Så här tillämpar du rabatter automatiskt i WooCommerce med en kupong-URL

hur man automatiskt tillämpar rabatter i woocommerce


Vill du veta hur du tillämpar rabatter automatiskt i WooCommerce med hjälp av kupong-webbadresser?

Auto-tillämpa rabatter med hjälp av kupong-URL-funktionen är ett bra alternativ för dem som organiserar en giveaway eller ett specialerbjudande som gratisprodukter osv på deras webbplats. Med den här funktionen aktiverad kan dina användare hoppa över alla långa processer för att lägga till produkten i kundvagnen och sedan tillämpa koden manuellt vid kassan.

Istället kan de bara klicka på kupong-URL: en och landa direkt i vagnen med produkten tillagd och rabatten tillämpas automatiskt på produktpriset. Detta är ett bra alternativ om du vill marknadsföra en produkt eller skicka ett specialerbjudande till dina användare via e-postmarknadsföring med kuponglänken eller andra marknadsföringsstrategier.

Detta gör det bekvämt för dina kunder eftersom de inte behöver komma ihåg koden.

I dagens handledning visar vi dig hur du automatiskt tillämpar rabattkuponger i WooCommerce med hjälp av kupong-webbadresser.

När och varför använder du kupong-webbadresserna på din webbplats

Att använda en kupong-URL för att utnyttja rabatter på din webbplats kan ha stora fördelar för ditt företag. Den här funktionen är särskilt användbar för webbplatser som marknadsför produkter via olika marknadsföringsstrategier.

När detta alternativ är aktiverat kommer dina användare aldrig att behöva memorera kupongen och ange den manuellt. Många användare kan till och med överge vagnen bara för att om de inte kunde hitta fältet för att klistra in rabattkoden.

Utan tvekan gör denna funktion det enkelt att öka försäljningen med kuponger och minska kundvagnens övergivande.

Låt oss titta på hur du aktiverar rabatter på WooCommerce automatiskt med hjälp av en kupong-URL.

Eftersom du vill skapa en kupong för din eCommerce-webbplats antar vi att du redan har WooCommerce-plugin aktiverat på din webbplats. Om inte, så här kan du använda WooCommerce för att skapa en onlinebutik.

Steg 1: Installera avancerade kuponger i WordPress

Det första steget är att installera och aktivera plugin för avancerade kuponger på din webbplats.

Avancerade kuponger

Detta plugin är en underbar resurs för avancerade e-handelswebbplatser som vill utöka standardkupongfunktionen som kommer med WooCommerce.

Med detta plugin kan du snabbt skapa din kupongkod, aktivera funktionen för automatisk tillämpning, klona dem, meddela dina kunder om erbjudandena och göra mycket mer. Det låter dig också generera en kupong-URL när du har skapat din kupongkod.

När plugin-programmet har aktiverats och installerats är det dags att skapa din kupong.

Steg 2: Skapa automatisk tillämpning av kupong med avancerade kuponger

När plugin för avancerade kuponger är aktiverat kan du börja skapa din kupong med den. För det går du till din WordPress-instrumentbräda och klickar på WooCommerce »Kuponger» Lägg till kupong.

Lägg till ny kupong

Nu riktas du till en ny skärm där du kan skapa din kupongkod. Lägg till ett namn i din kupong i det första fältet på denna sida. Dina kunder kommer att använda den här koden för att få rabatt. Lägg till en beskrivning till din kupong under det fältet.

Du kan lägga till detaljer om din kupong här som villkor, lägsta tröskelbelopp för att utnyttja kupongen, etc. Detta gör det lättare för dina användare att förstå hur man löser in kupongen.

Fast rabattkupong

För att aktivera den automatiska tillämpningen av kupongen med hjälp av kupong URL: n måste vi skapa kuponger för en specifik produkt. Låt oss skapa den för skor för den här självstudien. När kupongen har namngivits och beskrivits bläddrar du ner på din sida och går till Kupongdata avsnitt för allmänna inställningar.

Steg 3: Välj kupongbelopp

Under Kupongdata avsnittet ser du flera flikar. Klicka på Allmän flik. Här kan du välja rabattyp. För att aktivera koden på en specifik produkt måste du välja Fast korgrabatt alternativet från rullgardinspilen.

fast vagn rabatt typ

Steg 4: Välj produkter för att aktivera automatisk tillämpning av en kupong

För att aktivera kupong-URL-funktionen för vissa produkter, gå till Lägg till produkt och lägg till produkter med hjälp av + Lägg till produkt knapp.

Du kan sedan använda det givna fältet för att skriva namnet på den produkt du vill lägga till. Det visar alla relaterade produkter från din butik i listrutan. Välj den produkt du vill lista.

Välj nu rabattkategorin. Detta är samma sak som Rabatttypen som vi har lagt till tidigare. Sedan vi valde Fast korgrabatt alternativ tidigare, välj samma alternativ också för detta.

avancerade kuponger lägg till produkt

Nu är din kupong redo att publiceras. Så fortsätt och gör det med hjälp av Publicera knappen på din högra sida.

Steg 5: Använda din kupong-URL

När din kupong publiceras genererar plugin-programmet Advanced Coupons automatiskt en URL till din kupong. När dina användare klickar på den här webbadressen kommer de att omdirigeras till vagnen direkt med produkten tillagd och kupongkoden tillämpas på produkten.

Du hittar den här webbadressen under URL-kuponger fliken i Kupongdata sektion.

kupong url

Du kan kopiera denna URL och skicka den till dina kunder via dina marknadsföringsmeddelanden eller dölja den med en klickbar knapp och placera den var som helst på din webbplats.

Det är allt. Din kupong-URL har skapats. Det är lätt, eller hur? Vi hoppas att du tyckte att det här inlägget var till hjälp. Om du gjorde det, kanske du också vill lära dig att skapa ett kraftfullt nyhetsbrev via e-post med vilken du kan skicka din URL-kupong till dina kunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map