Hvordan starte en abonnementsboksvirksomhet (trinn for trinn)

hvordan lage en abonnementsboks


Planlegger du å opprette en abonnementsboksvirksomhet?

Abonnementsboksen er en tilbakevendende forretningsmodell der kunder kan bestille en spesifikk nisje av produkter som leveres med jevne mellomrom.

En abonnementsboksvirksomhet understreker den unike opplevelsen den tilbyr til kunder i stedet for produktene som blir levert.

På forretningssiden gir det forutsigbare inntekter til selgerne i motsetning til tradisjonell e-handelsvirksomhet.

abonnementsboks

I denne forretningsmodellen pakkes produktene i esker i en assortert form. For eksempel vil en skjønnhetsboks inneholde forskjellige skjønnhetsprodukter som ansiktsvask, ansiktsmaske, fuktighetsgel, toner, etc. som tappes ut over en viss periode.

Populære eksempler på virksomheter med abonnementsbokser er skjønnhetsbokser, kjæledyrbokser, bleier, dagligvarer eller andre produkter som tømmer ut med jevne mellomrom.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du starter en abonnementsboks på en trinnvis måte. Men før det skal vi finne ut hvorfor du bør starte denne virksomheten.

Starter en abonnementsboksvirksomhet

Abonnementskassevirksomheter er for tiden etterspurt og bortsett fra nisjevirksomheter, har til og med e-handelsgiganter som Amazon hoppet på båndtvangen.

Ta en titt på noen få eksempler på virksomheter med abonnementsbokser.

1. NatureBox.com

abonnementsboks eksempel naturebox

NatureBox er et abonnementsbasert snack-selskap som har betjent kunder siden 2012. De er den ultimate ressursen for sunne og rene snacks inkludert adaptogenics, funksjonell mat og CBD-snacks.

2. BlueBottleCoffee.com

abonnementsboks eksempel bluecoffee

Blue Bottle Coffee er et abonnementsbasert kaffemerke basert i Storbritannia. De håndterer abonnement på kaffeklubber fra 22 land og tilbyr gratis verdensomspennende levering.

3. Amazon Prime

amazon prime abonnementsboks forretningseksempel

Amazon Prime er en betalt abonnementstjeneste som tilbys av Amazon som tilbyr kundene et bredt utvalg av fordeler som ellers ville være utilgjengelige, eller koster ekstra, for den typiske Amazon-kunden.

Å starte en abonnementsboksvirksomhet er en vinn-vinn for både deg og kunden din.

For kunder

Kundene dine vil elske denne forretningsmodellen på grunn av følgende årsaker.

 • convenience: De trenger ikke å bekymre seg for å gå tom for produkter som vanligvis tømmer på forutsigbare planer. (For eksempel bleier, eller kjæledyrføde osv.)
 • Billig: Siden bestillingen legges på et sett med produkter med jevne mellomrom, får kundene dem vanligvis til en billigere pris enn de vil betale dem individuelt.

For bedriftseiere

I motsetning til tradisjonell e-handelsvirksomhet, har en abonnementsboksvirksomhet mange fordeler.

 • Bedre lagerstyring: Beregning av varelager er mer nøyaktig fordi du allerede vet hvor mye ‘innesperrede’ kunder ønsket.
 • Prediksjon om bedre inntekter: Du har også fordelen med bedre inntektsforutsigelse. Dette hjelper deg med å lage en bedre investeringsplan.
 • Tilbud personlig tilbud: Du kan la brukere sammenstille produktene for dem. Uten tvil har tilpasning vist seg å øke kundelojaliteten og tilfredsheten.

La oss nå sjekke ut hvordan du bygger en abonnementsboksvirksomhet på en trinnvis måte.

Trinn 1: Bygge et nettsted for e-handel

For å starte en abonnementsboksvirksomhet, må du først kjøpe et domenenavn og webhotell.

Et domenenavn er adressen til nettstedet ditt, som IsItWP.com eller Google.com. Dette skriver kundene dine inn for å navigere til nettstedet for abonnementsboksen.

Når du starter, kan kostnadene for et domene og webhotell virke som ganske mye. Derfor anbefaler vi Bluehost, den anbefalte webhotellleverandøren av WordPress.org.

Bluehost WooCommerce

Bluehost tilbyr et gratis domenenavn, gratis SSL, ubegrenset webhotell, og alt annet du trenger for å få din nettbutikk i gang.

For mer informasjon, sjekk gjennomgangen vår på Bluehost.

Trinn 2: Installere WooCommerce-abonnementer

woocommerce-abonnementer

Hvis du har registrert deg for Bluehost ved å bruke lenken i trinn 1, har du allerede installert WooCommerce på verten, slik at du kan hoppe over dette trinnet. Ellers, gå foran og installer WooCommerce-plugin. Deretter installerer og aktiverer du pluggen for WooCommerce-abonnementer.

Dette er en av de beste programtilleggene for alle som er villige til å opprette en abonnementsboksvirksomhet. Med denne pluginen kan du enkelt lage en rekke abonnementer, både for fysiske eller virtuelle produkter. Det lar deg også opprette forskjellige abonnementsalternativer som produkt-av-måneden, ukentlig serviceabonnement eller til og med årlige fakturapakke for programvare.

Du har til og med muligheten til å legge til et registreringsgebyr, tilby gratis prøveversjoner eller angi utløpsperioder.

Trinn 3: Opprette abonnementskartjenesten

Nå som alle grunnleggende trinn er ivaretatt, er det på tide å begynne å opprette abonnementsboksen. For det på WordPress-oversikten WooCommerce »Produkter» Legg til nytt.

WooCommerce legger til nytt produkt

Her kan du begynne å legge til produktene dine. Legg til et produktnavn og bilde. Til høyre kan du også legge til en kategori. Etter å ha rulle lenger ned på skjermen, ser du et alternativ som heter Produktdata. Klikk på rullegardinpilen ved siden av og velg Enkelt abonnement alternativ.

produkttype, WooCommerce

Deretter kan du legge til prisen for produktet, salgspris, skatt og abonnementsinnstillinger.

Abonnementsinnstillinger, woocommerce for abonnement

Du kan følge den samme prosessen for å legge til flere produkter.

Trinn 4: Gruppere produktene dine

Neste trinn er å gruppere produktene dine. For det kan du gå til Produkter »Legg til nytt. Nå legg til Abonnementsboks som tittelen din. Du kan også legge til en beskrivelse her. Bla nå ned for å finne Produktdata alternativ. Og velg pilen fra rullegardinpilen Grupperte produkter alternativ.

grupperte produkter, abonnementsboksvirksomhet

Nå bruker du Koblede produkter -fanen for å legge til alle produktene du nettopp har lagt til. Bare skriv inn produktnavnet ditt med søkefeltet og velg det som skal legges til.

Abonnementsboks

Nå treffer publisere -knappen for å gjøre abonnementsboksen din live. Abonnementsboksen er nå klar for brukerne dine.

abonnements-box

Og det er det. Du kan nå begynne å selge produktene dine og tjene penger på en gjentagende basis.

Vi håper du fant denne guiden for å starte et abonnementsforetagn nyttig. Hvis du gjorde det. Det kan også være lurt å lære hvordan du oppretter et medlemskapsside.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map