Slik lager du riktig kuponger med WooCommerce for profit

hvordan lage kuponger i woocommerce


Vil du lage kuponger med WooCommerce?

Å tilby en rabattkupong til kundene dine er en fin måte å tiltrekke seg mer salg og inntekter på. Kundene leter hele tiden etter best mulig pris fra det øyeblikket de begynner å søke etter et produkt til de kommer til den endelige kassen.

I denne opplæringen viser vi deg hvordan du oppretter WooCommerce-kuponger for produktene dine på få minutter ved å bruke en plugin og uten en plugin.

Vi viser deg også hvilken metode som er best for deg. Så la oss begynne.

Metode 1: Legg til en kupong til WooCommerce med en plugin

La oss først sjekke hvordan du legger til kuponger til WooCommerce med en plugin. Vi bruker plug-in for avanserte kuponger for å vise deg hvordan du gjør det.

Trinn 1: Installer det avanserte kupongprogrammet

Vi kommer i gang med å installere og aktivere Advanced Coupons-plugin på WordPress-nettstedet ditt. Når du er ferdig, gå til WooCommerce »Kuponger» Legg til kupong.

Legg til kuponger i woocommerce

Nå kommer du på en ny skjerm der du kan opprette kupongen din. I det første feltet kan du legge til kupongkoden. Rett under det har du et felt for å legge til beskrivelsen av kupongen din. Dette kan være hva som helst som beskriver rabatten din.

Du kan for eksempel legge til rabattbetingelser, begrensninger osv. I dette feltet. Dette gjør det lettere for kundene dine å forstå om det er noen innløsningsregler.

Avanserte kuponger

Trinn 2: Planlegg kupongen din

Når kupongkoden er opprettet med avanserte kuponger, er det på tide å planlegge den. For det, gå til delen om kupongdata like nedenfor der du har opprettet kupongkoden. Her ser du flere alternativer.

 • Generell
 • Begrensning av bruken
 • Bruksgrenser
 • Handlevognforhold
 • BOGO-tilbud
 • Legg til produkter
 • planlegger
 • Rollebegrensninger
 • URL-kuponger
 • Ett klikk Bruk varsel
 • Forsendelsesoverskridelser

Klikk på planlegger.

Avanserte kuponger

Her har du et felt for å legge til en startdato. I dette feltet kan du legge til datoen når du vil at kupongen skal begynne å fungere. Rett under dette feltet finner du et alternativ for å skrive feilmeldingen om kupongstart.

Du kan også finne felt for å legge til kupongutløpsdato og feilmelding om kupongutløp.

Trinn 3: Publisere kupongen din

Nå på høyre side av skjermen, rett under Publiser-knappen, ser du tre alternativer. Den første er å legge til en kategori i kupongen din. Ved å legge til en kategori kan du holde kupongene dine organisert. Du kan også legge til en overordnet kategori og en underkategori.

Det andre alternativet er å aktivere funksjonen for automatisk påføring. Ved å aktivere dette alternativet kan du sikre at kupongen automatisk blir brukt på brukerens handlevogn hvis de kjøper et produkt der det er gyldig. Hvis du ikke vil bruke denne funksjonen, må du bare holde avkrysningsruten.

Det siste alternativet er å klone kupongen. Dette alternativet lar deg lage en nøyaktig kopi av den samme kupongen med bare et enkelt klikk. Selvfølgelig kan du redigere feltene hvis du vil senere. Dette alternativet hjelper deg med å spare mye tid og effektivisere kupongplanleggingsprosessen.

Avanserte kupongkategorier

Når det er gjort, treffer du publisere bare på toppen av disse alternativene. Kupongen din skal planlegges med en gang. På startdatoen vil den automatisk gå i live og utløpe på sluttdatoen.

Metode 2: Planlegge en kupong i WooCommerce uten et plugin

Som standard kommer WooCommerce med et kupongalternativ som lar deg konfigurere det uten hjelp fra tredjeparts plugins. Slik kan du gjøre det.

Trinn 1: Opprett en kupong i WooCommerce

Siden du er villig til å planlegge en kupong på WooCommerce-nettstedet ditt, antar vi at du allerede har WooCommerce-plugin installert i nettbutikken din. Så logg deg på WordPress-oversikten og gå til WooCommerce »Kuponger.

Følgende vil du se på skjermen din. Klikk på Lag din første kupong knapp.

Planlegg kupong på woocommerce

Du ser flere alternativer på skjermen din. Begynn med å legge til et navn eller kode i kupongen din. Under det ser du et felt der du kan legge til en beskrivelse i koden.
Legg til kupong til WoCommerce-nettstedet

I neste trinn må du planlegge kupongen din. For det må du redigere tidspunktet for det.

Trinn 2: Rediger publiseringsdato for din WooCommerce-kupong

I dette trinnet går du til høyre for skjermen. Her ser du publisere alternativ. Klikk på Redigere lenken rett over knappen Publiser.

Du kan nå legge til nøyaktig dato og klokkeslett når du vil at kupongen skal gå i live. Når det er gjort, treffer du publisere knapp. Nå vil knappen din endres til Rute. Og det er det. Kupongen går automatisk direkte på det angitte tidspunktet.

Trinn 3: Velge en utløpsdato for din WooCommerce-kupong

Med WooCommerce kan du velge en dato for at kuponglenken din skal utløpe automatisk. Hvis du vil aktivere dette alternativet, blar du nedover på skjermen, så ser du et kupongdatapanel med tre faner:

Velg Generell fane. Her ser du et alternativ som heter Utløpsdato for kupong.

Deaktiver Woocommerce-kupong

Klikk på dette feltet. Du vil se en kalender popup på skjermen din. I denne kalenderen kan du velge datoen da du vil at kupongen skal utløpe.

Woocommerce Calander

Når det er gjort, traff Oppdater -knappen på høyre side av skjermen. Kupongen din er klar til å gå live på den angitte datoen og klokkeslettet, og utløper også automatisk. Det er hvor enkelt det er å planlegge en kupong i WooCommerce.

Hvilket alternativ er det beste å planlegge kuponger i WooCommerce

Du må lure på hvorfor du installerer en plugin når du kan planlegge kupongen din med standardalternativet som tilbys av WooCommerce. Vi vil imidlertid alltid anbefale deg å velge plugin i stedet for å gå til standardalternativet.

Standardalternativet kommer med et begrenset funksjonssett sammenlignet med Advanced Coupons-plugin. For eksempel lar ikke standardalternativet deg klone kupongen eller aktivere funksjonen for automatisk bruk. Funksjonen for automatisk påføring er et flott alternativ hvis du gir bort gratis gaver. Bortsett fra at Advanced Coupons også tilbyr flere andre alternativer under Kupongdata seksjon.

Hvis du bruker standard WooCommerce-alternativet, har du bare 3 alternativer under ditt Kupongdata seksjon.

 • Generell
 • Begrensning av bruken
 • Bruksgrenser

Men med plugin-en har du mye flere alternativer enn bare disse. Du kan bruke dem til å varsle brukerne dine om en tilgjengelig kupong, gi dem beskjed om handlekurven deres har oppfylt vilkårene for å benytte kupongen og så videre.

Det gratis alternativet er bra for de som nettopp har startet og ikke trenger mye tilpasning. Men hvis du er en avansert WooCommerce-bruker, er det alltid bedre å velge plugin-modulen. Langs sidekuponger er et CRM-verktøy ganske nyttig når det gjelder å håndtere gode relasjoner med kundene dine.

Vi håper denne artikkelen er nyttig for deg. Hvis du liker det, vil du kanskje også vite hvordan du kan tjene penger på nettstedet ditt ytterligere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map