Slik installerer du WordPress – Nybegynnerguide (trinn for trinn)


Vil du komme i gang med WordPress for å lage din hjemmeside? WordPress er det mest populære innholdsstyringssystemet (CMS) og nettstedbygger i verden.

I denne artikkelen vil vi dele hvordan du installerer WordPress ved å bruke flere plattformer.

WordPress brukes av mer enn 30% av nettsteder i verden, noe som gjør det til den mest brukte programvaren for å lage et nettsted. Det er enkelt å sette opp og hjelper deg med å lansere nettsteder eller blogger raskt. WordPress har to typer: WordPress.com, som er en hostet løsning; og WordPress.org, også kjent som WordPress som er selv vert.

Vi bruker WordPress som er vert for selv, i denne guiden. Mange gode WordPress-vertsfirmaer tilbyr 1-klikks installasjonsoppsett for WordPress. Imidlertid er installasjonsprosessen forskjellig for hvert vertspanel.

For denne guiden viser vi deg hvordan du installerer WordPress ved å bruke MOJO Marketplace, Fantastico, Softaculous, SimpleScripts og andre kontrollpaneler. Dette vil være en omfattende guide, så vi skriver ned innholdsfortegnelsen for å hjelpe deg med å finne installasjonsprosessen du leter etter:

WordPress-installasjon: Innholdsfortegnelse

Jeg. Installere WordPress: Forutsatt
II. Installere WordPress på forskjellige webhotellleverandører

 1. Hvordan installere WordPress i Bluehost
 2. Hvordan installere WordPress i Siteground
 3. Hvordan installere WordPress i WPEngine

III. Installere WordPress med 1-klikks installasjonsprogrammer

 1. Slik installerer du WordPress ved å bruke Fantastico
 2. Slik installerer du WordPress ved å bruke Softaculous
 3. Slik installerer du WordPress ved å bruke QuickInstall
 4. Slik installerer du WordPress ved å bruke MOJO Marketplace

IV. Flere WordPress installasjonsveiledninger

 1. Slik installerer du WordPress ved å bruke FTP
 2. Slik installerer du WordPress på språket ditt
 3. Slik installerer du en WordPress Multisite Network
 4. Hvordan installere WordPress i Din datamaskin
 5. Ting å gjøre etter å ha installert WordPress

Ting du må gjøre før du installerer WordPress

Før du kan installere WordPress, må du kjøpe et domenenavn og webhotell.

Vi anbefaler Bluehost for webhotell. Det er et av de mest populære vertsselskapene i verden, og det er også offisielt anbefalt av WordPress.

For våre brukere tilbyr de et gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikat og 60% AVSLAG på webhotell.

Lag en blogg på Bluehost

Klikk her for å gjøre krav på dette eksklusive tilbudet fra Bluehost »

Etter å ha kjøpt ditt domenenavn og webhotell, er du klar til å installere WordPress.

Slik installerer du WordPress i Bluehost

Bluehost er et av de mest populære navnene når det gjelder hostingtjenester. Å installere WordPress med Bluehost er super raskt og enkelt. Faktisk trenger du ikke gjøre mye fordi når du registrerer deg for Bluehost, vil den automatisk installere WordPress i domenenavnet ditt.

Så du kan logge deg direkte på kontoen din, gå til Mine nettsteder fanen til venstre og klikk på Logg inn på WordPress knappen til høyre.

installer wordpress i bluehost

Dette tar deg til WordPress admin-området hvor du kan begynne å bruke WordPress slik du normalt ville gjort. Hvis du vil installere WordPress på mer enn ett nettsted, er det også mulig.

Bluehost lar deg installere WordPress på et ubegrenset antall nettsteder for alle hostingplanene, bortsett fra den grunnleggende. Du kan legge til flere nettsteder til vertskapet ditt ved å klikke på Lag nettsted knappen under Mine nettsteder alternativ.

installer wordpress i bluehost

Bluehost-guidede WordPress-installasjonsveiviser vil nå starte. Du kan nå opprette et nytt WordPress-nettsted ved å skrive inn navnet på nettstedet og taggen. Når du er ferdig, klikker du på neste knapp.

I neste trinn velger du domenenavnet du har kjøpt. Hvis du ikke har et domenenavn, kan du kjøpe et ved å gå til domener -siden i Bluehost-oversikten.

Nå som domenet ditt er lagt til, må du la katalogfeltet være tomt. Bluehost vil automatisk legge til dette feltet for deg. Installasjonsprogrammet vil vise noen få plugins som du kan velge.

Nå treffer nesteknapp. Om få minutter blir WordPress satt opp av Bluehost-installasjonsprogrammet. Du vil se en suksessmelding når installasjonen er fullført.

Bluehost Installer

Du vil også motta disse detaljene via e-post. Klikk nå på Logg inn på WordPress for å gå inn på det nye nettstedets administratorområde. Det er enkelt, ikke sant?

Slik installerer du WordPress i SiteGround

SiteGround er et populært vertsalternativ for både nybegynnere og avanserte brukere. Her er mer om SiteGround. Hosting av disse er svært optimalisert for WordPress, og det er superenkelt å installere det.

Når du registrerer deg på SiteGround, ser du en popup-skjerm med en velkomstmelding. Du blir spurt om du vil konfigurere nettstedet ditt nå.

installere wordpress i siteground

Velg Start et nytt nettsted og velg WordPress. Du vil nå bli omdirigert til en ny skjerm der du må oppgi installasjonsdetaljer for WordPress. Skriv inn legitimasjonsbeskrivelsen og klikk på Bekrefte knapp.

installer wp i siteground

Dette tar deg til en ny skjerm. Du kan hoppe over innstillingene på denne siden og klikke på Fullstendig oppsett knapp.

SiteGround-installasjon

Installasjonsprogrammet vil komme i gang, og når det er gjort, vil du se en suksessmelding på skjermen. Du ser også et alternativ som sier Fortsett til kundeområdet knapp.

I kundeområdet klikker du på Mine kontoer fane. Her ser du et alternativ som heter Gå til Administrasjonspanel. Du kan klikke på denne fanen for å gå inn i WordPress adminpanel.

Og det er det. WordPress er installert på SiteGround-vertskontoen din.

Slik installerer du WordPress i WP Engine

WPEngine er en administrert leverandør av WordPress hosting som tar vare på alle dine WordPress hosting behov. Den vil administrere WordPress-nettstedoppdateringene, installasjonen og ytelsesoptimaliseringen slik at du enkelt kan utvide virksomheten din. Vet mer om WP Engine her.

Fordi WPEngine er en administrert WordPress-hosting, vil den automatisk installere WordPress for deg når du registrerer deg.

Du kan også legge til flere nettsteder hvis du vil. For å starte med å logge inn på din WP-motor dashbord og gå til nettsteder.

Du vil se navnene på alle nettstedene dine vises på skjermen. Klikk nå på Legg til nettsted for å legge til en ny WordPress-installasjon.

I neste skjermbilde kan du legge til navnet på produksjonsmiljøet. Legg også til navnet du ønsker og klikk på Skape miljø knapp.

Nå begynner handlingen. DNS-endringene vil åpenbart ta litt tid å forplante seg. Når det er gjort, vil du kunne få tilgang til WordPress admin-område ved å klikke på lenken i sidefeltet.

Du kan bruke Legg til domenelenke for å legge til et domene på nettstedet ditt. Men WP Engine tilbyr ikke domenenavn. Så du må kjøpe et domenenavn fra en av domeneregistratorene der du må peke domenets DNS-innstillinger til WP Engine.

Dette trenger nettstedets IP-adresse og CNAME. Denne informasjonen er tilgjengelig på oversiktssiden på nettstedet ditt. Den grunnleggende innstillingen er den samme for alle domeneregistratorer. Her viser vi deg hvordan du bruker denne informasjonen på Domain.com.

Legge til DNS-informasjon på Domain.com

For å begynne med logge deg på domenet for domain.com-kontoen og klikke på DNS og navneservere.

Nå på neste skjermbilde klikker du på Redigere -knappen for å legge til din IP-adresse levert av WP Engine.

Når du er ferdig, klikker du på Oppdater DNS knapp.

WPEngine-oppdatering DNS

Deretter må du sjekke om du har en administrasjon ta opp med www som navn. Hvis du gjør det, må du redigere CNAME-posten. Ellers kan du gå videre og klikke på Legg til DNS-post knapp. Nå i Verdi felt legg til administrasjon underdomene levert av WPEngine og klikk deretter på Legg til DNS-knapp.

Og det er stort sett det. Ditt domenenavn nå er vellykket pekt til ditt WordPress-nettsted som er vert for WP Engine.

Hvordan installere WordPress ved hjelp av Fantastico

Fantastico er tilgjengelig i flere kontrollpaneler for webhotell. Det er et automatisk installasjonsprogram som du kan bruke til å raskt installere WordPress.

I dashbordet for webhotell må du lete etter programvaredelen for å finne det Fantastico installatør.

Fantastico Installer

Klikk på Fantastico ikonet, og det åpner alternativene for automatisk installasjon.

Merk: Ulike webhotellfirmaer bruker forskjellige versjoner av Fantastico. Noen bruker fortsatt eldre versjoner, mens andre er oppdatert til den nyeste automatisk installasjonsprogramvaren. Forskjellen vil være i design og farger. De grunnleggende installasjonstrinnene for WordPress er imidlertid like i alle versjoner.

Du vil se en liste over alle applikasjoner, inkludert WordPress, i menyen til venstre. Bare gå til Blogger »WordPress.

Ikke gå glipp av sjansen til å lese om populære CMS-markedsandeler.

Deretter ser du oversikten for WordPress, og en stor installasjonsknapp som viser WordPress-versjonen som skal installeres.

Fantastisk WordPress

Du må klikke på Installer WordPress-knappen.

Deretter blir du bedt om å velge ditt domenenavn, underkatalog (legg til denne informasjonen bare hvis du vil installere WordPress i en underkatalog; hvis ikke kan du la dette feltet være tomt), brukernavn, passord og e-post å fortsette.

Fantastisk automatisk installasjonsprogram

Etter å ha lagt til den nødvendige informasjonen, må du klikke på Sende inn knapp.

Installasjonsprosessen vil begynne, og en fremdriftslinje vises på samme skjerm. Når installasjonen er fullført, ser du en suksessmelding.

Merk: Hvis den siste versjonen av WordPress ikke er installert, trenger du ikke å bekymre deg for den. Når du logger deg på WordPress-admin-kontoen, får du varselet om å oppdatere til den nyeste versjonen.

Slik installerer du WordPress ved å bruke Softaculous

Softaculous er et annet WordPress-automatisk installasjonsskript som brukes av flere webhotellfirmaer. Det fungerer på samme måte som Fantastico og hjelper deg med å installere WordPress med en gang. Mange store vertsfirmaer som SiteGround, InMotion Hosting, etc. tilbyr Softaculous i dashbordene deres for webhotell.

Du må logge deg på kontrollpanelet for webhotell og søke etter Softaculous i delen Programvare. I noen kontrollpaneler finner du også en Softaculous Apps Installer-seksjon separat med alle appene synlige i dashbordet. Det lar deg klikke direkte på WordPress og installere det.

Softaculous

Du kan velge hvilket som helst alternativ for å installere WordPress. Hvis du klikker på WordPress-ikonet under Softaculous Apps Installer-delen, vil det vise deg en oversikt over WordPress. Det er andre faner som Install, Funksjoner, Skjermbilder, etc. Besøk Install-fanen for å komme i gang.

Installer WordPress fra Softaculous

Først må du velge Http: // eller Http: // www-protokoller. Hvis du bruker SSL og HTTPS, velger du ganske enkelt Https: // eller Https: // www fra nedtrekksprotokollen.

Velg protokoll

Deretter må du velge domenenavnet der du vil installere WordPress. Etter å ha valgt domenenavnet, må du legge til en underkatalog (for eksempel: mywebsite.com/wp) der du vil at WordPress skal installeres. En katalog vil automatisk bli opprettet med navnet du definerer og WordPress vil bli installert der.

Hvis du imidlertid installerer WordPress på rotkatalogen din (for eksempel: mywebsite.com), må du la feltet In Directory være tomt.

Nå som du er ferdig med programvareoppsettet, blar du bare ned til Nettstedsinnstillinger.

Innstillinger for nettstedet

Du må legge til nettstednavnet og nettstedbeskrivelsen. Disse detaljene er ikke permanente, og du kan endre dem senere fra WordPress admin-dashbordet.

Etter det blir du bedt om å oppgi brukernavn, passord og e-postadresse for å opprette legitimasjon for ditt WordPress admin-område. Du kan bruke passordgeneratoren av Softaculous for å legge til et sterkt passord eller bruke vår gratis sterke passordgenerator. Du må også sørge for at brukernavnet er et ikke-ordbok.

Det er imidlertid ingen gitt regel som angir brukernavn eller passord. Du kan velge et brukernavn du ønsker og et passord du lett kan huske. Vi anbefaler deg å ha et sterkt passord, slik at nettstedet ditt vil forbli sikret fra hackere. Du bør sjekke ut denne guiden på hvordan håndtere passord for mer detaljert informasjon.

E-postfeltet er viktig fordi alle varslene vil bli sendt til e-postadressen du oppgir her. Disse varslene inkluderer oppdateringsvarsler, tilbakestilling av passord og mer.

Valgfrie innstillinger

Når du er ferdig med nettstedinnstillingene, kan du bla videre for å velge plugins og tema. Dette er valgfrie innstillinger, og du kan også administrere dem fra WordPress admin-dashbordet etter installasjonen. Klikk på Installer-knappen.

Om få minutter ser du en suksessmelding for WordPress-installasjon. Inntil fremdriftslinjen viser 100%, anbefales det å holde deg på installasjonsskjermen for å unngå problemer.

Suksess WordPress installasjon

Etter vellykket installasjon, vil du se detaljer som nettstedsadressen din og WordPress administratoradgangsadresse.

Slik installerer du WordPress ved hjelp av QuickInstall

QuickInstall er et automatisk installasjonsprogram for WordPress og mange andre apper. Det er tilgjengelig på flere kontrollpaneler for webhotell inkludert HostGator og andre. Ulike hosting-dashboards kan ha et annet utseende for QuickInstall, men funksjonene og prosessen for å installere WordPress er nesten de samme.

Du må logge deg på dashbordet for webhotell og søke etter programvaredelen. Der finner du QuickInstall ikon. Klikk på QuickInstall for å fortsette.

QuickInstall cPanel

Den vil starte QuickInstall-siden med alle appene, inkludert WordPress, under 1-klikk-installasjonsdelen. Bare klikk på WordPress-linken for å begynne med den.

WordPress installasjon

Som mange andre installasjonsskript, vil det vise deg WordPress-oversikten og en knapp for installasjon. Du må klikke på Installer WordPress knapp.

Installer WordPress

Deretter må du legge til de nødvendige detaljene for WordPress-installasjon.

Begynn med å velge domenenavnet der du vil installere WordPress. I det neste feltet, må du legge til en underkatalog. Hvis du vil installere WordPress på rotkatalogen din (eksempel.com), må du bare la dette feltet stå tomt.

Installer WordPress i QuickInstall

Når du går videre, må du oppgi e-postadressen til administratoren, bloggtittelen eller nettstednavnet, adminens brukernavn, fornavn og etternavn. Disse detaljene vil bli brukt til å opprette en administrator for WordPress-installasjonen.

Etter å ha lagt til brukerinformasjonen din, må du klikke på Installer WordPress-knappen.

WordPress-installasjonen vil starte, og det vil ta noen få øyeblikk å fullføre prosessen. Når installasjonen er fullført, ser du påloggingsdetaljene med nettadresser for nettstedet ditt og WordPress administrasjonsområde.

Slik installerer du WordPress ved å bruke MOJO Marketplace

MOJO Marketplace støtter et 1-klikks installasjonsverktøy som brukes av flere webhotellfirmaer for raskt å installere apper som WordPress. Det er tilgjengelig i kontrollpanelet for webhotell.

Hvis du bruker Bluehost-webhotell, må du logge deg på hosting-kontrollpanelet og gå til nettstedsseksjonen.

MOJO ett klikk installerer

Derfra må du klikke på Installer WordPress eller 1-klikk Install ikonet. Hvis du klikker på Installer WordPress-ikonet, vil du bli omdirigert til å velge domenenavnet ditt og legge til et katalognavn (bare hvis du vil installere WordPress i en underkatalog som eksempel.com/wp).

Etter det, klikk på neste knapp.

Velg domene og katalogen

Nå blir du bedt om å legge til administratorinformasjon som nettstedstittel, admin brukernavn, admin passord og admin e-postadresse. Du må også merke av i vilkårene og betingelsene. Klikk deretter på neste knapp.

Administrator brukerinformasjon

En fremdriftslinje vises øverst på skjermen, og du får beskjed når WordPress er installert. Du må klikke på lenken for å se påloggingsinformasjon.

Installasjonen er fullført

Når du har klikket på lenken, vil den vise deg en suksessmelding og din WordPress administratoradgang (brukernavn og passord).

WordPress admin tilgang

Hvordan installere WordPress ved hjelp av FTP

Vil du installere WordPress manuelt ved hjelp av en FTP-klient? Det vil legge til noen få trinn til i installasjonsprosessen. Vi anbefaler at du tar en titt på denne guiden på hvordan du bruker FTP for å laste opp WordPress-filer for mer detaljert informasjon.

Før vi begynner, må du laste ned siste WordPress-versjon fra deres offisielle side. Bare pakke ut filen og bruk en FTP-klient som FileZilla for å laste opp WordPress-filene til rotkatalogen din. Vanligvis heter rotkatalogen / public_html /.

Hvis du vil installere WordPress i en underkatalog (for eksempel: mywebsite.com/wp), kan du opprette en mappe i rotkatalogen din med det respektive navnet og laste opp WordPress-filene dine der. I dette tilfellet vil utvidelsen din i FTP-klienten være / public_html / wp.

Bruk FTP-klient til å installere WordPress

Etter å ha lastet opp WordPress-filene, må du logge deg på kontrollpanelet for webhotell for å opprette en ny database. I cPanel-en din må du søke etter databaser-delen og klikke på MySQL-databaser ikon.

MySQL databaser

I feltet Ny database, må du legge til et navn på databasen. Etter det, klikk på Opprett database knapp.

Ny database

Når databasen er opprettet, må du oppgi MySQL brukernavn og passord. Disse legitimasjonene vil tilhøre databasen din, og de vil bli brukt i WordPress-konfigurasjonsfilen.

Når du legger til brukernavn og passord, må du klikke på Opprett en bruker knapp.

Opprett en bruker

Det er ikke nok å opprette en bruker. Du må gi tilgang til denne nye brukeren for å få forbindelse med databasen din. Bare legg til brukeren i databasen med alle tillatelser.

For å gjøre dette, må du gå til Legg til bruker i en database delen på samme side. I rullegardinlisten Bruker, velg den nye brukeren du opprettet, og velg databasen din i nedtrekksdatabasen. Etter det, klikk på Legge til knapp.

Legg bruker til database

Den viser siden brukerrettigheter. Du må merke av for alle privilegiene for denne nye brukeren for å gjøre endringer i databasen din.

Deretter går du over til installasjonsprosessen. Du må bla gjennom WordPress URL for å begynne med installasjonen. Hvis du lastet opp WordPress-filer i hovedkatalogen, vil domenenavnet ditt være WordPress URL (for eksempel: www.mywebsite.com)

Først vil den be deg velge et språk. Etter å ha valgt språket ditt, klikker du på Fortsette knapp. Nå vil den komplette installasjonen av WordPress være på samme språk. Hvis du ikke er fornøyd med språkvalget ditt, kan du endre det senere fra WordPress-administratorinnstillingene.

Velg språk

Deretter viser den velkomstmeldingen og informasjonen om din nye WordPress-installasjon. Les denne informasjonen, da WordPress får tilgang til databasens legitimasjon for å starte riktig.

Du må klikke på La oss gå! knapp.

Installer WordPress manuelt

Nå ser du et skjema der du må legge til databasenavnet, brukernavnet og passordet. Etter det, klikk på Send-knappen.

Lag WordPress konfigurasjonsfil

Ved vellykket forbindelse med databasen, ser du en melding fra WordPress, og du må klikke på Kjør installasjonen -knappen for å fortsette.

Kjør installasjonen

WordPress vil kjøre bakgrunnsprosessen som inkluderer å lage tabeller i databasen din, og ta deg til neste trinn.

Du må oppgi tittel, brukernavn, passord og e-postadresse for å sette opp WordPress-nettstedet ditt.

I utviklingsfasen vil du kanskje ikke at søkemotorer skal se nettstedet ditt, så du må merke av for søkemotors synlighetsalternativ. Du kan endre denne innstillingen senere fra din WordPress admin-konto.

WordPress-nettstedinnstillinger

Når du har klikket på Installer WordPress-knappen, fullfører den installasjonsprosessen og viser en suksessmelding. Du vil også se påloggingsinformasjon for å få tilgang til WordPress-admin-kontoen din.

Vellykket installasjon av WordPress

Slik installerer du WordPress på språket ditt

WordPress er oversatt til nesten alle språk i verden. Du kan enkelt installere WordPress på ditt eget språk.

For å nevne noen, inkluderer WordPress språk som engelsk, fransk, spansk, kinesisk (Han), japansk, arabisk, koreansk, tysk, hebraisk, hindi og mer.

Når du installerer WordPress, vil den be deg velge et språk, og deretter vil ytterligere installasjon gjøres på det valgte språket. Hvis du derimot velger engelsk først og vil endre språket senere, må du besøke Innstillinger »Generelt -siden i WordPress-adminkontoen din.

Nettstedsspråk

Du bør også sjekke ut denne guiden på hvordan lage et flerspråklig nettsted i WordPress for flere detaljer.

Slik installerer du et WordPress Multisite Network

Som standard har WordPress flersidefunksjoner. Du kan bruke det flersidede nettverket til å opprette og administrere mer enn ett nettsted under en WordPress-installasjon. WordPress multisite nettverk er sterkt, og det administrerer enkelt de nye nettstedene dine i underkataloger eller underdomener.

Det er nyttig for store bedrifter, offentlige organisasjoner, medlemsnettsteder, utdanningsinstitusjoner, reiseselskaper med mer.

Du bør følge denne komplette veiledningen for hvordan du installerer og installerer WordPress multisite nettverk for detaljerte instruksjoner.

Slik installerer du WordPress på datamaskinen din

Vil du installere WordPress på datamaskinen din? Mange nybegynnere ønsker å lage sine nettsteder i et lokalt servermiljø før de viser det til andre mennesker. Imidlertid kan du også bygge nettstedet ditt på et levende miljø ved ganske enkelt å motvirke søkemotorer til å se nettstedet ditt.

Annet enn det er det mange mennesker som ønsker å installere WordPress på datamaskinen sin for å utvikle temaer, plugins eller teste koden.

Å installere WordPress på datamaskinen din vil ikke være synlig for alle før du tar det live på domenet ditt.

For Windows-brukere må du laste ned og konfigurere WAMP for å installere WordPress. Mac-brukere må imidlertid konfigurere Mamp på datamaskinene for lokal WordPress-installasjon.

Du bør også sjekke guiden vår for hvordan du overfører WordPress fra lokal server til et live nettsted for trinnvise instruksjoner.

Ting å gjøre etter å ha installert WordPress

Etter vellykket installasjon av WordPress, må du velge tema og plugins for å starte nettstedet ditt ordentlig.

Velge et WordPress-tema

Et tema, eller nettstedsmal, vil være design / stil på ditt WordPress-nettsted. Du finner hundretusener av WordPress-temaer på internett og WordPress-depot. Det er imidlertid vanskelig å velge et tema når du har disse mange valgene. Vi anbefaler at du sorterer WordPress-temaer i henhold til din forretningsnisje og deretter sjekker ut vårt ekspertvalg av de beste WordPress-temaene.

Vi holder denne listen oppdatert, slik at du finner de nyeste og mest fantastiske WordPress-temaene for nettstedet ditt.

Velge de beste WordPress-plugins

WordPress er fleksibelt og enkelt å sette opp. Det lar deg legge til alle funksjoner du ønsker på nettstedet ditt ved hjelp av WordPress-plugins. Enten du vil legge til et kontaktskjema, optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer, sikre nettstedet ditt fra hackere eller annen funksjonalitet på nettstedet ditt, er det en god sjanse for at du finner en plugin i WordPress-katalogen.

Annet enn WordPress-repository, kan du finne premium plugins som er tilgjengelige som tredjepartsverktøy på internett for å utvide funksjonalitetene på nettstedet ditt.

Forvirret hvilke plugins du trenger å installere på WordPress-nettstedet ditt? Her er en liste over plugins med detaljer som du trenger å legge til på nettstedet ditt rett etter installasjonen:

 • Legg til kontaktskjema: Du må legge til et kontaktskjema på WordPress-nettstedet ditt. Det kan også være lurt å sjekke ut de beste WordPress-kontaktskjema-plugins.
 • Legg til Google Analytics-sporing: Legg til Google Analytics-sporing på det nye WordPress-nettstedet ditt ved å installere MonsterInsights-plugin.
 • WordPress sikkerhet: Gjør ditt WordPress-nettsted sikkert ved å installere noen av de beste WordPress-sikkerhetspluginene. Du bør også lese den ultimate WordPress-sikkerhetsguiden for mer informasjon.
 • Forbedre WordPress SEO: Optimaliser nettstedet ditt for SEO ved å bruke de beste WordPress SEO-plugins.
 • WordPress ytelse: Få fart på WordPress-nettstedet ditt ved å installere de beste WordPress-hurtigbufring og andre WordPress-ytelsestillegg.
 • Forhindre spam-kommentarer: Hold deg unna spam-kommentarer ved å installere Akismet-pluginen på WordPress-bloggen din.
 • Utvikle nettstedet ditt: Øk nettstedtrafikken og kundene dine enkelt ved å bruke de beste WordPress blygenerering-plugins.

Hvis du noen gang planlegger å bytte domener, kan du sjekke ut denne interessante artikkelen om trinn for trinn om hvordan du flytter WordPress-nettstedet ditt til et nytt domenenavn. Og hvis du noen gang tenker å endre CMS, kan du lese på vår WordPress-alternativer-artikkel, med listen over de beste WordPress-konkurrentene.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvordan du installerer WordPress. Det kan også være lurt å se guiden vår om hvordan du starter et WordPress-nettsted fra grunnen av (trinn for trinn).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map