Hvordan starte en online veiledningsvirksomhet med WordPress

Online veiledningsvirksomhet med wp


Vil du starte en online veiledningsvirksomhet med WordPress? Online veiledning blir sakte normen i utdanningsbransjen.

Med riktig WordPress-plugin, som Learndash, kan du enkelt starte en online veiledningsvirksomhet selv om du er en absolutt nybegynner.

I denne veiledningen viser vi deg hvordan du starter en online veiledningsvirksomhet (trinn for trinn).

Hvorfor starte online veiledning

La oss se på noen få fordeler med online veiledning.

 • Ingen geografiske begrensninger: Lær og lær fra hvor som helst i verden.
 • Sparer penger og tid siden både veileder og student ikke trenger å pendle for å delta i klassen.
 • Det er ekstremt nyttig i krisesituasjoner som krisetiden Covid-19 når mennesker over hele kloden med makt blir låst inne i hjemmene sine for å beskytte seg mot det dødelige viruset.

Trinn 1: Opprette et nettsted for online veiledning

Først ut, opprette en online veiledning nettsted med WordPress. For å opprette et nettsted, trenger du et domenenavn og webhotell.

Et domenenavn er URL-adressen som brukere vil skrive inn i nettleserne for å få tilgang til nettstedet ditt (for eksempel google.com eller isitwp.com).

Webhotell er der folk lagrer innholdet og filene på nettstedene sine.

Når en besøkende prøver å få tilgang til nettstedet ditt ved å skrive inn webadressen din (domenenavn), vil de bli ledet til nettstedfilene som er lagret på webhotellserveren..

Når du ønsker å opprette en ny webside fra bunnen av, kan de samlede kostnadene for domene og hosting virke som ganske mye.

Derfor har vi samarbeidet med Bluehost for å tilby brukerne våre et gratis domenenavn, gratis SSL og over 60% avslag på WordPress hosting.

opprette en webside på bluehost

For mer informasjon, sjekk hvordan du bygger en webside fra bunnen av.

Trinn 2: Installere og sette opp LearnDash LMS Plugin

Neste trinn er å installere LearnDash-plugin. LearnDash er et populært plugin-program for læringsstyringssystem (LMS) som gjør det enkelt å lage online-kurs med alle de kraftige funksjonene. Du kan bruke den til å lage kurs, spørrekonkurranser, leksjonsplaner og mye mer.

LearnDash LMS-plugin, lag online veiledningsside

Slik kan du installere en plugin på WordPress-siden din. Hvis du vil vite mer, kan du se på LearnDash-gjennomgangen vår.

Når plugin-en er installert og aktivert, gå til LearnDash LMS »Innstillinger» LMS-lisens. Her kan du oppgi e-postadresse og lisensnøkkel.

Learndash lisens

Klikk nå på Oppdater lisens knapp. Deretter går du til PayPal-innstillinger fane. I denne kategorien har du forskjellige alternativer. Bare fyll dem ut og klikk på Lagre -knappen til høyre på skjermen. Disse innstillingene vil hjelpe deg med å motta online betalinger fra brukerne dine.

PayPal-innstillinger

Dine grunnleggende innstillinger er riktig konfigurert. Nå kan du begynne å lage ditt online kurs. La oss se hvordan vi gjør det.

Trinn 3: Bruk LearnDash til å lage dine kurs

Gå til for å lage et kurs med LearnDash LearnDash »Kurs» Legg til nytt

Nå kommer du på en ny skjerm der du kan begynne å lage kurset. Du kan starte med å legge til en tittel på kurset. Når tittelen er lagt til, gå videre og legg til en beskrivelse for kurset.

Legg til kurs Learndash

Du kan også legge til et omtalt bilde som vil vises som et miniatyrbilde av kurset. Du har til og med muligheter for å legge til kategorier, koder osv. På kurset ditt.

Når du er ferdig, bytter du til innstillinger fane. Her ser du flere alternativer som:

 • Evne til å legge til kursmateriell som er synlig på hovedsiden
 • Legg til et kursbevis
 • Velg kurssynlighetsalternativer
 • Sett opp Tilpasset paginering og Tilpasset leksjonsrekkefølge

LearnDash-innstillinger

Ved å bla lenger ned, ser du alternativer for å velge hvordan du vil at brukerne skal få tilgang til kursmaterialet ditt.

Du kan enten gi tilgang til alle, kreve at brukere registrerer seg for å få tilgang eller gjøre den tilgjengelig bare for premiumbrukere.

LearnDash-innstillinger

Du kan også velge kursforutsetninger, poeng, utløp av tilgang og endre tilgangslistealternativene.

LearnDash-innstillinger

Når du er ferdig med innstillingene, klikker du på publisere -knappen for at kurset ditt skal være tilgjengelig for brukere.

Trinn 4: Legge til leksjoner på kurset ditt

Neste trinn er å lage leksjoner for kurset ditt. For å gå til Bygger fane. Her kan du lage nye leksjoner og spørrekonkurranser for kurset ditt. Klikk på Nye leksjoner å legge til en leksjon. Klikk på for spørsmål Ny quiz.

LearnDash-kurs og quizer

Du kan også legge til nye leksjoner ved å gå til LearnDash LMS »Leksjoner» Legg til nytt.

Leksjonene lærer seg

Dette vil ta deg til leksjonsredaktøren hvor du kan begynne å lage leksjonen. Du kan starte med å legge til en tittel og deretter opprette leksjonen akkurat som du ville opprette et normalt innlegg. Sett gjerne inn lenker og last opp multimediefiler.

Når leksjonen er opprettet, gå til innstillinger fane. Her kan du konfigurere utseendet på leksjonene dine og administrere brukertilgang.

Leksjonsinnstillinger, lærndash

Her kan du også planlegge timene.

Leksjonsplanlegger, lærndash

Når du er ferdig, lagrer du innstillingene ved å bruke Lagre utkast alternativ. Du kan også legge til flere emner til hvert av kursene og leksjonene dine ved å gå til Emner »Legg til nytt.

lærndash emner

Når du har laget leksjonene dine, kan du tilordne det til et kurs du allerede har opprettet. Du kan gjøre det ved å gå til innstillinger fanen på toppen av siden din.

Nå under Innstillinger for emnetilgang, ser du to alternativer. Du kan selvfølgelig klikke på rullegardinpilen under Tilknyttet kurs og velg deretter kurset du vil legge til emnet i. Du kan gjøre det samme for leksjoner også.

Trinn 5: Aktivere oppgaver med LearnDash

LearnDash lar deg også legge til oppgaver til kursene dine. Dette alternativet er tilgjengelig under Leksjoner »Innstillinger . Her kan du aktivere Oppdragsopplastinger. Dette vil utvide mange alternativer der du kan angi størrelsen på opplastingen, begrense antallet filopplastinger osv.

Assignmet-opplastinger

Når oppgaven er opprettet, kan du se dem på LearnDash »Oppgaver.

Trinn 6: Opprette sertifikater for brukerne dine

Neste trinn er å lage sertifikater for brukerne dine som kan tildeles etter endt kurs. Gå til for å opprette et sertifikat LearnDash »Sertifikater

LearnDash-sertifikater

Klikk nå på Legg til ny. Her kan du opprette sertifikater og tilpasse dem for å gjøre det mer attraktivt. Når du er ferdig, kan du knytte det til alle kursene du ønsker.

For å legge til et sertifikat på et bestemt kurs, gå til LearnDash »Kurs . Klikk nå på Endre innstillinger. Her har du muligheter for å legge til sertifikatene dine ved å klikke på rullegardinpilen og velge ønsket.

sertifikater

Trinn 7: Opprette medlemskapskurs

Nå som kurset er klart, kan det være lurt å lage et medlemsprogram for kursene dine. Ved å opprette et medlemsnettsted kan du gjøre kursene dine kun tilgjengelige for registrerte brukere. Du kan skjule premiuminnholdet ditt og la brukere låse dem opp med en nøkkel. Du får tilgang til denne nøkkelen bare når de kjøper et medlemskap på nettstedet ditt.

Dette er en flott måte å tjene tilbakevendende penger på din online veiledningsvirksomhetsside.

Du kan enkelt legge til medlemskap på nettstedet ditt ved å bruke MemberPress-plugin. Med denne pluginen kan du forvandle det vanlige nettstedet ditt til et medlemskapsside. Slik kan du installere MemberPress-plugin.

Når plugin-en er installert og aktivert, kan du begynne å bruke den til å konvertere det vanlige nettstedet til et medlemskapsside. Slik kan du legge til medlemskap med MemberPress.

Denne programtillegget tilbyr også betalingsfunksjoner og abonnementskontrollalternativer.

Det er det! Din online veiledningsklasse er nå klar. Var det ikke så enkelt? Hvis du vil selge flere produkter eller tjenester på nettstedet ditt, kan du sjekke ut hvordan du legger til en e-handelsbutikk på nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map