Hvordan sette opp Shopify med WordPress (trinn for trinn)

hvordan integrere shopify med wordpress


Lurer du på hvordan du kan integrere Shopify med WordPress? For WordPress nybegynnere kan det virke vanskelig å gjøre WordPress-nettstedet ditt til en nettbutikk, men det er det ikke. Å starte en nettbutikk er enklere enn noen gang før med Shopify og WordPress. Hvem som helst kan bygge en vakker nettbutikk på kort tid og begynne å selge med en gang, uten å vite noe om kode.

Så er du klar til å bygge din egen nettbutikk og begynne å selge umiddelbart?

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du integrerer Shopify med WordPress, steg for steg.

Hvorfor integrere Shopify med WordPress?

WordPress tilbyr flere eCommerce-plugins, som WooCommerce, for å hjelpe deg med å starte en nettbutikk.

Kanskje lurer du på hvorfor du bør velge Shopify fremfor de andre eCommerce-programtilleggene? Nedenfor er noen fordeler med å bruke Shopify som din butikk:

 • Brukervennlighet : Det er mye enklere å komme i gang med Shopify enn å bruke native WordPress eCommerce-plugins. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg på en konto hos Shopify for å få din nettbutikk i gang. Du trenger heller ikke å bekymre deg for nettstedets hastighet eller sikkerhet, fordi Shopify tar seg av alt dette for deg.
 • Redusert overhead: Shopify er en skybasert løsning, slik at du ikke vil oppleve trafikkavbrudd når bedriften vokser. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å gå tom for serverressurser og oppgradere til dyrere WordPress-hosting.
 • Enkel integrering av sosiale medier: Å integrere nettbutikken din med sosiale medier er viktig for å markedsføre virksomheten og produktene dine. Shopifys app store gjør det enkelt. De har apper for å integrere Instagram-feeden din på nettstedet ditt, legge til knapper for deling av sosiale medier og mer. Alt du trenger å gjøre er å laste ned appene du velger, uten koding nødvendig.
 • Bedre alternativer for handlekurv: Shopify tilbyr innebygde betalingsalternativer slik at du øyeblikkelig kan ta betalinger fra Visa, Mastercard, Discover og American Express. De tilbyr også flere betalingsportaler som PayPal, og de vil automatisk beregne fraktpriser og skatter for deg slik at du enkelt kan sende til hvor som helst i verden.

I slekt: 6 beste e-handelsplattformer for multivendor markedsplasser

Hvem bør bruke Shopify med WordPress?

Shopify er et godt valg for både å selge nybegynnere og erfarne selgere. Men Shopify er spesielt bra for nybegynnere fordi det er mye enklere å bruke. I motsetning til WooCommerce, trenger du ikke installere noe, og du kan komme raskt i gang.

De har også lettfattelige prisplaner. Shopifys grunnleggende plan starter på $ 29 per måned. Du trenger ikke å bekymre deg for å bruke for mye penger på hostingplaner for e-handel og optimalisering for nettbutikken din. Med deres grunnleggende plan kan du minimere risikoen for å starte en nettbutikk. Når din online virksomhet vokser, kan du oppgradere planen din slik at den passer til dine behov.

Shopify er plattformen for deg hvis du vil ha en løsning som er fullstendig problemfritt og er ubegrensede når det gjelder skalerbarhet til din nettbutikk.

hvordan legge til shopify til wordpress

Hvis du fremdeles vil bruke WooCommerce med WordPress, kan du sjekke veiledningen vår: Hvordan lage en nettbutikk med WooCommerce – trinn for trinn.

La oss dykke ned i hvordan vi integrerer Shopify med WordPress.

Sett opp Shopify med WordPress – trinn for trinn

Å integrere Shopify med WordPress-nettstedet ditt er like enkelt som å legge inn kodebiten. La oss se på trinn-for-trinn-guiden nedenfor.

I slekt: Les vår komplette Shopify-anmeldelse.

Trinn 0: Start et nettsted på WordPress

Hvis du ikke allerede har et WordPress-nettsted, må du opprette et for å starte en nettbutikk med Shopify. WordPress er den mest populære nettstedbyggeren i verden, det er den beste plattformen for å starte et nettsted. Den kommer med en rekke innebygde funksjoner som hjelper deg enkelt å bygge et nettsted uten å måtte vite noe om kode.

Sjekk også ut denne artikkelen om hvorfor du bruker WordPress.

Det er flere trinn for å starte et nettsted på WordPress. Først må du velge et domenenavn for virksomheten din. Et domenenavn, eller URL, er nettstedets adresse online. Vi anbefaler å bruke domenenavngeneratoren vår for å finne det perfekte domenenavnet for nettbutikken din.

Deretter må du velge en webhotellvert. En webhotell er en virksomhet som tilbyr teknologiene og tjenestene et nettsted trenger å bli sett på internett. Det er her nettstedsfilene dine er lagret. Med andre ord, hvis domenenavnet er adressen din; webhotellet ditt er ditt hus.

Vi anbefaler at du bruker Bluehost for å sette opp nettbutikken din. Bluehost er en av de beste nettstedstjenestene som er tilgjengelige, og de tilbyr 1-klikk WordPress-installasjon slik at du kan lage din nettbutikk superrask.

start-a-nettside-Bluehost

Vi har forhandlet frem en avtale med Bluehost for å tilby brukerne våre et gratis domenenavn, gratis SSL og over 60% avslag på WordPress-hosting. Sjekk komplette detaljer på vår Bluehost-kupongside.

Klikk her for å gjøre krav på dette eksklusive tilbudet fra Bluehost »

Ikke fornøyd ennå? Les denne komplette Bluehost-anmeldelsen.

Hvis du vil ha mer detaljerte instruksjoner om hvordan du starter et nettsted på WordPress, kan du sjekke veiledningen vår om hvordan du lager et nettsted – trinn for trinn.

Når du har fått et domenenavn, et webhotell, installert WordPress og bygd nettstedet ditt, er du klar til å integrere Shopify og begynne å selge.

Trinn 1: Sett opp en Shopify-butikk

Det første trinnet for å integrere Shopify med WordPress er å sette opp en konto med Shopify. Gå over til Shopify-nettstedet. På hjemmesiden deres ser du et område der du kan oppgi e-postadressen din for å starte en gratis 14-dagers prøveperiode. Etter å ha skrevet inn e-postadressen din, trykk på Kom i gang knapp.

set-up-Shopify-konto

Deretter blir du bedt om å velge et passord for kontoen din og butikknavnet ditt. Når du er ferdig med å legge inn informasjonen, klikker du på Lag butikken din knapp.

hvordan å integrere-Shopify-med-WordPress

Deretter blir du bedt om å svare på et par spørsmål fra Shopify slik at de kan bli bedre kjent med dine behov. Klikk på rullegardinpilen for å velge svarene på spørsmålene, og klikk deretter på neste.

set-up-Shopify-med-WordPress

I det neste området vil du bli bedt om å fylle ut navn, adresse, telefonnummer og nettadresse. Når du er ferdig med å fylle ut denne delen, klikker du på Gå inn i butikken min knappen nederst på skjemaet.

sette opp-Shopify-konto

Deretter blir du omdirigert til hjemmesiden til Shopify-kontoen din. Shopify-butikken din er nå klar for deg.

Shopify-dashbord

Trinn 2: Konfigurer betalinger og forsendelse for din Shopify-butikk

For å godta betalinger fra kunder, må du sette opp betalinger for Shopify-butikken din. For å gjøre dette, klikk på innstillinger i nederste hjørne av hjemmesiden og klikk deretter på Betalingsleverandører.

Shopify-set-up-betalinger

Shopify-kontoen din blir automatisk satt opp for å motta PayPal-betaling med PayPal Express Checkout. Hvis du allerede har satt opp en PayPal-konto med e-postadressen du brukte til å opprette din Shopify-konto, bør du være klar til å godta betalinger. Hvis du ikke har en PayPal-konto, vil Shopify sende deg en e-post med instruksjoner om hvordan du setter opp en PayPal Merchant-konto for å kreve pengene dine.

Sjekk også: Beste WordPress PayPal-plugins.

For å kunne godta andre betalingsmåter fra kunder som kredittkort, må du klikke på Fullstendig kontooppsett for å gi Shopify mer informasjon om virksomheten din.

How-To-set-up-Shopify-betalinger

Du kan også velge å godta alternative betalingsmåter som BitPay og GoCoin også.

Det siste trinnet for å sette opp Shopify-butikken din slik at den er klar til å begynne å selge, er å konfigurere frakt. Klikk på innstillinger knappen igjen og klikk deretter på Shipping.

Shopify-Shipping-oppsett

Som standard vil fraktopprinnelsen bli satt til butikkadressen du skrev inn når du konfigurerte din Shopify-konto. Du kan redigere fraktopprinnelsen hvis du ønsker det ved å klikke på Endre fraktens opprinnelse knapp.

I dette området kan du også definere forsendelsessoner og priser for frakt til disse stedene. Hvis du ikke vet hvor mye du skal belaste for forsendelse, kan du kontakte ditt lokale postkontor for å få noen råd.

Trinn 3: Legg til produktene dine til Shopify

Deretter må du legge til produktene dine på Spotify-kontoen. For å legge til produktene dine, klikk på Produkter kategorien i menyen til høyre og klikk deretter på Legg til produkt.

legg til produkter for å handle

Fyll deretter ut all informasjonen om produktet ditt, inkludert navn / tittel på produktet, produktbeskrivelse, pris og mer. Last opp et høykvalitetsbilde av produktet ditt her også. Du kan også legge til produktet i en samling for å gjøre det enklere å finne i butikken din. Når du er ferdig med å fylle ut alle detaljene for produktet ditt, klikker du på Lagre knapp.

add-produkter-til-din-Shopify-konto

Gjenta dette trinnet for alle produktene du tilbyr.

Trinn 4: Velge din Shopify-prisplan

Nå som du har konfigurert det grunnleggende for Shopify-kontoen, må du velge en prisplan for å faktisk få nettbutikken i gang. Klikk på Velg en plan knappen i banneret nederst på skjermen.

Shopify-plan

Du vil da bli presentert for tre forskjellige planalternativer. Hvis du nettopp er i gang med å selge på nettet, anbefaler vi å velge Basic Shopify-plan for $ 29 per måned. Du kan alltid oppgradere planen din når du vil hvis du trenger flere funksjoner eller hvis nettbutikken din vokser raskt. Hvis du vil velge Basic Shopify-planen, klikker du på Velg denne planen knapp.

sette opp shopify med wordpress

Skriv deretter inn kredittkortinformasjonen din og trykk på Start plan knapp.

Kom i gang med Shopify i dag!

Nå er du klar til å begynne å tjene penger online med Shopify og ditt WordPress-nettsted.

Trinn 5: Bruke Shopify Buy-knappen

Nå er det på tide å integrere Shopify med WordPress-nettstedet ditt med Kjøp-knapper. Kjøp-knapper lenker til din Shopify-kasse, og de er inkludert i alle Shopify-planer. Kjøp-knapper lar deg selge produktene dine på nettstedet ditt eller i blogginnlegg. Du kan også bruke kjøpeknapper for å opprette en kasse-kobling for å sende til kunder i e-postmeldinger eller på sosiale medier. Langs e-postmeldinger kommer et salg CRM-verktøy inn
nyttig i å håndtere potensielle kunder og kundeforhold.

Hvis salgskanalen for kjøpsknapp ikke vises i salgskanal-delen av Shopify-administratoren din, må du legge den til. Klikk på for å legge til salgskanal for kjøpsknapp innstillinger og klikk deretter på Salgskanaler knapp.

legge shopify til wordpress med kjøp-knappen

Klikk på Legg til salgskanal knapp. Deretter vil du se en liste over tilgjengelige salgskanaler, bla nedover for å finne Kjøp-knapp kanal. Når du har funnet det, klikker du på det blå + knappen for å installere.

hvordan du installerer kjøpeknapp for å integrere shopify og wordpress

Etter å ha installert salgskanalen Kjøp-knappen, klikker du på Opprett kjøp-knapp knapp.

opprette shopify kjøpeknapp

Velg deretter produktet du vil opprette en kjøpeknapp for og klikk på Velg produkt knapp. Nå kan du konfigurere utseendet på kjøpeknappen. Du kan velge en mal, tilpasse knappefarge og tekst og handlingen som skjer når en kunde klikker på knappen. Når du er ferdig med å tilpasse utseendet til knappen din, klikker du på Generer kode knapp.

shopify produkt kjøpsknapp for wordpress

Neste trinn er å kopiere koden og legge den til på ditt WordPress-nettsted.

Trinn 6: Legg til Shopify-kjøpknapper på ditt WordPress-nettsted

Nå må vi legge til produktene dine på WordPress-nettstedet ditt, slik at du kan begynne å selge dem. Klikk på Kopier kode til utklippstavle for å kopiere koden du nettopp genererte for det produktet.

add-Shopify-produkt til wordpress

Du kan lime inn denne koden hvor som helst på nettstedet ditt der du vil at kjøpknappen skal vises. For eksempel kan du opprette en side på WordPress-nettstedet ditt for å vise kjøpeknappene. Lag siden på WordPress, navngi den, og lim deretter inn koden.

hvordan du legger til shopify kjøpsknapper til wordpress

Du kan også lime inn koden i blogginnlegg eller i WordPress-sidefeltet.

Det er det! Det er så enkelt å integrere Shopify med WordPress. Nå som du vet hvordan du legger til Shopify på WordPress-nettstedet ditt, tiltrekker du kunder og tjener massevis av salg på kort tid.

Ikke gå glipp av denne interessante sammenligningen mellom BigCommerce vs WooCommerce eller les på https://www.isitwp.com/shopify-vs-woocommerce/WooCommerce vs Shopify. Det kan også være lurt å sjekke ut vår komplette liste over Shopify-alternativer og konkurrenter.

Vi håper du likte denne artikkelen. Hvis du gjorde det, kan du se på artiklene våre om de beste WooCommerce-hostingene og 9 beste SEO-verktøy for å øke trafikken på nettstedet ditt, raskt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map