Slik konfigurerer du online matbestilling for restauranter

sette opp matbestilling for restauranter


Ønsker å sette opp en online bestillingstjeneste for restauranten din?

Med et online oppsett for matbestilling kan du få maten levert til kundene dine når som helst og hvor som helst uten å måtte betale en tredjeparts leveringstjeneste. I tillegg kan kundene dine spise maten selv uten å gå inn i restauranten.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan konfigurere en online matbestillingtjeneste for restauranten din, steg for steg.

Trinn 1: Sette opp et nettsted for levering av mat på nettet

Det første du trenger å gjøre er å sette opp restaurantnettstedet ditt.

For å bygge et nettsted fra bunnen av, må du velge et domenenavn og et webhotell der du kan være vert for nettstedet ditt.

Når du starter, kan det virke mye å bygge et nettsted. Derfor anbefaler vi Bluehost, som er en offisiell anbefalt WordPress-leverandør av WordPress.org.

Bluehost

De tilbyr et gratis domenenavn, gratis SSL og 63% AVSLAG webhotell. Sjekk ut vår komplette Bluehost-anmeldelse.

Her er en DETALJERT guide for hvordan du oppretter en restaurantnettsted.

Trinn 2: Installere WPForms-plugin

WPForms

Når nettstedet ditt er klart, må du installere WPForms-plugin på nettstedet ditt. Slik installerer du en plugin i WordPress.

Neste trinn er å installere Formmaler Pakke tillegg.

For å installere dette tillegget, gå til oversikten og klikk på WPForms »Addons. Nå med søkefeltet, se etter Formmaler pakker addon.

formmaler pakke

Du kan nå klikke på Installer Addon knappen etterfulgt av Aktiver -knappen for addon for å begynne å jobbe. Ved å legge til dette tillegget, kan du få tilgang til en rekke forhåndsbygde maler designet spesielt for bestillingsskjemaer.

Trinn 3: Opprette takeout-skjema

Neste trinn er å lage et matleveringsskjema online. For det klikk på WPForms »Legg til nytt. Nå blir du omdirigert til en ny skjerm. Bla nedover denne siden for å finne Ytterligere maler alternativ. Bruk søkefeltet tilgjengelig og se etter Bestillingsskjema for takst.

Bestillingsskjema for avhenting, wpforms

Hold markøren over dette alternativet og klikk på det. Du vil nå være på skjemabygger-siden med feltene til venstre og den virkelige visningen av skjemaet til høyre.

Avhentingsform, WPForms

Du kan nå tilpasse skjemaet ditt for å oppfylle dine krav.

Trinn 4: Tilpasse bestillingsskjemaet

Det er enkelt å tilpasse bestillingsskjemaet ditt som er opprettet med WPForms. Bare klikk på feltet du vil redigere og tilpasse det på venstre side av skjermen. Anta for eksempel at du vil redigere det første feltet. Bare klikk på den. Nå ser du feltalternativene til venstre.

WPForms redigerer

Hvis du vil slette et bestemt felt, kan du klikke på Slett ikon som vises på feltet.

WPForms redigerer

Hvis du ikke selger noe som kaker eller pizza, ikke bekymre deg! Du kan tilpasse skjemaet slik du ønsker. Bare bruk Slett ikon for de to første feltene og fjern dem fra feltet ditt.

Nå til venstre ser du et alternativ som heter Flere elementer. Bare dra og slipp dette feltet inn i skjemaet.

WPForms tar ut form

Klikk nå på dette feltet og begynn å redigere hvert av feltene på venstre side.

WPForms rediger fjerne skjemaer

Du kan også legge til bilder av maten din hvis du vil. For det må du sjekke Bruk bildevalg eske.

WPforms bestillingsskjema

Når du gjør det, vil du se det Last opp bilde -knappen etter hvert tallerkenavn. Bare bruk dette alternativet for å legge til bildene dine.

matbilder wpforms

Etter å ha lagt til varene dine, må du legge til et felt til skjemaet ditt. Dette er Total felt. Du kan finne dette alternativet til venstre ved å bla litt under Flere felt alternativ. Dra dette alternativet og slipp det i feltet hvor du vil.

Men før det ikke glem å bytte til Legg til felt tab.

Totalt felt, WPForms

Når du er ferdig, kan du begynne å konfigurere skjemaet.

Trinn 5: Konfigurere bestillingsskjema for mat

Neste trinn er å konfigurere bestillingsskjemaet ditt med WPForms. For det må du gå til Innstillinger »Generelt.

WPForms konfigurerer

Du ser forskjellige alternativer her. Avhengig av dine behov, kan du tilpasse alle feltene du ønsker i dette trinnet. Du kan også sjekke Aktiver antispam-honningsko og Aktiver innsending av Ajax-skjema alternativ.

Ikke glem å klikke på Lagre når du er ferdig.

Trinn 6: Konfigurere skjemavarslingen

Neste trinn er å konfigurere skjemavarslingen din med WPForms. Du kan konfigurere hvordan du trenger å bli varslet. For å gå til Melding tab.

WPForms varsling

I det første feltet legger du til e-postadressen til alle i teamet ditt som vil ta seg av ordrene. Du kan fylle ut resten av feltene som per merket og til slutt legge til en melding for brukerne dine. Du kan også bruke smarte koder for å gi kundene beskjed om at ordren er mottatt og vil bli levert innen kort tid.

Her er mer om sette opp varsler i bestillingsskjemaet.

Trinn 7: Tilpass skjemabekreftelsesmelding

Neste trinn er å tilpasse skjemabekreftelsesmeldingen. For det gå til Bekreftelse fane. Her, under Bekreftelsestype du har 3 alternativer:

 • Beskjed: Ved å velge dette alternativet kan du vise en spesifikk melding til brukerne dine.
 • Vis side: Denne meldingen viser kundene dine en spesifikk side på nettstedet ditt.
 • Gå til URL: Denne vil omdirigere kundene dine til en ny URL. Dette er nyttig hvis du vil henvise dem til et annet nettsted.

La oss velge Beskjed og legg deretter til en melding til Bekreftelsesmelding felt.

Bekreftelsesmelding, WPForms

Du kan velge alternativet du ønsker og trykke på Lagre -knappen øverst til høyre på skjermen.

Trinn 8: Konfigurere betalingsinnstillinger

La oss nå jobbe med å konfigurere betalingsinnstillingene. Dette alternativet gjør det enkelt å samle innbetalinger fra kundene dine.

Gå til. For å konfigurere dette alternativet betalinger fane. Du kan enten samle inn betalingene dine via PayPal eller Stripe eller begge deler. For å legge til betalingsalternativet må du først installere betalingstilleggene.

La oss bruke PayPal til å samle inn betalinger her. Så klikk på Addon-side.

Betalingsmuligheter wpforms

Nå med søkefeltet, se etter PayPal tillegg alternativ. Når du finner det, klikker du på Installer addon etterfulgt av Aktiver knapp. Du vil nå se PayPal-standard alternativ på din betalinger tab.

Velg nå avkrysningsruten ved siden av Aktiver PayPal standardbetalinger. Legg til PayPal-e-postadressen din i neste felt. Under Modus velg Produksjon. Under Betalings type alternativet, velg Produkter og tjenester. Under Sendingsadresse, å velge Be om en adresse og kreve den alternativet fra rullegardinmenyen.

WPForms Builder Betalinger

Klikk nå på Lagre -knappen øverst til høyre på skjermen.

Trinn 9: Vis online bestillingsskjema for mat

Det siste trinnet er å vise bestillingsskjemaet på WordPress-nettstedet ditt. For det, gå til siden eller posten der du vil legge til bestillingsskjemaet. Nå bruker du + signere, se etter WPForms.

Bestillingsskjemaer

Du kan bruke søkefeltet for å finne det enkelt. Når den er funnet, velg den. Bruk rullegardinpilen ved siden av WPForms, velg skjemaet du nettopp opprettet. Nå treffer publisere for å publisere artikkelen med skjemaet ditt.

Det er det! Skjemaet ditt for bestilling av mat skal være live på nettstedet ditt. Hvis du vil lære mer om WPForms, kan du lese vår detaljerte gjennomgang av WPForms-plugin her.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map