Slik bygger du en auksjonsside med WordPress (trinn for trinn)

bygg auksjonsside med wordpress


Ønsker du å bygge en auksjonsside som eBay med WordPress? Et auksjonsnettsted lar brukere by på dine produkter. Du kan maksimere fortjenesten din ved å selge produktene dine til høystbydende. Du kan også la brukerne dine liste produktene sine på auksjonssiden for å tjene en del av hvert salg. 

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du bygger en auksjonsside med WordPress.

Hvorfor bygge et auksjonssted med WordPress?

Å bygge et auksjonssted er den beste måten å gi samfunnet ditt muligheten til å kjøpe og selge produkter i et online auksjonsmiljø.

Selv om du kan finne mange gigantiske auksjonssider som eBay, har en nisjespesifikk auksjonsside sin egen plass i markedet.

For brukerne dine, fordelen er at de enkelt kan kjøpe og selge produkter til likesinnede i samfunnet ditt. I motsetning til eBay, er auksjonene omgitt av et engasjerende samfunn. Det betyr at brukere enkelt kan nå sin målgruppe med auksjonssiden.

Mange brukere velger også et auksjonssted som er bemyndiget til fellesskapet fordi det gir dem bedre avkastning.

For deg, Å bygge en auksjonsside betyr at du kan selge produktene dine til høystbydende uten mellomledd mellom deg og kjøperen. Du kan unngå gebyrer og innlåsing av andre auksjonsplattformer. Du kan også sette et gebyr for å registrere produkter og få en provisjon for hvert salg. For ikke å nevne, å bygge et auksjonssted er en av de beste måtene å tjene penger på nettet.

Krav til å bygge en auksjonsside med WordPress

For å lage et nettsted for auksjonsvirksomheten din, trenger du følgende ting:

 • Et domenenavn: Det er nettadressen til nettstedet ditt, for eksempel IsItWP.com eller Google.com
 • En webhotellkonto: Det er her nettstedsfilene dine er lagret.
 • SSL-sertifikat: Det muliggjør en sikker tilkobling på nettstedet ditt for å godta online betalinger.
 • En e-handel-plugin: Den lar deg legge til Kjøp nå -knappen, støtte forskjellige betalingsportaler, varesøk, anmeldelser og mye mer. Vi anbefaler alltid WooCommerce, den beste eCommerce-plugin for WordPress som finnes.
 • En auksjon addon: Dette eCommerce-tillegget integrerer auksjonsfunksjoner på nettstedet ditt.

Vi vil lede deg gjennom hvordan du enkelt kan bygge en auksjonsside med WordPress.

Trinn 1: Konfigurer auksjonsstedet ditt med WooCommerce

Akkurat som ethvert nettsted, må du kjøpe et domenenavn og webhotell for å sette opp et auksjonssted. Du må også kjøpe et SSL-sertifikat for å gi en sikker tilkobling på nettstedet ditt, slik at du kan godta online betalinger trygt.

Når du begynner, kan de samlede kostnadene for å bygge et nettsted virke ganske mye.

Et domenenavn koster deg rundt $ 14,95 per år, webhotell rundt $ 7,99 per måned, og et SSL-sertifikat koster $ 49,99.

Derfor har vi samarbeidet med Bluehost for å tilby brukerne våre et gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikat og 50% avslag på WooCommerce-hosting. Med Bluehost trenger du bare betale $ 6,95 per måned.

Klikk her for å gjøre krav på dette eksklusive tilbudet fra Bluehost »

Med deres WooCommerce-hostingplan kan du enkelt sette opp en auksjonsside uten kjedelige installasjonstrinn for WordPress + WooCommerce.

For en detaljert konfigurasjonsveiledning, kan du sjekke ut hvordan du setter opp et e-handelssted med WooCommerce.

2. Installer et WooCommerce Auction Addon

Deretter må du installere og aktivere et auksjon av WooCommerce-auksjoner, YITH WooCommerce Auctions.

Etter plugin-aktiveringen, naviger til YITH-plugins »Auksjoner  for å konfigurere plugin-innstillingene. Sørg for å gjøre de nødvendige endringene i henhold til dine krav.

auksjon yith plugins

Du kan deretter begynne å registrere auksjonsgjenstander på nettstedet ditt.

Trinn 3: Liste en auksjonsvare

Fordi YITH-pluginen er et WooCommerce-tillegg, kan du liste auksjonsgjenstander akkurat som du vil legge til produkter i nettbutikken din.

Det kan også være lurt å sjekke ut denne guiden for å opprette en nettbutikk.

Gå til til å legge til en vare Produkter »Legg til nytt. Du må fylle ut tittelen, detaljene og legge til bilder av auksjonsgjenstanden.

legg til nye produkter

Under redigeringsprogrammet, ved siden av alternativet Produktdata, må du velge Auksjon. Dette vil vise deg innstillingene for auksjonsgjenstandene dine.

auksjon produktinnstillinger

Du kan angi auksjonens startpris, budgivning, minimumsbeløp og alle andre aspekter ved notering og bud på auksjonsgjenstander på nettstedet ditt.

Etter å ha justert auksjonsdetaljene, kan du publisere oppføringen. Auksjonen din vil nå vises på WooCommerce-butikksiden. Auksjonsgjenstandene blir uthevet med et gavelikon ved siden av WooCommerce-produktene.

auksjon artikler liste

Om nødvendig kan du liste dedikerte auksjonssider som bare viser auksjonsgjenstander på nettstedet ditt. Alt du trenger å gjøre er å lage en side og sette inn følgende kortkode i innholdsområdet og deretter publisere siden din.

[yith_auction_products]

Trinn 4: Administrer auksjonene dine

YITH-pluginen gjør det mulig å velge auksjonens starttid på produktsiden. På den måten kan du velge den beste tiden å liste og avslutte auksjonen.

Når auksjonen begynner, kan alle registrerte brukere by på en vare. På de enkelte auksjonssidene kan du som standard se følgende detaljer: gjeldende høyeste bud, tid igjen, sluttid for auksjonen og budknappen.

individuell auksjonsvare

Under listen kan du også finne detaljene om tidligere bud, inkludert brukernavn, budbeløp og tidspunktet for budgivning.

buddetaljer

Den største fordelen med YITH-plugin-en er at den gir deg full kontroll over budene dine. Du kan enkelt fjerne ethvert bud på auksjonslistesiden din ved å logge deg på WordPress-oversikten. Alt du trenger å gjøre er å klikke på Slett bud på det du ikke vil vise på auksjonssiden.

Du kan også angi en Kjøp det nå-pris i auksjonslistene. Dette lar brukerne kjøpe varene dine med en gang.

Alle brukere som deltok i en auksjon vil motta e-postoppdateringer for hvert nytt bud, auksjonens avgangstid, auksjonsslutt osv. Når auksjonsgjenstanden er slutt, vil en e-post bli sendt til auksjonsvinneren for å fullføre betalingen for kjøp av produktet.

Trinn 5: Tillat andre brukere å liste auksjonsvarer

For å tillate andre brukere å liste auksjonsgjenstander på nettstedet ditt, må du transformere nettstedet ditt til en auksjonsmarked ved å installere en gratis plugin, WC-leverandører.

wc-leverandører

Etter å ha aktivert plugin-modulen, gå til WC-leverandører »Innstillinger. Fra denne siden kan du også tillate brukere å søke om å bli en leverandør. I kommisjon-fanen kan du angi provisjonsrenten for hver vellykket auksjon.

For mer informasjon, bør du lese disse artiklene på skape en online markedsplass og de beste e-handelsplattformene for multivendor-markedsplasser.

Auksjonsnettsted med WordPress-anbefalte plugins

Nå vet du hvordan du bygger en auksjonsnettsted med WordPress. La oss sjekke ut noen av de beste programtilleggene du trenger å installere på nettstedet ditt etter at du har satt opp auksjonsnettstedet.

WPForms: Kontaktskjemaer er en integrert del av ethvert nettsted. Med WPForms kan du enkelt opprette et kontaktskjema og til og med integrere skjemaet med mange forskjellige tilleggsprogrammer. Les WPForms-anmeldelsen.

MonsterInsights: MonsterInsights er den beste Google Analytics-pluginen for WordPress. Med MonsterInsights kan du enkelt installere Google Analytics for å spore besøkendeinteraksjoner på nettstedet ditt. Les vår MonsterInsights-anmeldelse.

OptinMonster: OptinMonster er den beste generasjonen plugin. Det lar deg enkelt konvertere besøkende til abonnenter og kunder. Du kan opprette tidssensitive atferdsbaserte kampanjer for drastisk å redusere den totale avviklingen av vogner og øke salget. Les vår OptinMonster-anmeldelse.

Yoast SEO: Forbedre din WordPress SEO med Yoast SEO. Les vår Yoast SEO-anmeldelse.

WP Super Cache: Forbedre ytelsen til WordPress-nettstedet ditt ved å installere de beste WordPress-hurtigbufring og andre WordPress-ytelsestilleggsprogrammer.

Vi håper denne guiden hjalp deg med å bygge en auksjonsside med WordPress. Det kan også være lurt å sjekke ut artiklene våre om hvordan du oppretter en mikrojobbside som Fiverr og 25 må ha WordPress-plugins for bedriftsnettsteder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map