Hvordan utvide e-postlisten din RASKT! (23 sinnsykt enkle tips)

tips for å få flere e-postabonnenter


Leter du etter de beste tipsene for å utvide e-postlisten din? Som bedriftseier trenger du en liste med e-postadresser for å dele nyheter, avtaler, innhold og mer. Du trenger ekte abonnenter som samhandler med deg og iverksetter tiltak på e-postene dine.

I denne artikkelen vil vi dele 23 tips for å hjelpe deg med å få flere e-postabonnenter.

Før du kommer i gang, anbefaler vi å bruke en e-postmarkedsføringstjeneste som AWeber, MailChimp, Drip eller Constant Contact for dine e-postkampanjer..

Klar? Flott. Her er våre favorittips, basert på våre personlige erfaringer, for enkelt å utvide din e-postliste:

1. Opprett en Avslutt-intensjon-popup

Du har kanskje god trafikk, men visste du at over 65% av de besøkende aldri kommer til bloggen din igjen?

Det er ikke fordi de ikke vil besøke igjen, eller at bloggen din ikke er attraktiv nok. Den virkelige årsaken er at de kanskje aldri kan finne deg igjen. Hvis du derimot får dem til å abonnere på e-postlisten din, vil de definitivt høre fra deg og besøke bloggen din oftere.

Det er bra å ha en abonnementsboks, men hva vil du gjøre med de besøkende som drar uten å abonnere?

Det du trenger er Exit-Intent-teknologi. Det fungerer intelligent for å vise en opt-in popup for brukerne som er i ferd med å forlate bloggen din.

Exit Intent-teknologi i OptinMonster

For å opprette en Exit-Intent-popup, må du bruke OptinMonster, markedets beste blygenerasjonsverktøy. Bare registrer deg for gratis prøveversjon av OptinMonster og du kan oppgradere den etter behov.

Først må du gjøre det opprette en kampanje i OptinMonster. Deretter går du over til Visningsregler »Når skal kampanjen vises? »På avkjørselen side og aktiver visningsregel ved å klikke på statusvekslingen.

Aktiver visningsregel

Når du oppretter en Exit-Intent-popup, må du gjøre den attraktiv og fordelaktig, slik at besøkende vil dele e-posten sin. Prøv å gi dem et tilbud de ikke kan avslå. Som bringer oss til …

2. Del rabatter og tilbud

En optin kan forhindre besøkende fra å lukke siden ved å vise dem på en iøynefallende måte hva du har å tilby. Gi dem eksklusive rabatter og tilbud i retur for e-postadressen deres.

Ta en titt på hvordan restaurantens nettsted frister besøkende ved å tilby et gratis biffmåltid i bytte for påmelding:

Rabatt og tilbud for påmelding

Du kan legge til rabatter og avtaler i henhold til din nisje for å gjøre det relevant for bloggen din. Det er en fantastisk måte å konvertere forlate besøkende til abonnenter.

Med ubegrensede tilpasningsmuligheter av OptinMonster, kan du enkelt legge til et bilde og tekst i popup-avspillingsvinduet for å øke e-postlisten din.

3. Lag en 2-trinns optin

Lurer på hva en 2-trinns optin er?

Det er en enkel teknikk for å få de besøkende til å registrere seg på adresselisten din med et lite psykologisk slag. Du kan opprette denne typen optin ved å bruke OptinMonster.

Når kampanjen din er klar, må du gå til Vis regler »Når skal kampanjen vises? innstillinger og besøk MonsterLink ™ (On Click) -fanen for å aktivere den.

Etter det kan du kopiere koden og lime den inn på hvilken som helst side eller innlegg på bloggen din.

To-trinns optin

Det vil vise kampanjen med en knapp. Når brukerne klikker på knappen, vil de se kampanjen din og slippe e-postadressen deres for å fullføre prosessen.

Du bør følge denne trinnvise veiledningen på hvordan du oppretter en 2-trinns optin for e-postkampanjene dine for mer detaljert informasjon.

4. Legg til en attraktiv velkomstmelding

hvordan du utvider e-postlisten din - velkomstmelding

Førsteinntrykket av bloggen din skal være interessant og iøynefallende. Noen ganger kan en kraftig og attraktiv velkomstmelding være en flott kilde for å få e-postabonnenter.

Dette er spesielt nyttig når du publiserer en gjesteartikkel på en kjent blogg og ønsket å ønske leserne velkommen til bloggen din.

Du kan også tilby en god del i velkomstmeldingen din, og bruke en 2-trinns optin, slik at besøkende kan abonnere på adresselisten din når du er interessert i interessen.

5. Legg til en Optin og en CTA nederst i innleggene

De besøkende som leser blogginnleggene dine helt til slutt er spesielt viktige. De liker innholdet ditt så mye at de ikke spratt midt i artikkelen.

Nå er det riktig tidspunkt å få dem omgjort fra en forbipasserende besøkende til en vanlig leser. Du kan legge til en CTA på slutten av innlegget ditt for å be leserne legge inn e-posten deres.

OptinMonster lar deg legge til en widget med etterinnhold slik at leserne kan abonnere direkte fra bloggen din. På den måten trenger du ikke legge kampanjen manuelt til hvert blogginnlegg.

6. Lag blymagneter

En blymagnet ligner på et byttetilbud for besøkende på bloggen din. Du gir dem en gratis og nyttig ressurs, og de gir deg e-postadressene deres. Det er en velprøvd teknikk og hjelper deg med å utvide e-postlisten din.

Men hva hvis du ikke har noe å tilby de besøkende? Hva om du ikke har en eBok eller en gratis sjekkliste?

Ikke bekymre deg! Her er en enkel løsning: samle de mest populære bloggartiklene dine og konverter dem til en PDF-fil. Bare besøk Utskriftsvennlig og legg til nettadressen til en av artiklene dine. Klikk på PDF knappen og last den ned.

Du har nå en blymagnet å tilby besøkende, og du kan lage så mange du trenger. Enkel!

Deretter må du gå til OptinMonsters kampanjebygger og besøke Suksess fane. Derfra må du åpne blokker i menyen til venstre. Legg til en knappeblokk i suksessoptinene og gi den navnet Last ned nå.

Last ned suksess tema

Etter det, gå til Knapphandling for å legge til blymagneten URL. Det vil la brukerne dine laste ned ressursen rett etter at de har skrevet inn e-postadressen.

For mer informasjon, sjekk innlegget vårt på hvordan du kan levere en blymagnet mer effektivt.

7. Legg til blokkering av innhold

Innholdsblokkering er en annen fantastisk måte å utvide e-postlisten din raskt. Du kan blokkere deler av innholdet, og be leserne legge til e-postadressen deres og abonnere for å fortsette å lese innlegget.

Dette kan gjøres med, gjettet du det: OptinMonster.

For å begynne med, må du finne ut hvilke som er de mest populære artiklene på bloggen din med mest trafikk. For WordPress-brukere, MonsterInsights gjør en god jobb kl viser innleggene med høyest trafikk i dashbordet.

Hvis du ikke bruker WordPress, bare gå til Google Analytics og klikk på Atferd »Nettstedsinnhold» Landingssider. Det vil vise innleggene dine med høyest trafikk.

Deretter må du gjøre det opprett en kampanje etter inline eller inline. I kampanjebyggerinnstillingene må du gå til Optin »Blokkering av innhold.

Innholdsblokkering

Her kan du definere hvordan du vil blokkere innholdet for leserne dine.

Etter at de besøkende abonnerer, vil de kunne lese hele artikkelen og e-postlisten din vil vokse.

8. Bruk fargevariasjoner

e-postliste - bruk fargevariasjoner

Farger spiller en viktig rolle i å tiltrekke besøkende til kampanjen din. Fargene på popup, påmeldingsknapp, bilde, tekst osv. Er avgjørende. Ulike farger gir en annen effekt på betrakteren.

For OptinMonster-brukere er det veldig enkelt å endre fargene på nesten alle elementene som brukes i kampanjen. Du trenger bare å velge element, og det vil vise redigeringsalternativet på venstre side. Det lar deg velge hvilken som helst farge for elementene dine med det kraftige fargeblekkerverktøyet.

Du bør sjekke ut dette forskning på hvilke farger som konverterer de fleste abonnenter.

Det avhenger av konteksten til optin-skjemaet. Sørg for å velge farger med omhu og gjøre optin din interaktiv.

9. Del testen dine optins

Fortsetter du å bekymre deg for farger? Du kan sette hele kampanjen i en A / B-delt test for å se hvilken optin-form som fungerer best for deg.

Vi anbefaler å bruke Google Optimize, et gratis A / B-testing og personaliseringsprodukt av Google. Den lar deg enkelt gjennomføre eksperimenter for å se hva som fungerer best på nettstedet ditt. Det beste av alt er at Google Optimize er bygget oppå Google Analytics, slik at du kan begynne å bruke Analytics-dataene dine til å utføre A / B-tester og forbedre konvertering av dine optinformer med en gang.

Bruker MonsterInsights-plugin er den enkleste måten å koble Google Analytics og Google Optimize til ditt WordPress-nettsted. Med dens Google Optimaliser addon, kan du lage flere varianter av skjemaet ditt og enkelt gjennomføre A / B-delingstesting.

Google Optimaliser addon

Du bør sjekke ut denne guiden på hvordan A / B testformer og øke abonnenter for trinnvise instruksjoner.

10. Bruk utløsende ord for knapper

Du må legge til verdifull tekst for besøkende på CTA-knappene. Bruk av personlige ord kan være svært attraktiv.

For eksempel bør du bruke “Last ned min e-bok” i stedet for “Last ned e-bok”, eller “Start min gratis prøveversjon” i stedet for “Start gratis prøveversjon”.

Dette er bare et par grunnleggende eksempler for å lage mer personlige CTA-knapper for besøkende. Hvis du fremdeles ikke er sikker på om teksten, kan du dele A / B-testen med flere varianter av optinformene dine.

11. Legg til attester i Optin og CTA

Har du noen gang brukt attestene dine til noe annet enn å bare legge dem til en uttalelsesside?

Du kan vise disse uttalelsene i kampanjene dine og velge inn skjemaer for nye besøkende for å se hva andre brukere har sagt om deg. Det er en gjennomførbar metode, og fordelen er enkel: utvid e-postlisten din.

Har du ikke nok attester enn? Du kan også bruke tilbud fra kundene dine som du har mottatt i e-post om takknemlighet, eller en Tweet som berømmer arbeidet ditt. Bruk alt som sier noe bra om deg, eller produktene dine, for å berolige de besøkende … og de vil raskt bli abonnenter!

12. Bygg en destinasjonsside

Hva er en destinasjonsside?

Vel, en destinasjonsside er en enkel side på nettstedet ditt som alle andre sider. Du vil imidlertid legge til den målrettede e-postkampanjen på denne siden. Når de besøkende lander her, vil de synes det er viktig å abonnere før de fortsetter videre på nettstedet ditt.

En destinasjonsside er bygget for å sikre at publikum skal se fokusert innhold (dvs. e-postkampanjen din). Det er en testet og vellykket metode for å utvide e-postlisten din.

For raskt å bygge en destinasjonsside, kan du bruke en WordPress-landing page plugin på nettstedet ditt.

Du kan koble denne destinasjonssiden i dine betalte kampanjer på sosiale medier, e-postmeldinger, henvisningskilder og mer.

13. Legg til en kampanjelink i din e-postsignatur

Sender du mye e-post hver dag? Hvis du legger til lenken til den siste kampanjen din under hver e-post, vil du markedsføre kampanjen eksponentielt videre.

Etter å ha opprettet kampanjen din i OptinMonster, må du besøke Alternativer for publisering av kampanje og klikk på Delbart MonsterLink ™.

Delbare Monsterlinks

Nå har du et delbart MonsterLink ™ som du kan bruke hvor som helst for å dele kampanjen din, og en e-postsignatur er det perfekte stedet. Uansett hvilken e-postleverandør du bruker, er det et alternativ å opprette en e-postsignatur.

For Gmail-brukere kan du gå til Innstillinger »Generelt og se etter Signatur felt.

E-post signatur

Du kan legge til lenken for destinasjonssiden, kampanjesiden eller en hvilken som helst annen side som har en optin for lesere til abonnenter.

14. Ikke be om for mye informasjon

Du kan legge til så mange felt på opt-in-skjemaene du vil. Men trenger du faktisk all den informasjonen fra besøkende? Vanligvis er en e-postadresse nok til å få brukeren om bord.

Hvis du bruker OptinMonster, kan du bare fjerne tilleggsfeltene fra optinformene dine som ikke er nødvendige.

Skjul navnefelt

For eksempel, klikk på navnefeltet i den valgte skjermbyggeren din, og alternativene vises på venstre side. Du kan slå den av ved å klikke på veksleinnstillingen.

15. Legg til en Optin Link i Twitter Bio

En annen fin måte å markedsføre kampanjen din og utvide e-postlisten din er å legge til en delbar lenke i Twitter-biografen din. Du kan ha en god følge på Twitter, og folk vil se mer fra deg.

Bare rediger Twitter-biografen din og legg til en lenke til kampanjesiden din eller en populær artikkel med et tiltalende optin-skjema.

16. Opprett påmeldings-knappen for Facebook-side

Hver profesjonell virksomhet har en tilstedeværelse på Facebook. Det er et alternativ på Facebook-sider for å legge til en klikkbar kobling med standard knappetekst som Book Now, Contact Us, Sign Up, etc..

Registrer deg på Facebook-siden

Du kan vise denne knappen ved siden av Facebook Like-alternativet på bedriftssiden. Den lar deg knytte kampanjeadressen din med knappen. Du kan også kjøre betalte markedsføringskampanjer for denne påmeldingsknappen spesielt.

Facebook-fansen din trykker på knappen og melder seg på kampanjen.

17. Aktiver sosiale kontoer

Du kan bruke mye tid på flere sosiale mediekanaler for å samhandle med forbindelsene dine.

Hvorfor bruker du ikke den tiden på å markedsføre kampanjen din og utvide adresselisten din?

Du trenger ikke å spam kampanjelinken din på sosiale mediekanaler. Den rette måten er å hjelpe folk som leter etter en løsning på problemene deres, og problemene deres skal være relevante for din nisje.

Når du er i gruppene, kontakter folk deg automatisk og de trenger mer av deg. Det vil være riktig tidspunkt å få abonnement på adresselisten din.

18. Annonser kampanjen din

utvide e-postlisten din - Facebook-annonse

Når du aktivt hjelper folk på Facebook og andre plattformer på sosiale medier, er det på tide å markedsføre kampanjen din på sosiale kanaler.

Du bør planlegge en betalt kampanje for kampanjen din på sosiale medieplattformer og overvåke økningen i abonnentlisten.

19. Skjul unødvendige elementer

Du har kanskje en lang sidefelt med mange muligheter for besøkende. Imidlertid er det ikke sikkert at de besøkende er interessert i mange av de fancy sidepanel-modulene.

Bare fokuser på hovedmålet ditt: å utvide e-postlisten din. Jo flere distraksjoner du legger til, jo færre sjanser har du for å få abonnenter. Du må skjule alt fluff og vise optinen din synlig for leserne å legge inn e-posten deres og bli med på adresselisten din.

20. Bruk avmerkingsrute for abonnement i kontaktskjemaer

Hvis nettstedet ditt er bygget på WordPress, kan du bruke WPForms-plugin-en for å legge til et abonnementsavkrysningsrute med kontaktskjemaet. WPForms integreres med populære e-posttjenesteleverandører som AWeber, MailChimp og Constant Contact.

Abonner avkrysningsrute

Det er den enkleste måten for besøkende å abonnere på adresselisten mens du sender inn et kontaktskjema.

Du bør sjekke ut disse veiledningene for å lære om hver e-posttjenesteleverandør separat:

Slik legger du til en avmerkingsrute for MailChimp i kontaktskjemaet
Slik legger du til en AWeber-registrering for kontaktskjemaet
Hvordan legge til en avmerkingsboks for konstant kontakt i kontaktskjemaet

21. Legg til kampanjelink på takkesidene

Når besøkende legger til kommentar på nettstedet ditt, kan du omdirigere dem til en takkeside. På denne siden kan du vise abonnementsboksen ved å bruke Yoast Kommentarhacks plugin i WordPress.

Siden de forsøkte å komme i kontakt med deg, er det en god sjanse for at de vil signere abonnementsskjemaet.

22. Del lenker til andre blogger

Det er flere blogger med mye trafikk som tilbyr å dele interessante kampanjer, som dine, med publikum. Du kan sende inn kampanjen din til disse bloggene. Når du er godkjent, kan det hende du ser en pigg i adresselisten din.

Du kan også skrive raske gjesteposter om kampanjen din og dele den på bloggene som er relevante for din forretningsnisje. På den måten kan du levere kampanjen din til forskjellige målgrupper.

23. Hold det enkelt

Sist men ikke minst.

Hold kampanjen enkel for besøkende, da den vil hjelpe dem raskt å registrere seg og e-postlisten din vil vokse. Og du bør sjekke denne sammenligningen mellom OptinMonster vs Sumo.

Vi håper denne guiden hjalp deg med å lære hvordan du kan utvide e-postlisten din. Det kan også være lurt å sjekke guidene våre om hvordan du oppretter en gratis forretnings-e-post på mindre enn 5 minutter, og hvordan du oppretter en e-postblåsing på riktig måte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map