmerkingsbokser. Du kan merke avkrysningsruten som sier Aktiver innsending av Ajax-skjema. Fullfør prosessen ved å klikke på Lagre -knappen øverst til høyre på skjermen.

aktiver innlevering av ajax-skjema

Gå nå til Melding under fanen Generell fane. Dette alternativet vil varsle deg hver gang noen sender skjemaet ditt. Så i det første feltet skriver du inn e-postadressen til administratoren eller den som har ansvaret for å motta e-postene. Du kan også oppgi e-postemnet, avsenderens navn, mottakerens adresse og en egen melding.

Når du er ferdig, må du lagre endringene. Du kan også angi en bekreftelsesmelding som besøkende vil motta etter at de har trykket på send-knappen.

bekreftelsesinnstillinger for opplasting av skjema

Trinn 4: Publisere skjemaet ditt med Ajax Submission

Det siste trinnet er å publisere skjemaet som er aktivert for Ajax-innsending på nettstedet ditt. Gå til siden der du vil at skjemaet skal vises.

Du kan starte med å gå til Sider »Legg til nytt på WordPress-oversikten. Legg nå en tittel til siden din. På tekstredigereren på siden din klikker du på Legg til skjema alternativ. Et nytt vindu dukker opp på skjermen din.

wpforms innebygd form

Klikk på rullegardinpilen og velg skjemaet som nettopp ble opprettet. Klikk nå på Legg til skjema knapp. Du vil se den innebygde koden gjenspeiles i tekstredigereren på siden din. Du kan sjekke hvordan skjemaet ser ut ved å klikke på Forhåndsvisning -knappen på høyre side av skjermen.

Du kan deretter klikke på publisere for å endelig la skjemaet gå ut.

Det var enkelt, ikke sant?

Det kan være lurt å spore antall knappeklikk som kontaktskjemaet ditt mottar. For å gjøre dette, sjekk guiden vår på sporingslenker og knappeklikk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map