Hvordan spore tilknyttede lenker i Google Analytics (enkel måte)

Hvordan spore tilknyttede lenker i Google Analytics


Vil du lære hvordan du sporer tilknyttede lenker i Google Analytics? Ved å spore tilknyttede koblinger, kan du finne ut nøyaktig hvordan brukerne dine samhandler med dem på nettstedet ditt. Deretter kan du ved hjelp av de innsamlede dataene optimalisere koblingene dine for bedre konverteringer og inntekter.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du sporer tilknyttede lenker i Google Analytics i tre enkle trinn.

Hvorfor spore tilknyttede lenker?

Uten tvil er tilknyttet markedsføring en av de mest populære måtene å tjene penger på nettet. Hvis du har en god mengde regelmessig trafikk som kommer til WordPress-nettstedet ditt, kan du tjene en ryddig sum penger ved å legge til tilknyttede lenker på nettstedet ditt. Tilknyttet lenker er lenker til salgssider for andre menneskers produkter med tilknyttet ID-en. Så når folk kjøper produkter gjennom den koblingen, tjener du en viss provisjon.

Når du administreres riktig, kan markedsføring av tilknyttede selskaper gi deg gode flerårige inntekter. Vellykket tilknyttet markedsføring er imidlertid ikke mulig uten riktig data og analyse. Du trenger faktisk statistikk om hvordan brukerne dine samhandler med tilknyttede lenker for å optimalisere nevnte koblinger og for å kjøre markedsføringskampanjer tilknyttet..

Det er derfor du trenger å spore tilknyttede koblinger. Her er noen fordeler med sporing av tilknyttede lenker:

 • Få faktiske data om brukerinteraksjon: Du kan finne ut nøyaktig hvordan brukere samhandler med tilknyttede koblinger. Analyser hvor folk klikker mest.
 • Identifiser de mest lønnsomme koblingene: Finn ut hvilke koblinger som fører til flest konverteringer, og fokuser på dem.
 • Se de fleste konverteringssider: Se hvilke sider som leder mest tilknyttet salg og optimaliser dem for mer inntekter.

Kort sagt, sporing av tilknyttede selskaper hjelper deg å se hvordan brukere ser på og samhandler med tilknyttede koblinger. Det gir omfattende data som du kan optimalisere markedsføringsstrategier for tilknyttet selskap og maksimere inntektene dine.

Spore dine WordPress-tilknyttede lenker i Google Analytics

Google Analytics er den beste nettanalyseplattformen som er tilgjengelig på markedet. Det hjelper deg å spore hele nettstedstrafikken din og interaksjonene deres på nettstedet ditt. Som sådan er tilknyttet sporing bare en type beregning som Google Analytics sporer.

Selv om Google Analytics har muligheten til å spore et bredt utvalg av beregninger, er avansert sporing som tilknyttede koblinger og e-handelsrapporter litt vanskelig for nybegynnere å sette opp. Heldigvis er det en LETT måte å bruke Google Analytics i WordPress: MonsterInsights.

MonsterInsights

MonsterInsights er den mest populære WordPress Google Analytics-plugin på nettet. Det forenkler hele prosessen med å bruke Google Analytics i WordPress. Ved hjelp av MonsterInsights kan du konfigurere Google Analytics-tilknyttet sporing på bare 2 minutter.

Men før det, må du legge til og administrere tilknyttede koblinger ordentlig i WordPress. Så vi har delt denne opplæringen i tre trinn som gitt nedenfor:

Trinn 1: Administrere tilknyttede koblinger i WordPress ved å bruke ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates er det beste plugin-programmet for tilknyttet ledelse for WordPress. Det lar deg legge til tilknyttede koblinger fra ett sted i dashbordet, organisere dem etter kategorier og administrere dem effektivt. Det viktigste er at den lar deg kappe tilknyttede lenker (det vil si å transformere lange komplekse tilknyttede lenker til korte, vakre lenker).

Slik ser for eksempel en tilknyttet lenke normalt ut:

https://example.com/products/?product_id=123&affiliate_id

Nå kan du kappe lenken og gjøre den til kort som den merkede URL-en vist nedenfor:

http://www.yoursite.com/recommends/product-name

Den største fordelen med å administrere tilknyttede lenker med ThirstyAffiliates er at det lagrer tilknyttede koblinger i nettstedets backend, slik at du enkelt kan finne koblingene når som helst du vil legge dem til innholdet. De kan søkes etter navn.

For det andre forvandler cloaking lange, stygge tilknyttede lenker til pene lenker. Det får også tilknyttet lenker til å se ut som interne lenker som faktisk er eksterne. Dette forhindrer brukerne dine i å se direkte tilknyttede lenker og forbedrer sjansene dine for å få flere klikk.

Det beste av alt, ved å bruke en plugin for administrasjon av tilknyttede lenker, kan du enkelt spore tilknyttede koblinger i Google Analytics. MonsterInsights tilknyttet sporing bruker også tilkoblede lenker for sporing.

Så den første oppgaven din er å installere ThirstyAffiliates og legge til tilknyttede koblinger til grensesnittet. Det er enkelt å legge til og administrere tilknyttede koblinger ved hjelp av denne pluginen.

Hvis du trenger detaljerte instruksjoner, kan du sjekke veiledningen vår på hvordan du legger til tilknyttede lenker i WordPress med ThirstyAffiliates.

Etter at du har lagt til og administrert tilknyttede lenker med ThirstyAffiliates, er du klar til å sette opp tilknyttet sporing med MonsterInsights.

Trinn 2. Sette opp sporing av tilknytningspartnere i Google Analytics ved hjelp av MonsterInsights

Det er veldig enkelt å sette opp tilknyttet sporing med MonsterInsights. Det tar bare noen få klikk for å fullføre installasjonsprosessen.

For å komme i gang, må du gjøre det installer MonsterInsights på ditt WordPress-nettsted. Deretter kan du koble nettstedet ditt til Google Analytics ved å bruke MonsterInsights. Det er enkelt å konfigurere Google Analytics med denne pluginen.

Hvis du trenger detaljerte instruksjoner, er her vår trinn-for-trinn-guide for hvordan du konfigurerer Google Analytics i WordPress med MonsterInsights.

Etter at installasjonsprosessen er fullført, er du klar til å sette opp tilknyttet sporing.

Navigere til Innsikt »Innstillinger fra WordPress-oversikten og klikk deretter på sporing fanen øverst på siden. Gå deretter til Tilknyttede lenker kategorien i venstre oppgavelinje.

monsterinsights-agent-tracking-oppsett

Der ser du to felt:

1) Angi sti for interne lenker som skal spores som utgående lenker:

I dette feltet må du spesifisere banen for interne lenker som skal spores som utgående koblinger. Når du bruker et tilknyttet administrasjonsplugin som ThirstyAffiliates, vil tilknytningslenkene dine se ut som en intern lenke.

For eksempel kan tilknyttede selskaper se slik ut: http://yoursite.com/recommends/product-name

I eksemplet over ser lenken ut som en intern lenke, men den omdirigerer til en utgående lenke (dvs. en tilknyttet kobling). Og tilknyttede koblinger er kledd med / Anbefaler /.

Nå må du lime inn / Anbefaler / i dette feltet, slik at Google Analytics kan identifisere hvilke interne lenker som er tilknyttede lenker. Hvis du bruker flere prefikser, kan du skille dem med komma: / anbefaler /, / out /.

2) Etikett for disse koblingene:

Etiketten i Google Analytics-rapporten din lar deg identifisere hvor klikket kom fra. Du kan for eksempel legge til en etikett aff til tilknyttede lenker.

Når du har fullført disse to feltene, klikker du på Lagre endringer.

Det er det. Du er ferdig med konfigurering av sporing av tilknyttede lenker.

Trinn 3: Vise rapporter for sporing av tilknyttede lenker

Nå som du har satt opp tilknyttet sporing i WordPress med MonsterInsights, kan du være nysgjerrig på hvordan du kan se rapportene. Så, her er det!

Med MonsterInsights kan du se det viktigste analyserapporter rett innenfor WordPress-oversikten. Gå til for å se tilknytningsrapportene dine Innsikt »Rapporter» Forlag fra WordPress-oversikten.

affiliate-linker-rapporter-monsterinsights-dashboard-rapporter

Denne rapporten viser deg de 10 beste tilknyttede lenker for nettstedet ditt. Hvis du vil se mer enn det, kan du klikke på Vis alle tilknyttede linker-rapporten -knappen nederst i rapporten. Det vil omdirigere deg til Atferd »Hendelser Topphendelser i Google Analytics-kontoen din.

top-events-Ga-rapporter

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvordan du sporer tilknyttede lenker i Google Analytics.

Det kan også være lurt å se guiden vår om hvordan du oppretter en Amazon-tilknyttet butikk med WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map